Pracka automaticka

Pro vyhledávací frázi Pracka automaticka jsme na našem vyhledávači našli 596 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Pracka automaticka trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 596 produktů

Gorenje předem plněná pračka WNEI14BS SteamTech + záruka 15 let na motor

Předem plněná automatická pračka v energetické třídě C a bílém designu s náplní 10 kg prádla a 16 programy. Gorenje WNEI14BS SteamTech disponuje invertorovým motorem PowerDrive, inovativním tvarem bubnu SpaDrum a programem pro dezinfekci prádla Extra hygiena.

Více informací
Dostupnost: neudáno

HAIER pračka HW80-B14979S8-S + záruka 12 let na motor + záruka 5 rokov

Předem plněná automatická pračka SLIM v energetické třídě A a antracitovém provedení s 14 základními programy. Haier HW80-B14979S8-S je vybavena Direct Motion Motorem, který zajišťuje tichý chod a dvojitým sprchováním prádla SmartDualSpray. Šetrný buben PillowDrum s osvětlením.

Více informací
Dostupnost: neudáno

PLDI 148 B King automat.pračka PHILCO (PLDI 148 B King automat.pračka )

Automatická pračkaTechnické vlastnosti:Energetická třída BNáplň 8 kgOtáčky 1 400 ot./min.Hlučnost praní/odstřeďování 76 dBSpotřeba energie praní 55 kWh /100 cyklůSpotřeba vody 48 l/ cyklusÚčinnost sušení při odstředění BVlastnosti:Invertorový motorCrystal bubenMůj programVlnaČištění bubnu na 95°CSpaCare - použití páry po efektivní praníRychlý 15´MixOdložený start 0-24 hEx...

Více informací
Dostupnost: skladem

/BÍLÉ ZBOŽÍ/pračky

sortiment: Automatická pračka Snaige SNT-508, Automatická pračka Snaige SNT-610, Automatická pračka Snaige SNT-710, Automatická pračka Snaige SNT-814

Více informací
Dostupnost: neudáno

Pračka Candy GVSW45 485TWHC-S se sušičkou, bílá

Pračka se sušičkou CANDY GVSW45 485TWHC-S v bílé barvě s předním plněním je zařazena do energetické třídy A. Je v moderním provedení z rady Candy Grand Vita Smart. Skvělý pomocník do každé domácnosti Volně stojící automatická pračka se sušičkou Candy GVSW45 485TWHC-S s předním plněním vyniká svou kvalitní péčí o prádlo a celou řadou špičkových funkcí. Candy GVSW45 485TWHC...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Hoover pračka H3TFSMP48TAMCE-S + záruka 5 let + záruka 11 let na motor

Vrchem plněná automatická pračka v energetické třídě B a bílém provedení s 16 základními programy a One Fi Extra programy. Hoover H3TFSMP48TAMCE-S disponuje 4 rychlými cykly do 1 hodiny, invertorovým motorem a funkcí Stop&Load pro zastavení bubnu dvířky nahoře pro snadnou manipulaci.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Hoover SLIM pračka HWP4 37AMBC/1-S + záruka 5 let + záruka 11 let na motor

+ DÁREK: multifunkční tyčový vysavač k setům pračky + sušičky Hoover po registraci na www.bonushoover.cz Předem plněná automatická pračka SLIM v energetické třídě A a bílém provedení s 16 základními programy a možností stažení dalších přes Wi-Fi. Hoover HWP4 37AMBC/1-S disponuje aplikací hOn, která navrhne nejlepší program pro péči o vaše oděvy....

Více informací
Dostupnost: neudáno

Hoover pračka se sušičkou HD 485AMBB/1-S + záruka 5 let + záruka 11 let na motor

Předem plněná automatická pračka se sušičkou v energetické třídě D a bílém provedení s 16 základními programy a možností stažení dalších přes Wi-Fi. Hoover HD 485AMBB/1-S disponuje aplikací hOn, která navrhne nejlepší program pro péči o vaše oděvy.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Hoover pračka se sušičkou H3DS4464TAMCE-S + záruka 5 let + záruka 11 let na motor

Předem plněná automatická pračka se sušičkou v energetické třídě E a bílém provedení s 16 základními programy a dalšími One Touch programy. Hoover H3DS4464TAMCE-S disponuje funkcí Extra Care, která je určená k praní prádla různých ustálených barev a tkanin dohromady bez poničení jejich originálního vzhledu.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Candy pračka CSTG 38TMCE/1-S + záruka 11 let na motor

Vrchem plněná automatická pračka v energetické třídě B a bílém provedení s náplní 8 kg prádla a 16 základními programy + 40 programy Smart Touch. Candy CSTG 38TMCE/1-S nabízí nabízí devět rychlých programů do jedné hodiny a digitální dotykový displej.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Hoover pračka HW 28AMBS/1-S + záruka 5 let + záruka 11 let na motor

+ DÁREK: multifunkční tyčový vysavač k setům pračky + sušičky Hoover po registraci na www.bonushoover.cz Předem plněná automatická pračka v energetické třídě A a bílém provedení s 16 základními programy a možností stažení dalších přes Wi-Fi. Hoover HW 28AMBS/1-S disponuje aplikací hOn, která navrhne nejlepší program pro péči o vaše oděvy....

Více informací
Dostupnost: neudáno

HAIER pračka se sušičkou HWD100-B14979-S + záruka 5 let + záruka 12 let na motor

Předem plněná automatická pračka se sušičkou v energetické třídě D a bílém provedení s náplní 10 kg prádla při praní a 14 programy. Haier HWD100-B14979-S disponuje tichým motorem umístěným přímo na bubnu bez použití řemenu a antibakteriálním ošetřením zásuvky na detergent a gumového těsnění dvířek.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Candy pračka se sušičkou CSWS485TWMCE/1-S + záruka 11 let na motor

Předem plněná automatická pračka se sušičkou Smart v energetické třídě D a bílém provedení s náplní 8 kg prádla při praní a 16 základními programy + 40 programy Smart Touch. Candy CSWS485TWMCE/1-S nabízí 7 rychlých cyklů a digitální dotykový displej.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Hoover pračka HWP 411AMBC/1-S + záruka 5 let + záruka 11 let na motor

+ DÁREK: multifunkční tyčový vysavač k setům pračky + sušičky Hoover po registraci na www.bonushoover.cz Předem plněná automatická pračka v energetické třídě A a bílém provedení s 16 základními programy a možností stažení dalších přes Wi-Fi. Hoover HWP 411AMBC/1-S disponuje aplikací hOn, která navrhne nejlepší program pro péči o vaše oděvy....

Více informací
Dostupnost: neudáno

Hoover pračka se sušičkou H3DS596TAMCE/1-S + záruka 5 let + záruka 11 let na motor

Předem plněná automatická pračka se sušičkou v energetické třídě D a bílém provedení s 16 základními programy a dalšími One Touch programy. Hoover H3DS596TAMCE/1-S disponuje funkcí Extra Care, která je určená k praní prádla různých ustálených barev a tkanin dohromady bez poničení jejich originálního vzhledu.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Hoover pračka se sušičkou H3DS 485TAME/1-S + záruka 5 let + záruka 11 let na motor

Předem plněná automatická pračka se sušičkou v energetické třídě D a bílém provedení s 16 základními programy a dalšími One Touch programy. Hoover H3DS 485TAME/1-S disponuje funkcí Extra Care, která je určená k praní prádla různých ustálených barev a tkanin dohromady bez poničení jejich originálního vzhledu.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Candy pračka se sušičkou ROW 4854DWME/1-S + záruka 11 let na motor

Předem plněná automatická pračka se sušičkou RapidÓ v energetické třídě D a bílém provedení s náplní 8 kg prádla při praní a 17 základními programy s možností stažení dalších přes Wi-Fi. Candy ROW 4854DWME/1-S nabízí 7 rychlých cyklů a invertorový motor s tichým chodem.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Hoover pračka H3WS437TAMCE/1-S + záruka 5 let + záruka 11 let na motor

+ DÁREK: multifunkční tyčový vysavač k setům pračky + sušičky Hoover po registraci na www.bonushoover.cz Předem plněná automatická pračka v energetické třídě A a bílém provedení s 16 základními programy a One Touch programy. Hoover H3WS437TAMCE/1-S vyniká hloubkou pouhých 45 cm a disponuje systémem All In One pro praní při 20° s účinností jako při 40°....

Více informací
Dostupnost: neudáno

Zerowatt pračka se sušičkou OZW 4752DE/1-S + záruka 3 roky

Předem plněná automatická pračka se sušičkou v energetické třídě E a bílém provedení s náplní 7 kg prádla při praní a 16 programy. Zerowatt OZW 4752DE/1-S disponuje rychlými pracími cykly již od 14 minut, digitálním displejem a senzorovým sušení o 3 úrovních.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Hoover předem plněná pračka RH3W 48HMCB-S + záruka 5 let + záruka 11 let na motor

Předem plněná automatická pračka H-WASH 300 Plus v energetické třídě A a bílém provedení s náplní 8 kg prádla a 11 základními programy. Hoover RH3W 48HMCB-S disponuje invertorovým motorem s tichým chodem a vysokým výkonem a funkcí Pára pro osvěžení prádla.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Hoover pračka HW4 37XMBB/1-S + záruka 5 let + záruka 11 let na motor - použité

+ DÁREK: multifunkční tyčový vysavač k setům pračky + sušičky Hoover po registraci na www.bonushoover.cz Předem plněná automatická pračka v energetické třídě A a bílém provedení s 16 základními programy a možností stažení dalších přes Wi-Fi. Hoover HW4 37XMBB/1-S vyniká hloubkou pouhých 45 cm a disponuje aplikací hOn, která navrhne nejlepší program pro péči o vaše oděvy....

Více informací
Dostupnost: neudáno

Candy pračka se sušičkou ROW41494DWMCE-S + záruka 11 let na motor

Předem plněná automatická pračka se sušičkou RapidÓ v energetické třídě F a bílém provedení s náplní 14 kg prádla při praní a 17 základními programy s možností stažení dalších přes Wi-Fi. Candy ROW41494DWMCE-S nabízí 7 rychlých cyklů a invertorový motor s tichým chodem.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Beko předem plněná pračka XWUE8736CSWX0C + záruka 10 let na invertorový motor

Předem plněná automatická pračka v energetické třídě C a bílém provedení s kapacitou 8 kg prádla a 15 programy. Beko XWUE8736CSWX0C disponuje technologií ovládání pračky pomocí chytrého telefonu přes aplikaci HomeWhiz, funkcí SteamCure pro využití páry a ProSmart invertorovým motorem pro tiché, spolehlivé a úsporné praní.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Gorenje pračka WNEI84AS/B + záruka 15 let na invertorový motor

Předem plněná automatická pračka v energetické třídě A a černém provedení s kapacitou 8 kg prádla a 16 programy. Gorenje WNEI84AS/B disponuje funkcí SteamTech, která dodatečné ošetří prádlo párou a má také StableTech boční stěny, které výrazně snižují vibrace a nabízí vyšší stabilitu během praní.

Více informací
Dostupnost: neudáno

LG pračka se sušičkou F94DV5UVW0 + záruka 10 let na motor - s kosmetickou vad

Předem plněná automatická pračka se sušičkou v energetické třídě E a bílém provedení s náplní 9 kg prádla a 14 programy. LG F94DV5UVW0 disponuje Inverter Direct Drive motorem, inteligentním systémem praní AI DD, parním praním Steam a možností přidání prádla během praní.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Candy pračka RO 1496DWMCE/1-S + záruka 11 let na motor - s kosmetickou vad

Předem plněná automatická pračka RapidÓ v energetické třídě A a bílém provedení s náplní 9 kg prádla a 16 základními programy s možností stažení dalších přes Wi-Fi. Candy RO 1496DWMCE/1-S nabízí 9 rychlých cyklů a invertorový motor s tichým chodem.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Candy pračka se sušičkou CSWS 4852DWE/1-S - s kosmetickou vad

Předem plněná automatická pračka se sušičkou Smart v energetické třídě E a bílém provedení s náplní 8 kg prádla při praní a 17 základními programy + 40 programy Smart Touch. Candy CSWS 4852DWE/1-S nabízí 4 rychlé cykly a digitální displej.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Hoover pračka se sušičkou H5DPB6106AMBC-S + záruka 5 let + záruka 11 let na motor

Předem plněná automatická pračka se sušičkou v energetické třídě D a bílém provedení s náplní 10 kg prádla a 16 programy. Hoover H5DPB6106AMBC-S nabízí chytrou technologii možnosti bezdotykového připojení k Wi-Fi a ovládání pračky přes aplikaci hOn, která umožní naskenovat oblečení a navrhne péči o oděvy.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Hoover pračka se sušičkou HDP 696AMBC/1-S + záruka 5 let + záruka 11 let na motor

Předem plněná automatická pračka se sušičkou v energetické třídě D a bílém provedení s 16 základními programy a možností stažení dalších přes Wi-Fi. Hoover HDP 696AMBC/1-S disponuje aplikací hOn, která navrhne nejlepší program pro péči o vaše oděvy.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Hoover pračka se sušičkou HD 495AMBB/1-S + záruka 5 let + záruka 11 let na motor

Předem plněná automatická pračka se sušičkou v energetické třídě D a bílém provedení s 16 základními programy a možností stažení dalších přes Wi-Fi. Hoover HD 495AMBB/1-S disponuje aplikací hOn, která navrhne nejlepší program pro péči o vaše oděvy.

Více informací
Dostupnost: neudáno

HAIER pračka se sušičkou HWD120-B14979-S + záruka 5 let + záruka 12 let na motor

Předem plněná automatická pračka se sušičkou v energetické třídě E a bílém provedení s náplní 12 kg prádla při praní a 14 programy. Haier HWD120-B14979-S disponuje tichým motorem umístěným přímo na bubnu bez použití řemenu a antibakteriálním ošetřením zásuvky na detergent a gumového těsnění dvířek.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Hoover pračka se sušičkou HDP 5106AMBC/1-S + záruka 5 let + záruka 11 let na motor

Předem plněná automatická pračka se sušičkou v energetické třídě D a bílém provedení s 16 základními programy a možností stažení dalších přes Wi-Fi. Hoover HDP 5106AMBC/1-S disponuje aplikací hOn, která navrhne nejlepší program pro péči o vaše oděvy.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Hoover pračka HW4 37XMBB/1-S + záruka 5 let + záruka 11 let na motor

+ DÁREK: multifunkční tyčový vysavač k setům pračky + sušičky Hoover po registraci na www.bonushoover.cz Předem plněná automatická pračka v energetické třídě A a bílém provedení s 16 základními programy a možností stažení dalších přes Wi-Fi. Hoover HW4 37XMBB/1-S vyniká hloubkou pouhých 45 cm a disponuje aplikací hOn, která navrhne nejlepší program pro péči o vaše oděvy....

Více informací
Dostupnost: neudáno

Hoover pračka HWP 414AMBC/1-S + záruka 5 let + záruka 11 let na motor

+ DÁREK: multifunkční tyčový vysavač k setům pračky + sušičky Hoover po registraci na www.bonushoover.cz Předem plněná automatická pračka v energetické třídě A a bílém provedení s 16 základními programy a možností stažení dalších přes Wi-Fi. Hoover HWP 414AMBC/1-S disponuje aplikací hOn, která navrhne nejlepší program pro péči o vaše oděvy....

Více informací
Dostupnost: neudáno

Candy pračka se sušičkou ROW 4854DWME/1-S + 11 let záruka na motor - použité

Předem plněná automatická pračka se sušičkou RapidÓ v energetické třídě A a bílém provedení s náplní 8 kg prádla při praní a 17 základními programy s možností stažení dalších přes Wi-Fi. Candy ROW 4854DWME/1-S nabízí 7 rychlých cyklů a invertorový motor s tichým chodem.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Candy pračka RO 1294DWME/1-S + záruka 11 let na motor

Předem plněná automatická pračka RapidÓ v energetické třídě A a bílém provedení s náplní 9 kg prádla a 16 základními programy s možností stažení dalších přes Wi-Fi. Candy RO 1294DWME/1-S nabízí 9 rychlých cyklů a invertorový motor s tichým chodem.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Beko pračka se sušičkou HTE 7616 X0 + záruka 10 let na motor

Předem plněná automatická pračka se sušičkou v energetické třídě E a bílém provedení s kapacitou 7 kg prádla při praní a 15 programy. Beko HTE 7616 X0 disponuje technologií ovládání pračky pomocí chytrého telefonu přes aplikaci HomeWhiz a funkcí SteamCure pro využití páry.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Hoover pračka HW4 37AMBS/1-S + záruka 5 let + záruka 11 let na motor

+ DÁREK: multifunkční tyčový vysavač k setům pračky + sušičky Hoover po registraci na www.bonushoover.cz Předem plněná automatická pračka v energetické třídě A a bílém provedení s 16 základními programy a možností stažení dalších přes Wi-Fi. Hoover HW4 37AMBS/1-S vyniká hloubkou pouhých 45 cm a disponuje aplikací hOn, která navrhne nejlepší program pro péči o vaše oděvy....

Více informací
Dostupnost: neudáno

Candy pračka se sušičkou CSWS485TWMCE/1-S + 11 let záruka na motor - s kosmetickou vad

Předem plněná automatická pračka se sušičkou Smart v energetické třídě D a bílém provedení s náplní 8 kg prádla při praní a 16 základními programy + 40 programy Smart Touch. Candy CSWS485TWMCE/1-S nabízí 7 rychlých cyklů a digitální dotykový displej.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Hoover pračka HWP 48AMBC/1-S + záruka 5 let + záruka 11 let na motor

+ DÁREK: multifunkční tyčový vysavač k setům pračky + sušičky Hoover po registraci na www.bonushoover.cz Předem plněná automatická pračka v energetické třídě A a bílém provedení s 16 základními programy a možností stažení dalších přes Wi-Fi. Hoover HWP 48AMBC/1-S disponuje aplikací hOn, která navrhne nejlepší program pro péči o vaše oděvy....

Více informací
Dostupnost: neudáno

Hoover pračka HWP 48AMBCR/1-S + záruka 5 let + záruka 11 let na motor

+ DÁREK: multifunkční tyčový vysavač k setům pračky + sušičky Hoover po registraci na www.bonushoover.cz Předem plněná automatická pračka v energetické třídě A a antracitovém provedení s 16 základními programy a možností stažení dalších přes Wi-Fi. Hoover HWP 48AMBCR/1-S disponuje aplikací hOn, která navrhne nejlepší program pro péči o vaše oděvy....

Více informací
Dostupnost: neudáno

HAIER pračka se sušičkou HWD80-B14979-S + záruka 5 let + záruka 12 let na motor

Předem plněná automatická pračka se sušičkou v energetické třídě D a bílém provedení s náplní 8 kg prádla při praní a 14 programy. Haier HWD80-B14979-S disponuje tichým motorem umístěným přímo na bubnu bez použití řemenu a antibakteriálním ošetřením zásuvky na detergent a gumového těsnění dvířek.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Candy pračka RO 1496DWMCE/1-S + záruka 11 let na motor

Předem plněná automatická pračka RapidÓ v energetické třídě A a bílém provedení s náplní 9 kg prádla a 16 základními programy s možností stažení dalších přes Wi-Fi. Candy RO 1496DWMCE/1-S nabízí 9 rychlých cyklů a invertorový motor s tichým chodem.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Candy pračka se sušičkou CSWS596TWMCRE-S + záruka 11 let na motor

Předem plněná automatická pračka se sušičkou Smart v energetické třídě D a antracitovém provedení s náplní 9 kg prádla při praní a 16 základními programy + 40 programy Smart Touch. Candy CSWS596TWMCRE-S nabízí 7 rychlých cyklů a digitální dotykový displej.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Hoover předem plněná pračka HWP 49AMBCR/1-S + záruka 5 let + záruka 11 let na motor

+ DÁREK: multifunkční tyčový vysavač k setům pračky + sušičky Hoover po registraci na www.bonushoover.cz Předem plněná automatická pračka H-WASH 500 v energetické třídě A a antracitovém provedení s náplní 9 kg prádla a 16 základními programy. Hoover HWP 49AMBCR/1-S umožňuje bezdotykové připojení k Wi-Fi a ovládání pračky přes aplikaci hOn s dodatečnými informacemi a funk...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Hoover pračka se sušičkou H3DS4464TAME/2-S + záruka 5 let + záruka 11 let na motor

Předem plněná automatická pračka se sušičkou v energetické třídě E a bílém provedení s 16 základními programy a dalšími One Touch programy. Hoover H3DS4464TAME/2-S disponuje funkcí Extra Care, která je určená k praní prádla různých ustálených barev a tkanin dohromady bez poničení jejich originálního vzhledu.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Candy pračka CS 1410TXME/1-S + záruka 11 let na motor

Předem plněná automatická pračka Smart v energetické třídě A a bílém provedení s náplní 10 kg prádla a 16 základními programy + 40 programy Smart Touch. Candy CS 1410TXME/1-S nabízí 9 rychlých programů do 1 hodiny a invertorový motor s tichým chodem.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Hoover pračka H5WPB447AMBC/1-S + záruka 5let + záruka 11 let na motor

+ DÁREK: multifunkční tyčový vysavač k setům pračky + sušičky Hoover po registraci na www.bonushoover.cz Předem plněná automatická pračka SLIM v energetické třídě A a bílém provedení s 16 základními programy a možností stažení dalších přes Wi-Fi. Hoover H5WPB447AMBC/1-S disponuje aplikací hOn, která navrhne nejlepší program pro péči o vaše oděvy....

Více informací
Dostupnost: neudáno

Hoover pračka HWP 610AMBC/1-S + záruka 5 let + záruka 11 let na motor

+ DÁREK: multifunkční tyčový vysavač k setům pračky + sušičky Hoover po registraci na www.bonushoover.cz Předem plněná automatická pračka v energetické třídě A a bílém provedení s 16 základními programy a možností stažení dalších přes Wi-Fi. Hoover HWP 610AMBC/1-S disponuje aplikací hOn, která navrhne nejlepší program pro péči o vaše oděvy....

Více informací
Dostupnost: neudáno

Hoover pračka HWP 68AMBC/1-S + záruka 5 let + záruka 11 let na motor

+ DÁREK: multifunkčný tyčový vysavač k setům pračky + sušičky Hoover po registraci na www.bonushoover.cz Předem plněná automatická pračka v energetické třídě A a bílém provedení s 16 základními programy a možností stažení dalších přes Wi-Fi. Hoover HWP 68AMBC/1-S disponuje aplikací hOn, která navrhne nejlepší program pro péči o vaše oděvy....

Více informací
Dostupnost: neudáno

Hoover pračka se sušičkou HDP 4149AMBC/1-S + záruka 5 let + záruka 11 let na motor

Předem plněná automatická pračka se sušičkou v energetické třídě F a bílém provedení s 16 základními programy a možností stažení dalších přes Wi-Fi. Hoover HDP 4149AMBC/1-S disponuje aplikací hOn, která navrhne nejlepší program pro péči o vaše oděvy.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Hoover pračka HWP 69AMBC/1-S + záruka 5 let + záruka 11 let na motor

+ DÁREK: multifunkční tyčový vysavač k setům pračky + sušičky Hoover po registraci na www.bonushoover.cz Předem plněná automatická pračka v energetické třídě A a bílém provedení s 16 základními programy a možností stažení dalších přes Wi-Fi. Hoover HWP 69AMBC/1-S disponuje aplikací hOn, která navrhne nejlepší program pro péči o vaše oděvy....

Více informací
Dostupnost: neudáno

Pračka s horním plněním Whirlpool TDLRBX 6252BS EU

Technologie 6. SMYSLObjevte dokonalou péči. Inteligentní senzory 6. SMYSL přizpůsobují zdroje podle velikosti a typu náplně a nabízejí optimalizaci času, energie a vody.Zen technologyUžijte si ticho. Inovativní technologie Zen nahrazuje tradiční řemenový pohon vysoce výkonným trakčním motorem, který přímo otáčí bubnem. To znamená méně vibrací, nízkou hlučnost při praní a ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Pračka se sušičkou Candy Bianca BWD 596PH3/1-S

Předem plněná pračka se sušičkou v energetické třídě A pro 9 kg prádla překvapí moderní technologií Wifi + Bluetooth s možností ovládání pračky chytrým telefonem. Candy Bianca BWD 596PH3/1-S disponuje Systémem Mix Power Jet+, který ještě zvýší účinnost praní. Na prvním místě bezchybně vyprané prádlo Unikátní technologie Mix Power Jet+ se...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Pračka se sušičkou Hoover HDP 4149AMBC/ 1-S

Typ: volně stojícíProvedení pračky: pračka se sušičkouProvedení sušičky: kondenzačníKonstrukce pračky/sušičky: plněná zepředuHloubka pračky/sušičky (cm): 67Otevírání dveří: levéKapacita prádla pro praní (kg): 14Kapacita prádla pro sušení (kg): 9Třída pracího výkonu: AHlučnost při praní (dB): 53Hlučnost při sušení (dB): 57Max. počet otáček za minutu (ot/min): 1400Třída úči...

Více informací
Dostupnost: skladem

Pračka s předním plněním Hoover HWP 48AMBCR/ 1-S

Typ: volně stojícíKonstrukce pračky / sušičky: plněná zepředuHloubka pračky (cm): 53Hloubka s přesahem (cm): 58Šířka pračky (cm): 60Výška pračky (cm): 85Otevírání dveří: levéKapacita prádla pro praní (kg): 8Index účinnosti praní: 1.04Třída hlučnosti: CMax. počet otáček za minutu (ot/min): 1400Třída účinnosti odstřeďování: BHlučnost při odstřeďování (dB): 77Energetická tří...

Více informací
Dostupnost: skladem

Hoover pračka HWP 48AMBC/1-S + 5 let záruka + 11 let záruka na motor - s kosmetickou vad

Předem plněná automatická pračka v energetické třídě A a bílém provedení s 16 základními programy a možností stažení dalších přes Wi-Fi. Hoover HWP 48AMBC/1-S disponuje aplikací hOn, která navrhne nejlepší program pro péči o vaše oděvy.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Pračka s předním plněním ECG EWF 901400 iSteam BlackLine

Cesta k dokonale čistému prádlu Automatická pračka ECG EWF 901400 iSteam BlackLine přichází do vaší domácnosti, aby vašemu prádlu zajistila perfektní čistotu. Nabízí celkem 15 programů, takže s ní spolehlivě vyperete bavlněné povlečení, propocená trička i třeba džíny. Jistě přitom oceníte i možnost nastavení odloženého startu, speciální funkci pro alergiky a v neposlední...

Více informací
Dostupnost: skladem

Pračka s předním plněním ECG EWF 801202 iSteam BlackLine

Cesta k dokonale čistému prádlu Automatická pračka ECG EWF 801202 iSteam BlackLine přichází do vaší domácnosti, aby vašemu prádlu zajistila perfektní čistotu. Nabízí celkem 15 programů, takže s ní spolehlivě vyperete bavlněné povlečení, propocená trička i třeba džíny. Jistě přitom oceníte i možnost nastavení odloženého startu, speciální funkci pro alergiky a v neposlední...

Více informací
Dostupnost: skladem

Pračka se sušičkou Hoover HD 485AMBB/1-S

Typ: volně stojícíProvedení pračky: pračka se sušičkouProvedení sušičky: kondenzačníKonstrukce pračky / sušičky: plněná zepředuHloubka pračky / sušičky (cm): 53Hloubka s přesahem (cm): 58Šířka pračky / sušičky (cm): 60Výška pračky / sušičky (cm): 85Otevírání dveří: levéKapacita prádla pro praní (kg): 8Kapacita prádla pro sušení (kg): 5Index účinnosti praní: 1.04Hlučnost p...

Více informací
Dostupnost: skladem
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK