Předchozí
Další
Argentina (5kg)
Argentina
Vzhled a barva: sypká směs béžové až hnědé barvy
Složení: jedlá sůl (max.45%), látka zvýrazňující vůni a chuť E621, směs koření (česnek, cibule, paprika, koriandr, pepř, kmín, tymián).
Použití v kuchyni: příprava různých druhů mas, hovězí, vepřové, jehněčí, skopové, drůbeží, vhodné na grilování
Historie a současnost: kořenící směs Argentina je Jihoamerického původu a krom ryb dochutí sk...
celý popis
Podobné produkty
Všechny nabídky pro Argentina (5kg)
Parametry
Výrobce | Profikoření |
Hmotnost | 5000g |
Popis Argentina (5kg)
Argentina
Vzhled a barva: sypká směs béžové až hnědé barvy
Složení: jedlá sůl (max.45%), látka zvýrazňující vůni a chuť E621, směs koření (česnek, cibule, paprika, koriandr, pepř, kmín, tymián).
Použití v kuchyni: příprava různých druhů mas, hovězí, vepřové, jehněčí, skopové, drůbeží, vhodné na grilování
Historie a současnost: kořenící směs Argentina je Jihoamerického původu a krom ryb dochutí skvělé každé maso
Náš tip: Díky své skvělé chuti a vůni dochutí i restovanou zeleninu!
Recept:
Vepřové kotlety s kořením Argentina
¼ cibule, trochu oleje, 2 špetky koření Argentina, 1-2 lžíce kukuřičného škrobu, pár kapek sójové omáčky, sůl, 2 vepřové kotlety bez kosti, vývar nebo voda
Maso lehce naklepeme, osolíme a okořeníme. Na pánev dáme olej a drobně nakrájenou cibuli krátce osmahneme. Přidáme maso a z obou dvou stran orestujeme. Zalijeme trochou vývaru, přidáme sójovou omáčku, přikryjeme poklicí a dusíme, až maso změkne. Šťávu z masa d...
Vzhled a barva: sypká směs béžové až hnědé barvy
Složení: jedlá sůl (max.45%), látka zvýrazňující vůni a chuť E621, směs koření (česnek, cibule, paprika, koriandr, pepř, kmín, tymián).
Použití v kuchyni: příprava různých druhů mas, hovězí, vepřové, jehněčí, skopové, drůbeží, vhodné na grilování
Historie a současnost: kořenící směs Argentina je Jihoamerického původu a krom ryb dochutí skvělé každé maso
Náš tip: Díky své skvělé chuti a vůni dochutí i restovanou zeleninu!
Recept:
Vepřové kotlety s kořením Argentina
¼ cibule, trochu oleje, 2 špetky koření Argentina, 1-2 lžíce kukuřičného škrobu, pár kapek sójové omáčky, sůl, 2 vepřové kotlety bez kosti, vývar nebo voda
Maso lehce naklepeme, osolíme a okořeníme. Na pánev dáme olej a drobně nakrájenou cibuli krátce osmahneme. Přidáme maso a z obou dvou stran orestujeme. Zalijeme trochou vývaru, přidáme sójovou omáčku, přikryjeme poklicí a dusíme, až maso změkne. Šťávu z masa d...