Ekonomika pro sou 1 dil kuchar cisnik
Pro vyhledávací frázi Ekonomika pro sou 1 dil kuchar cisnik jsme na našem vyhledávači našli 22 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Ekonomika pro sou 1 dil kuchar cisnik trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!
Ekonomika pro SOU 1.díl - Kuchař, číšník
Třídílná řada učebnic pro SOU obor kuchař/číšník se zaměřuje na obecné otázky tržní ekonomiky i na konkrétní fungování podniků společného stravování. Předností této řady učebnic je stručné a jasné objasňování potřebných pojmů a souvislostí. O obsahu prvního dílu napovídají názvy kapitol: Pojetí a základní pojmy ekonomiky, Tržní ekonomika, Národní hospodářství, Obchod, Ces...
Více informacíEkonomika pro SOU 1.díl - Kuchař, číšník
Trojdílná řada učebnic popisuje základní ekonomické pojmy a činnosti probíhající v podniku společného stravování
Více informacíEkonomika pro SOU 1.díl - Kuchař, číšník - Josef Mach
<p></p><p> Třídílná řada učebnic pro SOU obor kuchař/číšník se zaměřuje na obecné otázky tržní ekonomiky i na konkrétní fungování podniků společného stravování. Předností této řady učebnic je stručné a jasné objasňování potřebných pojmů a souvislostí.</p> <p> O obsahu prvního dílu napovídají názvy kapitol: Pojetí a základní pojmy ekonomiky,...
Více informacíEkonomika pro SOU 3.díl - Kuchař, číšník
Trojdílná řada učebnic popisuje základní ekonomické pojmy a činnosti probíhající v podniku společného stravování.
Více informacíEkonomika pro SOU 3.díl - Kuchař, číšník - Josef Mach
<p>Třídílná řada učebnic pro SOU obor kuchař/číšník se zaměřuje na obecné otázky tržní ekonomiky i na konkrétní fungování podniků společného stravování. Předností této řady učebnic je stručné a jasné objasňování potřebných pojmů a souvislostí. O obsahu prvního dílu napovídají názvy kapitol: Pojetí a základní pojmy ekonomiky, Tržní ekonomika, Národní hospodářství, Ob...
Více informacíEkonomika pro střední odborná učiliště obor Kuchař, Číšník 1.díl
Josef Machobor kuchař / číšníkFORTUNA 2008Kniha, čeština, 72 stranobor kuchař/číšník
Více informacíEkonomika pro střední odborná učiliště 1.díl: obor kuchař / číšník (978-80-7373-034-5)
Kniha - autor Josef Mach, 72 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Třídílná řada učebnic pro SOU obor kuchař/číšník se zaměřuje na obecné otázky tržní ekonomiky i na konkrétní fungování podniků společného stravování. Předností této řady učebnic je stručné a jasné objasňování potřebných pojmů a souvislostí. O obsahu prvního dílu napovídají názvy kapitol: Pojetí a ...
Více informacíEkonomika pro střední odborná učiliště 3.díl: obor kuchař/číšník (978-80-7373-035-2)
Kniha - autor Josef Mach, 88 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Třídílná řada učebnic pro SOU obor kuchař/číšník se zaměřuje na obecné otázky tržní ekonomiky i na konkrétní fungování podniků společného stravování. Předností této řady učebnic je stručné a jasné objasňování potřebných pojmů a souvislostí. O obsahu třetího dílu napovídají názvy kapitol: Finanční ...
Více informacíEkonomika pro střední odborná učiliště - obor kuchař / číšník 1. díl - Mach Josef - A5, brožovaná
Třetí, upravené vydání. Trojdílná řada učebnic popisuje základní ekonomické pojmy a činnosti probíhající v podniku společného stravování.
Více informacíEkonomika pro střední odborná učiliště 1.díl - Josef Mach
Třídílná řada učebnic pro SOU obor kuchař/číšník se zaměřuje na obecné otázky tržní ekonomiky i na konkrétní fungování podniků společného stravování. Předností této řady učebnic je stručné a jasné objasňování potřebných pojmů a souvislostí. O obsahu prvního dílu napovídají názvy kapitol: Pojetí a základní pojmy ekonomiky, Tržní ekonomika, Národní hospodářství, Obchod, Ces...
Více informacíEkonomika pro střední odborná učiliště 1.díl
Josef Machobor kuchař / číšníkFORTUNA 2004Kniha, čeština, 72 stran
Více informacíEkonomika pro střední odborná učiliště 3.díl
Josef Machobor kuchař/číšníkFORTUNA 2009Kniha, čeština, 88 stranobor kuchař/číšník
Více informacíEkonomika pro střední odborná učiliště 3.díl - Josef Mach
Třídílná řada učebnic pro SOU obor kuchař/číšník se zaměřuje na obecné otázky tržní ekonomiky i na konkrétní fungování podniků společného stravování. Předností této řady učebnic je stručné a jasné objasňování potřebných pojmů a souvislostí. O obsahu třetího dílu napovídají názvy kapitol: Finanční stránka podniku, Daňová soustava, Základy účetnictví, Zahájení podnikatelské...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 1
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení ga
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 1 - Sedláčková - A4
Učebnice pro SOU obor kuchař.kuchařka i obor kuchař-číšník a pro hotelové školy. První díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby (i s ohledem a evropskou legislativu), na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezp...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 1
První díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby (i s ohledem a evropskou legislativu), na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Vzhledem k obsahové náplni tohoto dílu je tato publikace nejenom pot...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 3: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-032-1)
Kniha - autor Hana Sedláčková, 96 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 1
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 1: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (80-7168-912-2)
Kniha - autor Hana Sedláčková; Pavel Otoupal, 88 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 1 - Hana Sedláčková
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař- číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá příloham...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 2 (80-7168-952-1)
Kniha - autor Hana Sedláčková, 86 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 1, 3. vydání - Pavel Otoupal
<p>Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá ...
Více informacíPodobné fráze: ekonomika pro sou 1 dil kuchar cisnik | ekonomika pro sou 2 dil kuchar cisnik | ekonomika pro sou obor kuchar cisnik 3 dil | ekonomika pro sou kuchar cisnik 2 dil | ekonomika pro sou 3 dil kuchar cisnik | ekonomika pro sou kuchac cisnik | ekonomika pro sou 2 dil 2 v | ekonomika 1 pro sou a verejnost