Předchozí
Další
Benefa BeneGEN4 Kolagenový nápoj na klouby se svěží ovocnou chutí 30 sáčků
BeneGEN4 doplněk stravy, nebo-li kvalitní kloubní přípravek, který jako jediný v České republice obsahuje spojení vysokého množství kolagenního hydrolyzátu v jedné denní dávce – 4 000 mg, chondroitin sulfátu a vitaminu C, který přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci kostí, chrupavek, pokožky, dásní a zubů
Kolagenní hydrolyzát je připravován přirozeným štěpením želatiny, a p...
celý popis
Podobné produkty
Všechny nabídky pro Benefa BeneGEN4 Kolagenový nápoj na klouby se svěží ovocnou chutí 30 sáčků
Parametry
Výrobce | Benefa |
Popis Benefa BeneGEN4 Kolagenový nápoj na klouby se svěží ovocnou chutí 30 sáčků
BeneGEN4 doplněk stravy, nebo-li kvalitní kloubní přípravek, který jako jediný v České republice obsahuje spojení vysokého množství kolagenního hydrolyzátu v jedné denní dávce – 4 000 mg, chondroitin sulfátu a vitaminu C, který přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci kostí, chrupavek, pokožky, dásní a zubů
Kolagenní hydrolyzát je připravován přirozeným štěpením želatiny, a proto je složen z peptidů o relativně malé molekulové hmotnosti. Velmi dobře se tedy rozpouští ve vodě a vstřebává v trávicím traktu, což je hlavní výhoda oproti čistému, nedenaturovanému kolagenu, který se vstřebává hůře, a tím se nedostane do cílového místa. Kolagenní hydrolyzát je organismem velmi dobře snášen.
Studie popisují skutečnost, kdy je syntéza kolagenu na hřebenu kyčelní kosti, díky vhodné výživě, vyšší až o více než 66 %[1]. Příznivý obsah aminokyselin prolinu, hydroxyprolinu a glycinu v kolagenním hydrolyzátu je mnohonásobně vyšší než v běžných potravinách, díky...
Kolagenní hydrolyzát je připravován přirozeným štěpením želatiny, a proto je složen z peptidů o relativně malé molekulové hmotnosti. Velmi dobře se tedy rozpouští ve vodě a vstřebává v trávicím traktu, což je hlavní výhoda oproti čistému, nedenaturovanému kolagenu, který se vstřebává hůře, a tím se nedostane do cílového místa. Kolagenní hydrolyzát je organismem velmi dobře snášen.
Studie popisují skutečnost, kdy je syntéza kolagenu na hřebenu kyčelní kosti, díky vhodné výživě, vyšší až o více než 66 %[1]. Příznivý obsah aminokyselin prolinu, hydroxyprolinu a glycinu v kolagenním hydrolyzátu je mnohonásobně vyšší než v běžných potravinách, díky...