Sms58n88eu 3 roky zaruka

Pro vyhledávací frázi Sms58n88eu 3 roky zaruka jsme na našem vyhledávači našli 52147 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Sms58n88eu 3 roky zaruka trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 52147 produktů

EGLO EG900644 + 3 roky záruka ZDARMA!

Koupelnové svítidlo k použití jako centrální osvětlení vaší koupelny. Výrobce zhotovil svítidlo pro světelné zdroje do maximáního výkonu 17W. Svítidlo bylo vytvořeno kombinací materiálů ocel/plast

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

EGLO EG900646 + 3 roky záruka ZDARMA!

11W je maximální příkon svítidla. Světelné zdroje je třeba vybírat tak, aby tato hodnota nebyla překročena. Koupelnové svítidlo k použití jako centrální osvětlení vaší koupelny. Pro vznik tohoto svítidla, výrobce použil materiály ocel/plast.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

EGLO EG900647 + 3 roky záruka ZDARMA!

Světelné zdroje pro toto svítidlo vybírejte podle hodnoty maximálního příkonu. V tomto případě je to 17W. ocel/plast jsou hlavními materiály, které byly použity při výrobě tohoto svítidla. Koupelnové centrální osvětlení celého prostoru vaší koupelny

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

EGLO EG900649 + 3 roky záruka ZDARMA!

Maximální příkon svítidla, byl výrobcem deklarován na hodnotu 11W. Koupelnové svítidlo pro dostatečné osvětlení celého prostoru vaší koupelny. Svítidlo bylo vytvořeno kombinací materiálů ocel/plast

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

EGLO EG900651 + 3 roky záruka ZDARMA!

Hlavními materiály svítidla jsou ocel/plast. Koupelnové centrální osvětlení celého prostoru vaší koupelnyMaximální příkon svítidla, byl výrobcem deklarován na hodnotu 17W.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

EGLO EG900703 + 3 roky záruka ZDARMA!

Hodnota krytí IP20 označuje vhodnost použití jen do vnitřních a suchých prostorů. hliník a ocel/plast dávají tomuto svítidlu nezaměnitelný vzhled. Toto stropní svítidlo je vhodné k použití centrálního osvětlení místnosti. Světelné zdroje pro toto svítidlo vybírejte podle hodnoty maximálního příkonu. V tomto případě je to 10.8W.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

EGLO EG900704 + 3 roky záruka ZDARMA!

I výsledná cena odpovídá použitým materiálům hliník a ocel/plast. Přisazené stropní svítidlo, určené k montáži nad omítku s připojením na 230V. Krytí IP20 předurčuje toto svítidlo k používání v suchých prostorech. Vhodný světelný zdroj pro toto svítidlo může mít maximální výkon 21W.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

EGLO EG900705 + 3 roky záruka ZDARMA!

Hlavními materiály svítidla jsou hliník a ocel/plast. Stropní svítidlo pro běžné užití vrámci interiérových aplikací domovů i kanceláří. Svítidlo může být používáno výhradně v běžném interiérovém prostředí. Celkový výkon svítidla je deklarován hodnotou maximálního příkonu, která je v tomto případě 32W.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

EGLO EG900706 + 3 roky záruka ZDARMA!

Přisazené stropní svítidlo, určené k montáži nad omítku s připojením na 230V. Maximální příkon svítidla, byl výrobcem deklarován na hodnotu 32W. Norma krytí IP20, definuje používat toto svítidlo k běžnému používání doma či v kanceláři. Pro vznik tohoto svítidla, výrobce použil materiály hliník a ocel/plast.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

EGLO EG900743 + 3 roky záruka ZDARMA!

Maximální příkon svítidla, byl výrobcem deklarován na hodnotu 1x4.9W. Zajímavý tvar svítidla mohl být dosažen mimojiné i použitím hlavního materiálu, kterým je: plast. Bodové svítidlo do běžných interiérových prostor, jako jsou kuchyně, haly, kanceláře apod.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

EGLO EG900744 + 3 roky záruka ZDARMA!

3x4.9W je maximální příkon svítidla. Světelné zdroje je třeba vybírat tak, aby tato hodnota nebyla překročena. plast je většinovým materiálem tohoto svítidla. Vestavný typ bodového svítidla určení k zapuštění do stropních podhledů.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

EGLO EG900747 + 3 roky záruka ZDARMA!

Svítidlo je možné použít pouze do interiérů bez zvýšené vlhosti. Vestavné bodové svítidlo k běžnému užití v kuchyních, halách, kancelářích apod. Výrobce zhotovil svítidlo pro světelné zdroje do maximáního výkonu 3x6W. Pro výrobu svítidla byl zvolen hlavní materiál, kterým je hliník.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

EGLO EG900748 + 3 roky záruka ZDARMA!

Celkový výkon svítidla je deklarován hodnotou maximálního příkonu, která je v tomto případě 1x5.5W. Svítidlo může být používáno výhradně v běžném interiérovém prostředí. Bodové svítidlo do běžných interiérových prostor, jako jsou kuchyně, haly, kanceláře apod. Pro výrobu svítidla byl zvolen hlavní materiál, kterým je plast.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

EGLO EG900749 + 3 roky záruka ZDARMA!

Používat jej můžete v domácích či kancelářských interiérech. Světelné zdroje pro toto svítidlo lze vybírat až do hodnoty maximálního příkonu 3x5.5W na které je svítidlo zkonstruováno. Návrháři při vývoji tohoto svítidla stanovili jako hlavní materiál plast. Bodové svítidlo do běžných interiérových prostor, jako jsou kuchyně, haly, kanceláře apod....

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

EGLO EG900751 + 3 roky záruka ZDARMA!

ocel je většinovým materiálem tohoto svítidla. Vestavná bodovka s možností použití jako centrální i doplňkové osvětlení. Jako světelný zdroj můžete použít ten s paticí GU10. Svítidlo může být používáno výhradně v běžném interiérovém prostředí. Výrobce zhotovil svítidlo pro světelné zdroje do maximáního výkonu 1x4.6W.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

EGLO EG900752 + 3 roky záruka ZDARMA!

Toto svítidlo je určené pro použití zdroje s paticí GU10. Světelné zdroje pro toto svítidlo vybírejte podle hodnoty maximálního příkonu. V tomto případě je to 3x4.6W. ocel je většinovým materiálem tohoto svítidla. Hodnota krytí IP20 označuje vhodnost použití jen do vnitřních a suchých prostorů. Vestavné bodové svítidlo k běžnému užití v kuchyních, halách, kancelářích apod...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

EGLO EG900753 + 3 roky záruka ZDARMA!

Hodnota krytí deklaruje bezpečný provoz v suchém, interiérovém prostředí. Bodové svítidlo zápustné pro běžné používání vrámci 230V napětí. Při nákupu světelného zdroje pro svítidlo, je potřeba brát zřetel na maximální příkon svítidla - 1x2.8W. Ať už zvolíte zářivku, žárovku či LED, je potřeba ji vybrat s paticí GU10. Hlavním materiálem svítidla je ocel....

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

EGLO EG900754 + 3 roky záruka ZDARMA!

Bodové svítidlo do běžných interiérových prostor, jako jsou kuchyně, haly, kanceláře apod. Pro výrobu svítidla byl zvolen hlavní materiál, kterým je ocel. 3x2.8W je maximální příkon svítidla. Světelné zdroje je třeba vybírat tak, aby tato hodnota nebyla překročena. Hodnota krytí deklaruje bezpečný provoz v suchém, interiérovém prostředí. K finální podobě tohoto svítidla, ...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

EGLO EG900815 + 3 roky záruka ZDARMA!

Vestavný typ bodového svítidla určení k zapuštění do stropních podhledů. hliník je převažující materiál v tomto svítidle. Jako světelný zdroj můžete použít ten s paticí GU10. Toto svítidlo nelze použít do vlhkých prostředí, ale jen v suchých vnitřních prostorách. Při nákupu světelného zdroje pro svítidlo, je potřeba brát zřetel na maximální příkon svítidla - 1x35W....

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

EGLO EG900816 + 3 roky záruka ZDARMA!

Bodové svítidlo zápustné pro běžné používání vrámci 230V napětí. Norma krytí IP20, definuje používat toto svítidlo k běžnému používání doma či v kanceláři. 1x35W je maximální příkon svítidla. Světelné zdroje je třeba vybírat tak, aby tato hodnota nebyla překročena. K finální podobě tohoto svítidla, vývojáři zvolili patici světelného zdroje GU10Kvalitu a celkové provedení ...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

EGLO EG900839 + 3 roky záruka ZDARMA!

I výsledná cena odpovídá použitým materiálům hliník a ocel/plast. Bodové svítidlo zápustné pro běžné používání vrámci 230V napětí. 6x3.2|3x3.3W je maximální příkon svítidla. Světelné zdroje je třeba vybírat tak, aby tato hodnota nebyla překročena. Svítidlo je možné použít pouze do interiérů bez zvýšené vlhosti.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

EGLO EG900653 + 3 roky záruka ZDARMA!

Svítidlo k umístění do koupelny, tedy do zvýšeného stupně ochrany před vlhkým prostředím. I výsledná cena odpovídá použitým materiálům ocel/plast. Celkový výkon svítidla je deklarován hodnotou maximálního příkonu, která je v tomto případě 17W.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

EGLO EG900212 + 3 roky záruka ZDARMA!

Toto svítidlo je tvořeno materiály plast/plast. Světelné zdroje pro toto svítidlo vybírejte podle hodnoty maximálního příkonu. V tomto případě je to 20x0.064W. Venkovní sloupek plnící funkci orientačního svítidla v exteriéru, nejčastěji v okolí zahrad, chodníků a parkovišť domů či kanceláří.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

EGLO EG900213 + 3 roky záruka ZDARMA!

Venkovní sloupek plnící funkci orientačního svítidla v exteriéru, nejčastěji v okolí zahrad, chodníků a parkovišť domů či kanceláří. Výrobce zhotovil svítidlo pro světelné zdroje do maximáního výkonu 16x0.064W. Toto svítidlo je tvořeno materiály plast/plast.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

EGLO EG900215 + 3 roky záruka ZDARMA!

Svítidlo bylo vytvořeno kombinací materiálů plast/plastVenkovní sloupkové svítidlo, které je přímo ideální k instalaci podél chodníčků, parkovišť či zahrad v blízkém okolí bytových i komerčních staveb. 12x0.066W je maximální příkon svítidla. Světelné zdroje je třeba vybírat tak, aby tato hodnota nebyla překročena.

Více informací
Dostupnost: skladem

EGLO EG900219 + 3 roky záruka ZDARMA!

Venkovní sloupek k osvětlení příjezdových a přístupových cest, jako jsou např. chodníky okolo domu či zahrady. plast je převažující materiál v tomto svítidle. Výrobce zhotovil svítidlo pro světelné zdroje do maximáního výkonu 480x0.2W.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

EGLO EG900221 + 3 roky záruka ZDARMA!

Venkovní sloupek k osvětlení příjezdových a přístupových cest, jako jsou např. chodníky okolo domu či zahrady. Hlavním materiálem svítidla je plast. Světelné zdroje pro toto svítidlo lze vybírat až do hodnoty maximálního příkonu 480x0.2W na které je svítidlo zkonstruováno.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

EGLO EG900222 + 3 roky záruka ZDARMA!

plast je převažující materiál v tomto svítidle. Orientační svítidlo, kam se řadí i tento venkovní sloupek, lze použít nejčastěji na osvětlení zahrad, chodníčků i příjezdových cest parkovišť. Maximální příkon svítidla, byl výrobcem deklarován na hodnotu 480x0.2W.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

EGLO EG900223 + 3 roky záruka ZDARMA!

Venkovní svítidlo typu venkovního sloupku k instalaci na pevný povrch k osvětlení přístupových cest, parkovišť, zahrad a dalších míst. Vhodný světelný zdroj pro toto svítidlo může mít maximální výkon 480x0.2W. Návrháři při vývoji tohoto svítidla stanovili jako hlavní materiál plast.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

EGLO EG900224 + 3 roky záruka ZDARMA!

Celkový výkon svítidla je deklarován hodnotou maximálního příkonu, která je v tomto případě 288x0.2W. Hlavním materiálem svítidla je plast. Venkovní svítidlo typu venkovního sloupku k instalaci na pevný povrch k osvětlení přístupových cest, parkovišť, zahrad a dalších míst.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

EGLO EG900238 + 3 roky záruka ZDARMA!

16x0.064W je maximální příkon svítidla. Světelné zdroje je třeba vybírat tak, aby tato hodnota nebyla překročena. plast/plast dávají tomuto svítidlu nezaměnitelný vzhled. Venkovní svítidlo typu venkovního sloupku k instalaci na pevný povrch k osvětlení přístupových cest, parkovišť, zahrad a dalších míst.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

EGLO EG900239 + 3 roky záruka ZDARMA!

Maximální příkon svítidla, byl výrobcem deklarován na hodnotu 50x0.066W. V celkovém vzhledu svítidla se rozhodně nezapře hlavní materiál, kterým je plast. Venkovní svítidlo typu venkovního sloupku k instalaci na pevný povrch k osvětlení přístupových cest, parkovišť, zahrad a dalších míst.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

EGLO EG900299 + 3 roky záruka ZDARMA!

Při nákupu světelného zdroje pro svítidlo, je potřeba brát zřetel na maximální příkon svítidla - 10x0.06W. plast je převažující materiál v tomto svítidle. Venkovní svítidlo typu venkovního sloupku k instalaci na pevný povrch k osvětlení přístupových cest, parkovišť, zahrad a dalších míst.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

EGLO EG48944 + 3 roky záruka ZDARMA!

Solární venkovní svítidlo výhradně určené k montáži na svislé stěny vnějších konstrukcí, speciálně uzpůsobeno pro venkovní aplikace. Toto svítidlo je tvořeno materiály plast/plast. 40x0.5W je maximální příkon svítidla. IP44.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

EGLO EG48968 + 3 roky záruka ZDARMA!

Svítidlo výhradně určené k montáži na svislé stěny vnějších konstrukcí, speciálně uzpůsobeno pro venkovní aplikace. Toto svítidlo nelze použít do vlhkých prostředí, ale jen v suchých vnitřních prostorách. 32x0.12W je maximální příkon svítidla. Světelné zdroje je třeba vybírat tak, aby tato hodnota nebyla překročena. plast/plast jsou hlavními materiály, které byly použity ...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

EGLO EG900275 + 3 roky záruka ZDARMA!

Hlavními materiály svítidla jsou plast/plast. Toto svítidlo je určené pro použití zdroje s paticí GU10. Při nákupu světelného zdroje pro svítidlo, je potřeba brát zřetel na maximální příkon svítidla - 1x4.6W. Venkovní nástěnné svítidlo, určené k montáži na stěnu s připojením na běžný rozvod elektriky, tedy u nás na rozvod 230V.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

EGLO EG900276 + 3 roky záruka ZDARMA!

2x4.6W je maximální příkon svítidla. Světelné zdroje je třeba vybírat tak, aby tato hodnota nebyla překročena. Nástěnné venkovní svítidlo bez zásuvky určené k montáži na stěnu a k připojení na elektrický rozvod. Ať už zvolíte zářivku, žárovku či LED, je potřeba ji vybrat s paticí GU10. I výsledná cena odpovídá použitým materiálům plast/plast....

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

EGLO EG900445 + 3 roky záruka ZDARMA!

Návrháři při vývoji tohoto svítidla stanovili jako hlavní materiál hliníková slitina. Toto svítidlo je přímo ručené pro venkovní osvětlení a to i díky krytí IP44 (označení pro voděodolnost)Svítidlo výhradně určené k montáži na svislé stěny vnějších konstrukcí, speciálně uzpůsobeno pro venkovní aplikace. Vhodný světelný zdroj pro toto svítidlo může mít maximální výkon 2x3....

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

EGLO EG900457 + 3 roky záruka ZDARMA!

Při nákupu světelného zdroje pro svítidlo, je potřeba brát zřetel na maximální příkon svítidla - 2.2W. Venkovní sloupkové svítidlo, které je přímo ideální k instalaci podél chodníčků, parkovišť či zahrad v blízkém okolí bytových i komerčních staveb. I výsledná cena odpovídá použitým materiálům hliník a ocel/plast. Odolnost vůči vlhkosti, vodě a zvýšené prašnosti je pro to...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

EGLO EG900458 + 3 roky záruka ZDARMA!

Svítidlo je dobře utěsněno proti stříkající vodě a působení povětrnostních vlivů a je tak přímo ideální pro venkovní aplikace. 2.2W je maximální příkon svítidla. Světelné zdroje je třeba vybírat tak, aby tato hodnota nebyla překročena. Venkovní sloupky se nejčastěji používají ke zlepšení orientace přístupových cest domů, firemních či domácích parkovišť a případně i zahrad...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

EGLO EG900459 + 3 roky záruka ZDARMA!

hliník a ocel/plast jsou hlavními materiály, které byly použity při výrobě tohoto svítidla. Výrobce zhotovil svítidlo pro světelné zdroje do maximáního výkonu 2.2W. Venkovní sloupek k osvětlení příjezdových a přístupových cest, jako jsou např. chodníky okolo domu či zahrady. IP54 je hodnota krytí, která určuje svítidlo, jenž je schopno odolávat prostředí se zvýšenou vlhko...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

EGLO EG900461 + 3 roky záruka ZDARMA!

Světelné zdroje pro toto svítidlo vybírejte podle hodnoty maximálního příkonu. V tomto případě je to 2.2W. Krytí IP54 předurčuje svítidlo pro venkovní aplikace - je utěsněno proti stříkající vodě, dešťovým kapkám, zvýšenému prachu apod. Svítidlo bylo vytvořeno kombinací materiálů hliník a ocel/plastVenkovní sloupkové svítidlo, které je přímo ideální k instalaci podél chod...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

EGLO EG900669 + 3 roky záruka ZDARMA!

Svítidlo bylo vytvořeno kombinací materiálů ocel/plastPři nákupu světelného zdroje pro svítidlo, je potřeba brát zřetel na maximální příkon svítidla - 1x40W. Svítidlo určeno k instalaci na stěnu domů/bytů/pergol atd. s přímým napojením do 230V domovního rozvodu. Jako světelný zdroj patice E27 lze zvolit klasickou žárovku i úspornou zářivku nebo LED žárovku....

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

EGLO EG900671 + 3 roky záruka ZDARMA!

Standardní patice E27 vás neomezuje v použití klasické žárovky, úsporky či LED žárovky. 1x40W je maximální příkon svítidla. Světelné zdroje je třeba vybírat tak, aby tato hodnota nebyla překročena. Venkovní nástěnné svítidlo, určené k montáži na stěnu s připojením na běžný rozvod elektriky, tedy u nás na rozvod 230V. Pro vznik tohoto svítidla, výrobce použil materiály oce...

Více informací
Dostupnost: skladem

EGLO EG900672 + 3 roky záruka ZDARMA!

Naprostou výhodou patice E27 je možnost použití zářivky i LED zdroje. Celkový výkon svítidla je deklarován hodnotou maximálního příkonu, která je v tomto případě 1x40W. Svítidlo je možné použít vrámci aplikací s vysokým požadavkem na prachotěsnost a odolávání souvislého proudu vody na svítidlo. Toto svítidlo je tvořeno materiály ocel/sklo. Svítidlo určeno k instalaci na s...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

EGLO EG900673 + 3 roky záruka ZDARMA!

Toto nástěnné svítidlo lze použít jako běžné osvětlení exteriéru, např u vchodových dveří, nad balkónovými dveřmi nebo i na dřevěném sloupu pergoly. I výsledná cena odpovídá použitým materiálům ocel/plast. Svítidlo je dobře utěsněno proti stříkající vodě a působení povětrnostních vlivů a je tak přímo ideální pro venkovní aplikace. Výrobce zhotovil svítidlo pro světelné zd...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

EGLO EG900674 + 3 roky záruka ZDARMA!

Maximální příkon svítidla, byl výrobcem deklarován na hodnotu 8.7W. Svítidlo výhradně určené k montáži na svislé stěny vnějších konstrukcí, speciálně uzpůsobeno pro venkovní aplikace. ocel/plast dávají tomuto svítidlu nezaměnitelný vzhled.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

EGLO EG900675 + 3 roky záruka ZDARMA!

Svítidlo EGLO lze osadit světelným zdrojem patice GU10. I výsledná cena odpovídá použitým materiálům ocel/plast. Při nákupu světelného zdroje pro svítidlo, je potřeba brát zřetel na maximální příkon svítidla - 1x4.6W. Toto nástěnné svítidlo lze použít jako běžné osvětlení exteriéru, např u vchodových dveří, nad balkónovými dveřmi nebo i na dřevěném sloupu pergoly....

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

EGLO EG900679 + 3 roky záruka ZDARMA!

Světelné zdroje pro toto svítidlo vybírejte podle hodnoty maximálního příkonu. V tomto případě je to 7W. Toto svítidlo patří do řady venkovního osvětlení. Jde o variantu přisazeného svítidla, které lze připevnit na svislé stěny venkovních objektů. Hlavními materiály svítidla jsou ocel/plast.

Více informací
Dostupnost: skladem

EGLO EG900681 + 3 roky záruka ZDARMA!

Při nákupu světelného zdroje pro svítidlo, je potřeba brát zřetel na maximální příkon svítidla - 11W. Toto svítidlo patří do řady venkovního osvětlení. Jde o variantu přisazeného svítidla, které lze připevnit na svislé stěny venkovních objektů. Kvalitu a moderní postupy při výrobě podtrhuje i materiálové provedení svítidla, kterými jsou ocel/plast....

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

EGLO EG900682 + 3 roky záruka ZDARMA!

Pro produkci světla v tomto svítidle vybírejte žárovku, úsporku či LEDku pro patici E27. Toto svítidlo patří do řady venkovního osvětlení. Jde o variantu přisazeného svítidla, které lze připevnit na svislé stěny venkovních objektů. Hlavními materiály svítidla jsou ocel/plast. Celkový výkon svítidla je deklarován hodnotou maximálního příkonu, která je v tomto případě 1x25W...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

EGLO EG900684 + 3 roky záruka ZDARMA!

Venkovní sloupek k osvětlení příjezdových a přístupových cest, jako jsou např. chodníky okolo domu či zahrady. Svítidlo bylo vytvořeno kombinací materiálů ocel/skloSvětelné zdroje pro toto svítidlo vybírejte podle hodnoty maximálního příkonu. V tomto případě je to 1x40W. Patice E27 je nejrozšířenějším typem, do které lze použít úsporku, standardní nebo LED žárovku. Toto s...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

EGLO EG900688 + 3 roky záruka ZDARMA!

K finální podobě tohoto svítidla, vývojáři zvolili patici světelného zdroje GU10ocel/plast jsou hlavními materiály, které byly použity při výrobě tohoto svítidla. Venkovní nástěnné svítidlo, určené k montáži na stěnu s připojením na běžný rozvod elektriky, tedy u nás na rozvod 230V. Výrobce zhotovil svítidlo pro světelné zdroje do maximáního výkonu 1x4.6W....

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

EGLO EG900689 + 3 roky záruka ZDARMA!

Světelné zdroje pro toto svítidlo lze vybírat až do hodnoty maximálního příkonu 1x4.6W na které je svítidlo zkonstruováno. ocel/plast jsou hlavními materiály, které byly použity při výrobě tohoto svítidla. Venkovní sloupky se nejčastěji používají ke zlepšení orientace přístupových cest domů, firemních či domácích parkovišť a případně i zahrad. Do této kategorie spadá i sv...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

EGLO EG900691 + 3 roky záruka ZDARMA!

IP54 je hodnota krytí, která určuje svítidlo, jenž je schopno odolávat prostředí se zvýšenou vlhkostí, stříkající vodou ze všech úhlů a zvýšenou prašností. Toto nástěnné svítidlo lze použít jako běžné osvětlení exteriéru, např u vchodových dveří, nad balkónovými dveřmi nebo i na dřevěném sloupu pergoly. Výrobce zhotovil svítidlo pro světelné zdroje do maximáního výkonu 1x...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

EGLO EG900692 + 3 roky záruka ZDARMA!

K finální podobě tohoto svítidla, vývojáři zvolili patici světelného zdroje GU10Celkový výkon svítidla je deklarován hodnotou maximálního příkonu, která je v tomto případě 1x4.6W. Svítidlo bylo vytvořeno kombinací materiálů hliník a ocel/skloInstalovat svítidlo můžete kdekoliv v exteriéru, na stěny domů, pergol, zahrad apod. Orientační svítidlo, kam se řadí i tento venkov...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

EGLO EG900698 + 3 roky záruka ZDARMA!

Svítidlo bylo vytvořeno kombinací materiálů ocel/skloJako světelný zdroj patice E27 lze zvolit klasickou žárovku i úspornou zářivku nebo LED žárovku. Nástěnné venkovní svítidlo bez zásuvky určené k montáži na stěnu a k připojení na elektrický rozvod. Výrobce zhotovil svítidlo pro světelné zdroje do maximáního výkonu 2x40W.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

EGLO EG900709 + 3 roky záruka ZDARMA!

ocel/plast dávají tomuto svítidlu nezaměnitelný vzhled. Toto nástěnné svítidlo lze použít jako běžné osvětlení exteriéru, např u vchodových dveří, nad balkónovými dveřmi nebo i na dřevěném sloupu pergoly. Maximální příkon svítidla, byl výrobcem deklarován na hodnotu 2x4.5W.

Více informací
Dostupnost: skladem

EGLO EG900802 + 3 roky záruka ZDARMA!

Vhodný světelný zdroj pro toto svítidlo může mít maximální výkon 1x40W. Jedná se o svítidlo zcela prachotěsné a odolné proti silnějšímu proudu vody. Toto svítidlo je tvořeno materiály ocel/sklo. Díky standardní patici E27 můžete použít žárovku, úsporku i LEDku. Orientační svítidlo, kam se řadí i tento venkovní sloupek, lze použít nejčastěji na osvětlení zahrad, chodníčků ...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

EGLO EG900803 + 3 roky záruka ZDARMA!

I výsledná cena odpovídá použitým materiálům ocel/sklo. Jako světelný zdroj patice E27 lze zvolit klasickou žárovku i úspornou zářivku nebo LED žárovku. Svítidlo je možné použít vrámci aplikací s vysokým požadavkem na prachotěsnost a odolávání souvislého proudu vody na svítidlo. Výrobce zhotovil svítidlo pro světelné zdroje do maximáního výkonu 1x40W. Venkovní sloupek pln...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK