Kocici kucharka

Nalezeno 4 produkty

Na Elzu je spolehnutí (978-80-271-2085-7)

Elektronická kniha - autor Zuzana Pospíšilová, 72 stran, česky Řeknete si kočka – chlupatý mazel, to byste ale Elzu podcenili. Elza je věrná přítelkyně, čtenářka, kuchařka a detektivka. Vylíže se z každé bryndy. Mají kočičí kamarádi hlad? Zuří v noci bouřka? Ztratily se slepice? Všechno se dá nějak vymňouknout. Ať se děje co se děje, na Elzu je spolehnutí! Příběh ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Kočkám chutná kaviár - František PON.

Kuchařka pro lidi a jejich kočky a něco navíc, tak by mohl znít podtitul knihy Kočkám chutná kaviár autorů Jitky Baliharové a Oldřicha Přibíka, kteří společně malují a píší pod pseudonymem František PON. Jde o obnovené a zásadně přepracované vydání původně druhé „kočičí“ knihy obou autorů. Doplňují ji typické ilustrace a publikace volně navazuje na jejich předchozí úspěšn...

Více informací
Dostupnost: skladem

Kočkám chutná kaviár

Kuchařka pro lidi a jejich kočky a něco navíc, tak by mohl znít podtitul knihy Kočkám chutná kaviár autorů Jitky Baliharové a Oldřicha Přibíka, kteří společně malují a píší pod pseudonymem František PON. Jde o obnovené a zásadně přepracované vydání původně druhé „kočičí“ knihy obou autorů. Doplňují ji typické ilustrace a publikace volně navazuje na jejich předchozí úspěšn...

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů

Kočkám chutná kaviár - František Pon

<p>Kuchařka pro lidi a jejich kočky a něco navíc, tak by mohl znít podtitul knihy Kočkám chutná kaviár autorů Jitky Baliharové a Oldřicha Přibíka, kteří společně malují a píší pod pseudonymem František PON. Jde o obnovené a zásadně přepracované vydání původně druhé „kočičí“ knihy obou autorů. Doplňují ji typické ilustrace a publikace volně navazuje na jejich předcho...

Více informací
Dostupnost: skladem
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK