Naklepavac masa

Nalezeno 4 produkty

Naklepávač a změkčovač masa ruční tenderizér - 1 řada 15 čepelí Rozebíratelný JACCARD

ROZEBÍRATELNÉ provedení čepelí z nerez oceli, ochranný kryt a madlo z vysoce odolného plastu - určený k tenderizaci masa (změkčení, prořezání šlach) neboli změkčování masa - propracuje různé druhy masa, vepřové, telecí, hovězí, kuřecí, zvěřinu, ale i celé krůty ... - umožňuje rychlou tenderizaci i větších porcí masa, při práci se podkládá prkénkem na maso - zkrácení doby ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Naklepávač a změkčovač masa ruční tenderizér - 45 nožů 3 řady po 15 čepelí Rozebíratelný JACCARD

ROZEBÍRATELNÉ provedení čepelí z nerez oceli, ochranný kryt a madlo z vysoce odolného plastu - určený k tenderizaci masa (změkčení, prořezání šlach) neboli změkčování masa - propracuje různé druhy masa, vepřové, telecí, hovězí, kuřecí, zvěřinu, ale i celé krůty ... - umožňuje rychlou tenderizaci i větších porcí masa, při práci se podkládá prkénkem na maso - zkrácení doby ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Tenderizér na křehčení masa, bílý

Pro dokonalý požitek z masa. Pokud tenderizér použijeme, zachováme maso křehké a udržíme v něm veškerou šťávu. Díky malým vpichům pojme maso lépe omáčku či marinádu a peče se rychleji a rovnoměrně. Pro měkké a křehké steaky a řízky, pro kratší doby přípravy a lepší chuť. Ruční naklepávač masa se 24 čepelemi z nerezové oceli, plastová rukojeť, lze mýt v myčce. Rozměr...

Více informací
Dostupnost: skladem

Tenderizér ST-11 - DOPRAVA ZDARMA ST-11

- zkracuje dobu tepelné úpravy až o 35% - zařízení je vybaveno 2-ma nástavci: Tenderizér - pro přípravu steaků, řízků, nezvětšuje průměr masa pouze zkřehčuje - maso je šťavňatější a křehčí Naklepávač - pro přípravu plátků, závitků, zvětšuje průměr masa a zkřehčuje ho - rozměr 370x700x470mm - příkon 600W/230V

Více informací
Dostupnost: do 1 dnů