Předchozí
Další
Kari typ II (50g)
Kari typ II
Vzhled a barva: sypká směs žluté barvy s viditelným zrněním rezavé barvy
Vůně a chuť: po kari
Složení: kurkuma, koriandr, zázvor, pepř černý, paprika sladká, laktóza, sůl jedlá (max. 13%), škrob, cukr, glukózový sirup, kyselina citrónová, extrakty koření, protispékavá látka E551, emulgátor E433
Dávkování: 20g / 1kg masa
Použití v kuchyni: Pro nakládání, marinování a grilování masa.
Al...
celý popis
Podobné produkty
Všechny nabídky pro Kari typ II (50g)
Parametry
Výrobce | Profikoření |
Popis Kari typ II (50g)
Kari typ II
Vzhled a barva: sypká směs žluté barvy s viditelným zrněním rezavé barvy
Vůně a chuť: po kari
Složení: kurkuma, koriandr, zázvor, pepř černý, paprika sladká, laktóza, sůl jedlá (max. 13%), škrob, cukr, glukózový sirup, kyselina citrónová, extrakty koření, protispékavá látka E551, emulgátor E433
Dávkování: 20g / 1kg masa
Použití v kuchyni: Pro nakládání, marinování a grilování masa.
Alergen: Obsahuje laktózu.
Náš tip: Kari marináda se výborně hodí k nakládání kuřete!
Recept:
Kuře v kari marinádě
Velká cibule, kari marináda, česnek, kuře
Cibuli nastrouháme a vymačkáme v utěrce, přidáme česnek a marinádu. Promícháme a povolíme olejem. Osolené kuře potíráme marinádou a necháme přes noc uležet v lednici. Pak upečeme.
Vzhled a barva: sypká směs žluté barvy s viditelným zrněním rezavé barvy
Vůně a chuť: po kari
Složení: kurkuma, koriandr, zázvor, pepř černý, paprika sladká, laktóza, sůl jedlá (max. 13%), škrob, cukr, glukózový sirup, kyselina citrónová, extrakty koření, protispékavá látka E551, emulgátor E433
Dávkování: 20g / 1kg masa
Použití v kuchyni: Pro nakládání, marinování a grilování masa.
Alergen: Obsahuje laktózu.
Náš tip: Kari marináda se výborně hodí k nakládání kuřete!
Recept:
Kuře v kari marinádě
Velká cibule, kari marináda, česnek, kuře
Cibuli nastrouháme a vymačkáme v utěrce, přidáme česnek a marinádu. Promícháme a povolíme olejem. Osolené kuře potíráme marinádou a necháme přes noc uležet v lednici. Pak upečeme.