Předchozí
Další
BIOOBCHOD Žaludovka s trnkou a hlohem 200g
Žaludovka s trnkou a hlohem BIO 200g
Žaludová káva byla starými Slovany ceněna nejen pro svou lahodnou chuť, ale také pro významné dietetické účinky. Obsahuje hodně bílkovin, škrobů a tříslovin a díky hutnému nálevu zasycuje. Dávno před příchodem kávy a čaje do Evropy byla žaludová káva populární hlavně u slovanských národů, o významu žaludů v lidské potravě ale psali již římští klasikové Ovidius...
celý popis
Podobné produkty
Všechny nabídky pro BIOOBCHOD Žaludovka s trnkou a hlohem 200g
Parametry
Výrobce | Bioobchod |
Popis BIOOBCHOD Žaludovka s trnkou a hlohem 200g
Žaludovka s trnkou a hlohem BIO 200g
Žaludová káva byla starými Slovany ceněna nejen pro svou lahodnou chuť, ale také pro významné dietetické účinky. Obsahuje hodně bílkovin, škrobů a tříslovin a díky hutnému nálevu zasycuje. Dávno před příchodem kávy a čaje do Evropy byla žaludová káva populární hlavně u slovanských národů, o významu žaludů v lidské potravě ale psali již římští klasikové Ovidius a Vergilius.
Trnka a hloh byly tradičními prostředky už v lidovém léčitelství našich předků. Plody trnky jsou bohatým zdrojem vitamínu C, tříslovin, glykosidů, cukrů a pektinů. Žaludovka s trnkou a hlohem vychází z polozapomenuté tradice našich předků a jejich těsného sepětí se silami přírody a jejími plody.
TIP:
Vychutnejte si Žaludovku horkou či vychlazenou, samotnou nebo s přídavkem mléka, rostlinného mléka či medu, filtrovanou nebo nefiltrovanou s jemnou usazeninou, která nápoji dodává hutný a zasycující charakter. Nechte se překvapit její chutí i Vy!
Přípr...
Žaludová káva byla starými Slovany ceněna nejen pro svou lahodnou chuť, ale také pro významné dietetické účinky. Obsahuje hodně bílkovin, škrobů a tříslovin a díky hutnému nálevu zasycuje. Dávno před příchodem kávy a čaje do Evropy byla žaludová káva populární hlavně u slovanských národů, o významu žaludů v lidské potravě ale psali již římští klasikové Ovidius a Vergilius.
Trnka a hloh byly tradičními prostředky už v lidovém léčitelství našich předků. Plody trnky jsou bohatým zdrojem vitamínu C, tříslovin, glykosidů, cukrů a pektinů. Žaludovka s trnkou a hlohem vychází z polozapomenuté tradice našich předků a jejich těsného sepětí se silami přírody a jejími plody.
TIP:
Vychutnejte si Žaludovku horkou či vychlazenou, samotnou nebo s přídavkem mléka, rostlinného mléka či medu, filtrovanou nebo nefiltrovanou s jemnou usazeninou, která nápoji dodává hutný a zasycující charakter. Nechte se překvapit její chutí i Vy!
Přípr...