Předchozí
Další
Papriková pasta Kočudžang 500g
Kočudžang (Gochujang, 고추장) je tradiční pikantní fermentovaná pasta vyráběná z červeného chilli, rýže, fermentovaných sojových bobů a soli. Tradiční způsob výroby spočíval přirozeném kvašení po dobu několika let ve velkých hliněných nádobách. Kočudžang je jedno ze tří nezbytných koření pro korejskou kuchyni obsahujících celou řadu vitamínů a minerálů. Nejčasteji se používá k přípravě pokrmů jako j...
celý popis
Podobné produkty
Popis produktu
Kočudžang (Gochujang, 고추장) je tradiční pikantní fermentovaná pasta vyráběná z červeného chilli, rýže, fermentovaných sojových bobů a soli. Tradiční způsob výroby spočíval přirozeném kvašení po dobu několika let ve velkých hliněných nádobách. Kočudžang je jedno ze tří nezbytných koření pro korejskou kuchyni obsahujících celou řadu vitamínů a minerálů. Nejčasteji se používá k přípravě pokrmů jako je Pibimpab, polévek, k marinování masa a do salátů.Složení: kukuřičný sirup, voda,