Mungo bio 120g

Nalezeno 1 produkt

Sonnentor Bio Mungo 120g

Naklíčené fazole mungo - někdy mylně označované jako sojové klíčky se výborně hodí do salátů, polévek i asijských pokrmů WOK. Doba namáčení: 12 hodin Doba klíčení: 4-5 dní Ideální teplota: 18-20°C 2-3 x denně oplachovat Složení: fazole mungo bioObsah: 120gTip: Výhonky by se měly co možná nejdříve zkonzumovat nebo přechovávat nanejvýš dva či tři dny v lednici – jinak zhořk...

Více informací
Dostupnost: neudáno
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK