
G21 Harmony big

Podobné produkty
Doporučujeme
Popis produktu: Sušení potravin je jednou z nejstarších metod uchovávání potravin. Pomocí sušičky G21 Harmony big lze sušit nejrůznější druhy potravin od hub, květin, ovoce a zeleniny, bylinek až po ovocné rolky a obiloviny. Rost...
Sušička ovoce G21 Harmony big s časovačem. Sušení potravin je jednou z nejstarších metod uchovávání potravin. Pomocí sušičky G21 Harmony big lze sušit nejrůznější druhy potravin od hub, květin, ovoce a zeleniny, bylinek...
Ceny dopravy Rozbaleno cz | |
---|---|
Česká pošta - dobírka
|
40 Kč |
Osobní odběr
|
49 Kč |
Přepravní služba (do 30 kg)
|
99 Kč |
Přepravní služba (do 30 kg) - dobírka
|
40 Kč |
Všechny nabídky pro G21 Harmony big
Sušička ovoce G21 Harmony big s časovačem. Sušení potravin je jednou z nejstarších metod uchovávání potravin. Pomocí sušičky G21 Harmony big lze sušit nejrůznější druhy potravin od hub, květin, ovoce a zeleniny, bylinek...
Ceny dopravy Rozbaleno cz | |
---|---|
Česká pošta - dobírka
|
40 Kč |
Osobní odběr
|
49 Kč |
Přepravní služba (do 30 kg)
|
99 Kč |
Přepravní služba (do 30 kg) - dobírka
|
40 Kč |
Popis produktu: Sušení potravin je jednou z nejstarších metod uchovávání potravin. Pomocí sušičky G21 Harmony big lze sušit nejrůznější druhy potravin od hub, květin, ovoce a zeleniny, bylinek až po ovocné rolky a obiloviny. Rost...
Parametry
Výrobce | G21 |
Regulace teploty | Ano |
Příkon
![]() |
800W |
Počet táců | 1ks |
Časovač | Ano |
Popis G21 Harmony big
Počet sušících plátů: 10
Příkon sušičky ovoce (W): 800
Regulace teploty: ANO
Provedení výrobku: černá barvaPopis produktu:Sušení potravin je jednou z nejstarších metod uchovávání potravin. Pomocí sušičky G21 Harmony big lze sušit nejrůznější druhy potravin od hub, květin, ovoce a zeleniny, bylinek až po ovocné rolky a obiloviny. Rostlinné potraviny ale zdaleka nejsou vše, co pomocí sušičky můžete dehydratovat. Je možné si usušit namarinované proužky masa nebo-li jerky, které jsou vydatnou pochoutkou na různé výlety, kempování nebo jen tak na chuť. Potraviny v sušičce potravin absorbují teplo a následně uvolňují vlhkost v podobě vodní páry. Během sušení je velmi důležité zvolit vhodnou teplotu a sušené potraviny průběžně kontrolovat, abychom v potravinách uchovali všechny důležité enzymy. Vystaví-li se potraviny příliš vysokým teplotám, enzymy se z nich vytrácejí nebo naopak při nízkých teplotách mohou potraviny začít podléhat...