Kde jsem:  CoChceš.cz  >  Knihy a filmy  >  Knihy  >  Naučná literatura  >  Kuchařky  >  Dvanáct chutí roku - Čtyřchodová menu od ledna až do prosince
Načítám galerii...
Předchozí
Další

Dvanáct chutí roku - Čtyřchodová menu od ledna až do prosince

Čtyřchodová menu od ledna až do prosince S velkou invencí proměňuje šéfkuchař hotelu Aquapalace tradiční českou kuchyni, aby byla srovnatelná se špičkovou gastronomií. Pečený bažant, škvarkové placky, zvěřinový vývar, vepřový guláš, kyselo, kaldoun či husí játra v jeho současné úpravě jsou neopakovatelným chuťovým zážitkem, který si můžeme připravit bez problémů i doma z dostupných surovin, sezon... celý popis

Podobné produkty

Všechny nabídky pro Dvanáct chutí roku - Čtyřchodová menu od ledna až do prosince

Tento produkt nebyl v tuto chvíli nalezen v žádném z e-shopů.

Parametry

Popis Dvanáct chutí roku - Čtyřchodová menu od ledna až do prosince

Čtyřchodová menu od ledna až do prosince S velkou invencí proměňuje šéfkuchař hotelu Aquapalace tradiční českou kuchyni, aby byla srovnatelná se špičkovou gastronomií. Pečený bažant, škvarkové placky, zvěřinový vývar, vepřový guláš, kyselo, kaldoun či husí játra v jeho současné úpravě jsou neopakovatelným chuťovým zážitkem, který si můžeme připravit bez problémů i doma z dostupných surovin, sezonní zeleniny, ovoce a čerstvých bylinek. Pod taktovkou sommeliera doporučuje ke každému jídlu nejvhodnější nápoj.
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK