Předchozí
Další
AEG BC 301302
Popis produktu
Tato trouba řady MaxiKlasse nabízí veškerý potřebný komfort. Díky větším dvířkám a plošnému osvětlení můžete s přesností sledovat průběh přípravy jídel, zatímco systém ThermicAir udržuje rovnoměrnou cirkulaci vzduchu. Dohromady tak zajišťují, aby každé jídlo bylo rovnoměrně propečené, mělo perfektní barvu a kůrčičku s dokonalou strukturou.
Funkce trouby:
* Osvětlení
* P...
celý popis
Podobné produkty
Všechny nabídky pro AEG BC 301302
Parametry
Výrobce | AEG |
Energetická třída | A |
Otočný rožeň | Ne |
Osvětlení | Ano |
Teplotní sonda | Ne |
Kruhové těleso | Ano |
Minutka | Ano |
Displej | Ano |
Gril | Ano |
Ventilátor | Ano |
Popis AEG BC 301302
Popis produktu
Tato trouba řady MaxiKlasse nabízí veškerý potřebný komfort. Díky větším dvířkám a plošnému osvětlení můžete s přesností sledovat průběh přípravy jídel, zatímco systém ThermicAir udržuje rovnoměrnou cirkulaci vzduchu. Dohromady tak zajišťují, aby každé jídlo bylo rovnoměrně propečené, mělo perfektní barvu a kůrčičku s dokonalou strukturou.
Funkce trouby:
* Osvětlení
* Pravý horký vzduch – k pečení jídla na maximálně třech úrovních současně a k sušení potravin
* Příprava pizzy – k pečení jídel, která vyžadují propečenější a křupavý spodek, na jedné úrovni
* Konvenční ohřev – k pečení moučných jídel a masa na jedné úrovni trouby
* Spodní ohřev – k pečení koláčů s křupavým spodkem nebo kůrkou a k zavařování potravin
* Rozmrazování – k rozmrazování potravin
* Gril – grilování plochých pokrmů a toastů
* Velkoplošný gril – ke grilování plochých kusů ve velkém množství a opékání topinek
* Turbo gril ...
Tato trouba řady MaxiKlasse nabízí veškerý potřebný komfort. Díky větším dvířkám a plošnému osvětlení můžete s přesností sledovat průběh přípravy jídel, zatímco systém ThermicAir udržuje rovnoměrnou cirkulaci vzduchu. Dohromady tak zajišťují, aby každé jídlo bylo rovnoměrně propečené, mělo perfektní barvu a kůrčičku s dokonalou strukturou.
Funkce trouby:
* Osvětlení
* Pravý horký vzduch – k pečení jídla na maximálně třech úrovních současně a k sušení potravin
* Příprava pizzy – k pečení jídel, která vyžadují propečenější a křupavý spodek, na jedné úrovni
* Konvenční ohřev – k pečení moučných jídel a masa na jedné úrovni trouby
* Spodní ohřev – k pečení koláčů s křupavým spodkem nebo kůrkou a k zavařování potravin
* Rozmrazování – k rozmrazování potravin
* Gril – grilování plochých pokrmů a toastů
* Velkoplošný gril – ke grilování plochých kusů ve velkém množství a opékání topinek
* Turbo gril ...