Předchozí
Další
Citronová kůra drcená jemná - nesířená (500g)
Citronová kůra jemně drcená
Popis: sušená kůra citrónu ( plodu citroníku limonového)
Použití v kuchyni: do pečiva, svařeného vína, na ryby, do pomazánek, čínské pokrmy
Zdravotní účinky: slupka citronu a pomeranče obsahuje cenné látky, které pomohou chránit tělo před nachlazením, zmírnit alergie nebo křečové žíly,
Recept:
Bramborový štrúdl
Jablka 500 gramů (nastrouhaná), mouka polohrubá 360 gramů...
celý popis
Podobné produkty
Všechny nabídky pro Citronová kůra drcená jemná - nesířená (500g)
Parametry
Výrobce | Profikoření |
Hmotnost | 500g |
Popis Citronová kůra drcená jemná - nesířená (500g)
Citronová kůra jemně drcená
Popis: sušená kůra citrónu ( plodu citroníku limonového)
Použití v kuchyni: do pečiva, svařeného vína, na ryby, do pomazánek, čínské pokrmy
Zdravotní účinky: slupka citronu a pomeranče obsahuje cenné látky, které pomohou chránit tělo před nachlazením, zmírnit alergie nebo křečové žíly,
Recept:
Bramborový štrúdl
Jablka 500 gramů (nastrouhaná), mouka polohrubá 360 gramů, brambory 300 gramů (vařené ve slupce), cukr moučkový 150 gramů, tuk 120 gramů, 2 vejce, skořice 1 lžička (mletá), kypřící prášek do pečiva 1/2 balení, citronová kůra, sůl, mouka polohrubá (na vál), tuk 10 gramů (na potření plechu )
Změklý tuk vyšleháme s vejci, kůrou a polovinou dávky cukru do pěny. Vmícháme oloupané a jemně nastrouhané brambory. Prášek do pečiva prosejeme se solí a moukou k bramborové hmotě. Ze surovin vypracujeme tužší těsto, které rozdělíme na poloviny. Jednu rozválíme na plát, rozložíme jej na pečicí papír potřený tukem a dáme na...
Popis: sušená kůra citrónu ( plodu citroníku limonového)
Použití v kuchyni: do pečiva, svařeného vína, na ryby, do pomazánek, čínské pokrmy
Zdravotní účinky: slupka citronu a pomeranče obsahuje cenné látky, které pomohou chránit tělo před nachlazením, zmírnit alergie nebo křečové žíly,
Recept:
Bramborový štrúdl
Jablka 500 gramů (nastrouhaná), mouka polohrubá 360 gramů, brambory 300 gramů (vařené ve slupce), cukr moučkový 150 gramů, tuk 120 gramů, 2 vejce, skořice 1 lžička (mletá), kypřící prášek do pečiva 1/2 balení, citronová kůra, sůl, mouka polohrubá (na vál), tuk 10 gramů (na potření plechu )
Změklý tuk vyšleháme s vejci, kůrou a polovinou dávky cukru do pěny. Vmícháme oloupané a jemně nastrouhané brambory. Prášek do pečiva prosejeme se solí a moukou k bramborové hmotě. Ze surovin vypracujeme tužší těsto, které rozdělíme na poloviny. Jednu rozválíme na plát, rozložíme jej na pečicí papír potřený tukem a dáme na...