Zavesne svitidlo

Pro vyhledávací frázi Zavesne svitidlo jsme na našem vyhledávači našli 13650 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Zavesne svitidlo trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 13650 produktů

Searchlight Závěsné svítidlo 399-12

Závěsné svítidlo od anglického výrobce Searchlight z řady MARIE THERESE .Svítidlo se vyrábí v kombinaci materiálů chrom a křišťálové sklo .Svítidlo využívá patici E14 s příkonem 12x60W.Maximální nastavitelná výška svítidla je 120cm .Tento designový kousek bude krásnou ozdobou Vašeho interiéru.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Searchlight Závěsné svítidlo 399-5

Závěsné svítidlo od anglického výrobce Searchlight z řady MARIE THERESE. Svítidlo se vyrábí v kombinaci materiálů chrom, akryl a broušené sklo. Tento designový kousek bude krásnou ozdobou vašeho interiéru.Svítidlo má patici E14, do které patří žárovky s maximálním příkonem 5x60W. Žárovky nejsou součástí svítidla, ty si kupujete samostatně....

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Searchlight Závěsné svítidlo 699-12

Závěsné svítidlo od anglického výrobce Searchlight z řady MARIE THERESE .Svítidlo se vyrábí v kombinaci materiálů leštěná mosaz a křišťálové sklo .Svítidlo využívá patici E14 s příkonem 12x60W.Maximální nastavitelná výška svítidla je 120 cm .Tento designový kousek bude krásnou ozdobou Vašeho interiéru.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Searchlight Závěsné svítidlo 699-8

Závěsné svítidlo od anglického výrobce Searchlight z řady MARIE THERESE .Svítidlo se vyrábí v kombinaci materiálů leštěná mosaz a křišťálové sklo .Svítidlo využívá patici E14 s příkonem 8x60W.Maximální nastavitelná výška svítidla je 102 cm .Tento designový kousek bude krásnou ozdobou Vašeho interiéru.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Závěsné svítidlo 699-5 Searchlight

Závěsné svítidlo od anglického výrobce Searchlight z řady MARIE THERESE. Svítidlo je vyrobené z leštěné mosazi a křišťálového skla. Tento designový kousek bude krásnou ozdobou vašeho interiéru.Svítidlo má patici E14, do které patří žárovky s maximálním příkonem 5x60W. Žárovky nejsou součástí svítidla, ty si kupujete samostatně.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Searchlight Závěsné svítidlo 17218-18

Závěsné svítidlo od anglického výrobce Searchlight z řady HALE .Svítidlo se vyrábí v kombinaci materiálů chrom a křišťál .Svítidlo využívá patici E14 s příkonem 18x60W.Maximální nastavitelná výška svítidla je 120 cm .Tento designový kousek bude krásnou ozdobou nejen Vašeho interiéru.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Závěsné svítidlo 1313-13CC Searchlight

Závěsné svítidlo od anglického výrobce Searchlight z řady WATERFALL .Svítidlo se vyrábí v kombinaci materiálů chrom a křišťál .Svítidlo využívá patici E14 s příkonem 13x40W.Maximílní nastavitelná výška svítidla je 162 cm a váha 9 kg.Tento designový kousek bude krásnou ozdobou nejen Vašeho interiéru.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Searchlight Závěsné svítidlo 4175-5

Závěsné svítidlo od anglického výrobce Searchlight z řady WATERFALL .Svítidlo se vyrábí v kombinaci materiálů chrom a křišťál .Svítidlo využívá patici E14 s příkonem 5x60W.Maximílní nastavitelná výška svítidla je 98 cm.Tento designový kousek bude krásnou ozdobou Vašeho interiéru.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Searchlight Závěsné svítidlo 4173-3

Závěsné svítidlo od anglického výrobce Searchlight z řady WATERFALL .Svítidlo se vyrábí v kombinaci materiálů chrom a křišťál .Svítidlo využívá patici E14 s příkonem 3x60W.Maximílní nastavitelná výška svítidla je 98 cm.Tento designový kousek bude krásnou ozdobou Vašeho interiéru.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Searchlight Závěsné svítidlo 5173-3

Závěsné svítidlo od anglického výrobce Searchlight z řady WATERFALL .Svítidlo se vyrábí v kombinaci materiálů pozlacenýý kov a křišťál .Svítidlo využívá patici E14 s příkonem 3x60W.Maximílní nastavitelná výška svítidla je 98 cm.Tento designový kousek bude krásnou ozdobou Vašeho interiéru.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Searchlight Závěsné svítidlo 3495-5CC

Designové závěsné svítidlo od anglického výrobce Searchlight z řady Dorchester .Svítidlo se vyrábí v kombinaci materiálů chrom a křišťál .Svítidlo využívá patici E14 s příkonem 5x40W.Maximální nastavitelná výška svítidla je 120 cm a váha 13kg.Tento designový kousek bude krásnou ozdobou Vašeho interiéru.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Nowodvorski 4654 ZÁVĚSNÉ SVÍTIDLO TESALLI

Zdroje G9 jsou součástí tohoto svítidla, jdou však také zaměnit za LED žárovky. Toto svítidlo je vhodné pro osvětlení všech interiérových místností, především obývacích místností, jídelních stolů, ložnic a jiné. Díky tomuto závěsnému svítidlu získá každá místnost jedinečný vzhled. Závěsné svítidlo Tesalli Nowodvorski se vyrábí z vybraných a velmi kvalitních materiálů....

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Nowodvorski 4003 ZÁVĚSNÉ SVÍTIDLO NEVADA

Materiály, ze kterých se toto svítidlo vyrábí, jsou velmi kvalitní. Zdroje G9 jdou zaměnit za LED zdroje, jsou také součástí balení svítidla. Toto závěsné svítidlo ze série Nevada je vhodné pro osvětlení moderních i klasických interiérů. Světlo se hodí pro osvětlení obývacích místností, ložnic, chodeb apod.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Nowodvorski 3135 ZÁVĚSNÉ SVÍTIDLO MANHATTAN

Společně s tímto svítidlem se ve stejné sérii vyrábí i další svítidla stejného designu a jiných parametrů. Zdroje E27 jdou zaměnit za LED žárovky. Toto svítidlo bude ozdobou i Vašeho interiéru. Závěsné svítidlo ze série Manhattan Nowodvorski se vyrábí z velmi kvalitních a vybraných materiálů.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Nowodvorski 3136 ZÁVĚSNÉ SVÍTIDLO MANHATTAN

Závěsné svítidlo ze série Manhattan Nowodvorski se vyrábí z velmi kvalitních a vybraných materiálů. Společně s tímto svítidlem se ve stejné sérii vyrábí i další svítidla stejného designu a jiných parametrů. Zdroje E27 jdou zaměnit za LED žárovky. Toto svítidlo bude ozdobou i Vašeho interiéru.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Nowodvorski 4132 ZÁVĚSNÉ SVÍTIDLO LEILA

Toto svítidlo je vhodné pro osvětlení ložnic, obývacích místností, vstupních hal, nad jídelní stůl apod. Leila je velmi oblíbené závěsné svítidlo, které je vhodné pro osvětlení moderních i klasických interiérů. Světlo je vyrobené z velmi kvalitních materiálů. Zdroje E14 lze zaměnit za LED žárovky.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Nowodvorski 4133 ZÁVĚSNÉ SVÍTIDLO LEILA

Leila je velmi oblíbené závěsné svítidlo, které je vhodné pro osvětlení moderních i klasických interiérů. Světlo je vyrobené z velmi kvalitních materiálů. Zdroje E14 lze zaměnit za LED žárovky. Toto svítidlo je vhodné pro osvětlení ložnic, obývacích místností, vstupních hal, nad jídelní stůl apod.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Nowodvorski 4033 ZÁVĚSNÉ SVÍTIDLO EKO

Zdroje E27 lze nahradit úspornými žárovkami. Materiály, ze kterých se toto světlo vyrábí, jsou velmi kvalitní. V sérii Eko se vyrábí i další svítidla stejného designu. Toto svítidlo je vhodné jako centrální osvětlení. Světlo dodá každému interiéru velmi jedinečný a neodolatelný vzhled. Velmi zajímavým designem působí i toto závěsné svítidlo ze série Eko Nowodvorski....

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Nowodvorski 4032 ZÁVĚSNÉ SVÍTIDLO EKO

Toto svítidlo je vhodné jako centrální osvětlení. Světlo dodá každému interiéru velmi jedinečný a neodolatelný vzhled. Velmi zajímavým designem působí i toto závěsné svítidlo ze série Eko Nowodvorski. Zdroje E27 lze nahradit úspornými žárovkami. Materiály, ze kterých se toto světlo vyrábí, jsou velmi kvalitní. V sérii Eko se vyrábí i další svítidla stejného designu....

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Nowodvorski 4036 ZÁVĚSNÉ SVÍTIDLO EKO

Světlo dodá každému interiéru velmi jedinečný a neodolatelný vzhled. Velmi zajímavým designem působí i toto závěsné svítidlo ze série Eko Nowodvorski. Zdroje E27 lze nahradit úspornými žárovkami. Materiály, ze kterých se toto světlo vyrábí, jsou velmi kvalitní. V sérii Eko se vyrábí i další svítidla stejného designu. Toto svítidlo je vhodné jako centrální osvětlení....

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Nowodvorski 4037 ZÁVĚSNÉ SVÍTIDLO EKO

Velmi zajímavým designem působí i toto závěsné svítidlo ze série Eko Nowodvorski. Zdroje E27 lze nahradit úspornými žárovkami. Materiály, ze kterých se toto světlo vyrábí, jsou velmi kvalitní. V sérii Eko se vyrábí i další svítidla stejného designu. Toto svítidlo je vhodné jako centrální osvětlení. Světlo dodá každému interiéru velmi jedinečný a neodolatelný vzhled....

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Závěsné svítidlo Pyramid 3228SS Searchlight

Závěsné svítidlo z řady Pyramid vybaveno paticí E27 o maximálním výkonu 60W. Světelný zdroj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z kovu, lakováno do saténově stříbrné barvy. Difuzor je vyroben z čirého skla. Délku závěsu si můžete libovolně zkrátit. Hodnota stupně krytí je IP20, hmotnost svítidla 1,4kg.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Závěsné svítidlo Lantern 4661BK Searchlight

Závěsné svítidlo z řady Lantern vybaveno paticí E27 o maximálním výkonu 60W. Svítidlo je vyrobeno z kovu, lakováno do matné černé barvy. Difuzor je vyroben z čirého skla. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Hodnota stupně krytí je IP20, hmotnost svítidla 2,5kg.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Závěsné svítidlo 6099 Atom Searchlight

Závěsné svítidlo z řady Atom, ke kterému je potřeba dokoupit žárovku s paticí E27 o maximálním výkonu 60W. Svítidlo je vyrobeno z kovu, lakováno do matné černé barvy. Difuzor je vyroben z opálového skla. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Hodnota stupně krytí je IP20, hmotnost svítidla 2,2kg.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Závěsné svítidlo 6242GO Origami Searchlight

Závěsné svítidlo z řady Origami, ke kterému je potřeba dokoupit žárovku s paticí E27 o maximálním výkonu 60W. Svítidlo je vyrobeno z kovu, lakováno do metalické zlaté barvy. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Hodnota stupně krytí je IP20, hmotnost svítidla 1,65kg.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Závěsné svítidlo 8271SB Conio Searchlight

Závěsné svítidlo z řady Conia, ke kterému jsou potřeba dokoupit žárovku s paticí E27 o maximálním výkonu 60W. Svítidlo je vyrobeno z kovu, lakováno do barvy saténové mosazi. Difuzor je vyroben z čirého skla. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Hodnota stupně krytí je IP20, hmotnost svítidla 1,05kg.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Závěsné svítidlo Elise 8831CC Searchlight

Závěsné svítidlo z řady Elise, ke kterému jsou potřeba dokoupit žárovku s paticí E27 o maximálním výkonu 60W. Svítidlo je vyrobeno z kovu, lakováno do chromové barvy. Okrasné závěsy jsou vyrobeny z čirých křišťálků. Délku závěsu můžete libovolně zkrátit. Hodnota stupně krytí je IP20, hmotnost svítidla 1,08kg.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Závěsné svítidlo Balls 1635AM Searchlight

Závěsné svítidlo z řady Balls vybaveno paticí E27 o maximálním výkonu 60W. Světelný zdroj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z kovu, lakováno do barvy antické mosazi. Difuzor je vyroben ze skla v jantarové barvě. Délku závěsu lze libovolně zkrátit. Hodnota stupně krytí je IP20, hmotnost svítidla 1,2kg.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Závěsné svítidlo Balls 1635CL Searchlight

Závěsné svítidlo z řady Balls vybaveno paticí E27 o maximálním výkonu 60W. Světelný zdroj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z kovu, lakováno do chromové barvy. Difuzor je vyroben z čirého skla. Délku závěsu lze libovolně zkrátit. Hodnota stupně krytí je IP20, hmotnost svítidla 1,2kg.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Závěsné svítidlo Balls 1635SM Searchlight

Závěsné svítidlo z řady Balls vybaveno paticí E27 o maximálním výkonu 60W. Světelný zdroj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z kovu, lakováno do chromové barvy. Difuzor je vyroben z kouřového skla. Délku závěsu lze libovolně zkrátit. Hodnota stupně krytí je IP20, hmotnost svítidla 1,2kg.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Searchlight Závěsné svítidlo 1711-11CC

Moderní závěsné svítidlo řady Crystal Vás osloví svým luxusním designem. Svítidlo je vyrobeno z chromu a křišťálu, právě křišťálové zdobení, dělá z tohoto svítidla jedinečný designový kousek.Výrobcem tohoto svítidla je anglická společnost Searchlight. Energetická třída pro tento výrobek je A++,A+,A,B,C,D,E.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Searchlight Závěsné svítidlo 8888-8CL

Závěsné svítidlo od anglického výrobce Searchlight, řady Marie Therese. Svítidlo je vyrobeno z chromu, skla a čirého akrylu. Desgin svítidla má nádech luxusu, křišťálové kamínky jsou zavěšeny dolů a styl svítidla připomíná romantická zámecká osvětlení. Tento designový kousek oživí jakýkoliv interiér.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Searchlight Závěsné svítidlo 8885-5CL

Závěsné svítidlo od anglického výrobce Searchlight, řady Marie Therese. Svítidlo je vyrobeno z chromu, skla a čirého akrylu. Design svítidla má nádech luxusu, které vyzvihují broušené akrylové kamínky. Styl svítidla připomíná romantická zámecká osvětlení.Do svítidla patří žárovky s paticí E14 o maximálním příkonu 5x60W. Žárovky nejsou součástí svítidla, ty si kupujete sam...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Searchlight Závěsné svítidlo 2356-60CR

Závěsné svítidlo řady Drum Pleat Pendants od známé anglické firmy Searchlight je vyrobené v kombinaci chromu, skla a látkového stínidla, v tomto případě v krémovém provedení. Svítidlo využívá patici E27 a zdroj s max. příkonem 3×40W. Výšku závěsu lze libovolně zkrátit.V souvisejím zboží najdete další barevné varianty. Nebojte se kombinovat barvy! Tento luxusní kousek se s...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Závěsné svítidlo Lantern 5614BK Searchlight

Závěsné svítidlo z řady Lantern vybaveno čtyřmi paticemi E14 o maximálním výkonu 40W. Svítidlo je vyrobeno z kovu, lakováno do matné černé barvy. Difuzor je vyroben z čirého skla. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Hodnota stupně krytí je IP20, hmotnost svítidla 3,53kg.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Závěsné svítidlo Lantern 4614BK Searchlight

Závěsné svítidlo z řady Lantern vybaveno paticí E27 o maximálním výkonu 40W. Svítidlo je vyrobeno z kovu, lakováno do matné černé barvy. Difuzor je vyroben z čirého skla. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Hodnota stupně krytí je IP20, hmotnost svítidla 1,56kg.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Searchlight Závěsné svítidlo 1611-6CC

Moderní závěsné svítidlo řady Crystal Vás osloví svým luxusním designem. Svítidlo je vyrobeno z chromu a křišťálu, právě křišťálové zdobení, dělá z tohoto svítidla jedinečný designový kousek.Výrobcem tohoto svítidla je anglická společnost Searchlight. Energetická třída pro tento výrobek je A++,A+,A,B,C,D,E.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Závěsné svítidlo Squiggle 9661BK Searchlight

Závěsné svítidlo z řady Squiggle, ke kterému je potřeba dokoupit žárovku s paticí E27 o maximálním výkonu 60W. Svítidlo je vyrobeno z kovu, lakováno do matné černé barvy. Délku závěsu lze libovolně zkrátit. Hodnota stupně krytí je IP20, hmotnost svítidla 0,25kg.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Nowodvorski 4654 ZÁVĚSNÉ SVÍTIDLO TESALLI

Zdroje G9 jsou součástí tohoto svítidla, jdou však také zaměnit za LED žárovky. Toto svítidlo je vhodné pro osvětlení všech interiérových místností, především obývacích místností, jídelních stolů, ložnic a jiné. Díky tomuto závěsnému svítidlu získá každá místnost jedinečný vzhled. Závěsné svítidlo Tesalli Nowodvorski se vyrábí z vybraných a velmi kvalitních materiálů....

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Nowodvorski 4003 ZÁVĚSNÉ SVÍTIDLO NEVADA

Materiály, ze kterých se toto svítidlo vyrábí, jsou velmi kvalitní. Zdroje G9 jdou zaměnit za LED zdroje, jsou také součástí balení svítidla. Toto závěsné svítidlo ze série Nevada je vhodné pro osvětlení moderních i klasických interiérů. Světlo se hodí pro osvětlení obývacích místností, ložnic, chodeb apod.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Nowodvorski 3135 ZÁVĚSNÉ SVÍTIDLO MANHATTAN

Společně s tímto svítidlem se ve stejné sérii vyrábí i další svítidla stejného designu a jiných parametrů. Zdroje E27 jdou zaměnit za LED žárovky. Toto svítidlo bude ozdobou i Vašeho interiéru. Závěsné svítidlo ze série Manhattan Nowodvorski se vyrábí z velmi kvalitních a vybraných materiálů.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Nowodvorski 3136 ZÁVĚSNÉ SVÍTIDLO MANHATTAN

Závěsné svítidlo ze série Manhattan Nowodvorski se vyrábí z velmi kvalitních a vybraných materiálů. Společně s tímto svítidlem se ve stejné sérii vyrábí i další svítidla stejného designu a jiných parametrů. Zdroje E27 jdou zaměnit za LED žárovky. Toto svítidlo bude ozdobou i Vašeho interiéru.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Nowodvorski 4132 ZÁVĚSNÉ SVÍTIDLO LEILA

Toto svítidlo je vhodné pro osvětlení ložnic, obývacích místností, vstupních hal, nad jídelní stůl apod. Leila je velmi oblíbené závěsné svítidlo, které je vhodné pro osvětlení moderních i klasických interiérů. Světlo je vyrobené z velmi kvalitních materiálů. Zdroje E14 lze zaměnit za LED žárovky.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Nowodvorski 4133 ZÁVĚSNÉ SVÍTIDLO LEILA

Leila je velmi oblíbené závěsné svítidlo, které je vhodné pro osvětlení moderních i klasických interiérů. Světlo je vyrobené z velmi kvalitních materiálů. Zdroje E14 lze zaměnit za LED žárovky. Toto svítidlo je vhodné pro osvětlení ložnic, obývacích místností, vstupních hal, nad jídelní stůl apod.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Nowodvorski 4033 ZÁVĚSNÉ SVÍTIDLO EKO

Zdroje E27 lze nahradit úspornými žárovkami. Materiály, ze kterých se toto světlo vyrábí, jsou velmi kvalitní. V sérii Eko se vyrábí i další svítidla stejného designu. Toto svítidlo je vhodné jako centrální osvětlení. Světlo dodá každému interiéru velmi jedinečný a neodolatelný vzhled. Velmi zajímavým designem působí i toto závěsné svítidlo ze série Eko Nowodvorski....

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Nowodvorski 4032 ZÁVĚSNÉ SVÍTIDLO EKO

Toto svítidlo je vhodné jako centrální osvětlení. Světlo dodá každému interiéru velmi jedinečný a neodolatelný vzhled. Velmi zajímavým designem působí i toto závěsné svítidlo ze série Eko Nowodvorski. Zdroje E27 lze nahradit úspornými žárovkami. Materiály, ze kterých se toto světlo vyrábí, jsou velmi kvalitní. V sérii Eko se vyrábí i další svítidla stejného designu....

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Nowodvorski 4036 ZÁVĚSNÉ SVÍTIDLO EKO

Světlo dodá každému interiéru velmi jedinečný a neodolatelný vzhled. Velmi zajímavým designem působí i toto závěsné svítidlo ze série Eko Nowodvorski. Zdroje E27 lze nahradit úspornými žárovkami. Materiály, ze kterých se toto světlo vyrábí, jsou velmi kvalitní. V sérii Eko se vyrábí i další svítidla stejného designu. Toto svítidlo je vhodné jako centrální osvětlení....

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Nowodvorski 4037 ZÁVĚSNÉ SVÍTIDLO EKO

Velmi zajímavým designem působí i toto závěsné svítidlo ze série Eko Nowodvorski. Zdroje E27 lze nahradit úspornými žárovkami. Materiály, ze kterých se toto světlo vyrábí, jsou velmi kvalitní. V sérii Eko se vyrábí i další svítidla stejného designu. Toto svítidlo je vhodné jako centrální osvětlení. Světlo dodá každému interiéru velmi jedinečný a neodolatelný vzhled....

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Esto 17007 ZÁVĚSNÉ SVÍTIDLO GLOBUS

Toto světlo je vhodné pro úsporný zdroj nebo také pro LED žárovku. V sérii Globus se vyrábí i další svítidla stejného designu a jiných parametrů. Toto světlo je vhodné pro osvětlení obývacích místností, ložnicí, chodeb apod. Závěsné svítidlo Globus je svítidlo, které je vyrobeno z kvalitních materiálů.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Nowodvorski 4007 ZÁVĚSNÉ SVÍTIDLO GEORGIA

Velmi dobře zpracované závěsné svítidlo ze série Georgia Nowodvorski je vhodné pro osvětlení všech typů interiérových prostorů, především obývacích místností, ložnic, chodeb, jídelních stolů apod. Materiály, ze kterých se toto světlo vyrábí, jsou velmi kvalitní. Zdroje G9 jsou součástí balení tohoto svítidla, můžete je však zaměnit také za LED zdroje. Díky tomuto svítidlu...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Nowodvorski 4006 ZÁVĚSNÉ SVÍTIDLO GEORGIA

Díky tomuto svítidlu dodáte vašemu interiéru velmi jedinečný vzhled. Velmi dobře zpracované závěsné svítidlo ze série Georgia Nowodvorski je vhodné pro osvětlení všech typů interiérových prostorů, především obývacích místností, ložnic, chodeb, jídelních stolů apod. Materiály, ze kterých se toto světlo vyrábí, jsou velmi kvalitní. Zdroje G9 jsou součástí balení tohoto svít...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Nowodvorski 3006 ZÁVĚSNÉ SVÍTIDLO SCORPIO

Výhodou svítidla je možnost nastavení jeho výšky díky jeho posuvné montuře. Zdroje E27 lze nahradit LED žárovkami. Materiály, ze kterých je toto světlo vyrobeno, jsou velmi kvalitní. Toto závěsné svítidlo ze série Scorpio je vhodné pro osvětlení moderních i klasických interiérů. Světlo je vhodné pro osvětlení především kuchyňských stolů....

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Nowodvorski 3007 ZÁVĚSNÉ SVÍTIDLO SCORPIO

Toto závěsné svítidlo ze série Scorpio je vhodné pro osvětlení moderních i klasických interiérů. Světlo je vhodné pro osvětlení především kuchyňských stolů. Výhodou svítidla je možnost nastavení jeho výšky díky jeho posuvné montuře. Zdroje E27 lze nahradit LED žárovkami. Materiály, ze kterých je toto světlo vyrobeno, jsou velmi kvalitní....

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Nowodvorski 3008 ZÁVĚSNÉ SVÍTIDLO SCORPIO

Světlo je vhodné pro osvětlení především kuchyňských stolů. Výhodou svítidla je možnost nastavení jeho výšky díky jeho posuvné montuře. Zdroje E27 lze nahradit LED žárovkami. Materiály, ze kterých je toto světlo vyrobeno, jsou velmi kvalitní. Toto závěsné svítidlo ze série Scorpio je vhodné pro osvětlení moderních i klasických interiérů....

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Nowodvorski 3635 ZÁVĚSNÉ SVÍTIDLO ROSEMARY

Zdroje E27 lze nahradit LED žárovkami. Materiály, ze kterých je toto světlo vyrobeno, jsou velmi kvalitní. Toto závěsné svítidlo ze série Rosemary je vhodné pro osvětlení moderních i klasických interiérů. Světlo je vhodné pro osvětlení především kuchyňských stolů. Výhodou svítidla je možnost nastavení jeho výšky díky jeho posuvné montuře....

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Nowodvorski 3637 ZÁVĚSNÉ SVÍTIDLO ROSEMARY

Toto závěsné svítidlo ze série Rosemary je vhodné pro osvětlení moderních i klasických interiérů. Světlo je vhodné pro osvětlení především kuchyňských stolů. Výhodou svítidla je možnost nastavení jeho výšky díky jeho posuvné montuře. Zdroje E27 lze nahradit LED žárovkami. Materiály, ze kterých je toto světlo vyrobeno, jsou velmi kvalitní....

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Nowodvorski 3638 ZÁVĚSNÉ SVÍTIDLO ROSEMARY

Světlo je vhodné pro osvětlení především kuchyňských stolů. Výhodou svítidla je možnost nastavení jeho výšky díky jeho posuvné montuře. Zdroje E27 lze nahradit LED žárovkami. Materiály, ze kterých je toto světlo vyrobeno, jsou velmi kvalitní. Toto závěsné svítidlo ze série Rosemary je vhodné pro osvětlení moderních i klasických interiérů....

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Nowodvorski 702 ZÁVĚSNÉ SVÍTIDLO JULIA

Velmi zajímavým a přesto velmi moderním svítidlem se stává právě toto závěsné svítidlo Julia Nowodvorski. Toto světlo se vyrábí pouze z vybraných a kvalitních materiálů. Zdroje E27 lze nahradit LED žárovkami. V sérii Julia se vyrábí i další svítidla, která je možno kombinovat. Toto světlo je vhodné pro osvětlení všech moderních i klasických interiérů. Toto osvětlení dodá ...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Nowodvorski 696 ZÁVĚSNÉ SVÍTIDLO JULIA

V sérii Julia se vyrábí i další svítidla, která je možno kombinovat. Toto světlo je vhodné pro osvětlení všech moderních i klasických interiérů. Toto osvětlení dodá každému interiéru velmi jedinečný a moderní vzhled. Velmi zajímavým a přesto velmi moderním svítidlem se stává právě toto závěsné svítidlo Julia Nowodvorski. Toto světlo se vyrábí pouze z vybraných a kvalitníc...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Nowodvorski 698 ZÁVĚSNÉ SVÍTIDLO JULIA

Zdroje E27 lze nahradit LED žárovkami. V sérii Julia se vyrábí i další svítidla, která je možno kombinovat. Toto světlo je vhodné pro osvětlení všech moderních i klasických interiérů. Toto osvětlení dodá každému interiéru velmi jedinečný a moderní vzhled. Velmi zajímavým a přesto velmi moderním svítidlem se stává právě toto závěsné svítidlo Julia Nowodvorski. Toto světlo ...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Podobné fráze: zavesne svitidlo lamkur lm 5 97 34782 leon | zavesne moderni svitidlo 925271 72 | eglo zavesne svitidlo bolsano 92762 | kanlux 27001 ogiva d35 gr zavesne svitidlo | zavesne svitidlo markslojd storm 30 cm | zavesne svitidlo eglo ximena 89763 | eglo zavesne svitidlo newtown 49478 | eglo zavesne svitidlo straiton 49736 | zavesne svitidlo tk 6246 dallas cerna | eglo zavesne svitidlo newtown 49479 | eglo zavesne svitidlo camastra 98071 | rabalux zavesne svitidlo kyle 2930 rb2930 | rabalux 72051 zavesne svitidlo ronno cerna | syntron zavesne svitidlo sweden dn505 | venkovni zavesne svitidlo bfe 68187 cerna | venkovni zavesne svitidlo bfe 68212 cerna | venkovni zavesne svitidlo bfe 68181 cerna | rabalux zavesne svitidlo malia 3095 rb3095 | rabalux zavesne svitidlo river 6899 rb6899 | rabalux zavesne svitidlo tulio 5891 rb5891 | rabalux zavesne svitidlo derek 2579 rb2579 | rabalux zavesne svitidlo holly 5551 rb5551 | svitidlo disco zavesne pze 920 e27 dn599 | rabalux zavesne svitidlo rolly 9921 rb9921 | palnas zavesne svitidlo inka 62001685 | eglo vintage svitidlo zavesne priddy 49466 | zavesne svitidlo rope 2xe27 12w 230v 76810 | domenoled zavesne svitidlo brilliant dn506 | domenoled zavesne svitidlo sweden dn505 | rabalux zavesne svitidlo e27 60w 73266 | rabalux zavesne svitidlo e27 60w 73267 | rabalux zavesne svitidlo neva 6649 rb6649 | rabalux zavesne svitidlo sadie 2563 rb2563 | zavesne svitidlo atzara eglo atzara 91908 | verpan zavesne svitidlo spiral gold sp2 

Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK