Zavesne svitidlo lord 3

Pro vyhledávací frázi Zavesne svitidlo lord 3 jsme na našem vyhledávači našli 2450 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Zavesne svitidlo lord 3 trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 2450 produktů

Závěsné svítidlo 7094-4CC Elise Searchlight

Závěsné svítidlo z řady Elise, ke kterému jsou potřeba dokoupit čtyři žárovky s paticí G9 o maximálním výkonu 33W. Svítidlo je vyrobeno z kovu, lakováno do chromové barvy. Difuzor a závěsy jsou vyrobeny z čirých křišťálků. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Hodnota stupně krytí je IP20, hmotnost svítidla 3,6kg.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Závěsné svítidlo 7095-5AB Sphere Searchlight

Závěsné svítidlo z řady Sphere, ke kterému jsou potřeba dokoupit pět žárovek s paticí E14 o maximálním výkonu 40W. Svítidlo je vyrobeno z kovu, lakováno do barvy antické mosazi. Difuzor je vyroben z opálového skla. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Hodnota stupně krytí je IP20, hmotnost svítidla 3,5kg.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Závěsné svítidlo 7813-3CU Marquise Searchlight

Závěsné svítidlo z řady Marquise, ke kterému jsou potřeba dokoupit tři žárovky s paticí E14 o maximálním výkonu 40W. Svítidlo je vyrobeno z kovu, lakováno do barvy antické mědi. Ozdobné závěsy jsou vyrobeny z čirých křišťálků. Délku závěsu lze libovolně zkrátit. Hodnota stupně krytí je IP20, hmotnost svítidla 3,55kg.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Závěsné svítidlo 7863-3CC Cube Searchlight

Závěsné svítidlo z řady Cube, ke kterému jsou potřeba dokoupit tři žárovky s paticí E14 o maximálním výkonu 40W. Světelný zdroj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z kovu, lakováno do chromové barvy. Délku závěsu lze libovolně zkrátit. Hodnota stupně krytí je IP20, hmotnost svítidla 3,35kg.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Závěsné svítidlo 8092-2BK Victoria Searchlight

Závěsné svítidlo z řady Victoria, ke kterému jsou potřeba dokoupit dvě žárovky s paticí E14 o maximálním výkonu 60W. Svítidlo je vyrobeno z kovu, lakováno do matné černé barvy. Difuzor je vyroben z křišťálků. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Hodnota stupně krytí je IP20, hmotnost svítidla 3,8kg.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Závěsné svítidlo 8092-2CC Victoria Searchlight

Závěsné svítidlo z řady Victoria, ke kterému jsou potřeba dokoupit dvě žárovky s paticí E14 o maximálním výkonu 60W. Svítidlo je vyrobeno z kovu, lakováno do chromové barvy. Difuzor je vyroben z křišťálků. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Hodnota stupně krytí je IP20, hmotnost svítidla 3,8kg.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Závěsné svítidlo 8135-5SS Mardi Grass Searchlight

Závěsné svítidlo z řady Mardi Grass, ke kterému jsou potřeba dokoupit pět žárovek s paticí E27 o maximálním výkonu 60W. Svítidlo je vyrobeno z kovu, lakováno do saténově stříbrné barvy. Difuzor je vyroben ze skla v různých barvách. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Hodnota stupně krytí je IP20, hmotnost svítidla 3,55kg.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Závěsné svítidlo 8274-4SB Conio Searchlight

Závěsné svítidlo z řady Conia, ke kterému jsou potřeba dokoupit čtyři žárovky s paticí E27 o maximálním výkonu 60W. Svítidlo je vyrobeno z kovu, lakováno do barvy saténové mosazi. Difuzor je vyroben z čirého skla. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Hodnota stupně krytí je IP20, hmotnost svítidla 3,8kg.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Závěsné svítidlo 8416-6BK Anthea Searchlight

Závěsné svítidlo z řady Anthea, ke kterému jsou potřeba dokoupit šest žárovek s paticí E27 o maximálním výkonu 60W. Svítidlo je vyrobeno z kovu, lakováno do černé a měděné barvy.Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Hodnota stupně krytí je IP20, hmotnost svítidla 3,3kg.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

EGLO Závěsné vintage svítidlo YOUNGSTOWN 43318, Eglo

Závěsné vintage svítidlo z řady YOUNGSTOWN, ke kterému je potřeba dokoupit čtyři žárovky s paticí E27 o maximálním příkonu 40W. Světelný zdroj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli a dřeva, lakováno do černé barvy. Váha svítidla je 3,39Kg, hodnota stupně krytí IP20. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné vintage svítidlo ARNHEM 43402, Eglo

Závěsné vintage svítidlo z řady ARNHEM, ke kterému je potřeba dokoupit tři žárovky s paticí E27 o maximálním příkonu 40W. Světelný zdroj není součástí balení. Délku závěsu můžete libovolně zkrátit. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do bílé barvy. Stínidlo je vyrobeno z mořské řasy v hnědé barvě. Váha svítidla je 3,75Kg, hodnota stupně krytí IP20....

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné vintage svítidlo BASILDON 43463, Eglo

Závěsné vintage svítidlo z řady BASILDON, ke kterému je potřeba dokoupit tři žárovky s paticí E27 o maximálním příkonu 40W. Světelný zdroj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli a dřeva lakováno do černé barvy. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Hodnota stupně krytí je IP20, váha svítidla 3,92kg.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné vintage svítidlo VERNHAM 43481, Eglo

Závěsné vintage svítidlo z řady VERNHAM, ke kterému je potřeba dokoupit žárovku s paticí E27 o maximálním příkonu 40W. Světelný zdroj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli lakováno do černé barvy. Stínidlo je vyrobeno z kouřového skla. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Hodnota stupně krytí je IP20, váha svítidla 3,08kg....

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné svítidlo CORTENOVA 98057, Eglo

Závěsné svítidlo z řady CORTENOVA, ke kterému je potřeba dokoupit čtyři žárovky s paticí E27 o maximálním příkonu 60W. Světelný zdroj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do černé barvy. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Váha svítidla je 3,36kg, hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné svítidlo OKINZURI 98689, Eglo

Závěsné svítidlo z řady OKINZURI, ke kterému je potřeba dokoupit žárovku s paticí E27 o maximálním příkonu 60W. Světelný zdroj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do mosazné barvy. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Váha svítidla je 3,28kg, hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné svítidlo SELVINO 98699, Eglo

Závěsné svítidlo z řady SELVINO, ke kterému jsou potřeba dokoupit tři žárovky s paticí E27 o maximálním příkonu 15W. Žárovky nejsou součástí balení. Konstrukce je vyrobena z oceli, lakována do měděné barvy. Difuzor je vyroben ze skla v měděné barvě. Délku závěsu je možné libovolně zkrátit. Svítidlo má hodnotu stupně krytí IP20, váží 3,19kg....

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné svítidlo GOROSIBA 98753, Eglo

Závěsné svítidlo z řady GOROSIBA, ke kterému je potřeba dokoupit tři žárovky s paticí E27 o maximálním příkonu 40W. Světelný zdroj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do černé barvy. Difuzor je vyroben z kouřového skla. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Váha svítidla je 3,05kg, hodnota stupně krytí je IP20....

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné svítidlo MEZZANA 98909, Eglo

Závěsné svítidlo z řady MEZZANA, ke kterému je potřeba dokoupit osm žárovek s paticí E27 o maximálním příkonu 40W. Světelný zdroj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do černé barvy. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Váha svítidla je 3,33kg, hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné svítidlo ESTEPERRA 99274 Ø53cm, Eglo

Závěsné svítidlo z řady ESTEPERRA, ke kterému je potřeba dokoupit tři žárovky s paticí E27 o maximálním příkonu 40W. Světelný droj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do černé barvy. Stínidlo je vyrobeno z černé látky zvenčí a zlatého plastu uvnitř. Váha svítidla je 3,58kg, hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné svítidlo CREMELLA 99345, Eglo

Závěsné svítidlo z řady CREMELLA, ke kterému je potřeba dokoupit žárovku s paticí E27 o maximálním výkonu 40W. Světelný droj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do černé barvy. Váha svítidla je 3,5kg, hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

IDEAL LUX LINGOTTO SP1 251103 závěsné svítídlo

SOUČÁSTÍ BALENÍ JE VYMĚNITELNÁ LED G9 žárovka 3,2W 3000K (obj. kód 209043)!

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Rabalux Závěsné svítidlo Dragan 5309 RB5309

Závěsné svítidlo Dragan se 3 žárovkami, které reprezentuje industriální styl, bude charakteristickým kouskem zařízení vašeho obývacího pokoje, jídelny nebo ložnice. Matné černé kovové svítidlo je doplněno širokými stínítky ve tvaru deštníku, které jsou zevnitř bílé. Svítidlo lze upevnit na strop pomocí malé kulaté dekorativní základny. Hlavy svítidla jsou umístěny v jedno...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Závěsné svítidlo Pipes 1164-4AB Searchlight

Závěsné svítidlo z řady Pipes vybaveno čtyřmi paticemi E27 o maximálním výkonu 60W. Světelný zdroj není součástí balení. Konstrukce je vyrobena z kovu, lakována do barvy antické mosazi. Difuzor je vyroben z čirého skla se vzduchovými bublinkami. Hodnota stupně krytí je IP20, hmotnost svítidla 3,5kg.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

PREZENT 46073 závěsné svítidlo Iowa 3x60W E27

Retro svítidlo nástenní Prezent 46073 IOWA. Svítidlo má krytí IP20, max. příkon 3 x E27, 60W, barevné provedení: hnědá, použitý materiál: kov, rozměry (mm): 1500mm x 300mm x 300mm, žárovky nejsou součástí balení svítidla, doporučujeme retro LED žárovky

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Rabalux Závěsné svítidlo Tulio 5891 RB5891

Moderní závěsné svítidlo Tulio s lehkým a vzdušným vzhledem bude vynikajícím doplňkem do interiéru vašeho obývacího pokoje nebo jídelny. Bílá lampa je vyrobena s kulatým dekorativním podstavcem a její podstata spočívá v nepravidelně vinutí, páskové svítidle zavěšeném na třech drátech. Kovový a plastový model má zabudovaný energeticky úsporný LED světelný zdroj. Výkon svět...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Rabalux Závěsné svítidlo Adeline 3927 RB3927

Minimalistické závěsné svítidlo Adeline bude zvláštním doplňkem vašeho moderního obývacího pokoje, ložnice nebo dokonce nábytku vaší pracovny. Šedé svítidlo s bílým stínítkem má množství skvělých funkcí: je možné ho ztlumit, jas lze podle potřeby měnit pomocí dálkového ovladače a jeho barevnou teplotu je také možné nastavit v rozmezí 3 000 - 6 000 K pomocí nástěnného vypí...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Rabalux Závěsné svítidlo Meridia 3257 RB3257

Závěsné svítidlo Meridia v moderním designu bude efektním a stylovým kouskem zařízení vašeho obývacího pokoje nebo ložnice. Matné černé svítidlo z hliníku je doplněno bílým plastovým stínítkem; světlo lze připevnit na strop pomocí okrouhlé dekorativní základny. Svítidlo s kruhovým navíjením je připevněno k černé ozdobné základně pomocí tří kabelů. Svítidlo Meridia obsahuj...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Rabalux - Závěsné svítidlo 3xE27/60W (73287)

Lustr - pro žárovky E27 (nejsou součástí), max. příkon 60 W, výška 100 cm, materiál: kov, IP20 Milujete prosvětlené interiéry? Vsaďte na vhodné osvětlení. Lustr RABALUX se svým vzhledem hodí do každého pokoje. Potěší vás použitý materiál, kterým je kov. Získal certifikaci IP 20, což znamená schopnost ochránit lustr před vniknutím drobných částic. Je kompatibilní s libov...

Více informací
Dostupnost: skladem

Searchlight Závěsné svítidlo Duo I 3303-3CC

Skleněné závěsné svítidlo od anglického výrobce Searchlight je součástí řady Duo I. Nápadité stínidlo je složeno z vnitřního válce, který je vyroben z matného skla a vnějšího válce, který je naopak vyroben z čirého skla. Vzniklý efekt je velmi působivý a k naprosté dokonalosti tohoto produktu přispívá chromová konstrukce.Lustr má nastavitelnou výšku, využívá patici E14 a ...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Rabalux Závěsné svítidlo Miroslaw 5078 RB5078

Závěsné svítidlo Miroslaw s 3 žárovkami, které představuje industriální styl, bude charakteristickým kusem nábytku ve vašem obývacím pokoji, ložnici nebo pracovně. Matné černé kovové svítidlo je doplněno třemi válcovými, průhlednými skleněnými stínítky, které nám umožňují zcela vidět zdroje světla uvnitř svítidlo. Závěsné svítidlo lze připevnit na strop pomocí prodloužené...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Závěsné tříramenné svítidlo LODOVICO Clx LODOVICO

Moderní svítidlo je vhodné k nasvícení obývacího prostoru nebo ložnic. Svítidlo je vyrobeno z kovu v saténové barvě.Svítidlo je osázeno žárovkou s paticemi G9 o maximálním příkonu 3 x 40W, která není součástí balení. Krytí IP20 je vhodné pro použití do interiéru.

Více informací
Dostupnost: skladem

Eglo - Závěsné svítidlo 3xE27/60W/230V (62327)

Lustr - pro žárovky E27 (nejsou součástí), max. příkon 60 W, světelný tok 205 lm, výška 110 cm, šířka 54,5 cm, materiál: kov, IP20 Chcete si v domácnosti vytvořit dokonalou atmosféru za pomoci světel? Lustr EGLO se svým vytříbeným designem pasuje do téměř jakéhokoliv bytu nebo komerčních prostor. Potěší vás použitý materiál, kterým je kov. Je držitelem certifikace IP 20...

Více informací
Dostupnost: skladem

Eglo - Závěsné svítidlo 3xE27/60W/230V (62321)

Lustr - pro žárovky E27 (nejsou součástí), max. příkon 60 W, výška 110 cm, materiál: sklo, IP20 Preferujete dokonale prosvětlený interiér? Vytvořte si jej za pomoci vhodného stropního osvětlení. Lustr EGLO se svým vzhledem pasuje do téměř každého bytu nebo kanceláře. Výrobce vsadil na moderní materiál, kterým je sklo. Získal certifikaci IP 20, což značí, že zařízení je ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Eglo - Závěsné svítidlo 3xE27/28W/230V (78740)

Lustr - pro žárovky E27 (nejsou součástí), max. příkon 28 W, světelný tok 840 lm, výška 150 cm, šířka 17 cm, materiál: kov, IP20 Vytvořte si kolem sebe tu správnou atmosféru s pomocí světel. Lustr EGLO se svým designem pasuje do téměř jakéhokoliv pokoje. Dominantním materiálem svítidla je v tomto případě kov. Je držitelem certifikace IP 20, což garantuje odolnost zaříze...

Více informací
Dostupnost: skladem

Rabalux Závěsné svítidlo Tithania 6670 RB6670

Závěsné svítidlo Tithania doporučujeme těm, kteří si na strop svého obývacího pokoje, jídelny nebo ložnice představují svítidlo skutečně moderního vzhledu. Svítidlo z broušeného hliníku je doplněno o bílé plastové stínidlo a svítidlo lze upevnit na strop pomocí podlouhlého čtvercového dekorativního podstavce. Svítidlo Tithania obsahuje vestavěný LED světelný zdroj s výkon...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Eglo - Závěsné svítidlo 3xE27/60W/230V (56162)

Lustr - pro žárovky E27 (nejsou součástí), max. příkon 60 W, výška 110 cm, šířka 10,5 cm, materiál: kov, IP20 Uvažujete o vhodném stropním osvětlení, které vytvoří tu správnou atmosféru? Lustr EGLO se svým designem hodí do téměř každého pokoje. Na první pohled upoutá zvoleným materiálem, tím je kov. Získal certifikaci IP 20, což značí odolnost zařízení proti vniknutí ma...

Více informací
Dostupnost: skladem

Globo - Závěsné svítidlo 3xE27/60W/230V (72330)

Lustr - pro žárovky E27 (nejsou součástí), max. příkon 60 W, výška 150 cm, šířka 44,5 cm, materiál: kov, IP20 Vhodně rozmístěná světla dokáží vytvořit tu správnou atmosféru. Lustr Globo se svým vytříbeným vzhledem pasuje do každého domu. Na první pohled upoutá zvoleným materiálem, tím je kov. Má certifikát krytí IP 20, to znamená, že zařízení je chráněno před vniknutím ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Eglo - Závěsné svítidlo 3xE27/60W (72691)

Lustr - pro žárovky E27 (nejsou součástí), max. příkon 60 W, výška 110 cm, šířka 16 cm, materiál: kov, IP20 Dopřejte si dostatek světla i v podmračených dnech. Lustr EGLO se svým designem hodí do každého bytu nebo komerčních prostor. Na první pohled upoutá zvoleným materiálem, tím je kov. Získal certifikaci IP 20, což znamená ochranu zařízení před vniknutím drobných čás...

Více informací
Dostupnost: skladem

Eglo - Závěsné svítidlo 3xE27/60W/230V (79550)

Lustr - pro žárovky E27 (nejsou součástí), max. příkon 60 W, výška 150 cm, šířka 25 cm, materiál: kov, IP20 Milujete prosvětlené interiéry? Vsaďte na vhodné osvětlení. Lustr EGLO se svým vzhledem pasuje do téměř každého bytu nebo kanceláře. Potěší vás použitý materiál, kterým je kov. Má certifikát krytí IP 20, to znamená, že zařízení je chráněno před vniknutím drobných ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Eglo - Závěsné svítidlo 3xE27/60W/230V (79572)

Lustr - pro žárovky E27 (nejsou součástí), max. příkon 60 W, výška 110 cm, šířka 20,5 cm, materiál: kov, IP20 Chcete si v domácnosti vytvořit dokonalou atmosféru za pomoci světel? Lustr EGLO se svým vytříbeným designem pasuje do jakéhokoliv bytu nebo kanceláře. Už na první pohled vás upoutá zvoleným materiálem, tím je v tomto případě kov. Získal certifikaci IP 20, což ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Závěsné svítidlo na řetězu Alfa PARIS 3512

Závěsné svítidlo na řetězu od výrobce Alfa je vyrobeno z lakované oceli v mosazné barvě a také kvalitních mléčných skel (na sklech je zespod kovová obroučka). Svítidlo se hodí jako centrální osvětlení v obývacím pokoji, kuchyni nebo třeba v ložnici. Lustr využívá 3 patice typu E27, max. výkon 3x60 W, které můžete osadit LED žárovkami z naší nabídky. V naší nabídce najdete...

Více informací
Dostupnost: skladem

Závěsné svítidlo MAMA Ideal lux MAMA 71022

Závěsné osvětlení má kovový rám a kroužek na spodní hraně svítidla s povrchovou úpravou saténovým bílým emailem. Stínítko z foukaného matného bílého skla. Svítidlo je zavěšeno na nastavitelných ocelových lankách. Délku zavěšení lze libovolně nastavit při instalaci podle potřeby od 42 do 122 cm. Svítidlo je osazeno paticemi E...

Více informací
Dostupnost: skladem

Rabalux Závěsné svítidlo Grendel 3132 RB3132

Závěsné svítidlo Grendel se 3 žárovkami v industriálním stylu doporučujeme především do moderních obýváků, jídelen nebo ložnic. Podlouhlý čtvercový dekorativní podstavec bukové barvy je spojen s kovovými hlavami svítidla obklopenými matnými černými tyčovými stínítky pomocí textilních šňůr. Toto svítidlo lze použít se třemi žárovkami, každá s výkonem do 60W. Typ patice je ...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Rabalux Závěsné svítidlo Cortado 5360 RB5360

Závesné svítidlo Cortado, které reprezentuje industriální styl, bude skvělou volbou do vašeho moderního obývacího pokoje, jídelny nebo ložnice. 3 kroužky černého železného svítidla, které jsou navzájem otočeny, vytvářejí kolem volně stojícího světelného zdroje tvar koule. Svítidlo lze připevnit ke stropu pomocí malé kulaté dekorativní základny a lze jej použít s jedním sv...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Rabalux Závěsné svítidlo Zelkova 3155 RB3155

Moderní závěsné svítidlo Zelkova s 3 žárovkami doporučujeme především do vašeho obývacího pokoje nebo ložnice. Svítidlo, které je vyrobena z oceli v barvě broušeného hliníku, je doplněno o průhledné skleněné stínidla. Každá hlava svítidla je spojena s velkou kulatou ozdobnou základnou textilní šňůrou. Svítidlo Zelkova lze použít s třemi žárovkami o výkonu až 40W. Typ pati...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Searchlight Závěsné svítidlo Duo II 3303-3SM

Skleněné závěsné svítidlo od anglického výrobce Searchlight je součástí řady Duo II. Nápadité stínidlo je složeno z vnitřního válce, který je vyroben z kouřového matného skla a vnějšího válce, který je zhotoven z kouřového čirého skla. Vzniklý efekt je velmi působivý a k naprosté dokonalosti tohoto produktu ještě přispívá chromová konstrukce.Zajisté také oceníte nastavite...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Searchlight Závěsné svítidlo Duo II 2300-3SM

Skleněné závěsné svítidlo od anglického výrobce Searchlight je součástí řady Duo II. Nápadité stínidlo je složeno z vnitřního válce, který je vyroben z kouřového matného skla a vnějšího válce, který je zhotoven z kouřového čirého skla. Vzniklý efekt je velmi působivý a k naprosté dokonalosti tohoto produktu ještě přispívá chromová konstrukce.Zajisté také oceníte nastavite...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Rabalux Závěsné svítidlo Willow 6970 RB6970

Díky svému jedinečnému designu bude moderní závěsné svítidlo Willow se 3 žárovkami vynikající volbou do vašeho obývacího pokoje, jídelny nebo ložnice. Matné černé kovové svítidlo, které se skládá ze dvou prvků ve tvaru kruhu a dlouhé lišty, je doplněno chromovými ozdobnými prvky a bílými plastovými stínítky. Každý prvek je držen šňůrami připevněnými k prodloužené dekorati...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Rabalux Závěsné svítidlo Dimitri 3126 RB3126

Závěsné svítidlo Dimitri s 3 žárovkami reprezentující industriální styl bude charakteristickým kouskem zařízení vašeho moderního obývacího pokoje, jídelny nebo ložnice. Tento černý kovový model je doplněn válcovými, tyčovými stínítky a textilními šňůrkami a lze jej připevnit ke stropu pomocí podlouhlého čtvercového dekorativního podstavce. Svítidlo Dimitri lze použít se t...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Závěsné svítidlo HAREM Ideal lux HAREM 115986

Designové provedení osvětlení HAREM rozzáří váš interiér a dodá mu tak perfektní vzhled. Závěsné svítidlo Vás přenese do Orientu. Starožitné kovové tělo s reliefními ornamenty, ve spodní části s křišťály. Stínítka z čirého skla s lehkým jantarovým nádechem, zakončené střapcem Délka zavěšení je nastavitelná při instalaci od 4...

Více informací
Dostupnost: do 24 dnů

Závěsné svítidlo TOWNSHEND, černé Eglo TOWNSHEND 32915

Spojení jednoduchého designu a úsporného zdroje s nízkou spotřebou energie spolehlivě oslní každého Vašeho návštěvníka či člena rodiny. Svítidlo je tvořeno z dřevěného rámu spolu s kovem v černé barvě a perfektně doladí každý interiér v moderním i designovém stylu. Svítidlo je osazeno paticí E27 pro zdroj o maximálním příkonu 3 x 60W, který n...

Více informací
Dostupnost: skladem

Závěsné svítidlo PEGASO Ideal lux PEGASO 59235

Elegantní závěsný lustr PEGASO z kolekce interiérového osvětlení Ideal Lux.Svítidlo je z kovového rámu v lesklé chromové barvě, s dekorativními křišťálovými prvky a stínítka z jemné bílé textilie v kovovém rámu stínítka. Délku zavěšení lze libovolně nastavit při instalaci podle potřeby od 48 cm do 120 cm. Světlo je osazeno paticí E14...

Více informací
Dostupnost: do 24 dnů

Berge Stropní závěsné svítidlo LOFT 2xE27 L001

Technické údaje:napájecí napětí: 230Vzdroj světla: 3 x E27materiálová základna - kovmateriál stínidla - kovbarva kování - černározměry: 26 x 27 cmžárovka je součástí dodávky - nenastavení přívěsku: anomaximální výkon jednoho světelného zdroje: 60 W pro wolframové žárovky / 20 W LED.certifikace - CE, RoHS

Více informací
Dostupnost: skladem

Berge Stropní závěsné svítidlo LOFT 3xE27 L002

Technické údaje:napájecí napětí: 230Vzdroj světla: 3 x E27materiálová základna - kovmateriál stínidla - kovbarva kování - černározměry: 26 x 27 cmžárovka je součástí dodávky - nenastavení přívěsku: anomaximální výkon jednoho světelného zdroje: 60 W pro wolframové žárovky / 20 W LED.certifikace - CE, RoHS

Více informací
Dostupnost: skladem

Závěsné svítidlo SWAN Ideal lux SWAN 35840

Designové provedení osvětlení SMUG rozzáří váš interiér a dodá mu tak perfektní vzhled. Svítidlo zpracované ze skla. Tělo je z foukaného skla a držáky zdroje z tvarovaného skla, s dekorativními křišťálovými prvky. Stínítko ze skládané látky. Závěsný řetěz je krytý sametem. Délku zavěšení lze flexibilně nastavit podl...

Více informací
Dostupnost: do 24 dnů

Závěsné svítidlo ORIGAMI Ideal lux ORIGAMI 198095

Decentní závěsný lustr ORIGAMI SP3 z kolekce designového osvětlení Ideal Lux o průměru 40 cm účelně nasvítí obývací prostory nebo hotelové interiéry. Svítidlo tvoří kruhová kovová stropní základna o průměru 32 cm s matnou lakovanou povrchovou úpravou v bílé barvě a třemi stínidly z leptaného bílého skla. Každé stínidlo má odlišný originální t...

Více informací
Dostupnost: do 24 dnů

Azzardo AZ2107 závěsné/stropní svítidlo

Kruhové křišťálové svítidlo Salerno designové značky AZzardo je určeno jak pro stropní přisazenou tak pro závěsnou montáž a to díky možnosti sejmutí závěsných lanek, které jsou součástí balení. Je určeno do klasicky zařízených interiérů, typicky pro starší vilky či hotely. Stane se hlavním osvětlením jídelny, kuchyně či obývacího pokoje.Mohutné kulaté stínidlo o průměru ...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Závěsné svítidlo ORIGAMI Ideal lux ORIGAMI 200606

Elegantní závěsný lustr ORIGAMI-3 SP1 z kolekce interiérového osvětlení Ideal Lux v zajímavém tvaru o průměru 19,5 cm ozdobí každý moderní i klasický interiér. Vhodně nasvítí jídelní a konferenční stůl nebo kuchyňský či barový ostrůvek. Stropní základna o průměru 10 cm je kovová s matnou lakovanou povrchovou úpravou v bílé barvě. Na ...

Více informací
Dostupnost: skladem

ELTAP Závěsné svítidlo Olinto 52 cm

Závěsné svítidlo Olinto 52 cm Představujeme vám Závěsné sv&iacut...

Více informací
Dostupnost: do 14 dnů

ELTAP Lineární závěsné svítidlo Almitara, 110cm

Lineární závěsné svítidlo Almitara, 110cm Závěsné svítidlo Almitara přináší elegantní světlo d...

Více informací
Dostupnost: skladem
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK