Cukrarska vyroba iii
Pro vyhledávací frázi Cukrarska vyroba iii jsme na našem vyhledávači našli 8 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Cukrarska vyroba iii trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!
Cukrářská výroba III
Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Značnou pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výrobkům. Věnuje se technolog...
Více informacíCukrářská výroba III
Anotace: Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Značnou pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výrobkům. Věnuje se...
Více informacíCukrářská výroba III
Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Značnou pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výrobkům. Věnuje se technolog...
Více informacíCukrářská výroba III
Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Značnou pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výrobkům. Věnuje se technolo...
Více informacíCukrářská výroba III, 5. vydání - Ladislav Bláha
<p></p><p> Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Značnou pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním...
Více informacíCukrářská výroba III pro 3. ročník oboru vzdělávání Cukrář
INFORMATORIUM 2019Kniha, čeština
Více informacíCukrářská výroba III obor Cukrář - Bláha L., Conková V., Kadlec F. - B5
5., vydání přepracované. Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Značnou pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výr...
Více informacíPodobné fráze: sada cukrarska 8 ks | cukrarska vitrina | obuv vyroba | vyroba 2010 | vyroba sody | vyroba peny | cukrarska zdobicka | sterka cukrarska 27 cm | sterka cukrarska rovna | cukrarska sada pro deti | sterka cukrarska 35 cm | cukrarska technologie | zdobitka cukrarska 5 ks | sterka cukrarska 9x6 cm | cukrarska prepravka | cukrarska zdobici tuzka cerna | cukrarska karta tunel zubaty | alltoys dohany cukrarska sada | cukrarska zdobici tuzka zelena | cukrarska zdobici tuzka delicia | cukrarska zdobici tuzka | cukrarska karta ledvina mekka | cukrarska zdobici tuzka fialova | cukrarska karta tunel maly | prohome sterka cukrarska 3ks | spachtle cukrarska gourmet 20 cm | spachtle cukrarska gourmet 15 cm | pme cukrarska pinzeta 16 5cm | cukrarska sterka zoubkovana | wilton cukrarska zdobici lzice | cukrarska poleva extra bila 500g | baleni cukrarska ryze bila 1kg | galt cukrarska sada neuveden | cukrarska karta pme dlouha 25cm | cukrarska karta pme dlouha 20cm