Kuchynska pracovni deska

Pro vyhledávací frázi Kuchynska pracovni deska jsme na našem vyhledávači našli 1561 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Kuchynska pracovni deska trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 1561 produktů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 90 cm – aluminium mat

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 90 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry: hloubka 60 cm, výška 2,8 cm Barevné provedení: aluminium mat Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 20 cm – Dub lancelot

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 20 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení – Dub lancelot. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 30 cm – Dub lancelot

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 30 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení – Dub lancelot. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 60 cm – Dub lancelot

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 60 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení – Dub lancelot. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 20 cm – Mramor piemonte

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 20 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení – Mramor piemonte. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 30 cm – Mramor piemonte

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 30 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení – Mramor piemonte. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 20 cm – Dub montana

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 20 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení - Dub montana. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 30 cm – Dub montana

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 30 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení - Dub montana. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 20 cm – Dub arlington

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 20 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení - Dub arlington. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 260 cm – bílá borovice

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 260 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry: hloubka 60 cm, výška 2,8 cm. Barevné provedení: bílá borovice. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 28 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 40 cm – Dub lancelot

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 40 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení – Dub lancelot. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 50 cm – Dub lancelot

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 50 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení – Dub lancelot. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 80 cm – Dub lancelot

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 80 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení – Dub lancelot. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 90 cm – Dub lancelot

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 90 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení – Dub lancelot. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 100 cm – Dub lancelot

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 100 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení – Dub lancelot. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 120 cm – Dub lancelot

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 120 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení – Dub lancelot. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 140 cm – Dub lancelot

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 140 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení – Dub lancelot. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 160 cm – Dub lancelot

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 160 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení – Dub lancelot. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 180 cm – Dub lancelot

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 180 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení – Dub lancelot. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 200 cm – Dub lancelot

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 200 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení – Dub lancelot. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 220 cm – Dub lancelot

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 220 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení – Dub lancelot. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 240 cm – Dub lancelot

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 240 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení – Dub lancelot. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 260 cm – Dub lancelot

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 260 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení – Dub lancelot. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 40 cm – Mramor piemonte

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 40 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení – Mramor piemonte. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 50 cm – Mramor piemonte

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 50 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení – Mramor piemonte. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 60 cm – Mramor piemonte

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 60 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení – Mramor piemonte. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 80 cm – Mramor piemonte

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 80 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení – Mramor piemonte. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 90 cm – Mramor piemonte

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 90 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení – Mramor piemonte. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 100 cm – Mramor piemonte

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 100 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení – Mramor piemonte. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 120 cm – Mramor piemonte

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 120 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení – Mramor piemonte. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 140 cm – Mramor piemonte

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 140 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení – Mramor piemonte. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 160 cm – Mramor piemonte

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 160 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení – Mramor piemonte. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 180 cm – Mramor piemonte

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 180 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení – Mramor piemonte. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 200 cm – Mramor piemonte

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 200 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení – Mramor piemonte. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 220 cm – Mramor piemonte

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 220 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení – Mramor piemonte. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 240 cm – Mramor piemonte

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 240 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení – Mramor piemonte. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 260 cm – Mramor piemonte

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 260 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení – Mramor piemonte. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 40 cm – Dub montana

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 40 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení - Dub montana. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 50 cm – Dub montana

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 50 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení - Dub montana. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 60 cm – Dub montana

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 60 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení - Dub montana. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 80 cm – Dub montana

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 80 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení - Dub montana. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 90 cm – Dub montana

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 90 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení - Dub montana. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 100 cm – Dub montana

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 100 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení - Dub montana. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 120 cm – Dub montana

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 120 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení - Dub montana. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 140 cm – Dub montana

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 140 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení - Dub montana. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 160 cm – Dub montana

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 160 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení - Dub montana. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 180 cm – Dub montana

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 180 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení - Dub montana. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 200 cm – Dub montana

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 200 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení - Dub montana. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 220 cm – Dub montana

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 220 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení - Dub montana. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 240 cm – Dub montana

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 240 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení - Dub montana. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 260 cm – Dub montana

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 260 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení - Dub montana. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 30 cm – Dub arlington

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 30 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení - Dub arlington. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 40 cm – Dub arlington

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 40 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení - Dub arlington. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 50 cm – Dub arlington

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 50 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení - Dub arlington. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 60 cm – Dub arlington

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 60 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení - Dub arlington. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 80 cm – Dub arlington

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 80 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení - Dub arlington. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 90 cm – Dub arlington

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 90 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení - Dub arlington. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 100 cm – Dub arlington

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 100 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení - Dub arlington. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 120 cm – Dub arlington

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 120 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení - Dub arlington. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 140 cm – Dub arlington

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 140 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení - Dub arlington. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK