Předchozí
Další
Rapeto Cardio Well - ovesná vláknina 350 g
Koupit za 485 Kč
Dostupnost: Info v obchodě
* S vysokým obsahem vlákniny se 100% podílem ovesných otrub Oat Well ® bohatých na β –glukan.
* Pro aktivní kontrolu cholesterolu.
* Udržují zdravé srdce.
* Klinicky testovány.
Klinickými testy bylo prokázáno, že β-glukan z ovsa snižuje hladinu cholesterolu v krvi. Vysoká hladina cholesterolu je rizikovým faktorem pro vznik ischemické choroby srdeční.
Po 2000 let byl oves (Avena sati...
celý popis
Podobné produkty
Všechny nabídky pro Rapeto Cardio Well - ovesná vláknina 350 g
Cardio Well ovesná vláknina je doplněk stravy ve formě prášku s vysokým obsahem vlákniny se 100 % podílem ovesných otrub bohatých na B-glukan. Cardio Well je vhodný pro aktivní kontrolu cholesterolu a udržuje zdravé srdce. Má jed...
Informace v obchodě
Do obchodu
Dostupnost: Info v obchodě
Parametry
Výrobce | Rapeto |
Popis Rapeto Cardio Well - ovesná vláknina 350 g
* S vysokým obsahem vlákniny se 100% podílem ovesných otrub Oat Well ® bohatých na β –glukan.
* Pro aktivní kontrolu cholesterolu.
* Udržují zdravé srdce.
* Klinicky testovány.
Klinickými testy bylo prokázáno, že β-glukan z ovsa snižuje hladinu cholesterolu v krvi. Vysoká hladina cholesterolu je rizikovým faktorem pro vznik ischemické choroby srdeční.
Po 2000 let byl oves (Avena sativa L.) pevnou složkou jídelníčku značné části populace. Až poměrně nedávno, počátkem 19. století, byl postupně nahrazován dalšími cereáliemi a bramborami. Dnes se moderní výživa k ovsu opět vrací, především díky novým poznatkům o významných výživových vlastnostech této plodiny. Ke složkám nejvýznamnějším pro lidské zdraví patří, v případě ovsa, rozpustná vláknina β-glukan.
Účinky ovesné vlákniny:
* je fermentována v tlustém střevě a tím pozitivně ovlivňuje růst užitečných střevních bakterií
* při konzumaci vlákniny dochází k pomalejšímu uvolňov...
* Pro aktivní kontrolu cholesterolu.
* Udržují zdravé srdce.
* Klinicky testovány.
Klinickými testy bylo prokázáno, že β-glukan z ovsa snižuje hladinu cholesterolu v krvi. Vysoká hladina cholesterolu je rizikovým faktorem pro vznik ischemické choroby srdeční.
Po 2000 let byl oves (Avena sativa L.) pevnou složkou jídelníčku značné části populace. Až poměrně nedávno, počátkem 19. století, byl postupně nahrazován dalšími cereáliemi a bramborami. Dnes se moderní výživa k ovsu opět vrací, především díky novým poznatkům o významných výživových vlastnostech této plodiny. Ke složkám nejvýznamnějším pro lidské zdraví patří, v případě ovsa, rozpustná vláknina β-glukan.
Účinky ovesné vlákniny:
* je fermentována v tlustém střevě a tím pozitivně ovlivňuje růst užitečných střevních bakterií
* při konzumaci vlákniny dochází k pomalejšímu uvolňov...