Předchozí
Další
Virginia (50g)
Virginia
Vzhled a barva: sypká směs tmavě zelené barvy
Složení: jedlá sůl (max. 20%), pepř, bazalka, oregano, cibule granulovaná, paprikové floky červené, cukr, hořčičné semínko, petržel, glutaman sodný E621
Alergen: hořičice
Použití v kuchyni: Na grilování, rožnění, na minutky, pečení, dušení a vaření drůbeže a hovězího masa.
Náš tip: Koření Virginia by nemělo chybět ani ve Vaší kuchyni, třeba n...
celý popis
Podobné produkty
Všechny nabídky pro Virginia (50g)
Parametry
Výrobce | Profikoření |
Hmotnost | 50g |
Popis Virginia (50g)
Virginia
Vzhled a barva: sypká směs tmavě zelené barvy
Složení: jedlá sůl (max. 20%), pepř, bazalka, oregano, cibule granulovaná, paprikové floky červené, cukr, hořčičné semínko, petržel, glutaman sodný E621
Alergen: hořičice
Použití v kuchyni: Na grilování, rožnění, na minutky, pečení, dušení a vaření drůbeže a hovězího masa.
Náš tip: Koření Virginia by nemělo chybět ani ve Vaší kuchyni, třeba na přípravu králíka!
Recept:
Králík Virginia
1 králík, ½ l zeleninového vývaru, 2 cibule, sádlo. Marináda: 100 ml oleje, 200 ml bílého vína, 2-3 lžičky koření Virginia, řapíkatý celer, palička česneku na plátky
Připravíme marinádu a naložíme do ní naporcovaného králíka a necháme den uležet. Pak na sádle osmažíme nakrájenou cibuli, přidáme kousky králíka, přilijeme marinádu a dusíme pod poklicí. Maso vyjmeme, to co zbylo, rozmixujeme, přidáme vývar a zahustíme zásmažkou....
Vzhled a barva: sypká směs tmavě zelené barvy
Složení: jedlá sůl (max. 20%), pepř, bazalka, oregano, cibule granulovaná, paprikové floky červené, cukr, hořčičné semínko, petržel, glutaman sodný E621
Alergen: hořičice
Použití v kuchyni: Na grilování, rožnění, na minutky, pečení, dušení a vaření drůbeže a hovězího masa.
Náš tip: Koření Virginia by nemělo chybět ani ve Vaší kuchyni, třeba na přípravu králíka!
Recept:
Králík Virginia
1 králík, ½ l zeleninového vývaru, 2 cibule, sádlo. Marináda: 100 ml oleje, 200 ml bílého vína, 2-3 lžičky koření Virginia, řapíkatý celer, palička česneku na plátky
Připravíme marinádu a naložíme do ní naporcovaného králíka a necháme den uležet. Pak na sádle osmažíme nakrájenou cibuli, přidáme kousky králíka, přilijeme marinádu a dusíme pod poklicí. Maso vyjmeme, to co zbylo, rozmixujeme, přidáme vývar a zahustíme zásmažkou....