Pokrmy z masa ryb a drubeze
Pro vyhledávací frázi Pokrmy z masa ryb a drubeze jsme na našem vyhledávači našli 495 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Pokrmy z masa ryb a drubeze trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!
Whiskas Oblíbené rybí pokrmy v želé 4 x 85 g kapsa, losos, tuňák
Kompletní krmivo v kapsičkách pro dospělé kočky od 1 roku obsahuje šťavnaté kousky masa v želé. Vyvážené složení pokryje všechny každodenní potřeby vaší kočky. Obsahuje vysoce kvalitní bílkoviny pro silné svaly. Díky šetrné přípravě si krmivo zachovává lahodnou chuť. Doplněno o taurin, vitamin C pro zdravý zrak a přirozenou imunitu. Ryby v krmivu pocházejí z udržitelných...
Více informacíKuchařka pro zimní dny - Esence
Anotace: Kuchařka sestavená z receptů z časopisu Prima Fresh přináší recepty pro krátké, tmavé zimní dny, kdy je tolik času na vaření složitějších jídel, která zahřejí a plnou chutí potěší žaludek i smysly. Uvařte si s námi vydatné pol&eacu...
Více informacíUdírny a uzení - maso - masné výrobky - ryby - Egon Binder
Anotace: Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, ...
Více informací1000 receptů z celého světa
Přemýšlíte, jak rozbít stereotyp domácího vaření a najít inspiraci pro nové zážitky v kuchyni i u stolu? Výjimečný počet příležitostí nabízí kuchařská kniha 1000 receptů celého světa s návody na chutná a zdravá jídla od polévek a předkrmů, přes pokrmy z masa, drůbeže, zvěřiny, ryb a plodů moře, zeleninu a saláty, lehké pokrmy a přílohy až po moučníky a dezerty. Vyzkoušené...
Více informacíVše o uzení - Rady, tipy, recepty - Vladimír Dyk
Anotace: Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzenářů. Nepostradatelná příručka pro všechny milovníky uzení, ať již udí doma, na chatě či chalupě. Její nespornou výhodou je, že populární...
Více informací1000 receptů z celého světa
<p></p><p dir="ltr" style="text-align:justify;"> Přemýšlíte, jak rozbít stereotyp domácího vaření a najít inspiraci pro nové zážitky v kuchyni i u stolu? Výjimečný počet příležitostí nabízí kuchařská kniha 1000 receptů celého světa s návody na chutná a zdravá jídla od polévek a předkrmů, přes pokrmy z masa, drůbeže, zvěřiny, ryb a pl...
Více informacíTarapaca La Isla Sauvignon Blanc
Odrůdové révové víno jakostní suché bílé. Půda polohy, kde jsou pěstovány hrozny pro toto víno je chudá a dobře propustná, což vytváří pro révu během růstu extrémní podmínky, které evokují v konečné fázi v exponenciálně koncentrované víno se zřetelným ovocným aromatem ananasu, grapefruitu a másla. Citrusová a karamelová vyváženost spolu se svěžestí dominují chuti. Doporuč...
Více informacíG&G Strouhanka 1 Kg - originál z Německa
G&G strouhanka 1 Kg Kvalitní německá strouhanka. Ideální k přípravě smažených pokrmů z masa, ryb, drůbeže a zeleniny. Vhodné také na "vyspávání" forem na pečení a k "navázání" šťavnatých dezertů a koláčů. Obsah: 1 Kg. Vyrobeno v Německu.
Více informacíWeber udící prkénka z cedrového dřeva (17831)
Grilovací příslušenství Udící prkénka z cedrového dřeva Dodejte svému grilovanému jídlu jedinečnou chuť a aroma s udícími prkénky značky Weber. Na prkénku z cedrového dřeva připravíte zauzenou lahůdku s jemnou nasládlou chutí. Stačí ho namočit na 30 minut do vody, díky čemuž déle vydrží, a pak přímo na něj položíte připravované jídlo. S prkénkem se můžete pu...
Více informacíVaříme pro kojence a batolata
Kdy a čím začít přikrmovat kojence? Jaká strava prospívá batoleti? Co přijde k chuti dětem v 7. až 9. měsíci, v jednom a dvou letech? Jaké jsou správné dávky jednotlivých živin, zásady přípravy pokrmů či základní požadavky na hygienu a vybavení kuchyně? Odpovědi na tyto otázky spolu s více než dvěma stovkami vyzkoušených receptů usnadní maminkám rozhodování, čím ve správn...
Více informacíVaříme pro kojence a batolata
Kdy a čím začít přikrmovat kojence? Jaká strava prospívá batoleti? Co přijde k chuti dětem v 7. až 9. měsíci, v jednom a dvou letech? Jaké jsou správné dávky jednotlivých živin, zásady přípravy pokrmů či základní požadavky na hygienu a vybavení kuchyně? Odpovědi na tyto otázky spolu s více než dvěma stovkami vyzkoušených receptů usnadní maminkám rozhodování, čím ve správn...
Více informacíVaříme pro kojence a batolata - Olga Mengerová
Kdy a čím začít přikrmovat kojence? Jaká strava prospívá batoleti? Co přijde k chuti dětem v 7. až 9. měsíci, v jednom a dvou letech? Jaké jsou správné dávky jednotlivých živin, zásady přípravy pokrmů či základní požadavky na hygienu a vybavení kuchyně? Odpovědi na tyto otázky spolu s více než dvěma stovkami vyzkoušených receptů usnadní maminkám rozhodování, čím ve správn...
Více informacíVaříme pro kojence a batolata
Kdy a čím začít přikrmovat kojence? Jaká strava prospívá batoleti? Co přijde k chuti dětem v 7. až 9. měsíci, v jednom a dvou letech? Jaké jsou správné dávky jednotlivých živin, zásady přípravy pokrmů či základní požadavky na hygienu a vybavení kuchyně? Odpovědi na tyto otázky spolu s více než dvěma stovkami vyzkoušených receptů usnadní...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 4: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-066-6)
Kniha - autor Hana Sedláčková, 96 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 3: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-032-1)
Kniha - autor Hana Sedláčková, 96 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje...
Více informacíPlastová obracečka a kleště 2v1
Tuto designovou obracečku a kleště v jednom využijete jak při přípravě, tak při servírování pokrmů. Skvěle se hodí k přípravě francouzských toastů, masa i ryb, opečených brambor i bramboráčků. Připravované pokrmy jednoduše obrátíte a vyjmete z pánve. Tato parádní obracečka a kleště v jednom je zkrátka všestranný pomocník při vaření. Detailní popis: Barva: černá Rozm...
Více informacíVaříme pro kojence a batolata: 222 nejlepších receptů české kuchyně (978-80-7451-639-9)
Kniha - autor Olga Mengerová, 168 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Kdy a čím začít přikrmovat kojence? Jaká strava prospívá batoleti? Co přijde k chuti dětem v 7. až 9. měsíci, v jednom a dvou letech? Jaké jsou správné dávky jednotlivých živin, zásady přípravy pokrmů či základní požadavky na hygienu a vybavení kuchyně? Odpovědi na tyto otázky spolu s více než dvě...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 1: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (80-7168-912-2)
Kniha - autor Hana Sedláčková; Pavel Otoupal, 88 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce...
Více informacíKoření pěti vůní 100 g
Sladce vonící pikantní směs koření určená především k pečení masa, drůbeže a k nakládání masa před přípravou. Zajímavě jí ochutíme čínské pokrmy z hovězího a jiných druhů mas.
Více informacíKoření pěti vůní 500 g
Sladce vonící pikantní směs koření určená především k pečení masa, drůbeže a k nakládání masa před přípravou. Zajímavě jí ochutíme čínské pokrmy z hovězího a jiných druhů mas.
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 2 -- Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy - Hana Sedláčková
Anotace: Komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchován&iac...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 3 -- Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy - Hana Sedláčková
Anotace: Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výrob...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 4 - Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy - Hana Sedláčková
Anotace: Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výrob...
Více informacíOtáčecí špíz Weber - Genesis I a II 400 a 600 série (4 a 6 hořáků)
Otáčecí grilovací špízy patří mezi to nejlepší originální příslušenství Weber. Špíz je přesně uzpůsoben tvaru grilu, takže na něj perfektně pasuje. Je vybaven výkonným elektromotorem, takže se grilované pokrmy rovnoměrně propečou ze všech stran. Díky vysoké kvalitě ani u těžkých kusů masa nehrozí spálení z jedné strany a nedodělání z jiné. Na špíz stačí napíchnout vybrané...
Více informacíVaříme pro kojence a batolata: 222 nejlepších receptů české kuchyně - Olga Mengerová
<p></p><p style="text-align:justify;"> Kdy a čím začít přikrmovat kojence? Jaká strava prospívá batoleti? Co přijde k chuti dětem v 7. až 9. měsíci, v jednom a dvou letech? Jaké jsou správné dávky jednotlivých živin, zásady přípravy pokrmů či základní požadavky na hygienu a vybavení kuchyně? Odpovědi na tyto otázky spolu s více než dvěma stovk...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 1 - Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy - Hana Sedláčková; Pavel Otoupal
Anotace: Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výrob...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 2 - Hana Sedláčková
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař- číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá příloham...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 3 - Hana Sedláčková
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař- číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá příloham...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 4 - Hana Sedláčková
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař- číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá příloham...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 1 - Hana Sedláčková
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař- číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá příloham...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 2 (80-7168-952-1)
Kniha - autor Hana Sedláčková, 86 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 2
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 5
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 3
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 4
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 1
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání - Hana Sedláčková
<p>Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá ...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 1, 3. vydání - Pavel Otoupal
<p>Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá ...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání - Hana Sedláčková
<p>Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá ...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání - Hana Sedláčková
<p>Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá ...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání - Hana Sedláčková
<p>Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá ...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami...
Více informacíVášeň pro grilování - Nejlepší recepty, rady a techniky - Angelo Menta
<p>Německé nakladatelství pronajalo autorovi, profesionálovi v oboru grilování, na půl roku dům, kde mohl zdokonalovat recepty a degustovat s ochutnávači výsledky. Vznikla tak kniha o grilování s jasnou koncepcí: griluje se na dobrém dřevěném uhlí a používají se přísady, které lze bez větší námahy sehnat. Čtenářům se tedy dostává do rukou „škola grilování“, založená...
Více informacíVášeň pro grilování - Nejlepší recepty, rady a techniky
Německé nakladatelství pronajalo autorovi, profesionálovi v oboru grilování, na půl roku dům, kde mohl zdokonalovat recepty a degustovat s ochutnávači výsledky. Vznikla tak kniha o grilování s jasnou koncepcí: griluje se na dobrém dřevěném uhlí a používají se přísady, které lze bez větší námahy sehnat. Čtenářům se tedy dostává do rukou „škola grilování“, založená na rozsá...
Více informacíBABYBIO Menu brambory a fazolky s krůtími plátky (230 g)
Jemné krůtí maso se zelenými fazolkami a bramborami. Pokrmy na bázi masa, ryb či quinoa v talířcích jsou navrženy pro děti od 12 měsíců. Učí je rozkousat malé kousky, poznávají nové příchutě. Obsah odpovídá jejich nutriční potřebě. Vařené v páře, bez přidané soli, dítě objevuje skutečnou chuť jídla. Díky jemné chuti a textuře menu vyhovuje kojencům od ukončeného 12. měsíc...
Více informacíSanusVia Koření pěti vůní 35g
Sladce vonící, pikantní směs koření užívaná v jižní Číně, ale také ve Vietnamu, především k pečení masa, drůbeže a k nakládání masa. Nazývá se také směs pěti koření. Někdy se při přípravě ještě doplňuje zázvorem a kardamomem. Zajímavě jí ochutíme čínské pokrmy z hovězího a jiných druhů mas. Sladce vonící, pikantní směs koření užívaná v jižní Číně, ale také ve Vietnamu,...
Více informacíDřevěná udící štěpka olše SmoKing 800 g SMO-KING
Olšová udící štěpka pro použití v dymboxech nebo běžných typech domácích udírenZrnitost štěpky je 3-10 mmBalení obsahuje 800 g štěpky z čisté olšeHodí se k uzení vepřového, hovězího a jehněčího masa, drůbeže, zvěřiny, ryb i zeleninyZanechává minimální množství popele
Více informacíŘezbářský nůž - 20cm - Signature
Řezbářský nůž Signature 20 cm / 8 "má dlouhou zakřivenou čepel, která uživateli umožňuje krájet jemné plátky masa, drůbeže a ryb jediným tahem. Vyrobeno z vysoce kvalitní německé nerezové oceli s ergonomickou rukojetí DuPont ™.
Více informacíKuchařka pro zimní dny
Kuchařka sestavená z receptů z časopisu Prima Fresh přináší recepty pro krátké, tmavé zimní dny, kdy je tolik času na vaření složitějších jídel, která zahřejí a plnou chutí potěší žaludek i smysly. Uvařte si s námi vydatné polévky, třeba kari polévku z pečeného květáku nebo severskou rybí polévku, pestré předkrmy a chuťovky, zajímavá hlavní jídla z masa, drůbeže i ryb, d...
Více informacíKuchařka pro zimní dny
Kuchařka sestavená z receptů z časopisu Prima Fresh přináší recepty pro krátké, tmavé zimní dny, kdy je tolik času na vaření složitějších jídel, která zahřejí a plnou chutí potěší žaludek i smysly. Uvařte si s námi vydatné polévky, třeba kari polévku z pečeného květáku nebo severskou rybí polévku, pestré předkrmy a chuťovky, zajímavá hlavní jídla z masa, drůbeže i ryb, do...
Více informacíOtáčecí špíz Weber - Genesis I a II 300 série (3 hořáky)
Otáčecí grilovací špízy patří mezi to nejlepší originální příslušenství Weber. Špíz je přesně uzpůsoben tvaru grilu, takže na něj perfektně pasuje. Je vybaven výkonným elektromotorem, takže se grilované pokrmy rovnoměrně propečou ze všech stran. Díky vysoké kvalitě ani u těžkých kusů masa nehrozí spálení z jedné strany a nedodělání z jiné. Na špíz stačí napíchnout vybrané...
Více informacíGrilujeme rožníme po celý rok - Blanka Poláčková - 20x26 cm
Dvě stovky receptů na grilované pokrmy z masa, drůbeže, ryb a plodů moře, ze zeleniny či ovoce doplňují návody na grilovací marinády, omáčky a dipy spolu s několika desítkami rad a tipů pro úspěšné grilování. Milovníci dobrého jídla najdou v knize také návody na zeleninové saláty či sladké dezerty, poháry a sorbety, které přijdou vhod po grilovaných lahůdkách. Nevšední ku...
Více informacíGrilujeme rožníme po celý rok
Dvě stovky receptů na grilované pokrmy z masa, drůbeže, ryb a plodů moře, ze zeleniny či ovoce doplňují návody na grilovací marinády, omáčky a dipy spolu s několika desítkami rad a tipů pro úspěšné grilování. Milovníci dobrého jídla najdou v knize také návody na zeleninové saláty či sladké dezerty, poháry a sorbety, které přijdou vhod po grilovaných lahůdkách. Nevšední ku...
Více informacíGrilujeme rožníme po celý rok - Blanka Poláčková
<p></p><p dir="ltr" style="text-align:justify;"> Dvě stovky receptů na grilované pokrmy z masa, drůbeže, ryb a plodů moře, ze zeleniny či ovoce doplňují návody na grilovací marinády, omáčky a dipy spolu s několika desítkami rad a tipů pro úspěšné grilování. Milovníci dobrého jídla najdou v knize také návody na zeleninové saláty či sl...
Více informacíGrilujeme rožníme po celý rok
Dvě stovky receptů na grilované pokrmy z masa, drůbeže, ryb a plodů moře, ze zeleniny či ovoce doplňují návody na grilovací marinády, omáčky a dipy spolu s několika desítkami rad a tipů pro úspěšné grilování. Milovníci dobrého jídla najdou v knize také návody na zeleninové saláty či sladké dezerty, poháry a sorbety, které přij...
Více informacíVášeň pro grilování - Nejlepší recepty, rady a techniky - Angelo Menta
Anotace: Německé nakladatelství pronajalo autorovi, profesionálovi v oboru grilování, na půl roku dům, kde mohl zdokonalovat recepty a degustovat s ochutnávači výsledky. Vznikla tak kniha o grilování s jasnou koncepcí: griluje se na dobrém dřevěném uhlí a používají se...
Více informacíCLASSIC Nůž vykosťovací 16 cm
Dva v jednom - nový vykosťovací a filetovací nůž - nepostradatelný pro přípravu masa a ryb. Tento nůž je vhodný zejména pro odstraňování kostí a stahování z kůže ryb, masa a drůbeže. Jeho tenká, štíhlá a zahnutá čepel zajišťuje, že nůž klouže čistě skrze potraviny a dokonale oddělí kůži a kosti ryb a masa. Klasická, trojitě nýtovaná rukojeť perfektně padne do ruky. Dík...
Více informacíPodobné fráze: a sern t ryb z koncentr t | sbohem a diky za ryby 4 | o rybarovi a jeho zene | dvd zraloci a male ryby | recepty z diviny a ryb | zraloci a male ryby dvd | plysova zaba ryby a pivo | panenka masa 23 cm z pohadky masa a medved | masaz a zabal ze zeleneho caje | nejlevnejsi o rybari a zlate rybce | z masa a kosti pribeh z farm | komiks zaklinac 4 z masa a ohne | zviratka z rek a rybniku neuveden | o rybari a jeho zene albatros | alpa masazni olej zakladni 500 ml | varime a peceme z mleteho masa | nejlevnejsi masaz zad a sije | nejlevnejsi masaze od a do z | alpa masaz emulze zakladni 210ml | masa a medved zlata kniha pohadek | ano masaryk zdenek mahler | masa a medved zabava na cesty | zestihlujici a masazni pas | telovy a masazni olej zofie 200 ml | masa a medved sladky zivot | grilovani a jine pochoutky z masa | masa a medved z pohadky do pohadky | masaz krku a zad beurer mg150 | nuk zubni a masazni kartacek | masa a medved 200 zabavnych ukolu | bino masa a medved stan zanovni | alpa masazni olej zakladni 500ml | big masa a medved masina zahradka | masa a medved zalozky do knizky | kost z kureciho masa a ryze 290g