Kombinovana lednice s mrazakem dole

Pro vyhledávací frázi Kombinovana lednice s mrazakem dole jsme na našem vyhledávači našli 1290 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Kombinovana lednice s mrazakem dole trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeny kategorie: Kombinované s mrazákem 

Nalezeno 1290 produktů

Goddess lednice s mrazákem RCD0150GW8AF

Volně stojící kombinovaná chladnička v energetické třídě F a bílém provedení s celkovým objemem 153 l, mechanickým ovládáním a úsporným LED osvětlením. Goddess RCD0150GW8AF disponuje automatickým odmrazováním a nastavitelným termostatem.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Beko lednice s mrazákem RCNE560E60ZGWHN

Volně stojící kombinovaná chladnička v energetické třídě D a bílém provedení s celkovým objemem 501 l, elektronickým ovládáním a šetrným LED osvětlením. Beko RCNE560E60ZGWHN disponuje možností kontroly a ovládání přes mobilní aplikaci HomeWhiz.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Beko lednice s mrazákem CSA270M31WN

Volně stojící kombinovaná chladnička v energetické třídě F a bílém provedení s celkovým objemem 262 l, mechanickým ovládáním a šetrným LED osvětlením. Beko CSA270M31WN disponuje možností změny směru otevírání dveří a 3 šuplíky v mrazáku.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Beko lednice s mrazákem RCNA406E60WN

Volně stojící kombinovaná chladnička v energetické třídě C a bílém provedení s celkovým objemem 362 l, elektronickým ovládáním a šetrným LED osvětlením. Beko RCNA406E60WN disponuje LCD displejem na dveřích a SmoothFit panty bez nabíhání.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Beko lednice s mrazákem RCNA406E60ZXBHN

Volně stojící kombinovaná chladnička v energetické třídě C a stříbrném provedení s celkovým objemem 362 l, elektronickým ovládáním a šetrným LED osvětlením. Beko RCNA406E60ZXBHN disponuje možností kontroly a ovládání přes mobilní aplikaci HomeWhiz.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Beko lednice s mrazákem RCSA240M30WN

Volně stojící kombinovaná chladnička v energetické třídě F a bílém provedení s celkovým objemem 229 l, mechanickým ovládáním a šetrným LED osvětlením. Beko RCSA240M30WN disponuje technologií MinFrost pro méně časté odmrazování.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Beko lednice s mrazákem RCSA300K30WN

Volně stojící kombinovaná chladnička v energetické třídě F a bílém provedení s celkovým objemem 291 l, mechanickým ovládáním a šetrným LED osvětlením. Beko RCSA300K30WN disponuje technologií MinFrost pro méně časté odmrazování.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Romo lednice s mrazákem RCA378XA++

Volně stojící kombinovaná chladnička v energetické třídě E s celkovým objemem 364 l, úsporným LED osvětlením a jednoduchým ovládáním Soft Touch control s LED ukazateli. Romo RCA378XA++ disponuje automatickým odmrazováním a řadou přihrádek, nádobek a polic pro vaše potraviny a nápoje.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Siemens lednice s mrazákem KG49NAXDP

Volně stojící kombinovaná chladnička v energetické třídě D a černém provedení s celkovým objemem 438 l, šířkou 70 cm, elektronickým ovládáním a šetrným LED osvětlením. Siemens KG49NAXDP disponuje beznámrazovou technologií noFrost, přihrádkou na ovoce a zeleninu s regulací vlhkosti a lze ji umístit přímo u zdi nebo nábytku.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Bosch lednice s mrazákem KGE49AWCA

AKCE: Získejte prodlouženou záruku na 5 let (po registraci u výrobce Bosch, platí 1. 11 – 31. 12. 2022). VÍCE ZDE. Volně stojící kombinovaná chladnička s šířkou 70 cm v energetické třídě C a bílém provedení s celkovým objemem 419 l, elektronickým ovládáním a šetrným LED osvětlením. Bosch KGE49AWCA disponuje zásuvkami VitaFresh pro delší udržení čerstvosti potravin a funk...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Romo lednice s mrazákem RCA378A++

Volně stojící kombinovaná chladnička v energetické třídě E s celkovým objemem 364 l, úsporným LED osvětlením a jednoduchým ovládáním Soft Touch control s LED ukazateli. Romo RCA378A++ disponuje automatickým odmrazováním a řadou přihrádek, nádobek a polic pro vaše potraviny a nápoje.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Siemens lednice s mrazákem KG49NXIEP

Volně stojící kombinovaná chladnička v energetické třídě E a nerezovém provedení s celkovým objemem 438 l, šířkou 70 cm, elektronickým ovládáním a šetrným LED osvětlením. Siemens KG49NXIEP disponuje beznámrazovou technologií noFrost, přihrádkou na ovoce a zeleninu s regulací vlhkosti a lze ji umístit přímo u zdi nebo nábytku.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Bosch lednice s mrazákem KGN49AIDP

Kombinovaná chladnička Bosch KGN49AIDP s šířkou 70 cm v energetické třídě D a nerezovém provedení. Je vybavena nenámrazovým systémem NoFrost, který brání tvorbě námrazy. MultiAirflow systém se stará o rovnoměrnou teplotu v chladící části. WiFi Ready umožňuje pomocí dodatečného příslušenství vzdáleně regulovat nastavení pomocí mobilní aplikace....

Více informací
Dostupnost: neudáno

Electrolux lednice s mrazákem LNT5MF32U0

Volně stojící kombinovaná chladnička v energetické třídě F a nerezovém provedení s celkovým objemem 331 l, elektronickým ovládáním a šetrným LED osvětlením. Electrolux LNT5MF32U0 disponuje inteligentním systémem chlazení TwinTech No Frost, který zabraňuje tvorbě námrazy a udržuje v chladničce správnou vlhkost.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Electrolux lednice s mrazákem LNT5MF36W0

Volně stojící kombinovaná chladnička v energetické třídě F a bílém provedení s celkovým objemem 367 l, elektronickým ovládáním a šetrným LED osvětlením. Electrolux LNT5MF36W0 disponuje inteligentním systémem chlazení TwinTech No Frost, který zabraňuje tvorbě námrazy a udržuje v chladničce správnou vlhkost.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Bosch lednice s mrazákem KGN49XLEA

Volně stojící kombinovaná chladnička s šířkou 70 cm v energetické třídě E nabízí objem 438 litrů. Dvoudveřová lednička Bosch KGN49XLEA zajistí optimální a stálou teplotu pro vaše potraviny díky systému No Frost, se kterým už nebudete muset řešit vznik námrazy. Velkou předností jsou i přihrádky VitaFresh, které umožní ideální podmínky pro skladování....

Více informací
Dostupnost: neudáno

Gorenje lednice s mrazákem RK6192EXL4

Volně stojící kombinovaná chladnička v energetické třídě E a nerezovém provedení s objemem 314 l, mechanickým ovládáním a šetrným LED osvětlením. Gorenje RK6192EXL4 je vysoce energeticky účinná. Vynikající tepelná izolace a těsnění dveří, invertorový kompresor a mechanické ovládání účinně snižují spotřebu energie.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Gorenje lednice s mrazákem RK6192EW4

Volně stojící kombinovaná chladnička v energetické třídě E a bílém provedení s objemem 314 l, mechanickým ovládáním a šetrným LED osvětlením. Gorenje RK6192EW4 je vysoce energeticky účinná. Vynikající tepelná izolace a těsnění dveří, invertorový kompresor a mechanické ovládání účinně snižují spotřebu energie.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Gorenje lednice s mrazákem RK6192AXL4

Volně stojící kombinovaná chladnička v energetické třídě E a nerezovém provedení s objemem 312 l, elektronickým ovládáním a šetrným LED osvětlením. Gorenje RK6192AXL4 je vysoce energeticky účinná. Vynikající tepelná izolace a těsnění dveří, invertorový kompresor a elektronické ovládání účinně snižují spotřebu energie.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Bosch lednice s mrazákem KGE39ALCA

AKCE: Získejte prodlouženou záruku na 5 let (po registraci u výrobce Bosch, platí 1. 11 – 31. 12. 2022). VÍCE ZDE. Kombinovaná chladnička Bosch KGE39ALCA v energetické třídě C a v nerezovém provedení. Je vybavena systémem LowFrost, který výrazně snižuje tvorbu námrazy. FreshSense zajistí optimální klima ve vaší chladničce za všech podmínek.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Bosch lednice s mrazákem KGN39VLEA

Kombinovaná chladnička Bosch KGN39VLEA v energetické třídě E a v nerezovém provedení. Je vybavena nenámrazovým systémem NoFrost, který brání tvorbě námrazy. MultiAirflow systém se stará o rovnoměrnou teplotu v chladící části. Provedení Perfect Fit umožňuje umístit chladničku přímo k boční zdi nebo nábytku.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Bosch lednice s mrazákem KGF39PIDP

Kombinovaná chladnička Bosch KGF39PIDP v energetické třídě D a v nerezovém provedení. Je vybavena nenámrazovým systémem NoFrost, který brání tvorbě námrazy. MultiAirflow systém se stará o rovnoměrnou teplotu v chladící části. LED osvětlení zajistí, že bude vnitřní prostor rovnoměrně a úsporně osvětlen.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Bosch lednice s mrazákem KGN36NWEA

Kombinovaná chladnička Bosch KGN36NWEA v energetické třídě E a v bílém provedení. Je vybavena nenámrazovým systémem NoFrost, který brání tvorbě námrazy. MultiAirflow systém se stará o rovnoměrnou teplotu v chladící části. LED osvětlení zajistí, že bude vnitřní prostor rovnoměrně a úsporně osvětlen.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Bosch lednice s mrazákem KGN86AIDP

Kombinovaná chladnička Bosch KGN86AIDP v energetické třídě D a v nerezovém XXL provedení. Je vybavena nenámrazovým systémem NoFrost, který brání tvorbě námrazy. MultiAirflow systém se stará o rovnoměrnou teplotu v chladící části. Přihrádka VitaFresh plus udrží vaše potraviny déle čerstvé a zachová jejich vitamíny.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Bosch lednice s mrazákem KGE39AWCA

AKCE: Získejte prodlouženou záruku na 5 let (po registraci u výrobce Bosch, platí 1. 11 – 31. 12. 2022). VÍCE ZDE. Kombinovaná chladnička Bosch KGE39AWCA v energetické třídě C a v bílém provedení. Je vybavena systémem LowFrost, který výrazně snižuje tvorbu námrazy. FreshSense zajistí optimální klima ve vaší chladničce za všech podmínek.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Electrolux lednice s mrazákem LNT5MF36U0

AKCE: Napište recenzi a získejte dárek kuchyňský robot Electrolux v hodnotě 1599 Kč (po registraci, platí do 31. 12. 2022). Podmínky akce najdete ZDE Volně stojící kombinovaná chladnička v energetické třídě F a nerezovém provedení s celkovým objemem 367 l, elektronickým ovládáním a šetrným LED osvětlením. Electrolux LNT5MF36U0 disponuje inteligentním systémem chlazení Tw...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Kombinovaná lednice s mrazákem nahoře Amica VD 1441 AWW

Volně stojící chladnička Amica VD 1441 AWW Hledáte výkonnou kombinovanou chladničku, ale zároveň si přejete, aby vám skvěle zapadla do kuchyně? Pokud ano, je ta od značky Amica přesně pro vás. Chladnička Amica VD 1441 AWW s mrazákem nahoře v bílém provedení se bude hodit do každé moderní kuchyně. Nachází se v úsporné energetické třídě A+, která vám zajistí nižší spotřebu ...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Kombinovaná lednice s mrazákem nahoře Samsung RT58K7105SL/EO

Pestrá výbava Kombinovaná lednice Samsung RT58K7105SL/EO se se svými přívětivými rozměry a designovým nerezovým provedením stane ozdobou každé kuchyně. Jedním z benefitů, který tato lednice nabízí je celková kapacita 583 l, která zajistí dostatek místa pro uložení vašich potravin. Chladnička je vybavena čtyřmi policemi z tvrzeného skla, čtyřmi dveřními přihrádkami, dvěma ...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Kombinovaná lednice s mrazákem nahoře Bosch KDE 33AL40

Energeticky efektivní Bosch KDE 33AL40 je kombinovaná prostorná chladnička. Objem chladničky dosahuje 226 l a objem mrazící části 67 l. Spotřebič je mimořádně úsporný i díky LED osvětlení, které je úspornější než klasické konvenční osvětlení. Lednice spadá do energetické třídy A+++. Flexibilní úložné prostory Lednice je vybavena nastavitelnými policemi z bezpečnostního sk...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Kombinovaná lednice s mrazákem nahoře Zanussi ZRT 18100WA

Velký vnitřní prostor Hledáte malou, nenáročnou ledničku, která však disponuje dostatečným vnitřním prostorem pro uskladnění vašich potravin? Kombinovaná volně stojící chladnička s mrazákem Zanussi ZRT 18100WA vás i při menších rozměrech překvapí velkým vnitřním prostorem. Skvěle se hodí především do kanceláří, malých bytů nebo na chatu. Vnitřní objem mrazáku, který se na...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Kombinovaná lednice s mrazákem nahoře Beko RDSA 240 K30W

Automatické odmrazování chladničky Volně stojící kombinovaná chladnička Beko RDSA 240 K30W vyniká svou nízkou spotřebou, díky které se řadí do skupiny spotřebičů s energetickou třídou A++. Její roční spotřeba je 195 kWh. Chlazení je statické a disponuje automatickým odmrazováním chladící části. To znamená, že již nemusíte podstupovat manuální odmrazování, které je časově ...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Kombinovaná lednice s mrazákem Snaige FR27SM-PROC0E

Máte rádi retro design? Tak v tom případě ve vaší domácnosti nesmí chybět chladnička s mrazákem Snaige FR27SM-PROC0E, která vás svým vzhledem přenese do minulosti. Disponuje celkovým objemem 252 litrů, který je rozdělen do chladicí (194 l) a mrazicí (58 l) části. Chladnička se automaticky odmrazuje a vy si proto s tout...

Více informací
Dostupnost: skladem

Kombinovaná lednice s mrazákem Snaige FR24SM-PRJC0E

Máte rádi retro design? Tak v tom případě ve vaší domácnosti nesmí chybět chladnička s mrazákem Snaige FR24SM-PRJC0E, která vás svým vzhledem přenese do minulosti. Disponuje celkovým objemem 209 litrů, který je rozdělen do chladicí (162 l) a mrazicí (47 l) části. Chladnička se

Více informací
Dostupnost: do 105 dnů

Kombinovaná lednice s mrazákem Snaige FR24SM-PRDG0E

Máte rádi retro design? Tak v tom případě ve vaší domácnosti nesmí chybět chladnička s mrazákem Snaige FR24SM-PRDG0E, která vás svým vzhledem přenese do minulosti. Disponuje celkovým objemem 209 litrů, který je rozdělen do chladicí (162 l) a mrazicí (47 l) části. Chladnička se automaticky odmrazuje a vy si proto s tout...

Více informací
Dostupnost: skladem

Kombinovaná lednice s mrazákem Snaige FR24SM-PRDI0E

Máte rádi retro design? Tak v tom případě ve vaší domácnosti nesmí chybět chladnička s mrazákem Snaige FR24SM-PRDI0E, která vás svým vzhledem přenese do minulosti. Disponuje celkovým objemem 209 litrů, který je rozdělen do chladicí (162 l) a mrazicí (47 l) části. Chladnička se automaticky odmrazuje a vy si proto s tout...

Více informací
Dostupnost: skladem

Kombinovaná lednice s mrazákem Snaige FR24SM-PRDH0E

Máte rádi retro design? Tak v tom případě ve vaší domácnosti nesmí chybět chladnička s mrazákem Snaige FR24SM-PRDH0E, která vás svým vzhledem přenese do minulosti. Disponuje celkovým objemem 209 litrů, který je rozdělen do chladicí (162 l) a mrazicí (47 l) části. Chladnička se automaticky odmrazuje a vy si proto s tout...

Více informací
Dostupnost: skladem

Kombinovaná lednice s mrazákem nahoře Amica VD 1442 AR

Volně stojící chladnička Amica VD 1442 AR Hledáte výkonnou kombinovanou chladničku, ale zároveň si přejete, aby vám skvěle zapadla do kuchyně? Pokud ano, je ta od značky Amica přesně pro vás. Chladnička Amica VD 1442 AR​ s mrazákem nahoře v červené barvě a praktickými madly se bude hodit do každé moderní kuchyně. Nachází se v úsporné energetické třídě A++, která vám zajis...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Snaige Kombinovaná lednice s mrazákem Finlux FXRA 260

Kombinovaná chladnička Finlux FXRA 260 o rozměru 144 × 54 × 57 cm vás okouzlí svým elegantním jednoduchým designem. Chladnička poskytuje celkovou kapacitu 213 l. Na chladicí část připadá objem 171 l. Mrazicí část ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Snaige Kombinovaná lednice s mrazákem Finlux FXCA 31310 REE RETRO

Kombinovaná chladnička s mrazákem umístěným ve spodní části Finlux FXCA 31310 REE RETRO disponuje celkovým objemem 268 l. Chladnička je 170 cm vysoká a je zařazena do energetické třídy E. Uvnitř chladničky naleznete 4 úložné prostory, 1 přihrádku a

Více informací
Dostupnost: skladem

Snaige Kombinovaná lednice s mrazákem Finlux FXCA 31320 BEE RETRO

Kombinovaná chladnička s mrazákem umístěným ve spodní části Finlux FXCA 31320 BEE RETRO disponuje celkovým objemem 268 l. Chladnička je 170 cm vysoká a je zařazena do energetické třídy E. Uvnitř chladničky naleznete 4 úložné prostory, 1 přihrádku a

Více informací
Dostupnost: skladem

Snaige Kombinovaná lednice s mrazákem Finlux FXCA 31330 BLE RETRO

Kombinovaná chladnička s mrazákem umístěným ve spodní části Finlux FXCA 31330 BLE RETRO disponuje celkovým objemem 268 l. Chladnička je 170 cm vysoká a je zařazena do energetické třídy E. Uvnitř chladničky naleznete 4 úložné prostory, 1 přihrádku a

Více informací
Dostupnost: skladem

Snaige Kombinovaná lednice s mrazákem Finlux FXRA 260BE

Kombinovaná chladnička Finlux FXRA 260BE o rozměru 144 × 55 × 60 cm vás okouzlí svým elegantním jednoduchým designem. Chladnička poskytuje celkovou kapacitu 209 l. Na chladicí část připadá objem 169 l. Mrazicí část

Více informací
Dostupnost: skladem

Kombinovaná lednice s mrazákem nahoře Whirlpool T TNF 8211 OX

Kombinovaná chladnička Whirlpool T TNF 8211 OX Kombinovaná chladnička Whirlpool T TNF 8211 OX poskytne vašim potravinám prvotřídní péči. Díky speciálním systémům a vymoženostem = NoFrost, Multi-flow a 6 smysl= které se starají o kvalitu uloženého jídla, jí to půjde jako po másle. Nezklame vás ani po vizuální stránce. Je vyrobená z moderní nerezové oceli, která se hodí do ...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Kombinovaná lednice s mrazákem nahoře Bosch KDV 29VW30

Low frost Kombinovaná lednička Bosch KDV29VW30 v bílém provedení s funkcí superchlazení a dynamickým chlazením zajistí bezpečné a efektivní uchování všech potravin. To vše v energetické třídě A++. Chladicí část s objemem 194 l je vybavena 4 policemi z bezpečnostního skla a přihrádkou Crisper box na zeleninu a ovoce. Pro uložení lahví je vhodný nerezový držák. O téměř bezú...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Kombinovaná lednice s mrazákem nahoře Electrolux EJ 2302AOX2

Chladnička Electrolux EJ 2302AOX2 Jak zajistit, aby si potraviny udrželi svoji čerstvost a lahodnou chuť po co nejdelší možnou dobu? Hlavním aspektem je správné skladování, které vám může zaručit chladnička Electrolux EJ 2302AOX2. Nejen, že se stará o to, aby bylo zajištěno správné klima a potřebné podmínky pro skladování, ale ještě navíc dobře vypadá. Na jejím povrchu na...

Více informací
Dostupnost: neudáno

/BÍLÉ ZBOŽÍ/ledničky/Lednice s mrazákem

sortiment: Kombinovaná lednice s mrazákem Snaige RF35SM-S0002F, Kombinovaná lednice s mrazákem Snaige RF36SM-S0002E, Kombinovaná lednice s mrazákem Finlux FXCA 31320 BEE RETRO, Kombinovaná lednice s mrazákem Snaige RF59FM-TTMP2E, Kombinovaná lednice s mrazákem Snaige RF27SM-P0CB2E, Kombinovaná lednice s mrazákem Snaige RF56SM-S5DV2E, Lednice s mrazícím boxem Crown GN-1301...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Severin lednice s mrazákem KS 9950

Volně stojící kombinovaná chladnička v energetické třídě E disponuje 209litrovým objemem. Lednice Severin KS 9950 zaujme nápaditým povrchem, na který můžete křídou psát nákup nebo jiné vzkazy. Součástí lednice jsou tak i barevné křídy v samolepicí krabičce.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Amica lednice s mrazákem VC 1752 AX

Volně stojící kombinovaná chladnička v energetické třídě E s celkovým objemem 262 l, elektronickým ovládáním termostatu a LED osvětlením. Amica VC 1752 AX v nerezovém provedení disponuje automatickým odmrazováním chladicí části, funkcí rychlého chlazení nebo možností změny směru otevírání dveří.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Amica lednice s mrazákem VC 1522 X

Volně stojící kombinovaná chladnička v energetické třídě E s celkovým objemem 229 l, mechanickým ovládáním termostatu a LED osvětlením. Amica VC 1522 X v nerezovém provedení disponuje automatickým odmrazováním chladicí části nebo možností změny směru otevírání dveří.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Zerowatt lednice s mrazákem ZHCS 4142WN

Volně stojící kombinovaná chladnička v energetické třídě F a bílém provedení s celkovým objemem 173 l, mechanickým ovládáním a úsporným LED osvětlením. Zerowatt ZHCS 4142WN disponuje statickým chlazením, automatickým odmrazováním chladničky a možností změny směru otevírání dveří.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Philco lednice s mrazákem PCD 3602 ENF

Volně stojící kombinovaná chladnička v energetické třídě E a bílém provedení s celkovým objemem 367 l, elektronickým ovládáním a úsporným LED osvětlením. Philco PCD 3602 ENF disponuje displejem, technologií Double No Frost a funkcemi Super chlazení a Super mrazení.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Amica lednice s mrazákem VC 1752 AW

Volně stojící kombinovaná chladnička v energetické třídě E s celkovým objemem 262 l, elektronickým ovládáním termostatu a LED osvětlením. Amica VC 1752 AW disponuje automatickým odmrazováním chladicí části, funkcí rychlého chlazení nebo možností změny směru otevírání dveří.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Gorenje lednice s mrazákem RF4141PW4 - zánovní

Volně stojící kombinovaná chladnička v energetické třídě F a bílém provedení s objemem 206 l, mechanickým ovládáním a šetrným LED osvětlením. Gorenje RF4141PW4 je vybavena skleněnými policemi vyrobenými z bezpečnostního skla, které jsou vysoce odolné a jejich čištění je snadné.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Amica lednice s mrazákem VC 1622 G

Volně stojící kombinovaná chladnička v energetické třídě E a šedém provedení s celkovým objemem 202 l, mechanickým ovládáním a šetrným LED osvětlením. Amica VC 1622 G disponuje automatickým odmrazováním chladicí části, 3 policemi v chladničce a 3 šuplíky v mrazáku.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Amica lednice s mrazákem VC 1522 W

Volně stojící kombinovaná chladnička v energetické třídě E s celkovým objemem 229 l, mechanickým ovládáním termostatu a LED osvětlením. Amica VC 1522 W disponuje automatickým odmrazováním chladicí části nebo možností změny směru otevírání dveří.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Amica lednice s mrazákem VC 1622 B

Volně stojící kombinovaná chladnička v energetické třídě E a černém provedení s celkovým objemem 202 l, mechanickým ovládáním a šetrným LED osvětlením. Amica VC 1622 B disponuje automatickým odmrazováním chladicí části, 3 policemi v chladničce a 3 šuplíky v mrazáku.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Amica lednice s mrazákem VC 1622 M

Volně stojící kombinovaná chladnička v energetické třídě E a béžovém provedení s celkovým objemem 202 l, mechanickým ovládáním a šetrným LED osvětlením. Amica VC 1622 M disponuje automatickým odmrazováním chladicí části, 3 policemi v chladničce a 3 šuplíky v mrazáku.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Amica lednice s mrazákem KGCR 387100 R

Volně stojící kombinovaná chladnička v nápadité červené barvě v energetické třídě E disponuje objemem 244 litrů. Chladnička Amica KGCR 387100 R s automatickou odmrazovací chladicí částí je dále opatřena úsporným LED osvětlením, skleněnými policemi a držáky na lahve.

Více informací
Dostupnost: neudáno
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK