Předchozí
Další
Hanka Michopulu: Recepty z farmářského trhu I. podzim-zima
Koupit za 169 Kč
Dostupnost: Skladem
První díl nové kuchařky Recepty z farmářského trhu představí svěží nápady na přípravu pokrmů z domácích plodin v podzimním a zimním období.Recepty z farmářského trhu pro období podzim zima vychází začátkem září a obsahují celkem 90 receptů z více než dvaceti různých plodin. Co dobrého uvařit z krásné dýně, kulaté řepy...Co s jablky starých českých odrůd? Hanka Michopulu, někdejší šéfredaktorka ča...
celý popis
Podobné produkty
Všechny nabídky pro Hanka Michopulu: Recepty z farmářského trhu I. podzim-zima
První díl nové kuchařky Recepty z farmářského trhu představí svěží nápady na přípravu pokrmů z domácích plodin v podzimním a zimním období.
+ doprava 48 Kč
= 217 Kč
= 217 Kč
Do obchodu
Dostupnost: Skladem
První díl nové kuchařky Recepty z farmářského trhu představí svěží nápady na přípravu pokrmů z domácích plodin v podzimním a zimním období.. Recepty z farmářského trhu pro období podzim zima vychází začátkem září a obsahují celk...
+ doprava 69 Kč
= 268 Kč Možnosti dopravy
= 268 Kč Možnosti dopravy
Ceny dopravy SEVT | |
---|---|
Osobní odběr
|
0 Kč |
Česká pošta
|
80 Kč |
Česká pošta - dobírka
|
100 Kč |
Přepravní služba (do 30 kg)
|
0 Kč |
Přepravní služba (do 30 kg) - dobírka
|
0 Kč |
Nad 1500 Kč
|
0 Kč |
PPL
|
80 Kč |
Do obchodu
Dostupnost: Skladem
Parametry
Popis Hanka Michopulu: Recepty z farmářského trhu I. podzim-zima
První díl nové kuchařky Recepty z farmářského trhu představí svěží nápady na přípravu pokrmů z domácích plodin v podzimním a zimním období.Recepty z farmářského trhu pro období podzim zima vychází začátkem září a obsahují celkem 90 receptů z více než dvaceti různých plodin. Co dobrého uvařit z krásné dýně, kulaté řepy...Co s jablky starých českých odrůd? Hanka Michopulu, někdejší šéfredaktorka časopisu Apetit, dnes volná novinářka a autorka úspěšné kuchařky Zpátky domů, obnovila v roce 2009 tradici farmářských trhů. Založila nejprve několik trhových míst na okraji Prahy. Poté pomáhala ostatním českým městům ve stejné aktivitě radami a podporou. "V knize najdete nové nápady na klasické české zimní suroviny jako brambory, zelí, kapustu, pórek, cibuli atd. ale i na méně zavedené zástupce české zimy jako jedlé kaštany, kdoule, luštěniny atd.