Tv panasonic

Pro vyhledávací frázi Tv panasonic jsme na našem vyhledávači našli 716 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Tv panasonic trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 716 produktů

Lampa pro TV PANASONIC PT-50LCX64, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro TV PANASONIC PT-50LCX64 je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro TV PANASONIC PT-50LCX64, kompatibilní lampa bez modulu

Kompatibilní lampa bez modulu pro TV PANASONIC PT-50LCX64 je holá lampa bez montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Výměna lampy v modulu vyžaduje manuální zručnost a nářadí. Jde o nejlevnější variantu, kterou doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahova...

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro TV PANASONIC PT-52LCX15, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro TV PANASONIC PT-52LCX15 je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro TV PANASONIC PT-52LCX15, kompatibilní lampa bez modulu

Kompatibilní lampa bez modulu pro TV PANASONIC PT-52LCX15 je holá lampa bez montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Výměna lampy v modulu vyžaduje manuální zručnost a nářadí. Jde o nejlevnější variantu, kterou doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahova...

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro TV PANASONIC PT-52LCX15B, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro TV PANASONIC PT-52LCX15B je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro TV PANASONIC PT-52LCX15B, kompatibilní lampa bez modulu

Kompatibilní lampa bez modulu pro TV PANASONIC PT-52LCX15B je holá lampa bez montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Výměna lampy v modulu vyžaduje manuální zručnost a nářadí. Jde o nejlevnější variantu, kterou doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahov...

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro TV PANASONIC PT-52LCX35, kompatibilní lampa bez modulu

Kompatibilní lampa bez modulu pro TV PANASONIC PT-52LCX35 je holá lampa bez montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Výměna lampy v modulu vyžaduje manuální zručnost a nářadí. Jde o nejlevnější variantu, kterou doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahova...

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro TV PANASONIC PT-52LCX35, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro TV PANASONIC PT-52LCX35 je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro TV PANASONIC PT-52LCX65, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro TV PANASONIC PT-52LCX65 je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro TV PANASONIC PT-52LCX65, kompatibilní lampa bez modulu

Kompatibilní lampa bez modulu pro TV PANASONIC PT-52LCX65 je holá lampa bez montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Výměna lampy v modulu vyžaduje manuální zručnost a nářadí. Jde o nejlevnější variantu, kterou doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahova...

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro TV PANASONIC PT-56DLX25, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro TV PANASONIC PT-56DLX25 je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro TV PANASONIC PT-56DLX25, generická lampa s modulem

Generická lampa s modulem pro TV PANASONIC PT-56DLX25 je výbojka od některého z OEM výrobců (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR) usazená v modulu od alternativního výrobce. Jedná se o velmi spolehlivé řešení, které je levnější než originální varianta. Doporučujeme pro spolehlivost a výhodnou cenu.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro TV PANASONIC PT-56DLX75, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro TV PANASONIC PT-56DLX75 je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro TV PANASONIC PT-56DLX75, generická lampa s modulem

Generická lampa s modulem pro TV PANASONIC PT-56DLX75 je výbojka od některého z OEM výrobců (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR) usazená v modulu od alternativního výrobce. Jedná se o velmi spolehlivé řešení, které je levnější než originální varianta. Doporučujeme pro spolehlivost a výhodnou cenu.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro TV PANASONIC PT-56DLX76, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro TV PANASONIC PT-56DLX76 je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro TV PANASONIC PT-60DL54, generická lampa s modulem

Generická lampa s modulem pro TV PANASONIC PT-60DL54 je výbojka od některého z OEM výrobců (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR) usazená v modulu od alternativního výrobce. Jedná se o velmi spolehlivé řešení, které je levnější než originální varianta. Doporučujeme pro spolehlivost a výhodnou cenu.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro TV PANASONIC PT-60DL54, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro TV PANASONIC PT-60DL54 je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro TV PANASONIC PT-60DL54J, generická lampa s modulem

Generická lampa s modulem pro TV PANASONIC PT-60DL54J je výbojka od některého z OEM výrobců (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR) usazená v modulu od alternativního výrobce. Jedná se o velmi spolehlivé řešení, které je levnější než originální varianta. Doporučujeme pro spolehlivost a výhodnou cenu.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro TV PANASONIC PT-60DL54J, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro TV PANASONIC PT-60DL54J je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro TV PANASONIC PT-60LC13, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro TV PANASONIC PT-60LC13 je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro TV PANASONIC PT-60LC13, kompatibilní lampa bez modulu

Kompatibilní lampa bez modulu pro TV PANASONIC PT-60LC13 je holá lampa bez montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Výměna lampy v modulu vyžaduje manuální zručnost a nářadí. Jde o nejlevnější variantu, kterou doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat...

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro TV PANASONIC PT-60LC14, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro TV PANASONIC PT-60LC14 je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro TV PANASONIC PT-60LC14, kompatibilní lampa bez modulu

Kompatibilní lampa bez modulu pro TV PANASONIC PT-60LC14 je holá lampa bez montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Výměna lampy v modulu vyžaduje manuální zručnost a nářadí. Jde o nejlevnější variantu, kterou doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat...

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro TV PANASONIC PT-60LCX63, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro TV PANASONIC PT-60LCX63 je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro TV PANASONIC PT-60LCX63, kompatibilní lampa bez modulu

Kompatibilní lampa bez modulu pro TV PANASONIC PT-60LCX63 je holá lampa bez montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Výměna lampy v modulu vyžaduje manuální zručnost a nářadí. Jde o nejlevnější variantu, kterou doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahova...

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro TV PANASONIC PT-60LCX64, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro TV PANASONIC PT-60LCX64 je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro TV PANASONIC PT-60LCX64, kompatibilní lampa bez modulu

Kompatibilní lampa bez modulu pro TV PANASONIC PT-60LCX64 je holá lampa bez montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Výměna lampy v modulu vyžaduje manuální zručnost a nářadí. Jde o nejlevnější variantu, kterou doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahova...

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro TV PANASONIC PT-60LCX64C, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro TV PANASONIC PT-60LCX64C je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro TV PANASONIC PT-60LCX64C, kompatibilní lampa bez modulu

Kompatibilní lampa bez modulu pro TV PANASONIC PT-60LCX64C je holá lampa bez montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Výměna lampy v modulu vyžaduje manuální zručnost a nářadí. Jde o nejlevnější variantu, kterou doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahov...

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro TV PANASONIC PT-61DLX25, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro TV PANASONIC PT-61DLX25 je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro TV PANASONIC PT-61DLX25, generická lampa s modulem

Generická lampa s modulem pro TV PANASONIC PT-61DLX25 je výbojka od některého z OEM výrobců (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR) usazená v modulu od alternativního výrobce. Jedná se o velmi spolehlivé řešení, které je levnější než originální varianta. Doporučujeme pro spolehlivost a výhodnou cenu.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro TV PANASONIC PT-61DLX26, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro TV PANASONIC PT-61DLX26 je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro TV PANASONIC PT-61DLX75, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro TV PANASONIC PT-61DLX75 je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro TV PANASONIC PT-61DLX75, generická lampa s modulem

Generická lampa s modulem pro TV PANASONIC PT-61DLX75 je výbojka od některého z OEM výrobců (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR) usazená v modulu od alternativního výrobce. Jedná se o velmi spolehlivé řešení, které je levnější než originální varianta. Doporučujeme pro spolehlivost a výhodnou cenu.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro TV PANASONIC PT-61DLX76, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro TV PANASONIC PT-61DLX76 je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro TV PANASONIC PT-61LCX35, kompatibilní lampa bez modulu

Kompatibilní lampa bez modulu pro TV PANASONIC PT-61LCX35 je holá lampa bez montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Výměna lampy v modulu vyžaduje manuální zručnost a nářadí. Jde o nejlevnější variantu, kterou doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahova...

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro TV PANASONIC PT-61LCX35, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro TV PANASONIC PT-61LCX35 je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro TV PANASONIC PT-61LCX65, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro TV PANASONIC PT-61LCX65 je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro TV PANASONIC PT-61LCX65, kompatibilní lampa bez modulu

Kompatibilní lampa bez modulu pro TV PANASONIC PT-61LCX65 je holá lampa bez montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Výměna lampy v modulu vyžaduje manuální zručnost a nářadí. Jde o nejlevnější variantu, kterou doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahova...

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

NEDIS pro TV Panasonic (TVRC41PABK)

Dálkový ovladač - vhodný pro TV značky Panasonic, dosah 15 mm, infračervený přenos, ovládání smart TV, napájený skrze 2 baterie typu AAA Předprogramovaný dálkový ovladač NEDIS je určen pro všechny televizory značky Panasonic vyrobených od roku 2012. Do ruky skvěle padnoucí ovladač nevyžaduje žádné specifické programování, neboť disponuje vestavěnou databázi kódů...

Více informací
Dostupnost: skladem

Thomson ROC1128PAN pro TV Panasonic

- univerzální náhrada 1:1 za ovladače k televizorům Panasonic, funkce LEARN, SIMPLE, luminiscenční tlačítka (numerická a hlavní tlačítka), 56 tlačítek, ergonomická hlavní tlačítka, speciální tlačítka Panasonic, přenos signálu infračervený (0-455 kHz), dosah 10 m, napájení 2x AAA (součást balení)

Více informací
Dostupnost: skladem

Dálkový ovladač OFA pro TV Panasonic

Dálkový ovladač OFA pro TV Panasonic. Výrobce: Emos. Omlouváme se za chybějící popis, pracujeme na lepším popisu.

Více informací
Dostupnost: skladem

TX-55C320E TV LED Panasonic - CZ DISTRIBUCE

Velikost obrazovky: 55 palců; Technologie podsvícení panelu: Edge LED; Podpora HD technologie: Full-HD; Podpora 3D technologie: Ne; Zakřivená obrazovka: Ne; RozliÅ¡ení obrazu: 1920 x 1080 Pixelů (obrazových bodů); Obrazový signál (HD): 1080p, 1080i, 720p, 720i, 576p, 576i, 480p, 480i; Nativní poměr stran obrazu: 16:9; Jas obrazu: nedostatek dat; HorizontálnÃ...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Emos Dálkový ovladač OFA pro TV Panasonic

Emos KE4914 D.O. OFA PANASONIC TV

Více informací
Dostupnost: skladem

Lampa pro TV PANASONIC PT-50LC13-K, generická lampa s modulem

Generická lampa s modulem pro TV PANASONIC PT-50LC13-K je výbojka od některého z OEM výrobců (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR) usazená v modulu od alternativního výrobce. Jedná se o velmi spolehlivé řešení, které je levnější než originální varianta. Doporučujeme pro spolehlivost a výhodnou cenu.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro TV PANASONIC PT-52LCX16-B, kompatibilní lampa bez modulu

Kompatibilní lampa bez modulu pro TV PANASONIC PT-52LCX16-B je holá lampa bez montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Výměna lampy v modulu vyžaduje manuální zručnost a nářadí. Jde o nejlevnější variantu, kterou doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosaho...

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro TV PANASONIC PT-52LCX65-K, generická lampa s modulem

Generická lampa s modulem pro TV PANASONIC PT-52LCX65-K je výbojka od některého z OEM výrobců (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR) usazená v modulu od alternativního výrobce. Jedná se o velmi spolehlivé řešení, které je levnější než originální varianta. Doporučujeme pro spolehlivost a výhodnou cenu.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro TV PANASONIC PT-52LCX16-B, generická lampa s modulem

Generická lampa s modulem pro TV PANASONIC PT-52LCX16-B je výbojka od některého z OEM výrobců (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR) usazená v modulu od alternativního výrobce. Jedná se o velmi spolehlivé řešení, které je levnější než originální varianta. Doporučujeme pro spolehlivost a výhodnou cenu.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro TV PANASONIC PT-50LC13-K, originální lampa bez modulu

Originální lampa bez modulu pro TV PANASONIC PT-50LC13-K je výbojka od některého z OEM výrobců (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR), určená pro výměnu lampy ve vašem stávajícím lampovém modulu. Toto řešení je levnější než lampa s modulem, ale vyžaduje manuální zručnost a zkušenosti. Doporučujeme zákazníkům, kteří již mají s výměnou holé lampy zkušen...

Více informací
Dostupnost: skladem

Lampa pro TV PANASONIC PT-52LCX16-B, originální lampa bez modulu

Originální lampa bez modulu pro TV PANASONIC PT-52LCX16-B je výbojka od některého z OEM výrobců (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR), určená pro výměnu lampy ve vašem stávajícím lampovém modulu. Toto řešení je levnější než lampa s modulem, ale vyžaduje manuální zručnost a zkušenosti. Doporučujeme zákazníkům, kteří již mají s výměnou holé lampy zkuše...

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro TV PANASONIC PT-52LCX65-K, originální lampa bez modulu

Originální lampa bez modulu pro TV PANASONIC PT-52LCX65-K je výbojka od některého z OEM výrobců (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR), určená pro výměnu lampy ve vašem stávajícím lampovém modulu. Toto řešení je levnější než lampa s modulem, ale vyžaduje manuální zručnost a zkušenosti. Doporučujeme zákazníkům, kteří již mají s výměnou holé lampy zkuše...

Více informací
Dostupnost: skladem

Lampa pro TV PANASONIC PT-50LC13-K, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro TV PANASONIC PT-50LC13-K je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro TV PANASONIC PT-50LC13-K, kompatibilní lampa bez modulu

Kompatibilní lampa bez modulu pro TV PANASONIC PT-50LC13-K je holá lampa bez montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Výměna lampy v modulu vyžaduje manuální zručnost a nářadí. Jde o nejlevnější variantu, kterou doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahov...

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro TV PANASONIC PT-52LCX65-K, kompatibilní lampa bez modulu

Kompatibilní lampa bez modulu pro TV PANASONIC PT-52LCX65-K je holá lampa bez montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Výměna lampy v modulu vyžaduje manuální zručnost a nářadí. Jde o nejlevnější variantu, kterou doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosaho...

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Lampa pro TV PANASONIC PT-52LCX65-K, kompatibilní lampa s modulem

Kompatibilní lampa s modulem pro TV PANASONIC PT-52LCX65-K je lampa včetně montážního modulu od alternativního autorizovaného výrobce. Jde o levnější řešení, které doporučujeme spíše do domácích projektorů a tam, kde kvalita a spolehlivost projekce není hlavní prioritou. Kompatibilní lampy nemusejí dosahovat kvality originálních.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Dálkový ovladač OFA pro TV Panasonic

Doplněk k televizi Dálkový ovladač OFA pro TV Panasonic je nepostradatelnou součástí vaší TV. Soudobé televize už dávno nejsou jen dřevěné krabice s anténou, na nichž běží 2-3 programy. Dnešní TV nabízejí mnohem, mnohem víc, od propojení s počítačem, přes hraní her, až po brouzdání po internetu. Funkcí současných TV je nepřeberné množství a k jejich kompletnímu ovládnutí ...

Více informací
Dostupnost: neudáno

One For All pro TV Panasonic

Technická specifikace: • Určeno pro: TV Panasonic • Počet možných ovládaných zařízení: 1 • Předprogramované kódy: ano • Funkce učení: ano • Přímé nastavení kódu: ne • Přímá volba zařízení: ne • Vyhledání kódu: donastavení kódu pro určitou řadu PANASONIC • Simple set nastavení: ne • Servisní aktualizace: ano

Více informací
Dostupnost: neudáno

Dálkový ovladač OFA pro TV Panasonic, 3233049140

baterie součástí ovladače: ne dosah: 15 m funkce combi control: ne funkce makro: ano funkce učení: ano garance podpory ovládání všech značek: neuvádí se hmotnost: 90 g modelová řada: speciální TV napájení: 2× AA nastavení a aktualizace přes www.simpleset.com: neuvádí se paměť kódů po vyjmutí baterií: ano počet možných ovládaných zařízení: 2 podsvícení kláves: ne předprogr...

Více informací
Dostupnost: skladem

Thomson ROC1128PAN pro TV Panasonic (132677)

Dálkový ovladač - vhodný pro TV značky Panasonic, dosah 10 m, infračervený přenos, inteligentní učení, napájený skrze 2 baterie typu AAA Rozbil se vám ovladač od vašeho televizoru Panasonic nebo jste ho rovnou ztratili? Dálkový ovladač Thomson ROC1128PAN nabízí jednoduché řešení v podobě univerzálního dálkového ovladače s funkcemi originálního ovladače Pana...

Více informací
Dostupnost: skladem

RC/UNI-TV PANASONIC dálkový ovladač pro TV značky PANASONIC, naprogramovaný

Univerzální přednastavený dálkový ovladač na TV značky Panasonic

Více informací
Dostupnost: skladem
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK