Apetit polevky
Pro vyhledávací frázi Apetit polevky jsme na našem vyhledávači našli 105 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Apetit polevky trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!
Polévky
První kniha Apetitu, která zahřeje Druhá z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 168 stran prověřených receptů. První kuchařka, kde si svoji polévku vybere opravdu každý - obsahuje vše od nejobyčejnějších receptů na bramboračku až po vybrané delikatesy.
Více informacíPolévky
Druhá kniha z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 168 stran prověřených receptů. První kuchařka, kde si svoji polévku vybere opravdu každý - obsahuje vše od nejobyčejnějších receptů na bramboračku až po vybrané delikatesy z jídelních lístků luxusních restaurací. Pečlivě vybrané a redaktorkami Apetitu vyzkoušené recepty polévek je rozděleno do 7 kapitol: Jedinečné & z...
Více informacíPolévky
První kniha Apetitu, která zahřejeDruhá z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 168 stran prověřených receptů. První kuchařka, kde si svoji polévku vybere opravdu každý - obsahuje vše od nejobyčejnějších receptů na bramboračku až po vybrané delikatesy z jídelních lístků luxusních restaurací.168 stran pečlivě vybraných a redaktorkami Apetitu vyzkoušených receptů je rozd...
Více informacíPolévky
Druhá kniha z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 168 stran prověřených receptů. První kuchařka, kde si svoji polévku vybere opravdu každý - obsahuje vše od nejobyčejnějších receptů na bramboračku až po vybrané delikatesy z jídelních lístků luxusních restaurací. Pečlivě vybrané a redaktorkami Apetitu vyzkoušené recepty polévek je rozděleno d...
Více informacíPolévky (Edice Apetit)
<p></p><p> Druhá kniha z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 168 stran prověřených receptů.</p> <p> První kuchařka, kde si svoji polévku vybere opravdu každý - obsahuje vše od nejobyčejnějších receptů na bramboračku až po vybrané delikatesy z jídelních lístků luxusních restaurací.</p> <p> Pečlivě vybrané a redaktorkami Ape...
Více informacíPolévky (978-80-904675-1-4)
Kniha - 168 stran, česky, pevná bez přebalu matná Druhá kniha z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 168 stran prověřených receptů. První kuchařka, kde si svoji polévku vybere opravdu každý - obsahuje vše od nejobyčejnějších receptů na bramboračku až po vybrané delikatesy z jídelních lístků luxusních restaurací. Pečlivě vybrané a redaktorkami Apetitu vyzkoušené r...
Více informacíSváteční menu od polévky po dezert (Edice Apetit)
<p></p><p> Ve čtyřech tematicky rozdělených kapitolách vám nabízíme 103 receptů na dokonale vyladěná menu o několika chodech a pro každou příležitost - klasiku na neděli, na Velikonoce, vánoční svátky, svatbu, Nový rok i menu, které zvládnete uvařit na chalupě, či pořádnou hostinu pod širým nebem. Jedno menu je klasické a hotové do 30 minut, další nové ...
Více informacíSváteční menu: od polévky po dezert (978-80-87575-21-5)
Kniha - 160 stran, česky, pevná bez přebalu matná Ve čtyřech tematicky rozdělených kapitolách vám nabízíme 103 receptů na dokonale vyladěná menu o několika chodech a pro každou příležitost - klasiku na neděli, na Velikonoce, vánoční svátky, svatbu, Nový rok i menu, které zvládnete uvařit na chalupě, či pořádnou hostinu pod širým nebem. Jedno menu je klasické a hotové d...
Více informacíRedakce časopisu Apetit - Sýry
Sýrů jsou na světě stovky druhů a receptů se sýry je ještě víc! Další přírůstek do úspěšné Edice Apetit tak obsahuje 130 pečlivě vybraných a otestovaných receptů na nejrůznější pokrmy obsahující větší či menší množství různých druhů sýra - od předkrmů po dezert. V knize najdete klasiku všech klasik - nakládaný hermelín, smažený sýr, omáčku 4 formaggi, ale i brynzové haluš...
Více informacíMleté maso (Edice Apetit)
První novou kuchařkou roku 2023 je kniha Mleté maso. Novinka z edice Apetit je věnována všestrannému využití jedné z velmi oblíbených surovin – mletého masa. Do kuchařky jsme sepsali více než 100 receptů, mezi nimiž najdete klasiku v podobě sekané, ragú nebo burgerů, stejně jako neotřelé nápady inspirované kuchyněmi celého světa, např. švédské kuličky připravené ve verz...
Více informacíMleté maso (Edice Apetit)
<p>První novou kuchařkou roku 2023 je kniha Mleté maso. Novinka z edice Apetit je věnována všestrannému využití jedné z velmi oblíbených surovin – mletého masa. Do kuchařky jsme sepsali více než 100 receptů, mezi nimiž najdete klasiku v podobě sekané, ragú nebo burgerů, stejně jako neotřelé nápady inspirované kuchyněmi celého světa, např. švédské kuličky připraven...
Více informacíBrambory - redakce časopisu Apetit
Pátá z řady kuchařek z Edice Apetit **Brambory,** vám nabídne přes 100 receptů z brambor, které jsme pro vás uvařili a vyzkoušeli v redakční kuchyni časopisu Apetit. Mají milion podob a chutí. Jsou základní potravinou. A připravíte z nich vše od polévky po dezert! Ochutnejte nejlepší bramborové pokrmy z jednoho hrnce, křupavé placky, lahodné kaše, úžasné knedlíky nebo tře...
Více informacíBez masa (Edice Apetit)
<p>Chcete jíst méně masa nebo přestat jíst maso, a nerezignovat přitom na dobré jídlo? Jste vegetariáni? Hledáte inspiraci na bezmasé večeře či pohoštění pro přátele? Kuchařka Bez masa vám nabízí více než 120 receptů vyzkoušených redakcí Apetitu. Najdete tady zeleninové polévky, hlavní jídla i chuťovky pro vegetariány, ale i recepty, ve kterých se maso nebo ryby vys...
Více informacíApetit Drůbež - redakce časopisu Apetit - 22x25
Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol: Polévky Pro každý den Kuře v hlavní roli Kachna, krůta a spol. S vůní dálek Chuťovky a saláty Nádivky Přílohy a Servis. Mezi 110 recepty si vyberou úplní začátečníci, ale díky spoustě nových nápadu se nebudou nudit ani ti, kteří se ve vaření vyznají. Kuchařka je totiž plná rychlých večeří pro každý ...
Více informacíVegetariánská kuchařka (Edice Apetit)
<p></p><p> Vegetariánská kuchařka z Edice Apetit nabízí víc než 150 vegetariánských a veganských receptů, které jsme připravili a uvařili v redakční kuchyni časopisu Apetit. Neřídíme se přitom žádnou ideologií – spojovacím prvkem je radost z jídla a vaření.</p> <p> V knize najdete recepty na každý den - všední i sváteční. Začínáme snídaněmi...
Více informacíTěstoviny (Edice Apetit)
<p></p><p> Devátá kuchařka Těstoviny z Edice Apetit nabízí přes 100 ověřených receptů. Na 160 stranách rozdělených do osmi kapitol si vyberou ti, kteří se chtějí naučit úplné základy i ti, kdo hledají nové nápady. </p> <p> Díky této deváté kuchařce z Edice Apetit se naučíte připravovat úplné pilíře italské kuchyně jako je omáčka bolognese, ...
Více informacíSýry (Edice Apetit)
<p></p><p> Sýrů jsou na světě stovky druhů a receptů se sýry je ještě víc! Další, už 15. přírůstek do úspěšné Edice Apetit tak obsahuje 130 pečlivě vybraných a otestovaných receptů na nejrůznější pokrmy obsahující větší či menší množství různých druhů sýra - od předkrmů po dezert.</p> <p> V knize najdete klasiku všech klasik - nakládaný her...
Více informacíRýže (Edice Apetit)
<p></p><p> V knize najdete polévky, přílohy i jídla z celého světa, v nichž hraje hlavní roli rýže (paella, džuveč, biryani, pilaf…). Nezapomněli jsme ani na pravé italské rizoto, dezerty, jídla s rýžovými nudlemi či rýžovou moukou anebo sushi.</p> <p> Z víc než stovky receptů, vyzkoušených a ověřených redakcí časopisu Apetit, si vyberou úp...
Více informacíBylinky (Edice Apetit)
<p></p><p> Máta do mojita, libeček do polévky, kopr do koprovky, bazalka do pesta, rozmarýn na jehněčí,<br /> tymián do koláče, koriandr do kari… Už jen pár voňavých lístků bylinek dokáže pokrmům<br /> dodat nezaměnitelné kouzlo a šmrnc! V kuchařce Bylinky najdete 120 receptů<br /> vyzkoušených redakcí Apetitu na polévky, saláty, ch...
Více informacíDrůbež - redakce časopisu Apetit
Jedenáctá kuchařka z Edice Apetit** Drůbež **právě vychází! Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol – Polévky, Pro každý den, Kuře v hlavní roli, Kachna, krůta & spol., S vůní dálek, Chuťovky & saláty, Nádivky & Přílohy a Servis. Mezi 110 recepty si vyberou úplní začátečníci, ale díky spoustě nových nápadu se nebudou nudit ani ti, kteří se ve vaření vyznají. Kuc...
Více informacíRedakce časopisu Apetit - Rýže
Kniha o 160 stranách je rozdělena do 8 kapitol: PolévkyPřílohy & salátyRýže v hlavní roliRizotaPodávejte s… rýžíChuťovkyRýžové nudle a rýžový papírDezerty + servisNajdete v ní polévky, přílohy i jídla z celého světa, v nichž hraje hlavní roli rýže (paella, džuveč, biryani, pilaf…). Nezapomněli jsme ani na pravé italské rizoto, dezerty, jídla s rýžovými nudlemi či rýžovou ...
Více informacíKoření (Edice Apetit)
<p></p><p> Okořeňte si život s novou kuchařkou z úspěšné Edice Apetit! Díky našim receptům a radám můžete ve své kuchyni zahájit novou chuťovou éru.</p> <p> V knize najdete recepty jak s kořením typickým pro českou kuchyni, jako je kmín, bobkový list, nové koření, pepř nebo sladká či pálivá paprika, tak i exotické koření jemných i razantněj...
Více informacíMrkev, dýně, cuketa (Edice Apetit)
<p>Druhou kuchařku roku 2023 jsme věnovali zelenině. Nečekejte ovšem knihu jen pro vegany či vegetariány, novinka obsahuje recepty s masem i bez. Další přírůstek do edice Apetit – Mrkev, dýně, cuketa – vychází v květnu a je určena pro všechny, kteří milují dobré jídlo. Hlavní roli v ní hraje oblíbené sezónní trio ze zahrádek a trhů. ***** Co spojuje mrkev, dy´ni a ...
Více informacíMrkev, dýně, cuketa (Edice Apetit)
Druhou kuchařku roku 2023 jsme věnovali zelenině. Nečekejte ovšem knihu jen pro vegany či vegetariány, novinka obsahuje recepty s masem i bez. Další přírůstek do edice Apetit – Mrkev, dýně, cuketa – vychází v květnu a je určena pro všechny, kteří milují dobré jídlo. Hlavní roli v ní hraje oblíbené sezónní trio ze zahrádek a trhů. ***** Co spojuje mrkev, dy´ni a cuketu? J...
Více informacíApetit Ryby a plody moře - neuveden
Sedmá z řady kuchařek z Edice Apetit, Ryby a plody moře, nabízí na 150 čerstvých receptů jak péct, grilovat a smažit ryby a filety vcelku, nakládat a marinovat, vařit polévky a jídla bez kostí, využívat konzervované ryby a zpracovat plody moře. Z receptů a doporučení si vyberou ti, kteří s rybami a mořskými plody teprve chtějí začít i ti, kteří je už dávno pravidelně př...
Více informacíKuchařka pro singles (Edice Apetit)
<p>Novinka z edice Apetit, Kuchařka pro singles přináší spoustu nápadů a receptů, co si uvařit, když jste sami doma. Má smysl vařit, když budete jíst sami? Rozhodně ano! Vaření pro jednoho je rychlejší, jednodušší a také méně namáhavé než pro více lidí. Když se neodbudete, prospějete své duši i tělu víc než fast foodem, a navíc máte svobodu jíst, na co máte zrovna...
Více informacíKoření (Edice Apetit) - 22x25 cm, Sleva 53%
Okořeňte si život s novou kuchařkou z úspěšné Edice Apetit!. Díky našim receptům a radám můžete ve své kuchyni zahájit novou chuťovou éru. V knize najdete recepty jak s kořením typickým pro českou kuchyni, jako je kmín, bobkový list, nové koření, pepř nebo sladká či pálivá paprika, tak i exotické koření jemných i razantnějších vůní, jako je zázvor, koriandr, kardamom, ...
Více informacíRyby a plody moře (Edice Apetit), 1. vydání
<p></p><p> Sedmá z řady kuchařek z Edice Apetit, <strong>Ryby a plody moře</strong>, nabízí na 150 čerstvých receptů jak péct, grilovat a smažit ryby a filety vcelku, nakládat a marinovat, vařit polévky a jídla bez kostí, využívat konzervované ryby a zpracovat plody moře.</p> <p> Z receptů a doporučení si vyberou ti, kteří s ryb...
Více informacíThe Best of Apetit III. - Těstoviny 150 nejlepších receptů
<p></p><p> Edice THE BEST OF Apetit se rozrůstá o novou kuchařku, která obsahuje výběr 150 nejlepších receptů na těstoviny, které jsme v redakční kuchyni časopisu Apetit od roku 2004 připravili a ochutnali.</p> <p> Čerstvou pastu i obyčejné těstoviny, gnocchi i taštičky & spol. milujeme v redakci časopisu Apetit stejně jako vy. Otis...
Více informacíTajemství východu aneb To nejlepší z asijské kuchyně (Edice Apetit)
<p>Časopis Apetit loni uvedl na trh novou edici kuchařek zaměřenou na mezinárodní kuchyně. Po kuchařce věnované italské a francouzskou kuchyni přichází s knihou věnovanou kuchyni asijské. Těšte se na ohňostroj chutí, barev a vůní! "Koukali jsme pod hbité prsty mistrů suši a přes rameno kuchařům těch nejlepších vietnamských bister. Sháněli jsme exotické ovoce a...
Více informacíThe Best of Apetit V. - Kuchařka pro začátečníky
<p>Chcete se naučit vařit? Nebo už se v kuchyni nějaký čas pohybujete, ale stále to není ono? Nová kniha z dílny Apetitu vás provede přípravou oblíbených jídel, která díky srozumitelně napsaným receptům zvládne opravdu každý. Kuchařka pro začátečníky od Apetitu vám bude skvělým rádcem při prvních krůčcích v kuchyni. Sáhnout však po ní můžete i v případě, že už něj...
Více informacíHonzo, vstávej! aneb Vařime česky od rána do večera (Edice Apetit)
<p></p><p> Kniha o 160 stranách je rozdělena do 7 kapitol. Najdete v ní recepty na polévky, omáčky & knedlíky, masité pokrmy (pečenou kachnu, knedlo vepřo zelo, sekanou, karbanátky…), známé šlágry, jako je české rizoto, bramborák, knedlíky s uzeným masem, čočka nakyselo, ale i něco na zub - nepřekonatelné chlebíčky, játrovou paštiku a domácí hou...
Více informacíKrok za krokem - 63 receptů od nejlepších šéfkuchařů a cukrářek (Edice Apetit speciál)
<p></p><p> Ty nejzajímavější recepty, které pro Apetit přpravili nejlepší šéfkuchaři, krok za krokem.</p> <p> Uvnitř najdete:</p> <ul> <li> neotřelé recepty od polévek po dezerty</li> <li> do detailů popsané návody</li> <li> postupové fotky</li> <li> tipy a fígle odkoukané od...
Více informacíApetit food bloggers - To nejlepší od českých a slovenských food blogerů
<p>TO NEJLEPŠÍ OD ČESKÝCH A SLOVENSKÝCH FOOD BLOGERŮJídlo se má jíst, ale taky je skvělé o něm číst. Redakce časopisu Apetit proto vybrala a oslovila ty nejzajímavější české a slovenské food blogery, kteří ji baví. Někteří svými recepty, jiní vtipnými komentáři k nim či krásnými fotkami jídel, dokonalým dekor i food stylingem, další z nich krásnými dorty anebo tím, ...
Více informacíPolévka je grunt - 150 nejlepších receptů (Edice Apetit)
<p></p><p> Sepsali jsme pro vás <strong>150 nejlepších receptů z české kuchyně i ze všech koutů světa</strong>. Všechny jsme uvařili, ochutnali a vyladili v redakční kuchyni časopisu Apetit. V kuchařce Polévka je grunt najdete <strong>klasické</strong> i <strong>moderní</strong> verze polévek, <strong>krémové<...
Více informacíTajemství východu aneb To nejlepší z asijské kuchyně (Edice Apetit) - neuveden - 21,6x24,6
V0237820 Časopis Apetit loni uvedl na trh novou edici kuchařek zaměřenou na mezinárodní kuchyně. Po kuchařce věnované italské a francouzskou kuchyni přichází s knihou věnovanou kuchyni asijské. Těšte se na ohňostroj chutí, barev a vůní! "Koukali jsme pod hbité prsty mistrů suši a přes rameno kuchařům těch nej...
Více informacíHonzo, vstávej!. aneb Vaříme česky od rána do večera
Kniha o 160 stranách je rozdělena do 7 kapitol. Najdete v ní recepty na polévky, omáčky & knedlíky, masité pokrmy...
Více informacíRýže - kol.
Kniha o 160 stranách je rozdělena do 8 kapitol. Najdete v ní polévky, přílohy i jídla z celého světa, v nichž hraje hlavní roli rýže (paella, džuveč, biryani, pilaf…).
Více informacíTěstoviny
Devátá kuchařka Těstoviny z Edice Apetit nabízí přes 100 ověřených receptů. Na 160 stranách rozdělených do osmi kapitol si vyberou ti, kteří se chtějí naučit úplné základy i ti, kdo hledají nové nápady. Díky této deváté kuchařce z Edice Apetit se naučíte připravovat úplné pilíře italské kuchyně jako je omáčka bolognese, janovské pesto, špagety carbonara, aglio e olio, al...
Více informacíRyby a plody moře
Sedmá z řady kuchařek z Edice Apetit, Ryby a plody moře, nabízí na 150 čerstvých receptů jak péct, grilovat a smažit ryby a filety vcelku, nakládat a marinovat, vařit polévky a jídla bez kostí, využívat konzervované ryby a zpracovat plody moře.
Více informacíBylinky
Máta do mojita, libeček do polévky, kopr do koprovky, bazalka do pesta, rozmarýn na jehněčí, tymián do koláče, koriandr do kari… Už jen pár voňavých lístků bylinek dokáže pokrmům dodat nezaměnitelné kouzlo a šmrnc! V kuchařce Bylinky najdete 120 receptů vyzkoušených redakcí Apetitu na polévky, saláty, chuťovky, masa, ryby, těstoviny a dezerty i tipy, jak zachytit chuť a v...
Více informacíBylinky (978-80-87575-42-0)
Kniha - 168 stran, česky, pevná bez přebalu matná Máta do mojita, libeček do polévky, kopr do koprovky, bazalka do pesta, rozmarýn na jehněčí, tymián do koláče, koriandr do kari… Už jen pár voňavých lístků bylinek dokáže pokrmům dodat nezaměnitelné kouzlo a šmrnc! V kuchařce Bylinky najdete 120 receptů vyzkoušených redakcí Apetitu na polévky, saláty, chuťovky, masa, ry...
Více informacíBylinky
Máta do mojita, libeček do polévky, kopr do koprovky, bazalka do pesta, rozmarýn na jehněčí, tymián do koláče, koriandr do kari… Už jen pár voňavých lístků bylinek dokáže pokrmům dodat nezaměnitelné kouzlo a šmrnc! V kuchařce Bylinky najdete 120 receptů vyzkoušených redakcí Apetitu na polévky, saláty, chuťovky, masa, ryby, těstoviny a dezertyi tipy, jak zachytit chuť a vů...
Více informacíVegetariánská kuchařka
Vegetariánská kuchařka z Edice Apetit nabízí víc než 150 vegetariánských a veganských receptů, které jsme připravili a uvařili v redakční kuchyni časopisu Apetit. Neřídíme se přitom žádnou ideologií – spojovacím prvkem je radost z jídla a vaření. V knize najdete recepty na každý den - všední i sváteční. Začínáme snídaněmi pro zdárný start nového dne a přes vydatné polévky...
Více informacíVegetariánská kuchařka (978-80-87575-75-8)
Kniha - 164 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Vegetariánská kuchařka z Edice Apetit nabízí víc než 150 vegetariánských a veganských receptů, které jsme připravili a uvařili v redakční kuchyni časopisu Apetit. Neřídíme se přitom žádnou ideologií – spojovacím prvkem je radost z jídla a vaření. V knize najdete recepty na každý den - všední i sváteční. Začínáme snída...
Více informacíVegetariánská kuchařka
Vegetariánská kuchařka z Edice Apetit nabízí víc než 150 vegetariánských a veganských receptů, které jsme připravili a uvařili v redakční kuchyni časopisu Apetit. Neřídíme se přitom žádnou ideologií – spojovacím prvkem je radost z jídla a vaření. V knize najdete recepty na každý den - všední i sváteční. Začínáme snídaněmi pro zdárný start nového dne a pře...
Více informacíRyby a plody moře
Sedmá z řady kuchařek z Edice Apetit, **Ryby a plody moře**, nabízí na 150 čerstvých receptů jak péct, grilovat a smažit ryby a filety vcelku, nakládat a marinovat, vařit polévky a jídla bez kostí, využívat konzervované ryby a zpracovat plody moře. Z receptů a doporučení si vyberou ti, kteří s rybami a mořskými plody teprve chtějí začít i ti, kteří je už dávno pravidelně ...
Více informacíRyby a plody moře (978-80-87575-00-0)
Kniha - 160 stran, česky, pevná bez přebalu matná Sedmá z řady kuchařek z Edice Apetit, Ryby a plody moře, nabízí na 150 čerstvých receptů jak péct, grilovat a smažit ryby a filety vcelku, nakládat a marinovat, vařit polévky a jídla bez kostí, využívat konzervované ryby a zpracovat plody moře. Z receptů a doporučení si vyberou ti, kteří s rybami a mořskými plody teprv...
Více informacíRyby a plody moře
Další z řady kuchařek Miniedice Apetit, Ryby a plody moře, nabízí na 150 čerstvých receptů jak péct, grilovat a smažit ryby a filety vcelku, nakládat a marinovat, vařit polévky a jídla bez kostí, využívat konzervované ryby a zpracovat plody moře.Z receptů a doporučení si vyberou ti, kteří s rybami a mořskými plody teprve chtějí začít i ti, kteří je už dávno pravidelně při...
Více informacíRyby a plody moře
Sedmá z řady kuchařek z Edice Apetit, Ryby a plody moře, nabízí na 150 čerstvých receptů jak péct, grilovat a smažit ryby a filety vcelku, nakládat a marinovat, vařit polévky a jídla bez kostí, využívat konzervované ryby a zpracovat plody moře. Z receptů a doporučení si vyberou ti, kteří s rybami a mořskými plody teprve chtějí začít i ti, kteří je už dávno pravidelně přip...
Více informacíSýry
Sýrů jsou na světě stovky druhů a receptů se sýry je ještě víc! Další, už 15. přírůstek do úspěšné Edice Apetit tak obsahuje 130 pečlivě vybraných a otestovaných receptů na nejrůznější pokrmy obsahující větší či menší množství různých druhů sýra - od předkrmů po dezert. V knize najdete klasiku všech klasik - nakládaný hermelín, smažený sýr, omáčku 4 formaggi, ale i brynzo...
Více informacíRýže
V knize najdete polévky, přílohy i jídla z celého světa, v nichž hraje hlavní roli rýže (paella, džuveč, biryani, pilaf…). Nezapomněli jsme ani na pravé italské rizoto, dezerty, jídla s rýžovými nudlemi či rýžovou moukou anebo sushi. Z víc než stovky receptů, vyzkoušených a ověřených redakcí časopisu Apetit, si vyberou úplní začátečníci, ale díky spoustě nových nápadu se ...
Více informacíMleté maso (978-80-88409-63-2)
Kniha - 164 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá První novou kuchařkou roku 2023 je kniha Mleté maso. Novinka z edice Apetit je věnována všestrannému využití jedné z velmi oblíbených surovin – mletého masa. Do kuchařky jsme sepsali více než 100 receptů, mezi nimiž najdete klasiku v podobě sekané, ragú nebo burgerů, stejně jako neotřelé nápady inspirované kuchyněmi...
Více informacíSýry (978-80-87575-12-3)
Kniha - 160 stran, česky, pevná bez přebalu matná Sýrů jsou na světě stovky druhů a receptů se sýry je ještě víc! Další, už 15. přírůstek do úspěšné Edice Apetit tak obsahuje 130 pečlivě vybraných a otestovaných receptů na nejrůznější pokrmy obsahující větší či menší množství různých druhů sýra - od předkrmů po dezert. V knize najdete klasiku všech klasik - nakládaný ...
Více informacíRýže (978-80-87575-31-4)
Kniha - 164 stran, česky, pevná bez přebalu matná V knize najdete polévky, přílohy i jídla z celého světa, v nichž hraje hlavní roli rýže (paella, džuveč, biryani, pilaf…). Nezapomněli jsme ani na pravé italské rizoto, dezerty, jídla s rýžovými nudlemi či rýžovou moukou anebo sushi. Z víc než stovky receptů, vyzkoušených a ověřených redakcí časopisu Apetit, si vyberou...
Více informacíMrkev, dýně, cuketa (978-80-88409-68-7)
Kniha - 164 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Co spojuje mrkev, dýni a cuketu? Jsou to snadno dostupné druhy zeleniny, ze kterých připravíte všechny typy pokrmů od polévky po skvělý dezert. Sepsali jsme z nich pro vás více než 130 receptů. Při psaní jsme mysleli na vegetariány i milovníky masa. Nechybí klasika jako cuketová nádivka či vepřové v mrkvi ani neotře...
Více informacíVegetariánská kuchařka
Vegetariánská kuchařka z Edice Apetit nabízí víc než 150 vegetariánských a veganských receptů, které jsme připravili a uvařili v redakční kuchyni časopisu Apetit. Neřídíme se přitom žádnou ideologií – spojovacím prvkem je radost z jídla a vaření.V knize najdete recepty na každý den - všední i sváteční. Začínáme snídaněmi pro zdárný start nového dne a přes vydatné polévky ...
Více informacíBrambory
Pátá z řady kuchařek z Edice Apetit Brambory, vám nabídne přes 100 receptů z brambor, které jsme pro vás uvařili a vyzkoušeli v redakční kuchyni časopisu Apetit. Mají milion podob a chutí. Jsou základní potravinou. A připravíte z nich vše od polévky po dezert! Ochutnejte nejlepší bramborové pokrmy z jednoho hrnce, křupavé placky, lahodné kaše, úžasné knedlíky nebo třeba v...
Více informacíBylinky
Máta do mojita, libeček do polévky, kopr do koprovky, bazalka do pesta, rozmarýn na jehněčí, tymián do koláče, koriandr do kari… Už jen pár voňavých lístků bylinek dokáže pokrmům dodat nezaměnitelné kouzlo a šmrnc! V kuchařce Bylinky najdete 120 receptů vyzkoušených redakcí Apetitu na polévky, saláty, chuťovky, masa, ryby, těstoviny a dezerty
Více informacíPodobné fráze: polevky apetit | polevky edice apetit apetit | polevky apetit edice | polevky edice apetit | polevky kucharka z edice apetit 2 | polevky edice apetit paperback | polevky edice apetit 2 vydani | polevky edice apetit broz | polevky edice apetit neuveden | apetit polevky neuveden 22x25 | nejlevnejsi polevky apetit edice | polevky miniedice apetit neuveden