Mycka bosch

Pro vyhledávací frázi Mycka bosch jsme na našem vyhledávači našli 689 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Mycka bosch trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 689 produktů

Bosch vestavná myčka nádobí SBD6TCX00E + doživotní záruka AquaStop

Vestavná myčka nádobí v energetické třídě A s 6 mycími programy pro 14 sad nádobí. Bosch SBD6TCX00E disponuje systémem PerfectDry pro dokonalé sušení a menší spotřebu energie, koši Flex pro snadné ukládání nádobí a inteligentním připojením Home Connect.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Bosch vestavná myčka nádobí SPU2HKS41E + doživotní záruka AquaStop

Vestavná myčka nádobí v energetické třídě E s 5 mycími programy pro 9 sad nádobí. Bosch SPU2HKS41E disponuje volitelnou funkcí Extra sušení, inteligentním připojením Home Connect a funkcí Oblíbený program. Silence on demand potlačí hluk až na 30 minut.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Bosch volně stojící myčka nádobí SGS2HVW72E - s kosmetickou vad

Volně stojící myčka nádobí v energetické třídě E a bílém provedení s kapacitou 13 sad nádobí, 5 programy a 3 speciálními funkcemi. Bosch SGS2HVW72E disponuje volitelnou funkcí Extra sušení, 7zónovým displejem a systémem výškově nastavitelného horního koše Rackmatic.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Bosch vestavná myčka SGV4HVX37E + doživotní záruka AquaStop - použité

Vestavná myčka v energetické třídě E s 6 mycími programy pro 13 sad nádobí. Bosch SMV4HVX37E disponuje volitelnou funkcí pro přídavné sušení, koši VarioFlex, červeným světlem InfoLight a pozoruhodně tichým provozem Silence Plus. 100% ochrana před škodami způsobenými vodou AquaStop.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Bosch vestavná myčka nádobí SPV6ZMX23E + doživotní záruka AquaStop

Vestavná myčka nádobí v energetické třídě C, s šířkou 45 cm a 6 programy. Bosch SPV6ZMX23E disponuje dokonalým sušením PerfectDry při nižší spotřebě energie, pozoruhodně tichým chodem Silence Plus a inteligentním připojením Home Connect.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Bosch vestavná myčka SGI4HVS31E + doživotní záruka AquaStop - rozbaleno

Vestavná myčka nádobí v energetické třídě E s 6 mycími programy pro 13 sad nádobí. Bosch SGI4HVS31E disponuje 3 speciálními funkcemi Extra sušení, Poloviční náplň a SpeedPerfect+. Funkce Oblíbený program přináší vlastní kombinace programu a přídavné funkce jedním dotykem.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Bosch vestavná myčka nádobí SMD6TCX00E + doživotní záruka AquaStop

Vestavná myčka nádobí v energetické třídě A s 6 mycími programy pro 14 sad nádobí. Bosch SMD6TCX00E disponuje systémem PerfectDry pro dokonalé sušení a menší spotřebu energie, koši Flex pro snadné ukládání nádobí a inteligentním připojením Home Connect.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Bosch vestavná myčka nádobí SMI6TCS00E + doživotní záruka AquaStop

Vestavná myčka nádobí v energetické třídě A s 6 mycími programy pro 14 sad nádobí. Bosch SMI6TCS00E disponuje systémem PerfectDry pro dokonalé sušení a menší spotřebu energie, koši Flex pro snadné ukládání nádobí a inteligentním připojením Home Connect.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Bosch vestavná myčka nádobí SMV6ECX93E + doživotní záruka AquaStop

AKCE: Získejte prodlouženou záruku na 5 let (po registraci u výrobce Bosch, platí 1. 11 – 31. 12. 2022). VÍCE ZDE. Plně vestavná myčka nádobí v energetické třídě D s šířkou 60 cm, kapacitou 13 sad nádobí a 8 programy. Bosch SMV6ECX93E disponuje automatickým otevíráním dveří EfficientDry po konci cyklu, koši Max Flex a pozoruhodně tichým chodem Silence Plus....

Více informací
Dostupnost: neudáno

Bosch vestavná myčka SMI2ITS33E + doživotní záruka AquaStop - rozbaleno

AKCE: Získejte prodlouženou záruku na 5 let (po registraci u výrobce Bosch, platí 1. 11 – 31. 12. 2022). VÍCE ZDE. Vestavná myčka v energetické třídě E s 5 mycími programy pro 12 sad nádobí. Bosch SMI2ITS33E disponuje volitelnou funkcí Extra sušení a chytrým vzdáleným ovládáním myčky pomocí aplikace Home Connect. Funkce Oblíbený program přináší vlastní kombinace programu...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Bosch vestavná myčka nádobí SMI2ITS27E + doživotní záruka AquaStop

AKCE: Získejte prodlouženou záruku na 5 let (po registraci u výrobce Bosch, platí 1. 11 – 31. 12. 2022). VÍCE ZDE. Vestavná myčka nádobí v energetické třídě E s 5 mycími programy pro 12 sad nádobí. Bosch SMI2ITS27E disponuje volitelnou funkcí Extra sušení, inteligentním připojením Home Connect a funkcí Oblíbený program.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Bosch vestavná myčka nádobí SMI4HVS45E + doživotní záruka AquaStop

AKCE: Získejte prodlouženou záruku na 5 let (po registraci u výrobce Bosch, platí 1. 11 – 31. 12. 2022). VÍCE ZDE. Vestavná myčka nádobí v energetické třídě E s 6 mycími programy pro 13sad nádobí. Bosch SMI4HVS45E disponuje volitelnou funkcí Extra sušení, inteligentním připojením Home Connect a funkcí Oblíbený program.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Bosch volně stojící myčka SRS2IKW04E + doživotní záruka AquaStop

Volně stojící myčka v energetické třídě F s 4 mycími programy pro 9 sad nádobí. Bosch SRS2IKW04E nabízí volitelnou funkci Extra sušení, SpeedPerfect a program péče o myčku Machine Care. Obzvlášť úsporný motor EcoSilence a ostřikovací rameno DuoPower v horním koši.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Bosch vestavná myčka SPV4EKX20E + doživotní záruka AquaStop - zánovní

Vestavná myčka v energetické třídě D s 6 mycími programy pro 9 sad nádobí. Bosch SPV4EKX20E disponuje automatickým otevíráním dveří a chytrým vzdáleným ovládáním myčky pomocí aplikace Home Connect. Funkce Oblíbený program přináší vlastní kombinace programu a přídavné funkce jedním dotykem.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Bosch vestavná myčka SMH4ECX14E + doživotní záruka AquaStop - zánovní

Vestavná myčka v energetické třídě C s 6 mycími programy pro 13 sad nádobí. Bosch SMH4ECX14E disponuje automatickým otevíráním dveří na konci cyklu a chytrým vzdáleným ovládáním myčky pomocí aplikace Home Connect. Funkce Oblíbený program přináší vlastní kombinace programu a přídavné funkce jedním dotykem.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Bosch volně stojící myčka nádobí SGS4HTI33E + doživotní záruka AquaStop - rozbaleno

Volně stojící myčka nádobí v energetické třídě D a nerezovém provedení s šířkou 60 cm, náplní 12 sad nádobí a 6 programy. Bosch SGS4HTI33E disponuje volitelnou funkcí Extra sušení, systémem rozšířených možností nastavení vnitřních košů VarioFlex a ochranou před škodami způsobenými vodou AquaStop.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Bosch vestavná myčka SPV6YMX11E + doživotní záruka AquaStop - použité

Hodnocení DTest. Vestavná myčka v energetické třídě B s 6 mycími programy pro 10 sad nádobí. Bosch SPV6YMX11E disponuje automatickým otevíráním dveří PerfectDry a chytrým vzdáleným ovládáním myčky pomocí aplikace Home Connect. Funkce Oblíbený program přináší vlastní kombinace programu a přídavné funkce jedním dotykem.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Bosch tlaková myčka EasyAquatak 100 (0.600.8A7.E00)

Tlaková myčka EasyAquatak 100 (0.600.8A7.E00) od značky Bosch o příkonu 1100 W. Celokovové čerpadlo o 3 válcích. Tlak 100 bar. Max. průtok 270 l/h. Kapacita samonasávání 0,5 m. Maximální teplota přívodní vody 40 °C. Nastavitelná tryska s regulací vodního proudu. Balení obsahuje i vysokotlakou hadici či vodní filtr.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Bosch tlaková myčka AdvancedAquatak 140 (0.600.8A7.D00)

Vysokotlaký čistič ideální na odstranění i té nejodolnější špíny. Bosch tlaková myčka AdvancedAquatak 140 (0.600.8A7.D00) nabízí široký výběr trysek. Např. 550ml vysokotlakou trysku na čistící prostředky, která je ideální k mytí aut. Velká kolečka a kovová teleskopická rukojeť usnadňují používání kolem domu.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Bosch vestavná myčka nádobí SMV8YCX03E + doživotní záruka AquaStop

Vestavná myčka nádobí v energetické třídě B s 8 mycími programy pro 14 sad nádobí. Bosch SMV8YCX03E disponuje systémem PerfectDry založeným na technologii Zeolith pro perfektní výsledky sušení a menší spotřebu energie. Funkce Oblíbený program přináší vlastní kombinace programu a přídavné funkce jedním dotykem.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Bosch vestavná myčka nádobí SMI8YCS03E + doživotní záruka AquaStop

Vestavná myčka nádobí v energetické třídě B s 8 mycími programy pro 14 sad nádobí. Bosch SMI8YCS03E disponuje systémem PerfectDry založeným na technologii Zeolith pro perfektní výsledky sušení a menší spotřebu energie. Funkce Oblíbený program přináší vlastní kombinace programu a přídavné funkce jedním dotykem.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Bosch volně stojící myčka nádobí SMS8YCI03E + doživotní záruka AquaStop

Volně stojící myčka nádobí v energetické třídě B s 8 mycími programy pro 14 sad nádobí. Bosch SMS8YCI03E disponuje systémem PerfectDry založeným na technologii Zeolith pro perfektní výsledky sušení a menší spotřebu energie. Funkce Oblíbený program přináší vlastní kombinace programu a přídavné funkce jedním dotykem.

Více informací
Dostupnost: neudáno

BOSCH UniversalAquatak 36V-100 aku tlaková myčka bez akumulátoru a nabíječky 06008C7000

Akumulátorová tlaková myčka BOSCH UniversalAquatak 36V-100 (06008C7000)Dodávka bez akumulátoru a nabíječky.Popis tlakové myčky BOSCH UniversalAquatak 36V-100:Výkonný akumulátorový vysokotlaký čistič BOSCH na čištění doma i mimo domov Pohodlné 36V akumulátorové tlakové čištění Výkonný vysokotlaký čistič s efektivní spotřebou vody Přístup k vodě na vzdálených místech s funk...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

BOSCH UniversalAquatak 36V-100 aku tlaková myčka bez akumulátoru a nabíječky 06008C7003

Akumulátorová tlaková myčka BOSCH UniversalAquatak 36V-100 (06008C7003)Dodávka bez akumulátoru a nabíječky.Popis tlakové myčky BOSCH UniversalAquatak 36V-100:Výkonný akumulátorový vysokotlaký čistič BOSCH na čištění doma i mimo domov Pohodlné 36V akumulátorové tlakové čištění Výkonný vysokotlaký čistič s efektivní spotřebou vody Přístup k vodě na vzdálených místech s funk...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Bosch Serie 6 Vestavná myčka nádobí (45cm) SPV6EMX05E

• Efficient Dry: Vylepšený výkon sušení díky automatickému otevírání dveří.• 3-krát nastavitelný Rackmatik: Dokonce i s plně naloženým horním košem nastavitelný ve 3 stupních až o 5 cm.• Silence Plus: Mimořádně ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Bosch Serie 4 Vestavná myčka nádobí (60cm) SMI4HTS00E

• Extra sušení: volitelná možnost pro extra důkladné sušení při těžce schnoucím nákladu.• 3-krát nastavitelný stojan: i s plným horním košem nastavitelný ve 3 stupních až o 5 cm.• VarioBesteckkorb lze flexibilně umístit do spodn&iac...

Více informací
Dostupnost: skladem

Bosch Serie 4 Vestavná myčka nádobí (60cm) SMI4HTS00E

• Extra sušení: volitelná možnost pro extra důkladné sušení při těžce schnoucím nákladu.• 3-krát nastavitelný stojan: i s plným horním košem nastavitelný ve 3 stupních až o 5 cm.• VarioBesteckkorb lze flexibilně umístit do spodn&iac...

Více informací
Dostupnost: skladem

Bosch Serie 6 Vestavná myčka nádobí (45cm) SPV6EMX05E

• Efficient Dry: Vylepšený výkon sušení díky automatickému otevírání dveří.• 3-krát nastavitelný Rackmatik: Dokonce i s plně naloženým horním košem nastavitelný ve 3 stupních až o 5 cm.• Silence Plus: Mimořádně ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Bosch Serie 6 Vestavná myčka nádobí (45cm) SPV6EMX05E

• Efficient Dry: Vylepšený výkon sušení díky automatickému otevírání dveří.• 3-krát nastavitelný Rackmatik: Dokonce i s plně naloženým horním košem nastavitelný ve 3 stupních až o 5 cm.• Silence Plus: Mimořádně ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Bosch Serie 4 Vestavná myčka nádobí (45cm) SPI4HMS49E

• Extra sušení: volitelná možnost pro extra důkladné sušení při těžce sušitelném nákladu.• 3stupňová výšková regulace v horním koši: i s plně naloženým horním košem nastavitelný ve 3 stupních až o 5 cm.• ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Bosch Serie 4 Vestavná myčka nádobí (45cm) SPI4HMS49E

• Extra sušení: volitelná možnost pro extra důkladné sušení při těžce sušitelném nákladu.• 3stupňová výšková regulace v horním koši: i s plně naloženým horním košem nastavitelný ve 3 stupních až o 5 cm.• ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Bosch Serie 4 Vestavná myčka nádobí (60cm) SMI4HTS00E

• Extra sušení: volitelná možnost pro extra důkladné sušení při těžce schnoucím nákladu.• 3-krát nastavitelný stojan: i s plným horním košem nastavitelný ve 3 stupních až o 5 cm.• VarioBesteckkorb lze flexibilně umístit do spodn&iac...

Více informací
Dostupnost: skladem

Bosch Serie 4 Vestavná myčka nádobí (45cm) SPI4HMS49E

• Extra sušení: volitelná možnost pro extra důkladné sušení při těžce sušitelném nákladu.• 3stupňová výšková regulace v horním koši: i s plně naloženým horním košem nastavitelný ve 3 stupních až o 5 cm.• ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Bosch Serie 2 Vestavná myčka nádobí (45cm) SPV2HMX42E

• Extra sušení: volitelná možnost pro extra pečlivé sušení při těžce sušitelném nákladu.• 3x výškově nastavitelný stojan: i s plně naloženým horním košem nastavitelný ve 3 stupních až o 5 cm.• Výškově nastavitel...

Více informací
Dostupnost: skladem

Bosch Serie 2 Vestavná myčka nádobí (45cm) SPV2HMX42E

• Extra sušení: volitelná možnost pro extra pečlivé sušení při těžce sušitelném nákladu.• 3x výškově nastavitelný stojan: i s plně naloženým horním košem nastavitelný ve 3 stupních až o 5 cm.• Výškově nastavitel...

Více informací
Dostupnost: skladem

Bosch Serie 2 Vestavná myčka nádobí (45cm) SPV2HMX42E

• Extra sušení: volitelná možnost pro extra pečlivé sušení při těžce sušitelném nákladu.• 3x výškově nastavitelný stojan: i s plně naloženým horním košem nastavitelný ve 3 stupních až o 5 cm.• Výškově nastavitel...

Více informací
Dostupnost: skladem

Bosch Serie 4 Vestavná myčka nádobí (60cm) SMV4HTX00E

• Extra sušení: Volitelná možnost pro extra důkladné sušení při těžko sušitelném nákladu.• 3-krát nastavitelný držák: Dokonce i s plně naloženým horním košem nastavitelný ve 3 stupních až o 5 cm.• VarioBesteckkorb lze flexibi...

Více informací
Dostupnost: skladem

Bosch Serie 4 Vestavná myčka nádobí (60cm) SMV4HTX00E

• Extra sušení: Volitelná možnost pro extra důkladné sušení při těžko sušitelném nákladu.• 3-krát nastavitelný držák: Dokonce i s plně naloženým horním košem nastavitelný ve 3 stupních až o 5 cm.• VarioBesteckkorb lze flexibi...

Více informací
Dostupnost: skladem

Bosch Serie 4 Vestavná myčka nádobí (60cm) SMV4HTX00E

• Extra sušení: Volitelná možnost pro extra důkladné sušení při těžko sušitelném nákladu.• 3-krát nastavitelný držák: Dokonce i s plně naloženým horním košem nastavitelný ve 3 stupních až o 5 cm.• VarioBesteckkorb lze flexibi...

Více informací
Dostupnost: skladem

Bosch Serie 6 Vestavná myčka nádobí (60cm) SMD6ECX00E

• Efficient Dry: zlepšený výkon sušení díky automatickému otevírání dveří.• Max Flex Koše: flexibilní a pohodlné nakládání do myčky nádobí s hladce běžícími kolečky.• VarioSchránka poskytuje...

Více informací
Dostupnost: skladem

Bosch Serie 6 Vestavná myčka nádobí (60cm) SMD6ECX00E

• Efficient Dry: zlepšený výkon sušení díky automatickému otevírání dveří.• Max Flex Koše: flexibilní a pohodlné nakládání do myčky nádobí s hladce běžícími kolečky.• VarioSchránka poskytuje...

Více informací
Dostupnost: skladem

Bosch Serie 6 Vestavná myčka nádobí (60cm) SMD6ECX00E

• Efficient Dry: zlepšený výkon sušení díky automatickému otevírání dveří.• Max Flex Koše: flexibilní a pohodlné nakládání do myčky nádobí s hladce běžícími kolečky.• VarioSchránka poskytuje...

Více informací
Dostupnost: skladem

Bosch Serie 2 Vestavná myčka nádobí (60cm) SMI2ITS33E

• Extra sušení: volitelná funkce pro přídavné sušení.• Výškově nastavitelný horní koš: nabízí extra místo, zvláště pro vysoké nádobí.• Silence on demand: potlačení hluku až na 30 minut prostřednict...

Více informací
Dostupnost: skladem

Bosch Serie 2 Vestavná myčka nádobí (60cm) SMI2ITS33E

• Extra sušení: volitelná funkce pro přídavné sušení.• Výškově nastavitelný horní koš: nabízí extra místo, zvláště pro vysoké nádobí.• Silence on demand: potlačení hluku až na 30 minut prostřednict...

Více informací
Dostupnost: skladem

Bosch Serie 2 Vestavná myčka nádobí (60cm) SMI2ITS33E

• Extra sušení: volitelná funkce pro přídavné sušení.• Výškově nastavitelný horní koš: nabízí extra místo, zvláště pro vysoké nádobí.• Silence on demand: potlačení hluku až na 30 minut prostřednict...

Více informací
Dostupnost: skladem

Bosch Serie 6 Vestavná myčka nádobí (45cm) SPI6EMS17E

• Efektivní sušení: lepší výkon sušení s automatickým otevíráním dveří.• RackMatic systém: pohodlná možnost nastavení výšky horního koše.• Silence Plus: neuvěřitelně tichý myčka nádobí...

Více informací
Dostupnost: skladem

Bosch Serie 6 Vestavná myčka nádobí (45cm) SPI6EMS17E

• Efektivní sušení: lepší výkon sušení s automatickým otevíráním dveří.• RackMatic systém: pohodlná možnost nastavení výšky horního koše.• Silence Plus: neuvěřitelně tichý myčka nádobí...

Více informací
Dostupnost: skladem

Bosch Serie 6 Vestavná myčka nádobí (45cm) SPI6EMS17E

• Efektivní sušení: lepší výkon sušení s automatickým otevíráním dveří.• RackMatic systém: pohodlná možnost nastavení výšky horního koše.• Silence Plus: neuvěřitelně tichý myčka nádobí...

Více informací
Dostupnost: skladem

Bosch Serie 6 Vestavná myčka nádobí (60cm) SBH6ZCX42E

• PerfectDry: dokonalé sušení při nižší spotřebě energie3, a to i v případě špatně schnoucího nádobí.• Koše Max Flex: flexibilní a bezpečné ukládání nádobí, navíc s výjimečně hladkým výsuvem.&bul...

Více informací
Dostupnost: skladem

Bosch Serie 6 Vestavná myčka nádobí (60cm) SBH6ZCX42E

• PerfectDry: dokonalé sušení při nižší spotřebě energie3, a to i v případě špatně schnoucího nádobí.• Koše Max Flex: flexibilní a bezpečné ukládání nádobí, navíc s výjimečně hladkým výsuvem.&bul...

Více informací
Dostupnost: skladem

Bosch Serie 6 Vestavná myčka nádobí (60cm) SBH6ZCX42E

• PerfectDry: dokonalé sušení při nižší spotřebě energie3, a to i v případě špatně schnoucího nádobí.• Koše Max Flex: flexibilní a bezpečné ukládání nádobí, navíc s výjimečně hladkým výsuvem.&bul...

Více informací
Dostupnost: skladem

VÝPRODEJ Bosch Serie 6 Vestavná myčka nádobí (60cm) SMI6ECS57E ROZBALENO!!

• Efektivní sušení: zlepšený výkon sušení díky automatickému otevírání dveří.• Max Flex koše: flexibilní a pohodlné nakládání myčky nádobí s hladkými válečky.&b...

Více informací
Dostupnost: skladem

Bosch Serie 6 Vestavná myčka nádobí (60cm) SMI6ECS57E

• Efektivní sušení: zlepšený výkon sušení díky automatickému otevírání dveří.• Max Flex koše: flexibilní a pohodlné nakládání myčky nádobí s hladkými válečky.&b...

Více informací
Dostupnost: skladem

Bosch Serie 6 Vestavná myčka nádobí (60cm) SMI6ECS57E

• Efektivní sušení: zlepšený výkon sušení díky automatickému otevírání dveří.• Max Flex koše: flexibilní a pohodlné nakládání myčky nádobí s hladkými válečky.&b...

Více informací
Dostupnost: skladem

VÝPRODEJ Bosch Serie 6 Vestavná myčka nádobí (60cm) SMI6ECS57E ROZBALENO!!

• Efektivní sušení: zlepšený výkon sušení díky automatickému otevírání dveří.• Max Flex koše: flexibilní a pohodlné nakládání myčky nádobí s hladkými válečky.&b...

Více informací
Dostupnost: skladem

Bosch Serie 6 Vestavná myčka nádobí (60cm) SMI6ECS57E

• Efektivní sušení: zlepšený výkon sušení díky automatickému otevírání dveří.• Max Flex koše: flexibilní a pohodlné nakládání myčky nádobí s hladkými válečky.&b...

Více informací
Dostupnost: skladem

VÝPRODEJ Bosch Serie 6 Vestavná myčka nádobí (60cm) SMI6ECS57E ROZBALENO!!

• Efektivní sušení: zlepšený výkon sušení díky automatickému otevírání dveří.• Max Flex koše: flexibilní a pohodlné nakládání myčky nádobí s hladkými válečky.&b...

Více informací
Dostupnost: skladem

Bosch Serie 4 Vestavná myčka nádobí (60cm) SBH4HVX31E

• Extra sušení: volitelná funkce pro přídavné sušení.• Koše VarioFlex a příborová zásuvka VarioDrawer: rozšířené možnosti nastavení s více místem na všech úrovních.• Silence on demand: potlačení hl...

Více informací
Dostupnost: skladem

Bosch Serie 4 Vestavná myčka nádobí (60cm) SMI4HVS00E

• Extra sušení: volitelná funkce pro přídavné sušení.• Hygienická úroveň ověřená pro Eco 50 °C a vyšší úrovně s programy Intensive 70 °C a Machine Care.• Koše VarioFlex a příborová zásuvka VarioDrawer: roz&scar...

Více informací
Dostupnost: skladem

Bosch Serie 4 Vestavná myčka nádobí (60cm) SMI4HVS00E

• Extra sušení: volitelná funkce pro přídavné sušení.• Hygienická úroveň ověřená pro Eco 50 °C a vyšší úrovně s programy Intensive 70 °C a Machine Care.• Koše VarioFlex a příborová zásuvka VarioDrawer: roz&scar...

Více informací
Dostupnost: skladem
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK