Předchozí
Další
Koření na ryby červené (1kg)
Koření na ryby červené
Vzhled a barva: červeno-zelená hrubší směs
Složení: pepř bílý, majoránka, muškátový oříšek, hořčice, fenykl, saturejka, estragon, cibule, česnek granulát, paprika pálivá, nové koření, rozmarýn, šalvěj, kmín, tymián
Použití v kuchyni: na pečení, smažení a grilování všech druhů ryb a jiných mas, do rybí polévky a omáček
Alergen: obsahuje hořčici
Recept:
Treska na rajčatech
2...
celý popis
Podobné produkty
Všechny nabídky pro Koření na ryby červené (1kg)
Parametry
Výrobce | Profikoření |
Typ | ryby |
Hmotnost | 1000g |
Popis Koření na ryby červené (1kg)
Koření na ryby červené
Vzhled a barva: červeno-zelená hrubší směs
Složení: pepř bílý, majoránka, muškátový oříšek, hořčice, fenykl, saturejka, estragon, cibule, česnek granulát, paprika pálivá, nové koření, rozmarýn, šalvěj, kmín, tymián
Použití v kuchyni: na pečení, smažení a grilování všech druhů ryb a jiných mas, do rybí polévky a omáček
Alergen: obsahuje hořčici
Recept:
Treska na rajčatech
2 lžíce olivového oleje, 4 plátky tresky, máslo, 300g cherry rajčat, 1/2 citronu, 1 kelímek rajčatového pyré, cibulka s natí, koření na ryby, voda na podlití
Plátky pokapeme citronem, necháme odležet, posypeme kořením. Rajčata překrojíme, cibulku nakrájíme na kolečka. Rozpálíme olej s máslem a tresku zprudka osmahneme. Do pekáčku dáme 3 hrsti cibulky, polovinu rajčat, posypeme kořeníme, poklademe tresku a zasypeme zbytkem zeleniny. Nakonec přelijeme rajčatovým pyrém, posypeme kořením a podlijem vodou. Pečeme asi 30 minut....
Vzhled a barva: červeno-zelená hrubší směs
Složení: pepř bílý, majoránka, muškátový oříšek, hořčice, fenykl, saturejka, estragon, cibule, česnek granulát, paprika pálivá, nové koření, rozmarýn, šalvěj, kmín, tymián
Použití v kuchyni: na pečení, smažení a grilování všech druhů ryb a jiných mas, do rybí polévky a omáček
Alergen: obsahuje hořčici
Recept:
Treska na rajčatech
2 lžíce olivového oleje, 4 plátky tresky, máslo, 300g cherry rajčat, 1/2 citronu, 1 kelímek rajčatového pyré, cibulka s natí, koření na ryby, voda na podlití
Plátky pokapeme citronem, necháme odležet, posypeme kořením. Rajčata překrojíme, cibulku nakrájíme na kolečka. Rozpálíme olej s máslem a tresku zprudka osmahneme. Do pekáčku dáme 3 hrsti cibulky, polovinu rajčat, posypeme kořeníme, poklademe tresku a zasypeme zbytkem zeleniny. Nakonec přelijeme rajčatovým pyrém, posypeme kořením a podlijem vodou. Pečeme asi 30 minut....