Cukrarska vyroba i blaha a kolektiv

Pro vyhledávací frázi Cukrarska vyroba i blaha a kolektiv jsme na našem vyhledávači našli 6 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Cukrarska vyroba i blaha a kolektiv trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 6 produktů

Cukrářská výroba II - L. Bláha

Páté, přepracované vydání Učebnice doplňuje a rozšiřuje poznatky a vědomosti získané v prvním roce učebního oboru. Vedle klasických technologických postupů seznamuje i s moderními formami práce a s novými výrobními postupy. Objasňuje také chemicko-fyzikální děje, které v průběhu výrobního procesu probíhají. Přibližuje jednotlivé fáze výroby, význam nových surovin, jejich ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Cukrářská výroba II - L. Bláha

Anotace: Páté, přepracované vydání Učebnice doplňuje a rozšiřuje poznatky a vědomosti získané v prvním roce učebního oboru. Vedle klasických technologických postupů seznamuje i s moderními formami práce a s novými výrobními postupy. Objasňuje také chemicko-fyzikální děje, které v průběhu výrobního procesu probíhají. Přibližuje jednotlivé fáze výroby, význam nových surov...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Cukrářská výroba II, 5. vydání - Ludvík Bláha

<p>Páté, přepracované vydání Učebnice doplňuje a rozšiřuje poznatky a vědomosti získané v prvním roce učebního oboru. Vedle klasických technologických postupů seznamuje i s moderními formami práce a s novými výrobními postupy. Objasňuje také chemicko-fyzikální děje, které v průběhu výrobního procesu probíhají. Přibližuje jednotlivé fáze výroby, význam nových surovi...

Více informací
Dostupnost: skladem

Cukrářská výroba I - obor Cukrář - Bláha L., Conková V., Kadlec F. - B5

5., vydání přepracované. Podrobně probírá výrobu cukrářských výrobků z pevných tukových těst, z třeného lineckého těsta, z pálené hmoty a z listového těsta. Popisuje výrobu a druhy čajového a pařížského pečiva, přípravu a výrobu náplní a polev pro cukrářské výrobky, jejich vady a příčiny, popř. možnosti a způsoby nápravy. Uvádí druhy výrobků z uvedených těst a hmot, j...

Více informací
Dostupnost: skladem

Cukrářská výroba II - obor Cukrář - Bláha L., Conková V., Kadlec F. - B5

5., přepracované vydání. Učebnice doplňuje a rozšiřuje poznatky a vědomosti získané v prvním roce učebního oboru. Vedle klasických technologických postupů seznamuje i s moderními formami práce a s novými výrobními postupy. Objasňuje také chemicko-fyzikální děje, které v průběhu výrobního procesu probíhají. Přibližuje jednotlivé fáze výroby, význam nových surovin, jejich ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Cukrářská výroba II (978-80-7333-138-2)

Kniha - autor L. Bláha, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Páté, přepracované vydání Učebnice doplňuje a rozšiřuje poznatky a vědomosti získané v prvním roce učebního oboru. Vedle klasických technologických postupů seznamuje i s moderními formami práce a s novými výrobními postupy. Objasňuje také chemicko-fyzikální děje, které v průběhu výrobního procesu probíhají. Př...

Více informací
Dostupnost: skladem
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK