Kde jsem:  CoChceš.cz  >  Knihy a filmy  >  Knihy  >  Naučná literatura  >  Kuchařky  >  Hanka Michopulu: Recepty z farmářského trhu I. podzim-zima  >  Popis produktu
Načítám galerii...
Předchozí
Další

Hanka Michopulu: Recepty z farmářského trhu I. podzim-zima


Koupit za 169 Kč
Dostupnost: Skladem
První díl nové kuchařky Recepty z farmářského trhu představí svěží nápady na přípravu pokrmů z domácích plodin v podzimním a zimním období.Recepty z farmářského trhu pro období podzim zima vychází začátkem září a obsahují celkem 90 receptů z více než dvaceti různých plodin. Co dobrého uvařit z krásné dýně, kulaté řepy...Co s jablky starých českých odrůd? Hanka Michopulu, někdejší šéfredaktorka ča... celý popis

Podobné produkty

Popis produktu

První díl nové kuchařky Recepty z farmářského trhu představí svěží nápady na přípravu pokrmů z domácích plodin v podzimním a zimním období.Recepty z farmářského trhu pro období podzim zima vychází začátkem září a obsahují celkem 90 receptů z více než dvaceti různých plodin. Co dobrého uvařit z krásné dýně, kulaté řepy...Co s jablky starých českých odrůd? Hanka Michopulu, někdejší šéfredaktorka časopisu Apetit, dnes volná novinářka a autorka úspěšné kuchařky Zpátky domů, obnovila v roce 2009 tradici farmářských trhů. Založila nejprve několik trhových míst na okraji Prahy. Poté pomáhala ostatním českým městům ve stejné aktivitě radami a podporou. "V knize najdete nové nápady na klasické české zimní suroviny jako brambory, zelí, kapustu, pórek, cibuli atd. ale i na méně zavedené zástupce české zimy jako jedlé kaštany, kdoule, luštěniny atd.

Podobné vyhledávané fráze: Hanka Michopulu: Recepty z farmářského trhu I. podzim-zima |  recepty z farmarskeho trhu i podzim zima  |  recepty z farmarskeho trhu ii jaro leto  |  recepty z farmarskeho trhu  |  recepty z farmarskeho trhu 2 dil jaro leto  |  +Další nejvyhledávanější
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK