Mungo bio 120g
Sonnentor Bio Mungo 120g
Naklíčené fazole mungo - někdy mylně označované jako sojové klíčky se výborně hodí do salátů, polévek i asijských pokrmů WOK. Doba namáčení: 12 hodin Doba klíčení: 4-5 dní Ideální teplota: 18-20°C 2-3 x denně oplachovat Složení: fazole mungo bioObsah: 120gTip: Výhonky by se měly co možná nejdříve zkonzumovat nebo přechovávat nanejvýš dva či tři dny v lednici – jinak zhořk...
Více informacíPodobné fráze: allnature bio fazole mungo 500 g | bio zeleny oves 120g | bio zelena psenice 120g | 12 bylinna sul bio 120g | chia seminka bio 120g | bio zeleny jecmen 120g | klicivy mix bio 120g | country life fazole mungo 500 g bio | fazole mungo 500 g bio country life | fazole mungo country life bio 500 g | country life fazole mungo bio 500 g | country life fazole mungo bio 0 5 kg | allnature mungo protein 80 bio 200 g | country life fazole mungo bio 500g | mungo seminka k naklicovani bio 120 g | piskavice recke seno bio 120g | sonnentor redkvicka 120g bio | sonnentor bio jetel 120g | sonnentor bio redkvicka 120g | bio zeleny jecmen topnatur 120g | bio zeleny oves topnatur 120g | sonnentor 12 bylinna sul bio 120g | sonnentor rukola bio 120g | sonnentor chia seminka bio 120g | bio zeleny oves 120g topnatur | sonnentor bio alfalfa 120g | sonnentor smes seminek bio 120g | rapunzel pesto hribkove 120g bio | topnatur bio zeleny oves 120g | bio zeleny jecmen 120g topnatur | rapunzel olivovy krem 120g bio | pesto rosso bio 120g rapunzel | topnatur bio zeleny jecmen 120g | sonnentor rericha bio 120g | sonnentor alfalfa bio 120g