Ceska kuchyne je klasa
Pro vyhledávací frázi Ceska kuchyne je klasa jsme na našem vyhledávači našli 301 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Ceska kuchyne je klasa trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!
Česká kuchyně
Kdo ještě neokusil báječnou kulajdu, dršťkovou či škubánky a lívance a vdolky zná spíš z doslechu, tak pro toho je tahle kulinární jízda do vnitrozemí Čech přesně ta správná věc. Mezi Krkonošemi a Šumavou svůdně voní vepřová kolena a svíčková, to však zdaleka není všechno. České země jsou totiž truhlou lukulských pokladů skrývající bohatství lahůdek a dobrot, a to přímo v...
Více informacíČeská kuchyně - Harald Salfellner
Kdo ještě neokusil báječnou kulajdu, dršťkovou či škubánky a lívance a vdolky zná spíš z doslechu, tak pro toho je tahle kulinární jízda do vnitrozemí Čech přesně ta správná věc. Mezi Krkonošemi a Šumavou svůdně voní vepřová kolena a svíčková, to však zdaleka není všechno. České země jsou totiž truhlou lukulských pokladů skrývající bohatství lahůdek a dobrot, a to přímo v...
Více informacíTradiční česká kuchyně (rusky)
Kniha plná receptů typických českých pokrmů, které původem sahají hluboko do minulosti, ale staly se tak oblíbenými, že se připravují dodnes. Pokrmy každodenní i ty, které se připravují o svátcích, jako jsou Velikonoce a Vánoce, či u příležitosti svatební hostiny a dalších rodinných oslav. Receptům je ponechán původní český název a jsou oživeny kulinářskými zajímavostmi z...
Více informacíČeská kuchyně za dob nedostatku
Desítky receptů pro všechny zájemce o kuchyni nouze aneb kterak lze z lišejníků, bukvic, hlemýžďů a žab vyžíti. V době trvající krize recepty stále aktuální. Potěší však i zbohatlické gurmány u moderních sporáků či alternativní zdravoživotnístylohledače, kteří mohou společně experimentovat s netradičními bylinami a surovinami. Jedná se tak o první kuchařskou knihu budujíc...
Více informacíČeská kuchyně - kapesní průvodce/německy
Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a gastronomickým či společenským událostem během celého roku (zabijačka, masopust, Velikonoce, vinobraní, Vánoce, svatba). Součástí průvodce je množství krásných a lákavých barevných fotografií, stejně jako gastronomická mapa České republiky a pivní ...
Více informacíČeská kuchyně - kapesní průvodce/česky
Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a gastronomickým či společenským událostem během celého roku (zabijačka, masopust, Velikonoce, vinobraní, Vánoce, svatba). Součástí průvodce je množství krásných a lákavých barevných fotografií, stejně jako gastronomická mapa České republiky a pivní ...
Více informacíČeská kuchyně - kapesní průvodce/francouzsky
Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a gastronomickým či společenským událostem během celého roku (zabijačka, masopust, Velikonoce, vinobraní, Vánoce, svatba). Součástí průvodce je množství krásných a lákavých barevných fotografií, stejně jako gastronomická mapa České republiky a pivní ...
Více informacíČeská kuchyně (978-80-7253-420-3)
Kniha - autor Harald Salfellner, 160 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Kdo ještě neokusil báječnou kulajdu, dršťkovou či škubánky a lívance a vdolky zná spíš z doslechu, tak pro toho je tahle kulinární jízda do vnitrozemí Čech přesně ta správná věc. Mezi Krkonošemi a Šumavou svůdně voní vepřová kolena a svíčková, to však zdaleka není všechno. České země jsou totiž ...
Více informacíTraditionelle tschechische Küche / Tradiční česká kuchyně (německy)
Kniha plná receptů typických českých pokrmů, které původem sahají hluboko do minulosti, ale staly se tak oblíbenými, že se připravují dodnes. Pokrmy každodenní i ty, které se připravují o svátcích, jako jsou Velikonoce a Vánoce, či u příležitosti svatební hostiny a dalších rodinných oslav. Receptům je ponechán původní český název a jsou oživeny kulinářskými zajímavostmi z...
Více informacíCuisine tcheque traditionnelle / Tradiční česká kuchyně (francouzsky)
Kniha plná receptů typických českých pokrmů, které původem sahají hluboko do minulosti, ale staly se tak oblíbenými, že se připravují dodnes. Pokrmy každodenní i ty, které se připravují o svátcích, jako jsou Velikonoce a Vánoce, či u příležitosti svatební hostiny a dalších rodinných oslav.Receptům je ponechán původní český název a jsou oživeny kulinářskými zajímavostmi z ...
Více informacíCocina tradicional checa / Tradiční česká kuchyně (španělsky)
Kniha plná receptů typických českých pokrmů, které původem sahají hluboko do minulosti, ale staly se tak oblíbenými, že se připravují dodnes. Pokrmy každodenní i ty, které se připravují o svátcích, jako jsou Velikonoce a Vánoce, či u příležitosti svatební hostiny a dalších rodinných oslav. Receptům je ponechán původní český název a jsou oživeny kulinářskými zajímavostmi z...
Více informacíTradiční česká kuchyně (rusky) - Viktor Faktor
<p><span>Kniha plná receptů typických českých pokrmů, které původem sahají hluboko do minulosti, ale staly se tak oblíbenými, že se připravují dodnes. Pokrmy každodenní i ty, které se připravují o svátcích, jako jsou Velikonoce a Vánoce, či u příležitosti svatební hostiny a dalších rodinných oslav. Receptům je ponechán původní český název a jsou oživeny kuliná...
Více informacíTradiční česká kuchyně (rusky) - Faktor Viktor
Kniha plná receptů typických českých pokrmů, které původem sahají hluboko do minulosti, ale staly se tak oblíbenými, že se připravují dodnes. Pokrmy každodenní i ty, které se připravují o svátcích, jako jsou Velikonoce a Vánoce, či u příležitosti svatební hostiny a dalších rodinných oslav. Receptům je ponechán původní český název a jsou oživeny kulinářskými zajímavostmi z...
Více informacíČeská kuchyně za dob nedostatku - Zíbrt Čeněk
Desítky receptů pro všechny zájemce o kuchyni nouze aneb kterak lze z lišejníků, bukvic, hlemýžďů a žab vyžíti. V době trvající krize recepty stále aktuální. Potěší však i zbohatlické gurmány u moderních sporáků či alternativní zdravoživotnístylohledače, kteří mohou společně experimentovat s netradičními bylinami a surovinami. Jedná se tak o první kuchařskou knihu budujíc...
Více informacíČeská kuchyně za dob nedostatku - Čeněk Zíbrt
<p>Desítky receptů pro všechny zájemce o kuchyni nouze aneb kterak lze z lišejníků, bukvic, hlemýžďů a žab vyžíti. V době trvající krize recepty stále aktuální. Potěší však i zbohatlické gurmány u moderních sporáků či alternativní zdravoživotnístylohledače, kteří mohou společně experimentovat s netradičními bylinami a surovinami. Jedná se tak o první kuchařskou kni...
Více informacíHvězdy kuchyně
Nejlepší jídla nejlepších kuchařských mistrů. Takto lze charakterizovat skutečně exkluzivní, jedinečnou, vybranou a přitom velmi dostupnou kuchařku od hvězdných šéfkuchařů působících v českých restauracích a hotelech. Známá autorka biografií významných uměleckých osobností (např. Zdeněk Svěrák, Libuše Šafránková, Waldemar Matuška) totiž tentokrát zaměřila svůj záj...
Více informacíČeská kuchyně - kapesní průvodce/česky - Stupka Petr, Eliášek Jan
Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a gastronomickým či společenským událostem během celého roku (zabijačka, masopust, Velikonoce, vinobraní, Vánoce, svatba). Součástí průvodce je množství krásných a lákavých barevných fotografií, stejně jako gastronomická mapa České republiky a pivní ...
Více informacíČeská kuchyně - kapesní průvodce/francouzsky - Stupka Petr, Eliášek Jan
Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a gastronomickým či společenským událostem během celého roku (zabijačka, masopust, Velikonoce, vinobraní, Vánoce, svatba). Součástí průvodce je množství krásných a lákavých barevných fotografií, stejně jako gastronomická mapa České republiky a pivní ...
Více informacíČeská kuchyně - kapesní průvodce/německy - Stupka Petr, Eliášek Jan
Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a gastronomickým či společenským událostem během celého roku (zabijačka, masopust, Velikonoce, vinobraní, Vánoce, svatba). Součástí průvodce je množství krásných a lákavých barevných fotografií, stejně jako gastronomická mapa České republiky a pivní ...
Více informacíČeská kuchyně - kapesní průvodce/německy - Jan Eliášek
<p>Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a gastronomickým či společenským událostem během celého roku (zabijačka, masopust, Velikonoce, vinobraní, Vánoce, svatba). Součástí průvodce je množství krásných a lákavých barevných fotografií, stejně jako gastronomická mapa České republiky...
Více informacíČeská kuchyně - kapesní průvodce/česky - Jan Eliášek
<p>Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a gastronomickým či společenským událostem během celého roku (zabijačka, masopust, Velikonoce, vinobraní, Vánoce, svatba). Součástí průvodce je množství krásných a lákavých barevných fotografií, stejně jako gastronomická mapa České republiky...
Více informacíČeská kuchyně - kapesní průvodce/francouzsky - Jan Eliášek
<p>Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a gastronomickým či společenským událostem během celého roku (zabijačka, masopust, Velikonoce, vinobraní, Vánoce, svatba). Součástí průvodce je množství krásných a lákavých barevných fotografií, stejně jako gastronomická mapa České republiky...
Více informacíLa cucina tradizionale ceca / Tradiční česká kuchyně (italsky)
Kniha plná receptů typických českých pokrmů, které původem sahají hluboko do minulosti, ale staly se tak oblíbenými, že se připravují dodnes. Pokrmy každodenní i ty, které se připravují o svátcích, jako jsou Velikonoce a Vánoce, či u příležitosti svatební hostiny a dalších rodinných oslav.Receptům je ponechán původní český název a jsou oživeny kulinářskými zajímavostmi z ...
Více informacíPopron.cz Viktor Faktor - Tradiční česká kuchyně (rusky), KNIHA
Kniha plná receptů typických českých pokrmů, které původem sahají hluboko do minulosti, ale staly se tak oblíbenými, že se připravují dodnes. Pokrmy každodenní i ty, které se připravují o svátcích, jako jsou Velikonoce a Vánoce, či u příležitosti svatební hostiny a dalších rodinných oslav. Receptům je ponechán původní český název a jsou oživeny kulinářskými zajímavostm...
Více informacíČeská kuchyně - Co daly naše babičky světu - Harald Salfellner
Anotace: Se svým bohatstvím kulinárních tradic se naše země může sebevědomě ucházet o místo v kruhu národů, jejichž kuchyně hrají v Evropě prim. Delikatesy jako olomoucké tvarůžky, pražská šunka nebo sladké lázeňské oplatky z Karlových Varů jsou zn&aa...
Více informacíTraditionelle tschechische Küche / Tradiční česká kuchyně (německy) - Faktor Viktor
Kniha plná receptů typických českých pokrmů, které původem sahají hluboko do minulosti, ale staly se tak oblíbenými, že se připravují dodnes. Pokrmy každodenní i ty, které se připravují o svátcích, jako jsou Velikonoce a Vánoce, či u příležitosti svatební hostiny a dalších rodinných oslav. Receptům je ponechán původní český název a jsou oživeny kulinářskými zajímavostmi z...
Více informacíCocina tradicional checa / Tradiční česká kuchyně (španělsky) - Faktor Viktor
Kniha plná receptů typických českých pokrmů, které původem sahají hluboko do minulosti, ale staly se tak oblíbenými, že se připravují dodnes. Pokrmy každodenní i ty, které se připravují o svátcích, jako jsou Velikonoce a Vánoce, či u příležitosti svatební hostiny a dalších rodinných oslav. Receptům je ponechán původní český název a jsou oživeny kulinářskými zajímavostmi z...
Více informacíTraditionelle tschechische Küche / Tradiční česká kuchyně (německy) - Viktor Faktor
<p>Kniha plná receptů typických českých pokrmů, které původem sahají hluboko do minulosti, ale staly se tak oblíbenými, že se připravují dodnes. Pokrmy každodenní i ty, které se připravují o svátcích, jako jsou Velikonoce a Vánoce, či u příležitosti svatební hostiny a dalších rodinných oslav. Receptům je ponechán původní český název a jsou oživeny kulinářskými zajím...
Více informacíLa cucina tradizionale ceca / Tradiční česká kuchyně (italsky) - Viktor Faktor
<p>Kniha plná receptů typických českých pokrmů, které původem sahají hluboko do minulosti, ale staly se tak oblíbenými, že se připravují dodnes. Pokrmy každodenní i ty, které se připravují o svátcích, jako jsou Velikonoce a Vánoce, či u příležitosti svatební hostiny a dalších rodinných oslav. Receptům je ponechán původní český název a jsou oživeny kulinářskými zajím...
Více informacíCuisine tcheque traditionnelle / Tradiční česká kuchyně (francouzsky) - Viktor Faktor
<p>Kniha plná receptů typických českých pokrmů, které původem sahají hluboko do minulosti, ale staly se tak oblíbenými, že se připravují dodnes. Pokrmy každodenní i ty, které se připravují o svátcích, jako jsou Velikonoce a Vánoce, či u příležitosti svatební hostiny a dalších rodinných oslav. Receptům je ponechán původní český název a jsou oživeny kulinářskými zajím...
Více informacíTraditional Czech Cuisine / Tradiční česká kuchyně - Viktor Faktor
<p>Kniha plná receptů typických českých pokrmů, které původem sahají hluboko do minulosti, ale staly se tak oblíbenými, že se připravují dodnes. Pokrmy každodenní i ty, které se připravují o svátcích, jako jsou Velikonoce a Vánoce, či u příležitosti svatební hostiny a dalších rodinných oslav. Receptům je ponechán původní český název a jsou oživeny kulinářskými zajím...
Více informacíCuisine tcheque traditionnelle / Tradiční česká kuchyně (francouzsky) - Faktor Viktor
Kniha plná receptů typických českých pokrmů, které původem sahají hluboko do minulosti, ale staly se tak oblíbenými, že se připravují dodnes. Pokrmy každodenní i ty, které se připravují o svátcích, jako jsou Velikonoce a Vánoce, či u příležitosti svatební hostiny a dalších rodinných oslav. Receptům je ponechán původní český název a jsou oživeny kulinářskými zajímavostmi z...
Více informacíLa cucina tradizionale ceca / Tradiční česká kuchyně (italsky) - Faktor Viktor
Kniha plná receptů typických českých pokrmů, které původem sahají hluboko do minulosti, ale staly se tak oblíbenými, že se připravují dodnes. Pokrmy každodenní i ty, které se připravují o svátcích, jako jsou Velikonoce a Vánoce, či u příležitosti svatební hostiny a dalších rodinných oslav. Receptům je ponechán původní český název a jsou oživeny kulinářskými zajímavostmi z...
Více informacíCocina tradicional checa / Tradiční česká kuchyně (španělsky) - Viktor Faktor
<p>Kniha plná receptů typických českých pokrmů, které původem sahají hluboko do minulosti, ale staly se tak oblíbenými, že se připravují dodnes. Pokrmy každodenní i ty, které se připravují o svátcích, jako jsou Velikonoce a Vánoce, či u příležitosti svatební hostiny a dalších rodinných oslav. Receptům je ponechán původní český název a jsou oživeny kulinářskými zajím...
Více informacíKrevní skupina 0 - Česká kuchyně pro Váš typ - 2. vydání
2. vydání úspěšného titulu vedoucí dietní sestry IKEM a autorky knížek o zdravé výživě o možnosti stravovat se i v Česku podle zásad amerického lékaře Dr.D Adama. Kniha je oproti 1. vydání doplněna rozsáhlou tabulkou prospěšných, neutrálních a škodlivých potravin, které jsou u nás běžně dostupné a v české kuchyni používané, a to pro všechny 4 krevní skupiny....
Více informacíČaro rómskej kuchyne
Aká je rómska kuchyňa? Taká ako ju prezentujú šokujúce reportáže, alebo majú Rómovia dar chutne variť? Odpoveď vám dá kniha Petra Polláka „Čaro rómskej kuchyne“. Rómska kuchárka vychádza po 25 rokoch a prináša 52 inšpiratívnych receptov (Žihľavová polievka, zeleninová polievka s ibištekom a deväťsilom, pečenú gója, volské chvosty, plnené kačacie krky, pečené vajcia s treb...
Více informacíVaříme podle Herbáře 4 - Kateřina Winterová; Linda Rybová
Anotace: Nejen do třetice bývá všeho dobrého, ale může tak být i do čtveřice, jak dokládá tento, v pořadí již čtvrtý svazek oblíbené lifestylové kuchařky. A co je v něm dobrého? Je to tradice osvědčené nápaditosti v podání dvou protagonistek televizn&iac...
Více informacíČeská kuchařka: To nejlepší z české kuchyně (978-80-7567-028-1)
Kniha - 246 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Česká kotlina je plná krásných míst, ať už je hledáme v přírodě, nebo to jsou historické památky. Kromě nich však je naše země spojená s kulinářským uměním. Češi rádi vaří i ochutnávají. Vydejme se společně na cestu plnou dobrého jídla. Kuchařka vás provede celou republikou a ukáže, jaké speciality nabízejí různé kraje....
Více informacíKrevní skupina 0 - Česká kuchyně pro Váš typ - 2. vydání - Olga Mengerová
<p>2. vydání úspěšného titulu vedoucí dietní sestry IKEM a autorky knížek o zdravé výživě o možnosti stravovat se i v Česku podle zásad amerického lékaře Dr.D Adama. Kniha je oproti 1. vydání doplněna rozsáhlou tabulkou prospěšných, neutrálních a škodlivých potravin, které jsou u nás běžně dostupné a v české kuchyni používané, a to pro všechny 4 krevní skupiny.</...
Více informacíZ fitka do kuchyne 2
Jednoduché a rýchle recepty od popredných slovenských a českých inštruktoriek a fitness tréneriek na raňajky, obed a večeruPravidelne cvičíš a vôbec nechudneš?Žiadny strach, nie si stratený prípad. Si na skvelej ceste. Ale…musíš na nej odstrániť zásadné chyby. Tú najväčšiu chybu nájdeš vo svojom tanieri. Práve výber tých správnych jedál je kľúčový! Rozhoduje o tom, či tvo...
Více informacíKlasická česká kuchařka XYZ
Nejúspěšnější česká kuchařka všech dob! Bez populární Sandtnerky, která poprvé vyšla ve 20. letech 20. století, se neobejde žádná moderní hospodyně. Kniha rozpočtů a kuchařských předpisů paní Marie Janků-Sandtnerové je spolehlivým návodem na přípravu nejen českých jídel, ale i mezinárodních pokrmů. Na své si přijdou příznivci tradiční kuchyně i stoupenci zdravého stravová...
Více informacíKlasická česká kuchařka
Bez populární Sandtnerky, která poprvé vyšla ve 20. letech 20. století, se neobejde žádná moderní hospodyně. Kniha rozpočtů a kuchařských předpisů paní Marie Janků-Sandtnerové je spolehlivým návodem na přípravu nejen českých jídel, ale i mezinárodních pokrmů. Na své si přijdou příznivci tradiční kuchyně i stoupenci zdravého stravování. Původní recepty Marie Janků-Sandtner...
Více informacíČESKÁ KUCHAŘKA RUSKY
Anotace: Kniha plná receptů typických českých pokrmů, které původem sahají hluboko do minulosti, ale staly se tak oblíbenými, že se připravují dodnes. Pokrmy každodenní i ty, které se připravují o svátcích, jako jsou Velikonoce a Vánoce, či u příležitosti svatební hostiny a dalších rodinných oslav. Receptům je ponechán původní český název a jsou oživeny kulinářskými zají...
Více informacíČeská pohanková kuchařka
Obohaťte svůj jídelníček o pohanku, bezlepkovou a od 12. století u nás pěstovanou surovinu. Tato kuchařka potěší každého, kdo má zájem o zdravou výživu, ale i toho, kdo si dá rád maso, protože autorka se receptům s masem nevyhýbá. Můžete si upéct vlastní pohankové pečivo, moučníky, pizzu, tortily, zahušťovat polévky, udělat kaše nebo zapékané směsi, karbanátky, knedlík...
Více informacíČeská kniha rekordů 7
Reprezentativní obrazová encyklopedie českých NEJ… plná videí, rekordů a kuriozit. 1596 údajů, 2210 fotografií a 390 QR kódů, prostřednictvím kterých se můžete přenést na řadu míst, kde padaly nové české rekordy, nebo vidět ještě víc, než je v knize. Muzeum rekordů a kuriozit Pelhřimov představuje JEDNIČKY ve svých oborech, perly České republiky a vše, co vzbuzuje národn...
Více informacíČeská kniha rekordů 7
Reprezentativní obrazová encyklopedie českých NEJ… plná videí, rekordů a kuriozit. 1596 údajů, 2210 fotografií a 390 QR kódů, prostřednictvím kterých se můžete přenést na řadu míst, kde padaly nové české rekordy, nebo vidět ještě víc, než je v knize. Muzeum rekordů a kuriozit Pelhřimov představuje JEDNIČKY ve svých oborech, perly České republiky a vše, co vzbuzuje národní...
Více informacíSOUDEK 20 - komplet s autoventilkem BAJONET
Luxusní pivní chlazení SOUDEK 20 je určen k profesionálnímu chlazení,stáčení a podávání kvalitně vychlazeného piva v domácím prostředí a na menších zahradních party. Velice kvalitní zpracování dubového dřeva s nerezem. Doplňky a pohledově uhlazený design předurčuje tento chladič jako moderní doplněk domácí kuchyně nebo baru. Chladící výkon průběžný 15-20 l/hod. (30-40 kv...
Více informacíČeská pohanková kuchařka - Hana Šimková
Obohaťte svůj jídelníček o pohanku, bezlepkovou a od 12. století u nás pěstovanou surovinu. Tato kuchařka potěší každého, kdo má zájem o zdravou výživu, ale i toho, kdo si dá rád maso, protože autorka se receptům s masem nevyhýbá. Můžete si upéct vlastní pohankové pečivo, moučníky, pizzu, tortily, zahušťovat polévky, udělat kaše nebo zapékané směsi, karbanátky, knedlíky.....
Více informacíKlasická česká kuchařka - Marie Janků-Sandtnerová
Bez populární Sandtnerky, která poprvé vyšla ve 20. letech 20. století, se neobejde žádná moderní hospodyně. Kniha rozpočtů a kuchařských předpisů paní Marie Janků-Sandtnerové je spolehlivým návodem na přípravu nejen českých jídel, ale i mezinárodních pokrmů. Na své si přijdou příznivci tradiční kuchyně i stoupenci zdravého stravování. Původní recepty Marie Janků- Sandtne...
Více informacíRecepty sestry Vojtěchy - To nejlepší z nepomucenské kuchyně
To nejlepší z nepomucenské kuchyně Sestra boromejka Vojtěcha Fialová se s námi na stránkách své kuchařky dělí o tajemství italské, ale i české kuchyně. Poctivě, a přitom bez přehnaných nároků pomáhá ostříleným i méně zkušeným kuchařům a kuchařkám uvařit poctivá jídla. Jak sama píše, „nejsou to jen recepty, je v tom i příběh nepomucenské kuchyně, kde víc než dvacet let vař...
Více informacíRecepty sestry Vojtěchy - To nejlepší z nepomucenské kuchyně - Vojtěcha Fialová
<p>To nejlepší z nepomucenské kuchyně Sestra boromejka Vojtěcha Fialová se s námi na stránkách své kuchařky dělí o tajemství italské, ale i české kuchyně. Poctivě, a přitom bez přehnaných nároků pomáhá ostříleným i méně zkušeným kuchařům a kuchařkám uvařit poctivá jídla. Jak sama píše, „nejsou to jen recepty, je v tom i příběh nepomucenské kuchyně, kde víc než dvace...
Více informacíRecepty sestry Vojtěchy - To nejlepší z nepomucenské kuchyně
To nejlepší z nepomucenské kuchyně Sestra boromejka Vojtěcha Fialová se s námi na stránkách své kuchařky dělí o tajemství italské, ale i české kuchyně. Poctivě, a přitom bez přehnaných nároků pomáhá ostříleným i méně zkušeným kuchařům a kuchařkám uvařit poctivá jídla. Jak sama píše, „nejsou to jen recepty, je v tom i příběh nepomucenské kuchyně, kde víc než dvacet let vař...
Více informacíRecepty sestry Vojtěchy - To nejlepší z nepomucenské kuchyně - Vojtěcha Fialová
Anotace: Sestra boromejka Vojtěcha Fialová se s námi na stránkách své kuchařky dělí o tajemství italské, ale i české kuchyně. Poctivě, a přitom bez přehnaných nároků pomáhá ostříleným i méně zkušeným kuchařům a kuchařkám uvařit poctivá jídla. Jak sama píše, "nejsou to jen recepty, je v tom i příběh nepomucenské kuchyně, kde víc než dvacet let vařím. Vše, co tu stojí, byl...
Více informacíČeská kniha rekordů 7 - Miroslav Marek
Reprezentativní obrazová encyklopedie českých NEJ… plná videí, rekordů a kuriozit. 1596 údajů, 2210 fotografií a 390 QR kódů, prostřednictvím kterých se můžete přenést na řadu míst, kde padaly nové české rekordy, nebo vidět ještě víc, než je v knize. Muzeum rekordů a kuriozit Pelhřimov představuje JEDNIČKY ve svých oborech, perly České republiky a vše, co vzbuzuje národní...
Více informacíČeská kniha rekordů 7 - Miroslav Marek
<p>Reprezentativní obrazová encyklopedie českých NEJ… plná videí, rekordů a kuriozit. 1596 údajů, 2210 fotografií a 390 QR kódů, prostřednictvím kterých se můžete přenést na řadu míst, kde padaly nové české rekordy, nebo vidět ještě víc, než je v knize. Muzeum rekordů a kuriozit Pelhřimov představuje JEDNIČKY ve svých oborech, perly České republiky a vše, co vzbuzu...
Více informacíPoklady klasické české kuchyně - Roman Vaněk - 22x30, Sleva 69%
aneb jak to ta babička tenkrát vařila. Romana Vaňka, řaditele Pražského kulinářského institutu, nemusíme dlouze představovat. Většina z nás si ho představí jako velkého obhájce české poctivé kuchyně v pořadu Peklo na talíři, které má v současné době velkou popularitu. Do rukou se Vám dostává již několikátý dotisk nejprodávanější kuchařky současnosti - Poklady klasické...
Více informacíZ fitka do kuchyne 2 - Lucia Méresová,kol.
Anotace: Pravidelně cvičíš a vůbec nehubneš?<br> Žádný strach, nejsi ztracený případ. Jsi na dobré cestě. Ale..... musíš z ní odstranit zásadní chyby. Tu největší chybu najdeš na svém talíři. Právě výběr těch správných jídel je klíčový! Rozhoduje o tom, zda tvoje cvičení vyjde naprázdno, nebo zda podpoří regeneraci buněk a nastartuje spalování tuků. Nevíš jaká jídl...
Více informacíKlasická česká kuchařka | Marie Janků-Sandtnerová, František Janků
Bez populární Sandtnerky, která poprvé vyšla ve 20. letech 20. století, se neobejde žádná moderní hospodyně. Kniha rozpočtů a kuchařských předpisů paní Marie Janků-Sandtnerové je spolehlivým návodem na přípravu nejen českých jídel, ale i mezinárodních pokrmů. Na své si přijdou příznivci tradiční kuchyně i stoupenci zdravého stravování. Původní recepty Marie Janků-Sandtner...
Více informacíKlasická česká kuchařka - Janků František, Janků-Sandtnerová Marie
Anotace: Bez populární Sandtnerky, která poprvé vyšla ve 20. letech 20. století, se neobejde žádná moderní hospodyně. Kniha rozpočtů a kuchařských předpisů paní Marie Janků-Sandtnerové je spolehlivým návodem na přípravu nejen českých jídel, ale i mezinárodních pokrmů. Na své si přijdou příznivci tradiční kuchyně i stoupenci zdravého stravování. Původní recepty Marie Jank...
Více informacíKlasická česká kuchařka (978-80-7597-921-6)
Kniha - autor Marie Janků-Sandtnerová; František Janků, 504 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Bez populární Sandtnerky, která poprvé vyšla ve 20. letech 20. století, se neobejde žádná moderní hospodyně. Kniha rozpočtů a kuchařských předpisů paní Marie Janků-Sandtnerové je spolehlivým návodem na přípravu nejen českých jídel, ale i mezinárodních pokrmů. Na své si při...
Více informacíPodobné fráze: ceska kuchyne stolni kalendar 2012 | ceska kuchyne stolni kalendar 2013 | ceska kuchyne stolni kalendar 2014 | ceska kuchyne 2017 stolni kalendar helma | krevni skupina 0 ceska kuchyne pro vas typ | ceska kuchyne 2016 stolni kalendar | ceska kuchyne kapesni pruvodce anglicky | faktor viktor tradicni ceska kuchyne rusky | cucina ceca ceska kuchyne italsky | stolni kalendar ceska kuchyne 2011 | ceska kuchyne stolni kalendar 2024 | minimax ceska kuchyne stolni kalendar 2024 | kalendar stolni 2024 minimax ceska kuchyne | stolni kalendar ceska kuchyne 2022 | tradicni ceska kuchyne rusky viktor faktor | ceska kuchyne 2012 stolni kalendar | tradicni ceska kuchyne rusky faktor viktor | ceska kuchyne kapesni pruvodce francouzsky | cocina checa ceska kuchyne lea filipova | kalendar stolni 2018 minimax ceska kuchyne | ceska kuchyne stolni kalendar 2015 | nejlevnejsi ceska kuchyne nemecky | filipova lea cocina checa ceska kuchyne | kalendar 2022 ceska kuchyne stolni | ceska kuchyne kapesni pruvodce nemecky | kalendar stolni 2022 ceska kuchyne | ceska kuchyne rusky filipova lea vazana | ceska kuchyne nemecky bohmische kuche | ceska kuchyne 2022 stolni kalendar | ceska kucharka to nejlepsi z ceske kuchyne | cocina checa ceska kuchyne filipova lea | minimax ceska kuchyne 2023 stolni kalendar | stolni kalendar ceska kuchyne 2023 | ceska kuchyne 2023 stolni kalendar | kalendar 2023 ceska kuchyne stolni