Předchozí
Další
Thajský gril (5 kg)
Thajský gril
Vzhled a barva: sypká aromatická směs žluté barvy
Složení: sůl (max. 48%), zvýrazňovač chuti E621, směs koření (chilli, paprika, pepř, badyán, hřebíček, kurkuma), cukr
Použití v kuchyni: Na grilování vepřového a drůbežího masa, na speciality asijské kuchyně, zeleninových a rýžových pokrmů, do kari omáček, pokrmů z hub, na hranolky a americké brambory.
Náš tip: Thajský gril by nem...
celý popis
Podobné produkty
Všechny nabídky pro Thajský gril (5 kg)
Parametry
Výrobce | Profikoření |
Hmotnost | 5000g |
Popis Thajský gril (5 kg)
Thajský gril
Vzhled a barva: sypká aromatická směs žluté barvy
Složení: sůl (max. 48%), zvýrazňovač chuti E621, směs koření (chilli, paprika, pepř, badyán, hřebíček, kurkuma), cukr
Použití v kuchyni: Na grilování vepřového a drůbežího masa, na speciality asijské kuchyně, zeleninových a rýžových pokrmů, do kari omáček, pokrmů z hub, na hranolky a americké brambory.
Náš tip: Thajský gril by neměl chybět ani ve Vaší kuchyni, nejen na grilování ale i jiné přípravy masa!
Recept:
Masové kostky na thajském grilu
500g masa, 2 cherry rajčátka, koření Thajský gril, kapary, šlehačka, sůl, cibule, pórek, olej
Na olej dáme pokrájenou cibuli a pórek. Na maso nakrájené na kostky, přidáme lžíci thajského grilu a dusíme. Přidáme nakrájená rajčata a podléváme. Před koncem dušení přidáme zbytek nakrájeného pórku a vlijeme skleničku kapar. Přidáme šlehačku a mícháme do zhoustnutí....
Vzhled a barva: sypká aromatická směs žluté barvy
Složení: sůl (max. 48%), zvýrazňovač chuti E621, směs koření (chilli, paprika, pepř, badyán, hřebíček, kurkuma), cukr
Použití v kuchyni: Na grilování vepřového a drůbežího masa, na speciality asijské kuchyně, zeleninových a rýžových pokrmů, do kari omáček, pokrmů z hub, na hranolky a americké brambory.
Náš tip: Thajský gril by neměl chybět ani ve Vaší kuchyni, nejen na grilování ale i jiné přípravy masa!
Recept:
Masové kostky na thajském grilu
500g masa, 2 cherry rajčátka, koření Thajský gril, kapary, šlehačka, sůl, cibule, pórek, olej
Na olej dáme pokrájenou cibuli a pórek. Na maso nakrájené na kostky, přidáme lžíci thajského grilu a dusíme. Přidáme nakrájená rajčata a podléváme. Před koncem dušení přidáme zbytek nakrájeného pórku a vlijeme skleničku kapar. Přidáme šlehačku a mícháme do zhoustnutí....