Předchozí
Další
DoktorBio Green Coffee Trio 90 kapslí
Jedinečná kombinace moderních trendů a klasické Ajurvédské medicíny.
Zelená káva je především zdrojem kyseliny chlorogenové a polyfenolů, které jsou skupinou antioxidantů. Green Coffee Trio dále obsahuje extrakt z ovoce Garcinia Cambogia a CLA (konjugovaná kyselina linolová).
Extrakt zelené kávy pochází ze zralých plodů kávovníků, které jsou sušeny na slunci a neprochází procesem pražení,...
celý popis
Podobné produkty
Všechny nabídky pro DoktorBio Green Coffee Trio 90 kapslí
Parametry
Výrobce | DoktorBio |
Popis DoktorBio Green Coffee Trio 90 kapslí
Jedinečná kombinace moderních trendů a klasické Ajurvédské medicíny.
Zelená káva je především zdrojem kyseliny chlorogenové a polyfenolů, které jsou skupinou antioxidantů. Green Coffee Trio dále obsahuje extrakt z ovoce Garcinia Cambogia a CLA (konjugovaná kyselina linolová).
Extrakt zelené kávy pochází ze zralých plodů kávovníků, které jsou sušeny na slunci a neprochází procesem pražení, při němž dochází ke změně nejen barvy, chuti, ale i složení, neboť se ničí některé aktivní látky.
Green Coffee Trio obsahuje:
* Zelená káva – zralá kávová zrna, která jsou sklizena a sušena na slunci po dobu několika týdnů. Nejsou však pražena, neboť tento tepelný proces mění nejen barvu, chuť, ale i složení a zásadně tak dochází ke snížení obsahu účinné látky – kyseliny chlorogenové. Zelená káva představuje silný zdroj antioxidantů, především polyfenolů, dále obsahuje například hořčík, draslík, amino kyseliny, vlákninu, alkaloidy a lignany. Studie však naznač...
Zelená káva je především zdrojem kyseliny chlorogenové a polyfenolů, které jsou skupinou antioxidantů. Green Coffee Trio dále obsahuje extrakt z ovoce Garcinia Cambogia a CLA (konjugovaná kyselina linolová).
Extrakt zelené kávy pochází ze zralých plodů kávovníků, které jsou sušeny na slunci a neprochází procesem pražení, při němž dochází ke změně nejen barvy, chuti, ale i složení, neboť se ničí některé aktivní látky.
Green Coffee Trio obsahuje:
* Zelená káva – zralá kávová zrna, která jsou sklizena a sušena na slunci po dobu několika týdnů. Nejsou však pražena, neboť tento tepelný proces mění nejen barvu, chuť, ale i složení a zásadně tak dochází ke snížení obsahu účinné látky – kyseliny chlorogenové. Zelená káva představuje silný zdroj antioxidantů, především polyfenolů, dále obsahuje například hořčík, draslík, amino kyseliny, vlákninu, alkaloidy a lignany. Studie však naznač...