Předchozí
Další
Steven Raichlen Souprava na grilování kuřat
* Steven Raichlen napsal o přípravě kuřat s pivní plechovkou samostatnou knihu. Tato souprava celý proces zjednoduší natolik, že na něm nemůžete nic splést. Kuře se během grilování nebude hroutit a pivo se nerozlije. * Při přípravě kuřete na pivní plechovce jednoduše otevřete plechovku oblíbeného piva, vypijte polovinu obsahu (nebo tuto polovinu použijte na namočení dřevěných špalíků) a plechovku...
celý popis
Podobné produkty
Všechny nabídky pro Steven Raichlen Souprava na grilování kuřat
Parametry
Výrobce | Steven Raichlen |
Popis Steven Raichlen Souprava na grilování kuřat
* Steven Raichlen napsal o přípravě kuřat s pivní plechovkou samostatnou knihu. Tato souprava celý proces zjednoduší natolik, že na něm nemůžete nic splést. Kuře se během grilování nebude hroutit a pivo se nerozlije. * Při přípravě kuřete na pivní plechovce jednoduše otevřete plechovku oblíbeného piva, vypijte polovinu obsahu (nebo tuto polovinu použijte na namočení dřevěných špalíků) a plechovku zasuňte do kruhového držáku. Na čtvercovém drátěném podstavci bude pevně stát i vysoká plechovka (450 ml). Pokud chcete grilovat a udit drůbež s jiným nápojem než je pivo nebo sycené limonády, nalijte do nerezového ocelového kanistru víno, saké, pomerančový džus, mošt nebo jinou výrazně chutnou tekutinu. Kanistr zasaďte do držáku a můžete začít grilovat. * Jak s plechovkou správně pracovat: Držte kuře za křídla, položte ho na rožnící plechovku tak, aby plechovka nebo kanystr vystoupal nahoru vnitřkem kuřete. Zatáhněte kuřecí nohy směrem dopředu a nepřímo grilujte nebo uďte 1 až 1-1/2 hodiny. ...