Kde jsem:  CoChceš.cz  >  Kosmetika a lifestyle  >  Nápoje a potraviny  >  Koření  >  Adžika (200g)
Načítám galerii...
Předchozí
Další

Adžika (200g)

Adžika Vzhled a barva: sypká kořenící směs tmavě červené až karmínové barvy Složení: sůl, směs koření (česnek, sladká paprika, saturejka, chilli, kopr, bazalka, majoránka, petržel, koriandr, máta). Použití v kuchyni: vhodná k rýžovým, zeleninovým i masovým pokrmům. Přísada ke grilování masa (kuře, ryby, šašlik), do mletých mas, k dušeným a pečeným masům, ochucovadlo drůbeže, jehněčího masa, gu... celý popis

Podobné produkty

Všechny nabídky pro Adžika (200g)

Tento produkt nebyl v tuto chvíli nalezen v žádném z e-shopů.

Parametry

Výrobce Profikoření
Typ Adžika
Hmotnost 200g

Popis Adžika (200g)

Adžika
Vzhled a barva: sypká kořenící směs tmavě červené až karmínové barvy
Složení: sůl, směs koření (česnek, sladká paprika, saturejka, chilli, kopr, bazalka, majoránka, petržel, koriandr, máta).
Použití v kuchyni: vhodná k rýžovým, zeleninovým i masovým pokrmům. Přísada ke grilování masa (kuře, ryby, šašlik), do mletých mas, k dušeným a pečeným masům, ochucovadlo drůbeže, jehněčího masa, gulášů, ale díky své aromatické chuti je vhodná i k vegetariánským pokrmům. Především jídla z patizonu, lilku nebo luštěnin.
Historie a současnost: pochází z Kavkazu a Gruzie, kde se používá především jako pasta nebo hořčice. Velkou pochoutkou je také v Rusku. Do mnoha dalších zemí se adžika dostala spíše jako drcený prášek.
Náš tip: kořenící směs adžika je výborným ochucovadlem grilovaných mas, zaručeně vyzkoušejte!
Recept:
Kuřecí kousky s adžikou
2-3 kuřecí prsa, 2 cibule, 4 rajčata, 2 zelené papriky, koření adžika, smetana, olej
Kuřecí prsa ...
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK