Slezska kuchyne jaroslav vasak

Pro vyhledávací frázi Slezska kuchyne jaroslav vasak jsme na našem vyhledávači našli 20 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Slezska kuchyne jaroslav vasak trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 20 produktů

Regionální kuchařka z Čech, Moravy a Slezska - Jaroslav Vašák

Recepty z gastronomické sbírky mistra kuchaře Jaroslava Vašáka. Obsahuje nejen regionální tradiční předpisy na pokrmy našich předků, ale i recepty na současné krajové speciality. Kniha je doplněna úvodní studií o tradiční stravě a stolování.

Více informací
Dostupnost: skladem

REGIONÁLNÍ KUCHAŘKA Z ČECH, MORAVY A SLEZSKA - Jaroslav Vašák

Anotace: Recepty z gastronomické sbírky mistra kuchaře Jaroslava Vašáka. Obsahuje nejen regionální tradiční předpisy na pokrmy našich předků, ale i recepty na současné krajové speciality. Kniha je doplněna úvodní studií o tradiční stravě a stolování.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Regionální kuchařka z Čech, Moravy a Slezska - Jaroslav Vašák

Recepty z gastronomické sbírky mistra kuchaře Jaroslava Vašáka. Obsahuje nejen regionální tradiční předpisy na pokrmy našich předků, ale i recepty na současné krajové speciality. Kniha je doplněna úvodní studií o tradiční stravě a stolování.

Více informací
Dostupnost: skladem

Regionální kuchařka z Čech, Moravy a Slezska - Jaroslav Vašák

<p>Recepty z gastronomické sbírky mistra kuchaře Jaroslava Vašáka. Obsahuje nejen regionální tradiční předpisy na pokrmy našich předků, ale i recepty na současné krajové speciality. Kniha je doplněna úvodní studií o tradiční stravě a stolování. </p>

Více informací
Dostupnost: skladem

První republika u stolu - Jaroslav Vašák

První republice bylo vyměřeno jen krátkých dvacet let. Z jejího odkazu však čerpáme dodnes. Její kultura se promítala nejen do uměleckých děl či architektury, ale i do věcí na první pohled přízemnějších: módy, etikety či stolování. Jaké tedy byly gastronomické libůstky tehdejších slavných a jak vypadala kuchyně obyčejných lidí? O tom všem, ale i o dalších pozoruhodnostech...

Více informací
Dostupnost: skladem

První republika u stolu | Jaroslav Vašák

První republice bylo vyměřeno jen krátkých dvacet let. Z jejího odkazu však čerpáme dodnes. Její kultura se promítala nejen do uměleckých děl či architektury, ale i do věcí na první pohled přízemnějších: módy, etikety či stolování. Jaké tedy byly gastronomické libůstky tehdejších slavných a jak vypadala kuchyně obyčejných lidí? O tom všem, ale i o dalších pozoruhodnostec...

Více informací
Dostupnost: skladem

První republika u stolu - Jaroslav Vašák

<p>Luxus hvězd i bio kuchyně prostých lidí</p><p>První republika u stolu je určitým způsobem sondou do soukromí života slavných lidí meziválečné doby. Tyto osobnosti jsme vybrali z nejrůznějších oborů lidské činnosti – jsou mezi nimi umělci, politici i sportovci. Zastihujeme je ve chvíli vrcholného blaha, nad skleničkou vína, dobrého jídla, ve společnost...

Více informací
Dostupnost: skladem

Ottova kuchařka velká hrníčková 1 - Jaroslav Vašák

Nejkomplexnější kuchařská dvoudílná kniha pro všechny, kteří si chtějí usnadnit vaření. Čtenáři, domácí kuchaři, v ní najdou reprezentativní přehled více jak 2000 receptů, známých i méně známých, z české i mezinárodní kuchyně. Pomocí hrnku, lžíce, či hrsti snadno odměří suroviny a připraví vybraný pokrm pro jakoukoliv příležitost. První díl obsahuje například velké množst...

Více informací
Dostupnost: skladem

První republika u stolu - Jaroslav Vašák

Anotace: První republice bylo vyměřeno jen krátkých dvacet let. Z jejího odkazu však čerpáme dodnes. Její kultura se promítala nejen do uměleckých děl či architektury, ale i do věcí na první pohled přízemnějších: módy, etikety či stolování. Jaké t...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Putování s vařečkou po Čechách, Moravě a Slezsku - Jaroslav Vašák

V kuchařské knize Putování s vařečkou po Čechách, Moravě a Slezsku vás mistr kuchař Jaroslav Vašák zavede do všech krajů České republiky. V každém regionu Vám představí tradiční produkty, pokrmy i nápoje, které jsou dodnes vyráběny a připravovány podle historických receptur. Dozvíte se, jaký mají původ Chodské koláče nebo Valašské frgály, odkud pochází recept na Hořické t...

Více informací
Dostupnost: skladem

Putování s vařečkou po Čechách, Moravě a Slezsku - Jaroslav Vašák

<p></p><p style="text-align:justify;"> V kuchařské knize Putování s vařečkou po Čechách, Moravě a Slezsku vás mistr kuchař Jaroslav Vašák zavede do všech krajů České republiky. V každém regionu Vám představí tradiční produkty, pokrmy i nápoje, které jsou dodnes vyráběny a připravovány podle historických receptur. Dozvíte se, jaký mají původ Ch...

Více informací
Dostupnost: skladem

První republika u stolu - Jaroslav Vašák - 21x24 cm, Sleva 71%

Na čem si pochutnávaly celebrity a co se jedlo v běžných domácnostech. První republika u stolu je určitým způsobem sondou do soukromí života slavných lidí meziválečné doby. Tyto osobnosti jsme vybrali z nejrůznějších oborů lidské činnosti – jsou mezi nimi umělci, politici i sportovci. Zastihujeme je ve chvíli vrcholného blaha, nad skleničkou vína, dobrého jídla, ve spo...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Putování s vařečkou po Čechách, Moravě a Slezsku - Jaroslav Vašák

Anotace: V kuchařské knize Putování s vařečkou po Čechách, Moravě a Slezsku vás mistr kuchař Jaroslav Vašák zavede do všech krajů České republiky. V každém regionu Vám představí tradiční produkty, pokrmy i nápoje, které jsou dodnes vyráběny a připravován...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Regionální kuchařka z Čech, Moravy a Slezska (978-80-7277-522-4)

Kniha - autor Jaroslav Vašák, 208 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Recepty z gastronomické sbírky mistra kuchaře Jaroslava Vašáka. Obsahuje nejen regionální tradiční předpisy na pokrmy našich předků, ale i recepty na současné krajové speciality. Kniha je doplněna úvodní studií o tradiční stravě a stolování.

Více informací
Dostupnost: skladem

Putování s vařečkou po Čechách, Moravě a Slezsku (978-80-88063-00-1)

Kniha - autor Jaroslav Vašák, 160 stran, česky, pevná s přebalem lesklá V kuchařské knize Putování s vařečkou po Čechách, Moravě a Slezsku vás mistr kuchař Jaroslav Vašák zavede do všech krajů České republiky. V každém regionu Vám představí tradiční produkty, pokrmy i nápoje, které jsou dodnes vyráběny a připravovány podle historických receptur. Dozvíte se, jaký mají p...

Více informací
Dostupnost: skladem

Ottova kuchárka veľká hrnčeková 1: Polievky, mäso, ryby, hydina (978-80-7451-910-9)

Kniha - autor Jaroslav Vašák,, slovensky, pevná bez přebalu lesklá Najkomplexnejšia kuchárska dvojdielna kniha pre všetkých, ktorí si chcú uľahčiť varenie. Čitatelia, domáci kuchári, v nich nájdu reprezentatívny prehľad viac ako 2000 receptov, známych aj menej známych, zo slovenskej aj medzinárodnej kuchyne. Pomocou hrnčeka, lyžice, či hrsti ľahko odmerajú suroviny a ...

Více informací
Dostupnost: skladem

První republika u stolu: Na čem si pochutnávaly celebrity a co se jedlo v běžných domácnostech (978-80-264-1711-8)

Kniha - autor Jaroslav Vašák, 352 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá První republice bylo vyměřeno jen krátkých dvacet let. Z jejího odkazu však čerpáme dodnes. Její kultura se promítala nejen do uměleckých děl či architektury, ale i do věcí na první pohled přízemnějších: módy, etikety či stolování. Jaké tedy byly gastronomické libůstky tehdejších slavných a jak vyp...

Více informací
Dostupnost: skladem

První republika u stolu (978-80-264-1711-8)

Elektronická kniha - autor Jaroslav Vašák, 352 stran První republika u stolu je určitým způsobem sondou do soukromí života slavných lidí meziválečné doby. Tyto osobnosti jsme vybrali z nejrůznějších oborů lidské činnosti – jsou mezi nimi umělci, politici i sportovci. Zastihujeme je ve chvíli vrcholného blaha, nad skleničkou vína, dobrého jídla, ve společnosti svých nejbl...

Více informací
Dostupnost: skladem

Putování s vařečkou po Čechách, Moravě a Slezsku

V kuchařské knize Putování s vařečkou po Čechách, Moravě a Slezsku vás mistr kuchař Jaroslav Vašák zavede do všech krajů České republiky. V každém regionu Vám představí tradiční produkty, pokrmy i nápoje, které jsou dodnes vyráběny a připravovány podle historických receptur. Dozvíte se, jaký mají původ Chodské koláče nebo Valašské frgály, odkud pochází recept na Hořické t...

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK