Technologie pripravy pokrmu i
Pro vyhledávací frázi Technologie pripravy pokrmu i jsme na našem vyhledávači našli 4077 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Technologie pripravy pokrmu i trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!
Technologie přípravy pokrmů 1 - Učebnice pro kuchaře a číšníky - Matejka, Balogová
První díl učebnice pro střední odborná učiliště a hotelové školy..
Více informacíVaříme bez soli - Recepty a postupy přípravy teplých pokrmů
Nechcete nebo nemůžete solit? Rádi byste omezili slaná jídla ve svém jídelníčku? Naše strava je nositelem řady přebytků a balastu, které narušují fungování lidského organismu a poškozují tělesné orgány. Jedním z významných negativních činitelů je ohromující nadbytek soli, již potravou tělu dlouhodobě dodáváme. Tato kniha je sestavena tak, aby mohla být významným pomocníke...
Více informacíPříprava pokrmů I.
Nová publikace Příprava pokrmů I. je určena pedagogům základních či středních škol a odborných učilišť, kteří v ní naleznou praktické náměty pro výuku tematického okruhu Příprava pokrmů. Kniha žáky informuje o hygienických zásadách při přípravě pokrmů, předkládá základní legislativu v oblasti nákupu, značení či skladování potravin a ukazuje, jak v kuchyni připravit maso, ...
Více informacíPříprava pokrmů I. - kolektiv autorů
<p></p><p style="text-align:justify;"> Nová publikace Příprava pokrmů I. je určena pedagogům základních či středních škol a odborných učilišť, kteří v ní naleznou praktické náměty pro výuku tematického okruhu Příprava pokrmů. Kniha žáky informuje o hygienických zásadách při přípravě pokrmů, předkládá základní legislativu v oblasti nákupu, znač...
Více informacíTechnologie v kostce
Tato kniha není jen klasickou učebnicí technologie přípravy pokrmů, ale je průřezem celého oboru a přináší veškeré základní poznatky. Učebnice „Technologie v kostce“, která navazuje na „Stolničení v kostce“. Rychlý rozvoj sféry podnikání v oboru přináší nové úkoly, které kladou stále vyšší požadavky na přípravu odborníků. Tato příprava probíhá klasickou formou – vyučení v...
Více informacíTechnologie v kostce
Tato kniha není jen klasickou učebnicí technologie přípravy pokrmů, ale je průřezem celého oboru a přináší veškeré základní poznatky. Učebnice „Technologie v kostce“, která navazuje na „Stolničení v kostce“. Rychlý rozvoj sféry podnikání v oboru přináší nové úkoly, které kladou stále vyšší požadavky na přípravu odborníků. Tato příprava probíhá klasickou formou – vyučení v...
Více informacíPříprava pokrmů II.
Nová publikace Příprava pokrmů II. je určena pedagogům základních či středních škol a odborných učilišť, kteří v ní naleznou praktické náměty pro výuku tematického okruhu Příprava pokrmů. Kniha navazuje na publikaci Příprava pokrmů I. a nabízí možnosti, jak v kuchyni využít méně obvyklé potraviny, jakými jsou například povzbudivé potraviny, exotické rostliny a další. V ne...
Více informacíVaříme bez soli: Recepty a postupy přípravy teplých pokrmů (978-80-7281-471-8)
Kniha - autor Miroslav Légl, 416 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Nechcete nebo nemůžete solit? Rádi byste omezili slaná jídla ve svém jídelníčku? Naše strava je nositelem řady přebytků a balastu, které narušují fungování lidského organismu a poškozují tělesné orgány. Jedním z významných negativních činitelů je ohromující nadbytek soli, již potravou tělu dlouhodo...
Více informacíVaříme bez soli - Recepty a postupy přípravy teplých pokrmů - Miroslav Légl
<p></p><p> Nechcete nebo nemůžete solit? Rádi byste omezili slaná jídla ve svém jídelníčku? Naše strava je nositelem řady přebytků a balastu, které narušují fungování lidského organismu a poškozují tělesné orgány. Jedním z významných negativních činitelů je ohromující nadbytek soli, již potravou tělu dlouhodobě dodáváme.</p> <p> Tato kniha ...
Více informacíVaříme bez soli - Recepty a postupy přípravy teplých pokrmů - Miroslav Légl
Anotace: Nechcete nebo nemůžete solit? Rádi byste omezili slaná jídla ve svém jídelníčku? Naše strava je nositelem řady přebytků a balastu, které narušují fungování lidského organismu a poškozují tělesné orgány. Jedním z významných n...
Více informacíVaříme bez soli - Recepty a postupy přípravy teplých pokrmů EMINENT - Ing. Jiří Kuchař
Nechcete nebo nemůžete solit? Rádi byste omezili slaná jídla ve svém jídelníčku? Naše strava je nositelem řady přebytků a balastu, které narušují fungování lidského organismu a poškozují tělesné orgány. Jedním z významných negativních činitelů je ohromující nadbytek soli, již potravou tělu dlouhodobě dodáváme. Tato kniha je sestavena tak, aby mohla být významným pomocníke...
Více informacíTechnologie III
Problematika technické přípravy výroby, vlastní technologie výroby nábytku a stavebně truhlářských výrobků, otázky souvisící s montáží a balením nábytku, jakož i jeho skladováním. Podává přehled výrobních linek a naznačuje směry budoucího vývoje technologií.
Více informacíTechnologie III
První část učebnice se týká problematiky technické přípravy výroby a obsahuje společné učivo pro daný učební obor. V druhé části je zpracována výroba polotovarů pro nábytkářskou i stavebně truhlářskou výrobu. Ve třetí části je zařazeno učivo technologie výroby nábytku ze dřeva a dřevních materiálů, včetně speciálních technologií používaných ve výrobě nábytku, dále výroba ...
Více informacíPříprava pokrmů I. - Eva Marádová; Jitka Vodáková
Anotace: Nová publikace Příprava pokrmů I. je určena pedagogům základních či středních škol a odborných učilišť, kteří v ní naleznou praktické náměty pro výuku tematického okruhu Příprava pokrmů. Kniha žáky informuje o hygienických zásadách při přípravě pokrmů, předkládá základní legislativu v oblasti nákupu, značení či skladování potravin a ukazuje, jak v kuchyni připra...
Více informacíTechnologie obrábění
Práce na CNC obráběcích strojích se – podobně jako ostatní obory – neustále vyvíjí. Objevují se nové řezné materiály, nástroje, nové metody obrábění, jejichž společným jmenovatelem je především zvýšení produktivity.CNC program pro řízení stroje musí obsahovat nejvhodnější řezné podmínky nastavené pro konkrétní obráběnou plochu součásti a pro konkrétní nástroj. Podmínkou p...
Více informacíPříprava pokrmů II. - Eva Marádová
Nová publikace Příprava pokrmů II. je určena pedagogům základních či středních škol a odborných učilišť, kteří v ní naleznou praktické náměty pro výuku tematického okruhu Příprava pokrmů. Kniha navazuje na publikaci Příprava pokrmů I. a nabízí možnosti, jak v kuchyni využít méně obvyklé potraviny, jakými jsou například povzbudivé potraviny, exotické rostliny a další. V ne...
Více informacíMezinárodní kuchyně bez soli a jiné chemie: Recepty a postupy přípravy teplých pokrmů (978-80-7281-495-4)
Kniha - autor Miroslav Légl, 364 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Tato kniha je volným pokračováním autorovy úspěšné publikace Vaříme bez soli, ovšem lze ji používat i samostatně. Obsahuje dalších více než 650 receptů na přípravu teplých pokrmů, jejichž rozhodujícím principem je kombinace více druhů základních potravin, vhodně ochucovaných, s pečlivě popsaným tech...
Více informacíPříprava pokrmů II. - kolektiv autorů
<p></p><p style="text-align:justify;"> Nová publikace Příprava pokrmů II. je určena pedagogům základních či středních škol a odborných učilišť, kteří v ní naleznou praktické náměty pro výuku tematického okruhu Příprava pokrmů. Kniha navazuje na publikaci Příprava pokrmů I. a nabízí možnosti, jak v kuchyni využít méně obvyklé potraviny, jakými ...
Více informacíTechnologie v kostce, 1. vydání - Karel Štěpánek
<p>Tato kniha není jen klasickou učebnicí technologie přípravy pokrmů, ale je průřezem celého oboru a přináší veškeré základní poznatky. Učebnice „Technologie v kostce“, která navazuje na „Stolničení v kostce“. Rychlý rozvoj sféry podnikání v oboru přináší nové úkoly, které kladou stále vyšší požadavky na přípravu odborníků. Tato příprava probíhá klasickou formou – ...
Více informacíTechnologie III - Pavel Král
Problematika technické přípravy výroby, vlastní technologie výroby nábytku a stavebně truhlářských výrobků, otázky souvisící s montáží a balením nábytku, jakož i jeho skladováním. Podává přehled výrobních linek a naznačuje směry budoucího vývoje technologií.
Více informacíPříprava pokrmů II. - Eva Marádová; Jitka Vodáková
Anotace: Nová publikace Příprava pokrmů II. je určena pedagogům základních či středních škol a odborných učilišť, kteří v ní naleznou praktické náměty pro výuku tematického okruhu Příprava pokrmů. Kniha navazuje na publikaci Příprava pokrmů I. a nabízí možnosti, jak v kuchyni využít méně obvyklé potraviny, jakými jsou například povzbudivé potraviny, exotické rostliny a d...
Více informacíTechnologie III - Zdeňka Křupalová
První část učebnice se týká problematiky technické přípravy výroby a obsahuje společné učivo pro daný učební obor. V druhé části je zpracována výroba polotovarů pro nábytkářskou i stavebně truhlářskou výrobu. Ve třetí části je zařazeno učivo technologie výroby nábytku ze dřeva a dřevních materiálů, včetně speciálních technologií používaných ve výrobě nábytku, dále výroba ...
Více informacíKuchařské práce, technologie - 2. díl (pro 2. a 3. ročník OU) - Čermáková L.,Vybíralová I.
Učební text, navazující na 1. díl učebnice, pro žáky druhého a třetího ročníku odborných učilišť v učebním oboru Kuchařské práce, v rozsahu platných učebních osnov. Učebnice obsahuje technologické postupy přípravy omáček, příloh a doplňků k hlavním chodům, předkrmů, pokrmů studené kuchyně, pokrmů z masa jatečního, drůbežího, rybího a zvěřinového, dále přípravu pokrmů na o...
Více informacíTechnologie v kostce - Vodochodská, Štěpánek
Publikace není jen klasickou učebnicí technologie přípravy pokrmů, ale je průřezem celého oboru a přináší veškeré základní poznatky.
Více informacíStrojírenská technologie 3, 1. díl
Učebnice seznamuje se zásadami přípravy materiálu (polotovarů), tj. rovnání, orýsování aj. Uvádí principy metod dělení materiálu, strojního obrábění kovů (soustružení, frézování, vrtání, vyhrubování, vystružování a zahlubování, vyvrtávání, hoblování a obrážení, protahování a protlačování, výroby závitů, výroby ozubených kol, broušení), dokončovacích operací obrábění (hono...
Více informacíTECHNOLOGIE III - Pavel Král; Alois Uhlíř
Anotace: Problematika technické přípravy výroby, vlastní technologie výroby nábytku a stavebně truhlářských výrobků, otázky souvisící s montáží a balením nábytku, jakož i jeho skladováním. Podává přehled výrobních linek a naznačuje směry budoucího vývoje technologií.
Více informacíTechnologie III - Pro studijní obor Nábytkářství
Problematika technické přípravy výroby, vlastní technologie výroby nábytku a stavebně truhlářských výrobků, otázky souvisící s montáží a balením nábytku, jakož i jeho skladováním. Podává přehled výrobních linek a naznačuje směry budoucího vývoje technologií.
Více informacíStrojírenská technologie 3, 1. díl - Řasa, Gabriel
Anotace: METODY, STROJE A NÁSTROJE PRO OBRÁBĚNÍ. Učebnice seznamuje se zásadami přípravy materiálu (polotovarů), tj. rovnání, orýsování aj. Uvádí principy metod dělení materiálu, strojního obrábění kovů (soustružení, frézování, vrtání, vyhrubování, vystružování a zahlubování, vyvrtávání, hoblování a obrážení, protahování a protlačování, výroby závitů, výroby ozubených kol...
Více informacíDobré jídlo připravené jednoduše zdravě - Téměř 100 receptů s výživovými hodnotami a fotografiemi přípravy - Lin Thomas
<p></p><p> Chcete-li žít zdravěji a přitom se neomezovat v chuti a pestrosti jídla, jste na správné adrese! Kniha plná „hrnkových" receptů na svěží, zdravá a zároveň výborná jídla i dezerty se vám stane nepostradatelným průvodcem lepším životním stylem. U každého pokrmu najdete podrobné výživové informace a díky tomu budete mít stále přehled o tom,...
Více informacíDobré jídlo připravené jednoduše zdravě - Téměř 100 receptů s výživovými hodnotami a fotografiemi přípravy - Slovart
Anotace: Chcete-li žít zdravěji a přitom se neomezovat v chuti a pestrosti jídla, jste na správné adrese! Kniha plná „hrnkových" receptů na svěží, zdravá a zároveň výborná jídla i dezerty se vám stane nepostradatelným průvodcem lepším životním styl...
Více informacíPříprava pokrmů II.: Praktické náměty pro výuku (978-80-7496-201-1)
Kniha - autor Eva Marádová; Jitka Vodáková, 110 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Nová publikace Příprava pokrmů II. je určena pedagogům základních či středních škol a odborných učilišť, kteří v ní naleznou praktické náměty pro výuku tematického okruhu Příprava pokrmů. Kniha navazuje na publikaci Příprava pokrmů I. a nabízí možnosti, jak v kuchyni využít méně ...
Více informacíTechnologie III - Pro studijní obor Nábytkářství - Král Zdeněk
Problematika technické přípravy výroby, vlastní technologie výroby nábytku a stavebně truhlářských výrobků, otázky souvisící s montáží a balením nábytku, jakož i jeho skladováním. Podává přehled výrob
Více informacíTechnologie kuchyňského provozu ve zdravotnických zařízeních pro odborná učiliště
Ucelená řada učebnic technologií ve zdravotnických a sociálních zařízeních pro střední odborné školy je určena studentům se specifickými potřebami, konkrétně studentům s lehkým mentálním postižením. Do této řady patří tituly: Technologie kuchyňského provozu, Technologie provozu prádelen, Technologie šití a oprav prádla a Technologie úklidových prací. Záměrem učebnice Tech...
Více informacíTechnologie kuchyňského provozu ve zdravotnických zařízeních pro odborná učiliště
Ucelená řada učebnic technologií ve zdravotnických a sociálních zařízeních pro střední odborné školy je určena studentům se specifickými potřebami, konkrétně studentům s lehkým mentálním postižením. Do této řady patří tituly: Technologie kuchyňského provozu, Technologie provozu prádelen, Technologie šití a oprav prádla a Technologie úklidových prací. Záměrem učebnice T...
Více informacíTechnologie III - Pro studijní obor Nábytkářství - Zdeněk Král
<p>Problematika technické přípravy výroby, vlastní technologie výroby nábytku a stavebně truhlářských výrobků, otázky souvisící s montáží a balením nábytku, jakož i jeho skladováním. Podává přehled výrobních linek a naznačuje směry budoucího vývoje technologií. </p>
Více informacíTechnologie III pro 3.r. SOU učebního oboru truhlář
První část učebnice se týká problematiky technické přípravy výroby a obsahuje společné učivo pro daný učební obor. V druhé části je zpracována výroba polotovarů pro nábytkářskou i stavebně truhlářskou výrobu. Ve třetí části je zařazeno učivo technologie výroby nábytku ze dřeva a dřevních materiálů, včetně speciálních technologií používaných ve výrobě nábytku, dále výroba ...
Více informacíTechnologie zpracování kovů 2-odborné znalosti - Frischherz,Piegler,Pragač
Kniha je kompendiem odborných a speciálních znalostí potřebných v nejrůznějších oborech přípravy zaměřené na zpracování kovů. Obsahuje v poměrně širokém záběru základní i speciální principy strojního obrábění a vyváženým způsobem přechází od principu klasického obrábění k obrábění s číslicovým řízením. Kapitola programování a postup při tvorbě programů je stejně jako osta...
Více informacíTechnologie obrábění - CNC soustružení, frézování, vrtání pro praxi - Miloslav Štulpa
<p>Práce na CNC obráběcích strojích se – podobně jako ostatní obory – neustále vyvíjí. Objevují se nové řezné materiály, nástroje, nové metody obrábění, jejichž společným jmenovatelem je především zvýšení produktivity. CNC program pro řízení stroje musí obsahovat nejvhodnější řezné podmínky nastavené pro konkrétní obráběnou plochu součásti a pro konkrétní nástroj. ...
Více informacíTechnologie kuchyňského provozu ve zdravotnických zařízeních pro odborná učiliště - Luboš Šebek
<p>Ucelená řada učebnic technologií ve zdravotnických a sociálních zařízeních pro střední odborné školy je určena studentům se specifickými potřebami, konkrétně studentům s lehkým mentálním postižením. Do této řady patří tituly: Technologie kuchyňského provozu, Technologie provozu prádelen, Technologie šití a oprav prádla a Technologie úklidových prací. Záměrem u...
Více informacíTechnologie III pro 3.r. SOU učebního oboru truhlář - Křupalová Zdeňka
První část učebnice se týká problematiky technické přípravy výroby a obsahuje společné učivo pro daný učební obor. V druhé části je zpracována výroba polotovarů pro nábytkářskou i stavebně truhlářskou
Více informacíTechnologie III: Pro 3. ročník SOU učebního oboru truhlář (978-80-85920-97-0)
Kniha - autor Zdeňka Křupalová, 150 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá První část učebnice se týká problematiky technické přípravy výroby a obsahuje společné učivo pro daný učební obor. V druhé části je zpracována výroba polotovarů pro nábytkářskou i stavebně truhlářskou výrobu. Ve třetí části je zařazeno učivo technologie výroby nábytku ze dřeva a dřevních mate...
Více informacíTechnologie III pro 3.r. SOU učebního oboru truhlář - Zdeňka Křupalová
<p>První část učebnice se týká problematiky technické přípravy výroby a obsahuje společné učivo pro daný učební obor. V druhé části je zpracována výroba polotovarů pro nábytkářskou i stavebně truhlářskou výrobu. Ve třetí části je zařazeno učivo technologie výroby nábytku ze dřeva a dřevních materiálů, včetně speciálních technologií používaných ve výrobě nábytku, dál...
Více informacíKuchařské práce, technologie - 1. díl (pro 1. ročník OU) - Šindelková Alena - A4, rozsah 92 stran, čtyřbarevný tisk, vazba brožovaná
Učebnice je určena žákům prvního ročníku odborných učilišť oboru Kuchařské práce. Je koncipována v rozsahu platných učebních osnov, předkládá učivo přístupnou formou, uceleně a přehledně. Žák získá potřebné základní znalosti o způsobech kuchyňského zpracování potravin a postupech při přípravě oblíbených jídel české kuchyně. Učebnice je členěna do osmi tématických okruhů, ...
Více informacíKávovar Severin, KA 5763 Caprice, 8 šálků, LED displej, časovač, wave-flush, termokonvice, Thermotronic technologie, 1450 W
Vlastnosti: – inovativní způsob přípravy kávy pro kávové experty jedinečnou metodou „wave-flush“, jako by byla vařena ručně, výsledkem je plná chuť a silné aroma kávy – inovativní THERMOTRONIC technologie zajišťuje vaření kávy při ideální teplotě (92 - 96°C) pro dokonalé potěšení z horké kávy – LED displej s funkcí časovače pro aktivaci varného cyklu a další odvápňovac...
Více informacíKávovar Severin, KA 5763 Caprice, 8 šálků, LED displej, časovač, wave-flush, termokonvice, Thermotronic technologie, 1450 W
Vlastnosti: – inovativní způsob přípravy kávy pro kávové experty jedinečnou metodou „wave-flush“, jako by byla vařena ručně, výsledkem je plná chuť a silné aroma kávy – inovativní THERMOTRONIC technologie zajišťuje vaření kávy při ideální teplotě (92 - 96°C) pro dokonalé potěšení z horké kávy – LED displej s funkcí časovače pro aktivaci varného cyklu a další odvápňovac...
Více informacíGUZZANTI GSL 50 I (GSL50I)
Digestoř - výsuvná, šířka 50 cm, stříbrná barva, energetická třída D, hlučnost 60 dB, výkon odsávání 200 m3/h, průměr horního vývodu 12 cm, s možností recirkulace, s halogenovým osvětlením, vhodná do menší kuchyně (do 20 m2) Tento moderní spotřebič nabízí elegantní design v klasické bílé barvě, ve které skvěle zapadne spíše do klasického typu ku...
Více informacíBerlingerHaus I-Rose Edition BH-6025
Univerzální velká pánev s titanovým povrchem v unikátním designu I-Rose. Vnitřní vrstva je potažena 3vrstvým titanovým povrchem, který je charakteristický svou dokonalou nepřilnavostí. Připravované pokrmy se tak nepřipalují a díky tomu se pánev velmi snadno čistí. Zároveň je vhodný pro zdravé vaření s minimem tuku nebo oleje, v závislosti na použitých surovinách klidně i ...
Více informacíTechnológia I pre 1. ročník stolár
Pri výučbe technológie sa využívajú vedomosti z ostatných odborných predmetov, najmä materiálov a strojového zariadenia, ako aj prírodovedných predmetov zo všeobecnovzdelávacej zložky s tým, že vedomosti získané v teoretickej príprave sa budú využíva v odbornom výcviku. Úlohou predmetu technológia je vytvoriť základy teoretických vedomostí pre odborný výcvik. Pri výučbe t...
Více informacíBrowin teploměr do trouby i pečení 2 v 1 (021100900)
Kuchyňský teploměr - mechanický typ, určen na pečení, obsahuje teplotní sondu, minimální teplota 35 °C, maximální teplota 300 °C Mechanický kuchyňský teploměr Browin se stane skvělým pomocníkem i ve vaší domácnosti. Je ideální pro použití v průběhu pečení, abyste si mohli jednoduše ověřit teplotu během přípravy pokrmu. Disponuje jednou teplotní sondou, s níž dokážete zm...
Více informacíTrouba Haier I-Turn Series 2 HWO60SM2F9XH nerez ..Vystaveno na prodejně - otevřený návod ..Nepoužité zboží
Popis produktu vestavná multifunkční trouba • energetická třída A+ • objem 70 l • horkovzdušná trouba s kruhovým topným tělesem • teleskopické výsuvy • dotykový displej a centrální knoflík • pyrolytické či...
Více informacíBerlingerHaus I-Rose Edition BH-6043 + DOPRAVA ZDARMA
- Výjimečná sada nádobí ze série Metallic Line zaujme nejen nepřehlédnutelným moderním designem, ale především svými jedinečnými vlastnostmi - doménou této sady je 3vrstvý titanový povrch s částicemi titanu, charakteristický svou tvrdostí a dokonalou nepřilnavostí, žádné potraviny se nepřipalují a díky tomu se kastroly i pánve velice snadno čistí - zároveň je vhodný pro z...
Více informacíBerlingerHaus Burgundy Metallic Line I BH-7057 + DOPRAVA ZDARMA
Bohatě vybavená sada nádobí z metalické burgundy kolekce zaujme nejen nepřehlédnutelným moderním designem, ale především svými jedinečnými vlastnostmi. V sadě jsou navíc 3 praktická víčka, kterými lze nádoby uzavřít. Větší pánev má odnímatelnou rukojeť a lze ji tak používat pro zapékání v troubě až do 220°C, navíc šetří místo při skladování. - doménou této sady je 3vrstvý...
Více informacíPečeme z kvásku s lepkem i bez lepku - Lenka Žák
<p>Lenka Žák – Biolenka se zabývá vědomým vařením a čtenářům své první knihy dokázala, že se dají šetřit peníze, zdraví i příroda maximálním využitím navařených surovin.</p><p>V nové kuchařce Pečeme z kvásku, která navazuje na předchozí bestseller, vás naučí péct kváskové pečivo v troubě, na páře i na ohni. Najdete v ní vše od založení kvásku, pečení a n...
Více informací19764 Hybridní gril Combo III na plyn i dřevěné uhlí Activa
Hybridní gril Combo III na plyn i dřevěné uhlí Activa 19764 Někdy je pohodlí plynového grilu velkou výhodou, jindy by zase dal člověk přednost romantice přípravy pokrmů na dřevěném uhlí. Díky grilu Activa Combo III už nemusíte volit kompromis. Tento velký gril disponuje jak částí plynovou, tak i částí, ve které se griluje na dřevěném uhlí. Podle druhu pok...
Více informací11249 Hybridní gril Combo na plyn i dřevěné uhlí s bočním vařičem Activa
Plynový gril Alabama III s bočním vařičem Activa 19789GD Někdy je pohodlí plynového grilu velkou výhodou, jindy by zase dal člověk přednost romantice přípravy pokrmů na dřevěném uhlí. Díky grilu Activa Combo už nemusíte volit kompromis. Tento velký gril disponuje jak částí plynovou, tak i částí, ve které se griluje na dřevěném uhlí. Podle druhu pokrmu neb...
Více informacíBERLINGERHAUS Rendlík s poklicí s titanovým povrchem 16 cm I-Rose Edition BH-6033
- rendlík s výlevkou s titanovým povrchem a ergonomickou rukojetí v atraktivním designu - 3vrstvý titanový nepřilnavý povrch charakteristický svou dokonalou nepřilnavostí, připravované potraviny se nepřipalují a díky tomu se rendlík velmi jednoduše čistí - zároveň je vhodný pro zdravé vaření s minimem tuku nebo oleje, v závislosti na použitých surovinách klidně i bez jedi...
Více informacíBERLINGERHAUS Rendlík s poklicí s titanovým povrchem 16 cm I-Rose Edition BH-6033
- rendlík s výlevkou s titanovým povrchem a ergonomickou rukojetí v atraktivním designu - 3vrstvý titanový nepřilnavý povrch charakteristický svou dokonalou nepřilnavostí, připravované potraviny se nepřipalují a díky tomu se rendlík velmi jednoduše čistí - zároveň je vhodný pro zdravé vaření s minimem tuku nebo oleje, v závislosti na použitých surovinách klidně i bez je...
Více informacíBerlingerHaus Rendlík s poklicí s titanovým povrchem 16 cm I-Rose Edition BH-6033
- rendlík s výlevkou s titanovým povrchem a ergonomickou rukojetí v atraktivním designu - 3vrstvý titanový nepřilnavý povrch charakteristický svou dokonalou nepřilnavostí, připravované potraviny se nepřipalují a díky tomu se rendlík velmi jednoduše čistí - zároveň je vhodný pro zdravé vaření s minimem tuku nebo oleje, v závislosti na použitých surovinách klidně i bez jedi...
Více informacíBERLINGERHAUS Rendlík s poklicí s titanovým povrchem 16 cm I-Rose Edition BH-6033
- rendlík s výlevkou s titanovým povrchem a ergonomickou rukojetí v atraktivním designu - 3vrstvý titanový nepřilnavý povrch charakteristický svou dokonalou nepřilnavostí, připravované potraviny se nepřipalují a díky tomu se rendlík velmi jednoduše čistí - zároveň je vhodný pro zdravé vaření s minimem tuku nebo oleje, v závislosti na použitých surovinách klidně i bez je...
Více informacíActiva Combo III hybridní gril Activa na plyn i dřevěné uhlí
Combo II – hybridní gril Activa na plyn i dřevěné uhlí Někdy je pohodlí plynového grilu velkou výhodou, jindy by zase dal člověk přednost romantice přípravy pokrmů na dřevěném uhlí. Díky grilu Activa Combo III už nemusíte volit kompromis. Tento velký gril disponuje jak částí plynovou, tak i částí, ve které se griluje na dřevěném uhlí. Podle druhu pokrmu nebo čistě podle n...
Více informacíPodobné fráze: k p janak kral technologie i | emerging technologies in sport | swis aqua technologies ipskxbg64 ipskxbg64 | swis aqua technologies ipskxbg54 ipskxbg54 | technologie i pro uo kadernik 5 vydani | xml technologie irena mlynkova a kol | technologie i pro 1 rocnik uo kadernik | cisco mobilni ip technologie a aplikace | ladislav polivka technologie iii | hrdlickova d strojirenska technologie iii | technologie iii pro ucebni obor kadernik | krupalova zdenka technologie iii 3 roc sou | nejlevnejsi technologie ii pro uo kadernik | jan pour informacni systemy a technologie | manazerske rizeni a informacni technologie | sobotales stavebni technologie iii | stavebni technologie iii pro 3 rocnik sou | technologie i kadernik l polivka a kol | technologie i kadernik ladislav polivka | technologie i pro ucebni obor kadernik | technologie ii kadernik l polivka a kol | technologie ii kadernik ladislav polivka | technologie ii pro ucebni obor kadernik | technologie iii osobni odber zdarma | technologie iii zdenka krupalova | technologie ii kadernik polivka l | technologie i osobni odber zdarma | l polivka a kol technologie i kadernik | strojirenska technologie i otakar bothe | bothe otakar strojirenska technologie iv | anglictina pro informacni technologie | lg mh6535nbs smart inverter technologie | informacne technologie v cestovnom ruchu | technologie iii alois uhlir pavel kral | industry 4 0 technologies for education