Předchozí
Další
Čevabčiči (500g)
Čevabčiči
Vzhled a barva: jemná směs koření a bylin, hnědé až načervenalé barvy
Složení: koření, bylinky, laktóza, E621, kořenící aroma
Dávkování: 8-10 g na 1 kg
Použití v kuchyni a průmyslu: Pro potravinářský průmysl – masný průmysl. Pro výrobu různých druhů mletých mas, čevabčiči, ražniči a gulášů.
Náš tip: ochutnejte čevabčiči, pokrm balkánské kuchyně!
Recept:
Čevabčiči s kuskusem na g...
celý popis
Podobné produkty
Všechny nabídky pro Čevabčiči (500g)
Parametry
Výrobce | Profikoření |
Hmotnost | 500g |
Popis Čevabčiči (500g)
Čevabčiči
Vzhled a barva: jemná směs koření a bylin, hnědé až načervenalé barvy
Složení: koření, bylinky, laktóza, E621, kořenící aroma
Dávkování: 8-10 g na 1 kg
Použití v kuchyni a průmyslu: Pro potravinářský průmysl – masný průmysl. Pro výrobu různých druhů mletých mas, čevabčiči, ražniči a gulášů.
Náš tip: ochutnejte čevabčiči, pokrm balkánské kuchyně!
Recept:
Čevabčiči s kuskusem na grilu
500g mletého masa, ½ cibule, 60g kuskusu, směs koření Čevabčiči, sůl
Do misky dáme 60 gramů kuskusu a zalijme 50 ml vody. Nechte chvilku stát, aby kuskus nasál vodu. Nakrájíme cibuli a přidáme do mletého masa. Přidáme lžíci směsi koření "Čevabčiči" a sůl. Na kratší špejle vytvarujeme připravenou masovou směs. Grilovat na rozpáleném grilu 6-10 minut.
Vzhled a barva: jemná směs koření a bylin, hnědé až načervenalé barvy
Složení: koření, bylinky, laktóza, E621, kořenící aroma
Dávkování: 8-10 g na 1 kg
Použití v kuchyni a průmyslu: Pro potravinářský průmysl – masný průmysl. Pro výrobu různých druhů mletých mas, čevabčiči, ražniči a gulášů.
Náš tip: ochutnejte čevabčiči, pokrm balkánské kuchyně!
Recept:
Čevabčiči s kuskusem na grilu
500g mletého masa, ½ cibule, 60g kuskusu, směs koření Čevabčiči, sůl
Do misky dáme 60 gramů kuskusu a zalijme 50 ml vody. Nechte chvilku stát, aby kuskus nasál vodu. Nakrájíme cibuli a přidáme do mletého masa. Přidáme lžíci směsi koření "Čevabčiči" a sůl. Na kratší špejle vytvarujeme připravenou masovou směs. Grilovat na rozpáleném grilu 6-10 minut.