Nuz na bourani masa
Pro vyhledávací frázi Nuz na bourani masa jsme na našem vyhledávači našli 1342 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Nuz na bourani masa trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!
Domácí zpracování zvěřiny: Výbava, bourání masa, recepty (978-80-7541-239-3)
Kniha - autor Carsten Bothe, 88 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Jaké vybavení a pomůcky jsou při zpracování zvěřiny nezbytné? Jak se vypořádat se špatně střeleným kusem? Na konkrétních příkladech srnčí a černé zvěře se seznámíte se všemi postupy od stahování zvěřiny až po zpracování jednotlivých porcí masa. Myslivec Carsten Bothe přináší praktickou příruč...
Více informacíDomácí zpracování zvěřiny * Výbava * Bourání * Recepty - Carsten Bothe
<p></p><p> Jaké vybavení a pomůcky jsou při zpracování zvěřiny nezbytné? Jak se vypořádat se špatně střeleným kusem? Na konkrétních příkladech srnčí a černé zvěře se seznámíte se všemi postupy od stahování zvěřiny až po zpracování jednotlivých porcí masa.</p> <p> Myslivec Carsten Bothe přináší praktickou příručku plnou užitečných informací,...
Více informacíDomácí zpracování zvěřiny * Výbava * Bourání * Recepty - Carsten Bothe
Anotace: Jaké vybavení a pomůcky jsou při zpracování zvěřiny nezbytné? Jak se vypořádat se špatně střeleným kusem? Na konkrétních příkladech srnčí a černé zvěře se seznámíte se všemi postupy od stahování zvěřiny až po zpracování jedn...
Více informacíKuchyňský nůž na porcování masa 33cm
Nůž na maso pro kuchtíkyKvalitní kuchyňský nůž za dostupnou cenu. Nůž je vhodný na porcování a přípravu masa. Celková délka nože je cca 33cm a délka čepele cca 20cm.
Více informacíZpracování vepřového masa
Tabule - plakát, rozměry: 67 x 96 cm. Výuková tabule Zpracování vepřového masa svým zajímavým grafickým pojetím spojuje informace o jednotlivých částech vepřového masa, jeho zpracování (bourání) a kuchyňské úpravě. Je určena především pro výuku technologie masa, zbožíznalství apod. na středních odborných školách a učilištích. Zároveň může být nabízena zpracovatelům a pr...
Více informacíPremier Plus - nůž na porcování masa, 21cm, DICK, 1 ks
Premier Plus - nůž na porcování masa, 21cm, DICK, 1 ks
Více informacíHENDI, nůž na porcování masa, černý, 150 mm (842409)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 15 cm, nůž na maso, materiál rukojeti plast Prvotřídní kuchyňský nůž bude hvězdou kuchařské výbavy. Její délka má v celku 15 cm, široká je pak 25 mm. Sympaticky lehká rukojeť ze solidního plastu je dobře vyvážená a k tomu dobře padne do dlaně. Klíčové znaky kuchyňského nože HENDI, nůž na porcování masa, černý, 150 mm HENDI, nůž na porc...
Více informacíHENDI, nůž na porcování masa, červený, 150 mm (842423)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 15 cm, nůž na maso, materiál rukojeti plast Jedinečný kuchyňský nůž bude skvělým doplňkem každé kuchyňské výbavy. Délka čepele má plných 15 cm. Příjemně lehká rukojeť z tvrdého plastu je solidně vyvážená a ideálně padne do vaší ruky. Významné vlastnosti kuchyňského nože HENDI, nůž na porcování masa, červený, 150 mm HENDI, nůž na porcov...
Více informacíNůž na porcování masa Swiss Classic 12 cm
Porcování by mělo jít vždy snadno a bez námahy. K tomu je nutné mít perfektního pomocníka, jakým je porcovací nůž Swiss Classic. Dokonalá čepel pro hladké a rovnoměrné plátky, vždy a za všech okolností. Ergonomická rukojeť a vyvážený design zajišťují skálopevnou stabilitu při práci. Jeho štíhlá, mimořádně ostrá čepel krájí kuřecí, hovězí nebo vepřové maso s napro...
Více informacíNůž na porcování masa Swiss Classic 18 cm
Porcování by mělo jít vždy snadno a bez námahy. K tomu je nutné mít perfektního pomocníka, jakým je porcovací nůž Swiss Classic. Dokonalá čepel pro hladké a rovnoměrné plátky, vždy a za všech okolností. Ergonomická rukojeť a vyvážený design zajišťují skálopevnou stabilitu při práci. Jeho štíhlá, mimořádně ostrá čepel krájí kuřecí, hovězí nebo vepřové maso s napro...
Více informacíNůž na porcování masa Swiss Classic 15 cm
Porcování by mělo jít vždy snadno a bez námahy. K tomu je nutné mít perfektního pomocníka, jakým je porcovací nůž Swiss Classic. Dokonalá čepel pro hladké a rovnoměrné plátky, vždy a za všech okolností. Ergonomická rukojeť a vyvážený design zajišťují skálopevnou stabilitu při práci. Jeho štíhlá, mimořádně ostrá čepel krájí kuřecí, hovězí nebo vepřové maso s naprostou p...
Více informacíZwilling Pro set na porcování masa 38430-003, nůž + vidlička
Představujeme Vám set nože a vidličky na maso z řady Pro od výrobce Zwilling. Kolekce nožů Zwilling Pro je vylepšenou variantou Zwilling Professional. Je vhodná pro každého, kdo to myslí s vařením…
Více informacíNůž na porcování masa Forge Wood 20 cm
Konstrukce čepelí, včetně hlavy, umožňuje snadné broušení a v kombinaci se správnou péčí zajišťuje dlouhodobě perfektní funkci nožů.
Více informacíNůž de Buyer 4287.16 FK2, nůž SANTOKU, na porcování menších kusů masa a r
Vlastnosti:- vyrobeno ve Francii- nůž vhodný na porcování menších mas a ryb s perfektní přesností- série FK2 se pyšní jedinečným systémem pro vyvážení nože dle individuální potřeby každého kuchaře (vyváženost nože podle potřeby umožňuje speciální systém na patce rukojeti. Při odšroubování patky můžeme ponechat či odejmout libovolný počet „závaží“. Správné rozložení hmotno...
Více informacíDivočák - Recepty z kančího masa
Autoři této kuchařky se společně s fotografem zúčastnili lovu na divočáka v lesích jižního Švédska a byli přitom, když padl výstřel, i při následném vyvrhování a bourání. Bachyně vážící 76 kg byla skolena jednoho časného lednového rána a její maso vystačilo na všech 52 receptů v této knize, včetně několika pamlsků pro psy, kteří byli důležitou součástí lovecké výpravy. Ka...
Více informacíNůž na porcování masa z nerezové oceli Bergner / 17,5 cm / žlutá
[:0:]Vyrobeno z nerezové oceli • Délka 17,5 cm • Žlutá ergonomická rukojeť • Ostrá čepel • Porcování masa
Více informacíNůž de Buyer 4281.21, na bylinky, zeleninu ači krájení plátků masa, FK2,
Vlastnosti:- vyrobeno ve Francii- série FK2 se pyšní jedinečným systémem pro vyvážení nože dle individuální potřeby každého kuchaře (vyváženost nože podle potřeby umožňuje speciální systém na patce rukojeti. Při odšroubování patky můžeme ponechat či odejmout libovolný počet „závaží“. Správné rozložení hmotnosti mezi rukojetí a čepelí hraje důležitou roli při použití nože)...
Více informacíNůž de Buyer, 4287.16 FK2, nůž SANTOKU, na porcování menších kusů masa a ryb, 16 cm,
Vlastnosti:- vyrobeno ve Francii- nůž vhodný na porcování menších mas a ryb s perfektní přesností- série FK2 se pyšní jedinečným systémem pro vyvážení nože dle individuální potřeby každého kuchaře (vyváženost nože podle potřeby umožňuje speciální systém na patce rukojeti. Při odšroubování patky můžeme ponechat či odejmout libovolný počet „závaží“. Správné rozložení hmotno...
Více informacíSantoku nůž de Buyer 4287.16 FK2, nůž SANTOKU, na porcování menších kusů masa a ryb, 16 cm,
Vlastnosti:- vyrobeno ve Francii- nůž vhodný na porcování menších mas a ryb s perfektní přesností- série FK2 se pyšní jedinečným systémem pro vyvážení nože dle individuální potřeby každého kuchaře (vyváženost nože podle potřeby umožňuje speciální systém na patce rukojeti. Při odšroubování patky můžeme ponechat či odejmout libovolný počet „závaží“. Správné rozložení hmotno...
Více informacíNůž de Buyer, 4287.16 FK2, nůž SANTOKU, na porcování menších kusů masa a ryb, 16 cm,
Vlastnosti:- vyrobeno ve Francii- nůž vhodný na porcování menších mas a ryb s perfektní přesností- série FK2 se pyšní jedinečným systémem pro vyvážení nože dle individuální potřeby každého kuchaře (vyváženost nože podle potřeby umožňuje speciální systém na patce rukojeti. Při odšroubování patky můžeme ponechat či odejmout libovolný počet „závaží“. Správné rozložení hmotno...
Více informacíDivočák - recepty z kančího masa - Mikael Axell
<p>Autoři této kuchařky se společně s fotografem zúčastnili lovu na divočáka v lesích jižního Švédska a byli přitom, když padl výstřel, i při následném vyvrhování a bourání. Bachyně vážící 76 kg byla skolena jednoho časného lednového rána a její maso vystačilo na všech 52 receptů v této knize, včetně několika pamlsků pro psy, kteří byli důležitou součástí lovecké vý...
Více informacíNůž de Buyer, 4281.21, na bylinky, zeleninu ači krájení plátků masa, FK2, délka čepele 21 cm, vyvažovací systém
Vlastnosti:- vyrobeno ve Francii- série FK2 se pyšní jedinečným systémem pro vyvážení nože dle individuální potřeby každého kuchaře (vyváženost nože podle potřeby umožňuje speciální systém na patce rukojeti. Při odšroubování patky můžeme ponechat či odejmout libovolný počet „závaží“. Správné rozložení hmotnosti mezi rukojetí a čepelí hraje důležitou roli při použití nože)...
Více informacíNůž de Buyer, 4281.21, na bylinky, zeleninu ači krájení plátků masa, FK2, délka čepele 21 cm, vyvažovací systém
Vlastnosti:- vyrobeno ve Francii- série FK2 se pyšní jedinečným systémem pro vyvážení nože dle individuální potřeby každého kuchaře (vyváženost nože podle potřeby umožňuje speciální systém na patce rukojeti. Při odšroubování patky můžeme ponechat či odejmout libovolný počet „závaží“. Správné rozložení hmotnosti mezi rukojetí a čepelí hraje důležitou roli při použití nože)...
Více informacíDivočák – recepty z kančího masa - Frida Ernsth, Mikael Axell
Autoři této kuchařky se společně s fotografem zúčastnili lovu na divočáka v lesích jižního Švédska a byli přitom, když padl výstřel, i při následném vyvrhování a bourání.
Více informacíNůž na maso Bamix
Nůž na maso je určen ke zpracování syrového i vařeného masa a vláknité zeleniny.
Více informacíNůž na šunku 18cm
Univerzální kuchyňský nůž s plastovou rukojetí a čepelí z nerezové oceli s hladkým ostřím se používá hlavně k porcování masa a krájení šunky či jiné uzeniny. Kuchařští odborníci rovněž využívají nůž ke špikování, čištění, porcování. Vše nakrájíte s elegancí a přesností.
Více informacíKreditní nůž
Kreditní nůž je originální dárek pro muže. Během chvilky si z falešné kreditní karty vytvoříte ostrý nůž, který můžete použít třeba na krájení masa. Nemusíte se bát, že se Vám v kapse otevře a vy se třeba pořežete. Kreditní nůž můžete dát dárkem. Vhodné pro ty, kteří chodí rádi na čundr. Zajímavostí tohoto kreditního nože je to, že ho poskládáte pomocí třech pohybů. Obsah...
Více informacíDivočák: ecepty z kančího masa (978-80-7541-323-9)
Kniha - autor Mikael Axell; Frida Ernsth, 144 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Autoři této kuchařky se společně s fotografem zúčastnili lovu na divočáka v lesích jižního Švédska a byli přitom, když padl výstřel, i při následném vyvrhování a bourání. Bachyně vážící 76 kg byla skolena jednoho časného lednového rána a její maso vystačilo na všech 52 receptů v této ...
Více informacíDivočák - Recepty z kančího masa - Axell Mikael, Ernsth Frida,
Autoři této kuchařky se společně s fotografem zúčastnili lovu na divočáka v lesích jižního Švédska a byli přitom, když padl výstřel, i při následném vyvrhování a bourání. Bachyně vážící 76 kg byla skolena jednoho časného lednového rána a její maso vystačilo na všech 52 receptů v této knize, včetně několika pamlsků pro psy, kteří byli důležitou součástí lovecké výpravy. Ka...
Více informacíNůž na bylinky de Buyer 4281.21, na bylinky, zeleninu ači krájení plátků masa, FK2, délka čepele 21 cm, vyvažovací systém
Vlastnosti:- vyrobeno ve Francii- série FK2 se pyšní jedinečným systémem pro vyvážení nože dle individuální potřeby každého kuchaře (vyváženost nože podle potřeby umožňuje speciální systém na patce rukojeti. Při odšroubování patky můžeme ponechat či odejmout libovolný počet „závaží“. Správné rozložení hmotnosti mezi rukojetí a čepelí hraje důležitou roli při použití nože)...
Více informacíNůž porcovací Fiskars 857128 857128 nůž porcovací
Nůž porcovací Fiskars 857128 Porcovací nůž určen na všechny druhy masa Hmotnost: 88g Délka: 24cm
Více informacíBlack FSC 5 ks sada - 3 nože, 1 dráp na trhání masa, 1 stojan - TRAMONTINA
Dřevěné rukojeti dodávají nožům rustikální vzhled. Rukojeť je tvarovaná, a proto je práce s nožem velmi příjemná. Pro delší životnost nedoporučujeme mytí v myčce nádobí. Dřevěný stojan je velmi dobře zpracovaný a slouží jako organizér. Sada obsahuje nejpoužívanější nože v kuchyni. Vykosťovací nůž pro snadné oddělení masa od kloubu a nože na maso s 20 a 25 cm čepelí. Ideá...
Více informacíNůž řeznický 16cm černý
Speciální nůž využívající se k předběžnému zpracování masa na jatkách. Při porcování masa svírá ostří nože poněkud větší úhel než např. při filetování nebo u kuchařských nožů.
Více informacíNůž řeznický 18 cm
Speciální nůž využívající se k předběžnému zpracování masa na jatkách. Při porcování masa svírá ostří nože poněkud větší úhel než např. při filetování nebo u kuchařských nožů.
Více informacíTefal Nůž 8 cm
Vroubkovaný vykrajovací nůž Tefal z nerezové oceli se hodí v mnoha situacích – při snídani na krájení ovoce, při přípravě zeleniny nebo masa a další.
Více informacíMultifunkční nůž bamix
Multifunkční nůž je určen především k přípravě zeleniny a vařeného masa do polévek a omáček, na sekání čerstvého i zmrazeného ovoce do sorbetů a dezertů.
Více informacíDivočák - Recepty z kančího masa Jan Vašut s.r.o.
Autoři této kuchařky se společně s fotografem zúčastnili lovu na divočáka v lesích jižního Švédska a byli přitom, když padl výstřel, i při následném vyvrhování a bourání. Bachyně vážící 76 kg byla skolena jednoho časného lednového rána a její maso vystačilo na všech 52 receptů v této knize, včetně několika pamlsků pro psy, kteří byli důležitou součástí lovecké výpravy. Ka...
Více informacíPrémiový kuchyňský nůž Outdoorchef
Extrémně ostrý nůž Outdoorchef výborně poslouží zejména při porcování masa i krájení zeleninyVyrobeno z německé nerezové oceliRukojeť s elegantním leštěným vzhledem dřeva pakkaČepel nože dlouhá více než 20 cmNení vhodné pro mytí v myčce na nádobí
Více informacíŘeznický nůž Valhal Outdoor
Extrémně ostrý řeznický nůž Valhal Outdoor výborně poslouží zejména při porcování masa i krájení zeleninyČepel vyrobena z nerezové oceliRukojeť s elegantním vzhledem dřevaRozměry nože: 29 x 10 cmHmotnost: 450 gNení vhodné pro mytí v myčce na nádobí
Více informacíPorcovací nůž Provence Classic
Porcovací nůž Provence Classic z nerezové oceli 18/8, délka čepele 20,5 cm, rukojeť z tvrdého, odolného černého plastu, slouží k plátkování masa, vhodný do myčky na nádobí.
Více informacíKulatý nůž Chop & Roll
Krájejte bez námahy, snadno a rychle. To vše vám umožní kulatý nůž Chop & Roll. Inovativní design tohoto praktického pomocníka vám zaručí rychlé a bezpečné krájení. Střenka se může otáčet nebo být pevně uchycená (pomocí páčky). Skvěle se hodí na krájení zeleniny, tatarských bifteků, jemných plátků masa apod.
Více informacíVictorinox Kuchařský nůž 19cm
Kuchařský nůž 19cm Victorinox Kuchařský univerzální nůž od firmy Victorinox. Využijete-li nůž s širokým ostřím, bude povrch řezu hladký a úhledný. Účelem hladkého a ostrého okraje je to, aby ze syrového ovoce nebo masa na krájecí prkénko uniklo co nejmenší množství šťáv. Na rozpálené pánvi se hladký povrch kousku masa rychle uzavře. Šťávy, díky nimž maso získává chuť, ted...
Více informacíNůž Yamahide Deba
Thinly plátky zeleniny a masa, stejně jako jemně filé ryby vyžadují zvláště kvalitní nářadí. Ve spolupráci s malým japonským příborem Yamahide představujeme výběr tradičního ručně kovaného japonského Kuchyňského nože s čepelemi z dvouvrstvé oceli. Řezná poloha čepelí je vyrobena z shirogami (ocel z bílého papíru), nerezové uhlíkové oceli s vysokým stupněm čistoty a nejjem...
Více informacíPorcovací nůž 20 cm
Porcovací nůž Porcovací nůž je určený ke krájení/filetování větších kusů masa. Zahnutá čepel nože umožňuje provádět dlouhý a přesný řez. Porcovací nůž - parametry: délka čepele 20 cm celková délka 33 cm hmotnost 169 g Porcovací nůž najde uplatnění v kuchyních běžných domácností. Čepel je vyrobena z kvalitní nerezové oceli N6MoV s přísadou molybdenu a vanadu, což prodluž...
Více informacíNůž Yamahide Yanagiba
Thinly plátky zeleniny a masa, stejně jako jemně filé ryby vyžadují zvláště kvalitní nářadí. Ve spolupráci s malým japonským příborem Yamahide představujeme výběr tradičního ručně kovaného japonského Kuchyňského nože s čepelemi z dvouvrstvé oceli. Řezná poloha čepelí je vyrobena z shirogami (ocel z bílého papíru), nerezové uhlíkové oceli s vysokým stupněm čistoty a nejjem...
Více informacíKeramický univerzální nůž, STONELINE®
High-tech kvalita - ostrý jako břitva! STONELINE® - Originál s opravdovými kamennými částicemi! Tento keramický nůž Stoneline® je vyroben z vysoce kvalitního dioxidu zirkonu, velmi ostrá čepel je vyrobena z materiálu umožňujícího absolutní přesnost řezu. Umožňuje naprosto přesné řezání jak ovoce, tak i zeleniny a masa na tenké plátky. Mimořádně lehký - nesrovnatelný s oce...
Více informacíDelphin Filetovací nůž Spike
Delphin SPIKE je filetovací nůž vyznačující se výbornými vlastnostmi a velmi příznivou pořizovací cenou. Jeho ostrá čepel je vyrobena z kvalitní nerezové oceli a ideálně poslouží při zpracování masa, ale i jiných surovin potřebných pro přípravu pokrmů. Delphin SPIKE je filetovací nůž vyznačující se výbornými vlastnostmi a velmi příznivou pořizovací cenou. Jeho o...
Více informacíNůž na uzeniny Gourmet 16 cm
Nůž pro dokonalé nakrájení hovězího masa na plátky a snadné krájení ovoce a zeleniny.
Více informacíNůž na uzeniny Gourmet 20 cm
Nůž pro dokonalé nakrájení hovězího masa na plátky a snadné krájení ovoce a zeleniny.
Více informacíDelphin Filetovací nůž Scale
Staňte se šéfkuchařem na rybách či při pobytu v přírodě s vysoce kvalitním filetovacím nožem Delphin SCALE. Staňte se šéfkuchařem na rybách či při pobytu v přírodě s vysoce kvalitním filetovacím nožem Delphin SCALE. Ostrá čepel z nerezavějící oceli umožňuje precizní a efektivní zpracování masa, ryb, zeleniny a jiných surovin bez zbytečné námahy. Zúženou š...
Více informacíDelphin Filetovací nůž Yapan
YAPAN je nejvyšší řadou série filetovacích nožů Delphin. Je vyroben z kvalitní japonské nerezavějící oceli 440C, která se dobře brousí a skvěle drží ostří. YAPAN je nejvyšší řadou série filetovacích nožů Delphin. Je vyroben z kvalitní japonské nerezavějící oceli 440C, která se dobře brousí a skvěle drží ostří. Má velmi komfortní pogumovanou rukojeť s příjemným ú...
Více informacíNůž na šunku Classic 18 cm
Čepel tohoto nože je ideální pro velké kusy masa, ovoce a zeleniny.
Více informacíNůž na šunku Classic 23 cm
Čepel tohoto nože je ideální pro velké kusy masa, ovoce a zeleniny.
Více informacíNůž na šunku Classic 26 cm
Čepel tohoto nože je ideální pro velké kusy masa, ovoce a zeleniny.
Více informacíNůž na lososa Gourmet 29 cm
Speciální nůž určený výhradně pro krájení plátků tenkých jako papír z jemných ryb i dalšího masa nebo uzenin.
Více informacíNůž Yamahide Usuba
Thinly plátky zeleniny a masa, stejně jako jemně filé ryby vyžadují zvláště kvalitní nářadí. Ve spolupráci s malým japonským příborem Yamahide představujeme výběr tradičního ručně kovaného japonského Kuchyňského nože s čepelemi z dvouvrstvé oceli. Řezná poloha čepelí je vyrobena z shirogami (ocel z bílého papíru), nerezové uhlíkové oceli s vysokým stupněm čistoty a nejjem...
Více informacíPodobné fráze: nuz na sunku | nuzky na psi | nuz na kure | nuz na vega | nuz na sklo | nuz na pizzu | nuz na dorty | nuz na spary | na nuz 1 2 dil | nuz na dyni | nuz na vlnky | nuz na dopis | doza na nalozena masa | nuz na dort dortovy nuz | masazni vana na nohy | masazni vanicka na nohy | masazni kartac na zada | masazni vana na ruce | masazni pas na hubnuti | stroj na masaz nohou | teplomer na peceni masa | masazni jezek na zada | obal na masazni lehatko | olej na masaze hraze | plech na peceni masa | olej na masaz hraze 50 ml | pristroje na masaz oci | napravna masaz 60 min | jehla na veseni masa | masaze na posileni cchi | film bila masajka na dvd | sttojek na mleti masa | strojek na mleti masa | masazni strojek na nohy | masazni pristoj na nohy