Paprikova pasta kocudzang 500g

Nalezeno 4 produkty

Papriková pasta Kočudžang 500g

Kočudžang (Gochujang, 고추장) je tradiční pikantní fermentovaná pasta vyráběná z červeného chilli, rýže, fermentovaných sojových bobů a soli. Tradiční způsob výroby spočíval přirozeném kvašení po dobu několika let ve velkých hliněných nádobách. Kočudžang je jedno ze tří nezbytných koření pro korejskou kuchyni obsahujících celou řadu vitamínů a minerálů. Nejčasteji se používá...

Více informací
Dostupnost: skladem

Papriková pasta Kočudžang 170g

Kočudžang (Gochujang, 고추장) je tradiční pikantní fermentovaná pasta vyráběná z červeného chilli, rýže, fermentovaných sojových bobů a soli. Tradiční způsob výroby spočíval přirozeném kvašení po dobu několika let ve velkých hliněných nádobách. Kočudžang je jedno ze tří nezbytných koření pro korejskou kuchyni obsahujících celou řadu vitamínů a minerálů. Nejčasteji se používá...

Více informací
Dostupnost: skladem

Sojová pasta Twendžang (MISO) 500g

Twendžang (Doenjang, 된장) je tradiční sojová pasta vyráběná ze sušených sojových bobů, též hojně konzumována a známa v japonsku pod názvem MISO. Twendžang lze konzumovat v syrové podobě spolu se zelenou, častěji se ale před konzumací smíchává s česnekem a sezamovým olejem případně i s chilli pastou Kočudžang. Často se přidává do polévek různých salátů jako zálivka spolu s ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Sojová pasta ochucená Samdžang 500g

Samdžang (Ssamjang, 쌈장) je další z řady 3 základních kořenících past korejské kuchyně. Vzniká kombinací sojové pasty Twendžang a paprikové pasty Kočudžang. Jejich spojením má tato kombinace ideální vlastnosti sojové pasty v podobě bílkovin tak fermentované chilli pasty s obsahem látek tělu prospěšných. Nejčasteji se používá k přípravě polévek, salátů nebo jako jedna z pří...

Více informací
Dostupnost: skladem
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK