Dub sonoma lamino policka

Pro vyhledávací frázi Dub sonoma lamino policka jsme na našem vyhledávači našli 1561 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Dub sonoma lamino policka trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 1561 produktů

TV stolek MARK 027 dub sonoma

Dvoudveřový RTV stolek v moderním provedení. Korpus i dvířka jsou z kvalitní LTD v barvě dub sonoma. Lamino je odolné vůči vysokým teplotám, poškrábání a nárazům, hraněné ABS páskou. Jasně viditelná struktura dřeva. Dodáváme v demontovaném stavu.

Více informací
Dostupnost: do 42 dnů

Komoda AGNES/HIT 2D dub sonoma

Komoda dvoudveřová v moderním provedení. Korpus i dvířka jsou z kvalitní LTD v barvě dub sonoma. Lamino je odolné vůči vysokým teplotám, poškrábání a nárazům, hraněné ABS páskou. Jasně viditelná struktura dřeva. Dodáváme v demontovaném stavu.

Více informací
Dostupnost: do 42 dnů

TV stolek MARK 028 dub sonoma

Dvoudveřový RTV stolek v moderním provedení. Korpus i dvířka jsou z kvalitního LTD v barvě dub sonoma. Lamino je odolné vůči vysokým teplotám, poškrábání a nárazům, hraněné ABS páskou. Jasně viditelná struktura dřeva. Dodáváme v demontovaném stavu.

Více informací
Dostupnost: do 42 dnů

Policová skříň MAX 6 dub sonoma

Šatní skříň 2-dveřová s policemi. Korpus i dvířka jsou z kvalitního lamina. Lamino je odolné proti poškrábání, poškození, vlhkosti a vysokým teplotám. Skříň je v barevném provedení dub sonoma. Dodáváme v demontovaném stavu.

Více informací
Dostupnost: do 42 dnů

Konferenční stolek LISA D basic - dub sonoma

Konferenční stolek LISA D basic je zhotovený ve stylovém moderním designu. Jeho konstrukce je z MDF v barvě dub sonoma. Horní deska konferenčního stolku je z tvrzeného skla a odkládací polička je taktéž skleněná. Obě desky jsou uchyceny na kovových pochro

Více informací
Dostupnost: neudáno

Casarredo Konferenční stolek LISA D dub sonoma

Stylový konferenční stolek v moderním provedení. Stane se praktickým doplňkem a ozdobou každého obývacího pokoje. Konstrukce je z MDF v barvě dub sonoma, v kombinaci s pochromovaným kovem. Vrchní deska je z čirého tvrzeného skla, polička je z mléčného skla. Tento stolek je v nabídce také v jiných barevných provedeních. Dodávaný v demontu.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Konferenční stolek LISA BASIC - dub sonoma

Stylový konferenční stolek v moderním provedení. Konstrukce MDF je v barvě dub sonoma, vrchní deska ( 8mm ) u stolu je z průhledného skla, odkládací polička je z mléčného skla. Sklo je tvrzené. Tento stolek lze objednat i v jiných provedení materiálu a barev.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Konferenční stolek LISA BASIC II - dub sonoma

Luxusní konferenční stolek v moderním provedení. Konstrukce MDF je v barvě dub sonoma v kombinaci s pochromovaným kovem, vrchní deska ( 8 mm ) u stolu je z průhledného skla, odkládací polička je z mléčného skla. Sklo je tvrzené. Tento stolek lze objednat i v jiném provedení materiálu a barev.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Konferenční stolek LISA D dub sonoma

Moderní konferenční stolek se spodní policí. Konstrukce je z MDF v barvě dub sonoma, v kombinaci s pochromovaným kovem. Vrchní deska je z čirého tvrzeného skla, polička je z mléčného skla. Tento stolek je v nabídce také v jiných barevných provedeních.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Police Rio 14 dub sonoma-bílá

Polička ze systému Rio. Můžete si ji vybrat z několik barevných kombinací. Skvělý doplněk k sestavám z kolekce RIO. Dodáváme v demontu. Rozměry: - šířka 127 cm - hloubka 29 cm - výška 50 cm Police je součástí kolekce Rio. Na tento produkt poskytujeme PRODLOUŽENOU ZÁRUKU NA 5 LET! Záruka se nevztahuje na vady vzniklé mechanickým poškozením, špatnou údržbou a nestandardním ...

Více informací
Dostupnost: do 40 dnů

Supermobel Noční stolek LOGAN, 40x53x37, dub sonoma

Noční stolek LOGAN. Je vyroben z kvalitního materiálu o tloušťce 1,8 cm. Pevná konstrukce z kvalitní desky zajistí stabilitu a odolnost proti poškození. Stolek poskytuje dostatek úložného prostoru v podobě jedné zásuvky a otevřené poličky. Stolek stojí na vyšších nožičkách. Na výběr z několika dekorů. Shrnutí: noční stolek 1 zásuvka 1 polička výběr z dekorů Použité mat...

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Komoda HIT 2D5S dub sonoma/bílá

Dvoudveřová komoda s 5 zásuvkami v moderním provedení. Korpus i dvířka jsou z kvalitní LTD, korpus v barvě dub sonoma a dvířka v barvě bílá. Lamino je odolné vůči vysokým teplotám, poškrábání a nárazům, hraněné ABS páskou. Jasně viditelná struktura dřeva. Pojezdy v zásuvkách jsou kovové s plastovými kolečky. Dodáváme v demontovaném stavu....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Komoda HIT 2D2S dub sonoma/bílá

Dvoudveřová komoda se 2 zásuvkami v moderním provedení. Korpus i dvířka jsou z kvalitní LTD, korpus v barvě dub sonoma a dvířka v barvě bílá. Lamino je odolné vůči vysokým teplotám, poškrábání a nárazům, hraněné ABS páskou. Jasně viditelná struktura dřeva. Pojezdy v zásuvkách jsou kovové s plastovými kolečky. Dodáváme v demontovaném stavu....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Komoda HIT 3D2S dub sonoma/bilá

Třídveřová komoda se 2 zásuvkami v moderním provedení. Korpus i dvířka jsou z kvalitní LTD, korpus v barvě dub sonoma a dvířka v barvě bílá. Lamino je odolné vůči vysokým teplotám, poškrábání a nárazům, hraněné ABS páskou. Jasně viditelná struktura dřeva. Pojezdy v zásuvkách jsou kovové s plastovými kolečky. Dodáváme v demontovaném stavu....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Komoda HIT 5S dub sonoma/bílá

Komoda s 5 zásuvkami v moderním provedení. Korpus i dvířka jsou z kvalitní LTD, korpus v barvě dub sonoma a dvířka v barvě bílá. Lamino je odolné vůči vysokým teplotám, poškrábání a nárazům, hraněné ABS páskou. Jasně viditelná struktura dřeva. Pojezdy v zásuvkách jsou kovové s plastovými kolečky. Dodáváme v demontovaném stavu.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Šatní skříň VIKA 4D2S dub sonoma

Šatní skříň VIKA v jednoduchém, ale velmi praktickém provedení a moderním designu. Korpus i dvířka jsou z kvalitní LTD v barvě dub sonoma. Lamino je odolné vůči vysokým teplotám, poškrábání a nárazům, hraněné ABS páskou. Jasně viditelná struktura dřeva. Dodáváme v demontovaném stavu.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Botník VIVA 4K dub sonoma/bílá

Čtyřdveřový botník výklopný v moderním provedení. Korpus je v barvě dub sonoma a dvířka jsou v barvě bílá mat. Korpus i dvířka jsou z kvalitního LTD. Lamino je odolné vůči vysokým teplotám, poškrábání a nárazům, hraněné ABS páskou. Jasně viditelná struktura dřeva. Dodáváme v demontovaném stavu.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Botník VIVA 3K dub sonoma/bílá

Třídveřový výklopný botník v moderním provedení. Korpus je v barvě dub sonoma a dvířka jsou v barvě bílá mat. Korpus i dvířka jsou z kvalitního LTD. Lamino je odolné vůči vysokým teplotám, poškrábání a nárazům, hraněné ABS páskou. Jasně viditelná struktura dřeva. Pojezdy v zásuvce jsou kovové s plastovými kolečky. Dodáváme v demontovaném stavu....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Botník VIVA 2K1S dub sonoma/bílá

Dvoudveřový botník s 1 zásuvkou v moderním provedení. Korpus i dvířka jsou z kvalitní LTD, korpus v barvě dub sonoma a dvířka v barvě bílá mat. Lamino je odolné vůči vysokým teplotám, poškrábání a nárazům, hraněné ABS páskou. Jasně viditelná struktura dřeva. Pojezdy v zásuvce jsou kovové s plastovými kolečky. Dodáváme v demontovaném stavu....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Casarredo PC stolek NEO 1 dub sonoma

PC stolek, který je vyrobený z kvalitního lamina. Stolek obsahuje výsuvnou poličku pro klávesnici. Lamino je odolné proti poškrábání, poškození, vlhkosti a vysokým teplotám. Stolek je v barevném provedení dub sonoma. Stolek je univerzální, dá se složit na obě strany. Dodáváme v demontovaném stavu.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Casarredo Botník VIVA 2K1S dub sonoma (K034)

Dvoudveřový botník s 1 zásuvkou v moderním provedení. Korpus i dvířka jsou z kvalitní LTD v barvě dub sonoma. Lamino je odolné vůči vysokým teplotám, poškrábání a nárazům, hraněné ABS páskou. Jasně viditelná struktura dřeva. Pojezdy v zásuvce jsou kovové s plastovými kolečky. Dodáváme v demontovaném stavu.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Casarredo Botník VIVA 3K dub sonoma

Botník se 3 výklopnými dvířky. Vhodný do moderního interiéru. Praktický doplněk s jednoduchým designem, který se bude skvěle vyjímat v každé předsíni. Botník je zhotoven z laminované dřevotřísky v barvě dub sonoma. Lamino je odolné vůči vysokým teplotám, poškrábání a nárazům, hraněné ABS páskou.  Úchyty na dvířkách jsou vyrobeny z plastu.  Dodáváme v demontované...

Více informací
Dostupnost: do 30 dnů

Casarredo Noční stolek MARK 026 dub sonoma

Noční stolek stolek v moderním provedení. Korpus i dvířka jsou z kvalitní LTD v barvě dub sonoma. Lamino je odolné vůči vysokým teplotám, poškrábání a nárazům, hraněné ABS páskou. Stolek obsahuje 1 praktickou zásuvku. Jasně viditelná struktura dřeva. Dodáváme v demontovaném stavu.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Komoda HIT 3D3S dub sonoma/bílá

Třídveřová komoda se 3 zásuvkami v moderním provedení. Korpus i dvířka jsou z kvalitní LTD, korpus v barvě dub sonoma a dvířka v barvě bílá. Lamino je odolné vůči vysokým teplotám, poškrábání a nárazům, hraněné ABS páskou. Jasně viditelná struktura dřeva. Pojezdy v zásuvkách jsou kovové s plastovými kolečky. Dodáváme v demontovaném stavu....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Šatní skříň VIKA 2D dub sonoma

Šatní skříň VIKA v jednoduchém, ale velmi praktickém provedení a moderním designu. Korpus i dvířka jsou z kvalitní LTD v barvě dub sonoma. Lamino je odolné vůči vysokým teplotám, poškrábání a nárazům, hraněné ABS páskou. Jasně viditelná struktura dřeva. Dodáváme v demontovaném stavu.

Více informací
Dostupnost: do 42 dnů

Šatní skříň VIKA 1D dub sonoma

Šatní skříň VIKA v jednoduchém, ale velmi praktickém provedení a moderním designu. Korpus i dvířka jsou z kvalitní LTD v barvě dub sonoma. Lamino je odolné vůči vysokým teplotám, poškrábání a nárazům, hraněné ABS páskou. Jasně viditelná struktura dřeva. Dodáváme v demontovaném stavu.

Více informací
Dostupnost: do 42 dnů

Rohová šatní skříň ALEX dub sonoma

Rohová šatní skříň ALEX v elegantním a praktickém provedení. Korpus i dvířka jsou z kvalitní LTD v barvě dub sonoma. Uspořádání úložného prostoru skříně dle obrázku. Lamino je odolné vůči vysokým teplotám, poškrábání a nárazům, hraněné ABS páskou. Rozměry skříně jsou š/hl/v 106 x 106 x 193 cm, šířka dveří je 73 cm, hloubka boku 55 cm. Dodáváme v demontovaném stavu....

Více informací
Dostupnost: do 42 dnů

Noční stolek MARK 026 dub sonoma

Noční stolek stolek v moderním provedení. Korpus i dvířka jsou z kvalitní LTD v barvě dub sonoma. Lamino je odolné vůči vysokým teplotám, poškrábání a nárazům, hraněné ABS páskou. Stolek obsahuje 1 praktickou zásuvku. Jasně viditelná struktura dřeva. Dodáváme v demontovaném stavu.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Šatní skříň dub sonoma třídveřová Finezja F3

Šatní skříň poskytuje dostatek úložného prostoru. Za prostředními dveřmi najdete poličky, po stranách je vždy šatní tyč a polička. Šatní skříň s kovovými úchytkami. Šatní skříň dub Sonoma 150 cm Finezja Klasická trojdveřová šatní skříň do ložnice. Rozměry: šířka 150 cm, výška 202 cm, hloubka 54 cm. Barva: dub sonoma. Prohlédněte si další elementy z kolekce Finezja. kol...

Více informací
Dostupnost: do 28 dnů

Závěsná polička s dvířky Planetas

Závěsná polička s uzavíratelnou skříňkou. Rozměry: šířka 125 cm, výška 25 cm, hloubka 24 cm. Nábytek dodáme v demontu s návodem na sestavení. Závěsná polička Planetas Sestava nábytku do dětského pokoje, nebo do pokoje pro studenta Nabízí vše, co od takového nábytku vyžadujete - atraktivní barvu, důmyslné zpracování se spoustou odkládacích a úložných možností, vzájemnou va...

Více informací
Dostupnost: do 28 dnů

Závěsná polička 125 cm Planetas

Závěsná polička do dětského pokoje. Rozměry: šířka 125 cm, výška 25 cm, hloubka 24 cm. Nábytek dodáme v demontu s návodem na sestavení. Závěsná polička Planetas Sestava nábytku do dětského pokoje, nebo do pokoje pro studenta Nabízí vše, co od takového nábytku vyžadujete - atraktivní barvu, důmyslné zpracování se spoustou odkládacích a úložných možností, vzájemnou variabil...

Více informací
Dostupnost: do 28 dnů

BRW Kaspian Věšák WIE/60 Dub sonoma

Věšákový panel WIE/60, ze systému Kaspian, je ve velmi módním odstínu dub Sonoma. Věšák je tvořen 5 háčky pro zavěšení vašich oděvů a horní poličkou na odložení klobouku či tašky. Výrobní materiál je lamino.  Sektorový nábytek Kaspian je ideální pro ty, kteří hledají netradiční nápady pro svůj interiér. Svobodu uspořádání poskytuje 26 různých prvků, kt...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Casarredo Šatní skříň VIKA 4D2S dub sonoma

Šatní skříň VIKA se 2 zásuvkami. Vhodná do moderního interiéru. Zajímavý design v podobě jasně viditelné struktury dřeva. Své využití najde v ložnici, studentském, dětském nebo obývacím pokoji. Oděvy můžete uložit do dvou zásuvek, polic nebo je pověsit na tyč. Korpus i dvířka jsou z laminované dřevotřísky v barvě dub sonoma. Lamino je odolné vůči vysokým teplotá...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Casarredo Botník VIVA 4K dub sonoma

Vysoký výklopný botník se 4 dvířky. Vhodný do moderního interiéru. Zajímavý design v podobě jasně viditelné struktury dřeva. Praktický doplněk, který se bude skvěle vyjímat v každé předsíni. Boty můžete uložit do prostoru za čtyřmi vyklápěcími dvířky. Korpus i dvířka jsou z laminované dřevotřísky v barvě dub sonoma. Lamino je odolné vůči vysokým teplotám, poškrábání ...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Casarredo Šatní skříň VIKA 6D3SZ dub sonoma

Šatní skříň VIKA v jednoduchém, ale velmi praktickém provedení a moderním designu. Korpus i dvířka jsou z kvalitní LTD v barvě dub sonoma. Lamino je odolné vůči vysokým teplotám, poškrábání a nárazům, hraněné ABS páskou.  Jasně viditelná struktura dřeva. V pravé třetině skříně jsou 3 zásuvky a za dvířky 2 police, nalevo volný prostor se šatníkovou tyčí, nahoře nástav...

Více informací
Dostupnost: do 30 dnů

Casarredo Šatní skříň VIKA 2D dub sonoma

Šatní skříň VIKA v jednoduchém, ale velmi praktickém provedení. Vhodná do moderního interiéru. Zajímavý design v podobě jasně viditelné struktury dřeva. Své využití najde v ložnici, studentském, dětském nebo obývacím pokoji. Oděvy můžete pověsit na tyč nebo uložit do police za dvířky. Korpus i dvířka jsou z laminované dřevotřísky v barvě dub sonoma. Lamino je odolné ...

Více informací
Dostupnost: do 30 dnů

Casarredo Šatní skříň VIKA 1D dub sonoma

Šatní skříň VIKA v jednoduchém, ale velmi praktickém provedení. Vhodná do moderního interiéru. Zajímavý design v podobě jasně viditelné struktury dřeva. Své využití najde v ložnici, studentském, dětském nebo obývacím pokoji. Oděvy můžete pověsit na tyč nebo uložit do polic za dvířky. Korpus i dvířka jsou z laminované dřevotřísky v barvě dub sonoma. Lamino je odolné v...

Více informací
Dostupnost: do 30 dnů

Casarredo Regál MAX 5 dub sonoma

Regál s policemi a dvířky. Vhodný do moderně laděného interiéru. Ideální, hledáte-li nábytek s jednoduchým designem a dostatkem úložného prostoru. Praktický doplněk do ložnice, předsíně, obývacího, dětského nebo studentského pokoje. Oděvy, knihy, dekorace a další předměty můžete uložit do polic nebo prostoru za dvířky. Korpus i dvířka jsou z laminované dřevotřísky. Lamino...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Casarredo Regál MAX 3 dub sonoma

Regál se 4 policemi. Vhodný do moderně laděného interiéru. Ideální, hledáte-li nábytek s jednoduchým designem a dostatkem úložného prostoru. Praktický doplněk do ložnice, předsíně, obývacího, dětského nebo studentského pokoje. Knihy, dekorace a další předměty můžete uložit do čtyř polic. Regál je zhotoven z laminované dřevotřísky. Lamino je odolné proti poškrábání, poškoz...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Šatní skříň VIKA 6D3SZ dub sonoma

Šatní skříň VIKA v jednoduchém, ale velmi praktickém provedení a moderním designu. Korpus i dvířka jsou z kvalitní LTD v barvě dub sonoma. Lamino je odolné vůči vysokým teplotám, poškrábání a nárazům, hraněné ABS páskou. Jasně viditelná struktura dřeva. V pravé třetině skříně jsou 3 zásuvky a za dvířky 2 police, nalevo volný prostor se šatníkovou tyčí, nahoře nádstavec se...

Více informací
Dostupnost: do 42 dnů

Casarredo Regál MAX 4 dub sonoma

Regál se 4 policemi. Vhodný do moderně laděného interiéru. Ideální, hledáte-li nábytek s jednoduchým designem a dostatkem úložného prostoru. Praktický doplněk do ložnice, předsíně, obývacího, dětského nebo studentského pokoje. Knihy, dekorace a další předměty můžete uložit do polic nebo prostoru za dvířky. Regál je zhotoven z laminované dřevotřísky. Lamino je odolné proti...

Více informací
Dostupnost: do 30 dnů

Počítačový stolek Kier Max dub sonoma

Počítačový stůl s nádstavbou, materiál lamino. Dodáváno v demontu, lze vybrat více dezénů lamina. Nelze dodat opačnou variantu. Rozměry: - šířka 110 cm - výška 160 cm - hloubka 55 cm PŘED VLOŽENÍM DO KOŠÍKU NUTNO VYBRAT DEZÉN LAMINA. Na tento produkt poskytujeme PRODLOUŽENOU ZÁRUKU NA 5 LET! Záruka se nevztahuje na vady vzniklé mechanickým poškozením, špatnou údržbou a ne...

Více informací
Dostupnost: do 40 dnů

Počítačový stolek Kier Max dub sonoma tmavý

Počítačový stůl s nádstavbou, materiál lamino. Dodáváno v demontu, lze vybrat více dezénů lamina. Nelze dodat opačnou variantu. Rozměry: - šířka 110 cm - výška 160 cm - hloubka 55 cm PŘED VLOŽENÍM DO KOŠÍKU NUTNO VYBRAT DEZÉN LAMINA. Na tento produkt poskytujeme PRODLOUŽENOU ZÁRUKU NA 5 LET! Záruka se nevztahuje na vady vzniklé mechanickým poškozením, špatnou údržbou a ne...

Více informací
Dostupnost: do 40 dnů

Počítačový stolek Kuba Max dub sonoma

Počítačový stolek s nadstavbou, materiál lamino. Dodáváno v demontu. Lze dodat ve více dezénech lamina. Rozměry: - šířka 90 cm - výška 138 cm - hloubka 56 cm - prostor pro monitor šířka 45 cm PŘED VLOŽENÍM DO KOŠÍKU NUTNO VYBRAT DEZÉN LAMINA. Na tento produkt poskytujeme PRODLOUŽENOU ZÁRUKU NA 5 LET! Záruka se nevztahuje na vady vzniklé mechanickým poškozením, špatnou údr...

Více informací
Dostupnost: do 40 dnů

Počítačový stolek Kuba Max dub sonoma tmavý

Počítačový stolek s nadstavbou, materiál lamino. Dodáváno v demontu. Lze dodat ve více dezénech lamina. Rozměry: - šířka 90 cm - výška 138 cm - hloubka 56 cm - prostor pro monitor šířka 45 cm PŘED VLOŽENÍM DO KOŠÍKU NUTNO VYBRAT DEZÉN LAMINA. Na tento produkt poskytujeme PRODLOUŽENOU ZÁRUKU NA 5 LET! Záruka se nevztahuje na vady vzniklé mechanickým poškozením, špatnou údr...

Více informací
Dostupnost: do 40 dnů

Počítačový stolek Saturn dub sonoma tmavý

Počítačový stůl, materiál lamino. Dodáváno v demontu. Lze vybrat z několika dezénů lamina. Nelze dodat opačnou variantu. Rozměry: - šířka 130 cm - výška 136 cm - hloubka 56 cm PŘED VLOŽENÍM DO KOŠÍKU NUTNO VYBRAT DEZÉN LAMINA. Na tento produkt poskytujeme PRODLOUŽENOU ZÁRUKU NA 5 LET! Záruka se nevztahuje na vady vzniklé mechanickým poškozením, špatnou údržbou a nestandar...

Více informací
Dostupnost: do 40 dnů

Psací stůl s komodou Dado dub sonoma

Funkční psací stůl Dado v jednoduchém a moderním designu poskytuje pohodlnou pracovní plochu a díky vestavěné komodě také spoustu úložného prostoru. Je vyrobený ze snadno udržovatelného lamina, hrany jsou zakončené vysoce odolným ABS materiálem. Zboží je dodáváno v demontu s montážním návodem včetně všech potřebných spojovacích prvků. Vyobrazené dekorace a doplňky nejsou ...

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Casarredo Šatní skříň ELINA 3D dub sonoma

Šatní skříň ELINA ve stylovém, ale velmi praktickém provedení. Vhodná do moderního interiéru. Oceníte ji díky nenápadnému jednoduchému designu a dostatečnému množství úložného prostoru.  Své využití najde v ložnici, studentském, dětském nebo obývacím pokoji. Vše potřebné můžete uložit do polic a na šatní tyč. Vnitřní prostor je vyobrazen na perokresbě. Nábytek je vyr...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Casarredo Šatní skříň ELINA 2D dub sonoma

Šatní skříň ELINA ve stylovém, ale velmi praktickém provedení. Vhodná do moderního interiéru. Oceníte ji díky nenápadnému jednoduchému designu a dostatečnému množství úložného prostoru.  Své využití najde v ložnici, studentském, dětském nebo obývacím pokoji. Vše potřebné můžete uložit do polic a na šatní tyč. Vnitřní prostor je vyobrazen na perokresbě. Nábytek je vyr...

Více informací
Dostupnost: do 28 dnů

Rohová šatní skříň se zrcadlem, dub sonoma

Rohová šatní skříň. Materiál lamino, lze vybrat více dezénů (viz varianty produktu). Dodáváno v demontu. Vnitřní vybavení skříně viz obrázek níže. Délka šatní tyče je 55cm, výška vnitřního prostoru 126,6 cm. Skříň lze objednat i ve variantě se zrcadlem za příplatek. PŘED VLOŽENÍM DO KOŠÍKU NUTNO VYBRAT PROVEDENÍ A DEZÉN LAMINA. Na tento produkt poskytujeme PRODLOUŽENOU ZÁ...

Více informací
Dostupnost: do 40 dnů

Rohová šatní skříň bez zrcadla, dub sonoma

Rohová šatní skříň. Materiál lamino, lze vybrat více dezénů (viz varianty produktu). Dodáváno v demontu. Vnitřní vybavení skříně viz obrázek níže. Délka šatní tyče je 55cm, výška vnitřního prostoru 126,6 cm. Skříň lze objednat i ve variantě se zrcadlem za příplatek. PŘED VLOŽENÍM DO KOŠÍKU NUTNO VYBRAT PROVEDENÍ A DEZÉN LAMINA. Na tento produkt poskytujeme PRODLOUŽENOU ZÁ...

Více informací
Dostupnost: do 40 dnů

Počítačový stolek Kuba dub sonoma tmavý

Menší počítačový stůl, materiál lamino. Dodáváno v demontu. Lze vybrat více druhů dezénu lamina. Nelze dodat opačnou variantu. Rozměry: - šířka 90 cm - výška 75 cm - hloubka 56cm - rozměry pro PC š22,5/h50/v57 cm PŘED VLOŽENÍM DO KOŠÍKU NUTNO VYBRAT DEZÉN LAMINA. Na tento produkt poskytujeme PRODLOUŽENOU ZÁRUKU NA 5 LET! Záruka se nevztahuje na vady vzniklé mechanickým po...

Více informací
Dostupnost: do 40 dnů

HALMAR Rozkládací jídelní stůl Severo dub sonoma

Rozkládací jídelní stůl ze série Severo se nejenom díky svému jednoduchému provedení bude hodit do všech typů interiérů, ale bude plnit i praktickou funkci. Stůl je vyroben z laminované desky v dekoru dubu sonoma. Desky stolu jsou ohraničeny ABS hranou. V nerozloženém stavu má stůl rozměry 160×90 cm, lze ho rozšířit až na 300×90 cm, takže nabídne pohodlný prostor pro stra...

Více informací
Dostupnost: do 14 dnů

BRW Nepo Plus Komoda KOM2D4S Dub sonoma

Zajímavá a elegantní je komoda NEPO PLUS KOM2D4S v barevném provedení Dub sonoma. Materiálem na výrobu komody je lamino silné 1,6 cm. Komoda KOM2D4S nabízí mnoho úložného prostoru formou dvou skříněk s vnitřní policí a čtyř zásuvek. Do jedné komody bez obtíží uložíte vše, co má být ukryto. Zásuvky se snadno otevírají,...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Casarredo Rohová šatní skříň ALEX dub sonoma

Rohová šatní skříň ALEX v elegantním a praktickém provedení. Vhodná do moderního interiéru. Její předností je jednoduchý nadčasový design a  jasně viditelná struktura dřeva. Své využití najde v ložnici, studentském, dětském nebo obývacím pokoji. Oděvy, ložní prádlo a další nezbytnosti můžete uložit na tyč a do polic.  Uspořádání úložného prostoru skřín...

Více informací
Dostupnost: do 30 dnů

Podstavec vel. 5 dub sonoma (P5SO)

Podstavec pod monitor , lamino, nosnost 50 kg, béžová a dřevo barva, 36 × 5 × 25 cm Podstavec pro zajištění optimální výšky vašeho monitoru. Podle pravidel správné ergonomie by měl být monitor v takové výšce, aby jeho horní hrana byla minimálně ve výšce očí. Většina běžných monitorů a stolů je však ve výsledku daleko níže, čímž se zvyšuje namáhání krční páteře a...

Více informací
Dostupnost: skladem

Podstavec vel. 20 dub sonoma (P20SO)

Podstavec pod monitor , lamino, nosnost 50 kg, béžová a dřevo barva, 36 × 20 × 25 cm Podstavec pro zajištění optimální výšky vašeho monitoru. Podle pravidel správné ergonomie by měl být monitor v takové výšce, aby jeho horní hrana byla minimálně ve výšce očí. Většina běžných monitorů a stolů je však ve výsledku daleko níže, čímž se zvyšuje namáhání krční páteře ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Podstavec vel. 15 dub sonoma (P15SO)

Podstavec pod monitor , lamino, nosnost 50 kg, béžová a dřevo barva, 36 × 15 × 25 cm Podstavec pro zajištění optimální výšky vašeho monitoru. Podle pravidel správné ergonomie by měl být monitor v takové výšce, aby jeho horní hrana byla minimálně ve výšce očí. Většina běžných monitorů a stolů je však ve výsledku daleko níže, čímž se zvyšuje namáhání krční páteře ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Podstavec vel. 10 dub sonoma (P10SO)

Podstavec pod monitor , lamino, nosnost 50 kg, dřevo a hnědá barva, 36 × 10 × 25 cm Podstavec pro zajištění optimální výšky vašeho monitoru. Podle pravidel správné ergonomie by měl být monitor v takové výšce, aby jeho horní hrana byla minimálně ve výšce očí. Většina běžných monitorů a stolů je však ve výsledku daleko níže, čímž se zvyšuje namáhání krční páteře a...

Více informací
Dostupnost: skladem

Idzczak Meble Postel OMEGA 90x200 dub sonoma

Pořídit do svého domova moderní kvalitní prostor pro spánek vás i celé vaší rodiny je důležité. Chcete-li moderní kousek nábytku, který vám nabídne také praktickou stránku, kterou oceníte? Doporučujeme jednolůžkovou postel Omega, která vyznává elegantní a jemné linie. Ty vyniknou ve svěžích a mladistvých interiérech a hodí se prakticky do každého stylu. Své místo najde v ...

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK