Damske puncochace

Pro vyhledávací frázi Damske puncochace jsme na našem vyhledávači našli 13101 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Damske puncochace trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeny kategorie: Dámské punčocháče 

Nalezeno 13101 produktů

Dámské punčochové kalhoty MONA TINA SOFT TOUCH 40 opálově zelená 4-L

Dámské punčochové kalhoty MONA TINA SOFT TOUCH 40 opálově zelená 4-L, Dámské punčochové kalhoty s jemností 40 DEN. Punčocháče mají pohodlný široký lem a elegantní a diskrétní ploché švy. Model je matný a má úzké nohavice, které krásně přiléhají k nohám. Složení: 94 % polyamid, 5 % elastan, 1 % bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské punčochové kalhoty ROSALIA 40 - Mikrovlákno, 40 DEN MODRÁ NOC 2-S

Dámské punčochové kalhoty ROSALIA 40 - Mikrovlákno, 40 DEN MODRÁ NOC 2-S, Dámské punčochové kalhoty s jemností 40 DEN. Punčocháče jsou vyrobené z mikrovlákna, nejsou průsvitné, jsou matné a nemají vyznačenou kalhotkovou část (sed) a špičky. Složení: 92 % polyamid, 8 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské punčochové kalhoty MONA TINA SOFT TOUCH 40 opálově zelená 3-M

Dámské punčochové kalhoty MONA TINA SOFT TOUCH 40 opálově zelená 3-M, Dámské punčochové kalhoty s jemností 40 DEN. Punčocháče mají pohodlný široký lem a elegantní a diskrétní ploché švy. Model je matný a má úzké nohavice, které krásně přiléhají k nohám. Složení: 94 % polyamid, 5 % elastan, 1 % bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Artea 01 40den 2-4 grigio 3-M

Dámské punčochové kalhoty Gatta Artea 01 40den 2-4 grigio 3-M, Dámské vzorované punčochové kalhoty s jemností 40 DEN. Punčocháče jsou vyrobené z elastanové příze a v pase mají pohodlnou širší gumu. Špičky nejsou vyznačené. Složení: 92 % polyamid, 8 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Artea 01 40den 2-4 grigio 4-L

Dámské punčochové kalhoty Gatta Artea 01 40den 2-4 grigio 4-L, Dámské vzorované punčochové kalhoty s jemností 40 DEN. Punčocháče jsou vyrobené z elastanové příze a v pase mají pohodlnou širší gumu. Špičky nejsou vyznačené. Složení: 92 % polyamid, 8 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Knittex Intact 22205 3D 50 den 2-4 fumo 3-M

Dámské punčochové kalhoty Knittex Intact 22205 3D 50 den 2-4 fumo 3-M, Dámské vzorované punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z měkkého mikrovlákna. Punčocháče jsou měkké a pružné a jsou vyrobené pomocí 3D technologie. Přední část modelu zdobí úchvatný vzor. Model má ploché švy a všitý klín. Složení: 94 % polyamid, 5 % elastan, 1 % bavlna....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Knittex Intact 22205 3D 50 den 2-4 fumo 2-S

Dámské punčochové kalhoty Knittex Intact 22205 3D 50 den 2-4 fumo 2-S, Dámské vzorované punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z měkkého mikrovlákna. Punčocháče jsou měkké a pružné a jsou vyrobené pomocí 3D technologie. Přední část modelu zdobí úchvatný vzor. Model má ploché švy a všitý klín. Složení: 94 % polyamid, 5 % elastan, 1 % bavlna....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty MONA MICRO PUSH-UP 100 nero 2-S

Dámské punčochové kalhoty MONA MICRO PUSH-UP 100 nero 2-S, Pružné stahující dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z mikrovlákna s jemností 100 DEN. Punčocháče tvarují postavu pomocí struktury typu "Push-Up" - model nadnáší hýždě a zplošťuje bříško. Správně vybraná velikost dokonale přiléhá k nohám, čímž vyvíjí správný a správně rozložený tlak na nohy....

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské punčochové kalhoty ROSALIA 40 - Mikrovlákno, 40 DEN modré džíny 3-M

Dámské punčochové kalhoty ROSALIA 40 - Mikrovlákno, 40 DEN MODRÉ DŽÍNY 3-M, Dámské punčochové kalhoty s jemností 40 DEN. Punčocháče jsou vyrobené z mikrovlákna, nejsou průsvitné, jsou matné a nemají vyznačenou kalhotkovou část (sed) a špičky. Složení: 92 % polyamid, 8 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské punčochové kalhoty ROSALIA 40 - Mikrovlákno, 40 DEN Blu jeans 4-L

Dámské punčochové kalhoty ROSALIA 40 - Mikrovlákno, 40 DEN Blu jeans 4-L, Dámské punčochové kalhoty s jemností 40 DEN. Punčocháče jsou vyrobené z mikrovlákna, nejsou průsvitné, jsou matné a nemají vyznačenou kalhotkovou část (sed) a špičky. Složení: 92 % polyamid, 8 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské punčochové kalhoty MONA TINA SOFT TOUCH 40 grafit 2-S

Dámské punčochové kalhoty MONA TINA SOFT TOUCH 40 grafit 2-S, Dámské punčochové kalhoty s jemností 40 DEN. Punčocháče mají pohodlný široký lem a elegantní a diskrétní ploché švy. Model je matný a má úzké nohavice, které krásně přiléhají k nohám. Složení: 94 % polyamid, 5 % elastan, 1 % bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské punčochové kalhoty Mona Soft 3D 60 den 2-4 černá káva 4-L

Dámské punčochové kalhoty Mona Soft 3D 60 den 2-4 černá káva 4-L, Dámské punčochové kalhoty s jemností 60 DEN. Punčocháče jsou krycí, matné a jsou vyrobené z hladkého mikrovlákna pomocí 3D technologie. Model má ploché švy, malý bavlněný klín a široký a pohodlný lem. Složení: 91 % polyamid, 8 % elastan, 1 % bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Mona Soft 3D 60 den 2-4 černá káva 2-S

Dámské punčochové kalhoty Mona Soft 3D 60 den 2-4 černá káva 2-S, Dámské punčochové kalhoty s jemností 60 DEN. Punčocháče jsou krycí, matné a jsou vyrobené z hladkého mikrovlákna pomocí 3D technologie. Model má ploché švy, malý bavlněný klín a široký a pohodlný lem. Složení: 91 % polyamid, 8 % elastan, 1 % bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Hladké dámské punčochové kalhoty ELECTRA - 17 DEN (Antistatická lycra) nero 4-L

Hladké dámské punčochové kalhoty ELECTRA - 17 DEN (Antistatická lycra) nero 4-L, Dámské punčochové kalhoty Electra. Punčocháče jsou vyrobené z moderní příze navržené koncernem Lycra Company SHEER SENSATION. Díky této přízi se snižuje elektrizování punčocháčů až o 80 %, a proto model redukuje "nalepování se" oblečení na nohy.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Hladké dámské punčochové kalhoty ELECTRA - 17 DEN (Antistatická lycra) nero 3-M

Hladké dámské punčochové kalhoty ELECTRA - 17 DEN (Antistatická lycra) nero 3-M, Dámské punčochové kalhoty Electra. Punčocháče jsou vyrobené z moderní příze navržené koncernem Lycra Company SHEER SENSATION. Díky této přízi se snižuje elektrizování punčocháčů až o 80 %, a proto model redukuje "nalepování se" oblečení na nohy.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Hladké dámské punčochové kalhoty ELECTRA - 17 DEN (Antistatická lycra) fumo 3-M

Hladké dámské punčochové kalhoty ELECTRA - 17 DEN (Antistatická lycra) fumo 3-M, Dámské punčochové kalhoty Electra. Punčocháče jsou vyrobené z moderní příze navržené koncernem Lycra Company SHEER SENSATION. Díky této přízi se snižuje elektrizování punčocháčů až o 80 %, a proto model redukuje "nalepování se" oblečení na nohy.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Hladké dámské punčochové kalhoty ELECTRA - 17 DEN (Antistatická lycra) fumo 2-S

Hladké dámské punčochové kalhoty ELECTRA - 17 DEN (Antistatická lycra) fumo 2-S, Dámské punčochové kalhoty Electra. Punčocháče jsou vyrobené z moderní příze navržené koncernem Lycra Company SHEER SENSATION. Díky této přízi se snižuje elektrizování punčocháčů až o 80 %, a proto model redukuje "nalepování se" oblečení na nohy.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Hladké dámské punčochové kalhoty ELECTRA - 17 DEN (Antistatická lycra) daino 2-S

Hladké dámské punčochové kalhoty ELECTRA - 17 DEN (Antistatická lycra) daino 2-S, Dámské punčochové kalhoty Electra. Punčocháče jsou vyrobené z moderní příze navržené koncernem Lycra Company SHEER SENSATION. Díky této přízi se snižuje elektrizování punčocháčů až o 80 %, a proto model redukuje "nalepování se" oblečení na nohy.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Hladké dámské punčochové kalhoty ELECTRA - 17 DEN (Antistatická lycra) nero 2-S

Hladké dámské punčochové kalhoty ELECTRA - 17 DEN (Antistatická lycra) nero 2-S, Dámské punčochové kalhoty Electra. Punčocháče jsou vyrobené z moderní příze navržené koncernem Lycra Company SHEER SENSATION. Díky této přízi se snižuje elektrizování punčocháčů až o 80 %, a proto model redukuje "nalepování se" oblečení na nohy.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Hladké dámské punčochové kalhoty ELECTRA - 17 DEN (Antistatická lycra) daino 4-L

Hladké dámské punčochové kalhoty ELECTRA - 17 DEN (Antistatická lycra) daino 4-L, Dámské punčochové kalhoty Electra. Punčocháče jsou vyrobené z moderní příze navržené koncernem Lycra Company SHEER SENSATION. Díky této přízi se snižuje elektrizování punčocháčů až o 80 %, a proto model redukuje "nalepování se" oblečení na nohy.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Hladké dámské punčochové kalhoty ELECTRA - 17 DEN (Antistatická lycra) daino 3-M

Hladké dámské punčochové kalhoty ELECTRA - 17 DEN (Antistatická lycra) daino 3-M, Dámské punčochové kalhoty Electra. Punčocháče jsou vyrobené z moderní příze navržené koncernem Lycra Company SHEER SENSATION. Díky této přízi se snižuje elektrizování punčocháčů až o 80 %, a proto model redukuje "nalepování se" oblečení na nohy.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Hladké dámské punčochové kalhoty ELECTRA - 17 DEN (Antistatická lycra) visone 4-L

Hladké dámské punčochové kalhoty ELECTRA - 17 DEN (Antistatická lycra) visone 4-L, Dámské punčochové kalhoty Electra. Punčocháče jsou vyrobené z moderní příze navržené koncernem Lycra Company SHEER SENSATION. Díky této přízi se snižuje elektrizování punčocháčů až o 80 %, a proto model redukuje "nalepování se" oblečení na nohy.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Hladké dámské punčochové kalhoty ELECTRA - 17 DEN (Antistatická lycra) visone 3-M

Hladké dámské punčochové kalhoty ELECTRA - 17 DEN (Antistatická lycra) visone 3-M, Dámské punčochové kalhoty Electra. Punčocháče jsou vyrobené z moderní příze navržené koncernem Lycra Company SHEER SENSATION. Díky této přízi se snižuje elektrizování punčocháčů až o 80 %, a proto model redukuje "nalepování se" oblečení na nohy.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Hladké dámské punčochové kalhoty ELECTRA - 17 DEN (Antistatická lycra) visone 2-S

Hladké dámské punčochové kalhoty ELECTRA - 17 DEN (Antistatická lycra) visone 2-S, Dámské punčochové kalhoty Electra. Punčocháče jsou vyrobené z moderní příze navržené koncernem Lycra Company SHEER SENSATION. Díky této přízi se snižuje elektrizování punčocháčů až o 80 %, a proto model redukuje "nalepování se" oblečení na nohy.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Hladké dámské punčochové kalhoty ELECTRA - 17 DEN (Antistatická lycra) fumo 4-L

Hladké dámské punčochové kalhoty ELECTRA - 17 DEN (Antistatická lycra) fumo 4-L, Dámské punčochové kalhoty Electra. Punčocháče jsou vyrobené z moderní příze navržené koncernem Lycra Company SHEER SENSATION. Díky této přízi se snižuje elektrizování punčocháčů až o 80 %, a proto model redukuje "nalepování se" oblečení na nohy.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Electra 17 den 2-4 fumo 2-S

Dámské punčochové kalhoty Gatta Electra 17 den 2-4 fumo 2-S, První dámské punčochové kalhoty s antistatickými vlastnostmi. Příze SHEER SENSATION redukuje elektrizování punčocháčů. Model je vyrobený z lycry a má jemnost 17 DEN. Punčocháče mají zesílený sed i špičky. Složení: 90 % polyamid, 10 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Electra 17 den 2-4 fumo 3-M

Dámské punčochové kalhoty Gatta Electra 17 den 2-4 fumo 3-M, První dámské punčochové kalhoty s antistatickými vlastnostmi. Příze SHEER SENSATION redukuje elektrizování punčocháčů. Model je vyrobený z lycry a má jemnost 17 DEN. Punčocháče mají zesílený sed i špičky. Složení: 90 % polyamid, 10 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty MONA TINA SOFT TOUCH 40 černá káva 2-S

Dámské punčochové kalhoty MONA TINA SOFT TOUCH 40 černá káva 2-S, Dámské punčochové kalhoty s jemností 40 DEN. Punčocháče mají pohodlný široký lem a elegantní a diskrétní ploché švy. Model je matný a má úzké nohavice, které krásně přiléhají k nohám. Složení: 94 % polyamid, 5 % elastan, 1 % bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské punčochové kalhoty ROSALIA 40 - Mikrovlákno, 40 DEN MODRÁ NOC 3-M

Dámské punčochové kalhoty ROSALIA 40 - Mikrovlákno, 40 DEN MODRÁ NOC 3-M, Dámské punčochové kalhoty s jemností 40 DEN. Punčocháče jsou vyrobené z mikrovlákna, nejsou průsvitné, jsou matné a nemají vyznačenou kalhotkovou část (sed) a špičky. Složení: 92 % polyamid, 8 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské punčochové kalhoty GB BODY PROTECT - 20 DEN, Puntíky nero 3-M

Dámské punčochové kalhoty GB BODY PROTECT - 20 DEN, Puntíky nero 3-M, Dámské puntíkované punčochové kalhoty pro těhotné ženy s pohodlným panelovým klínem ve přední části. Boční švy nedráždí zvětšující se bříško. Díky neobyčejně pružným přízím se punčocháče ideálně přizpůsobují postavě a při nošení jsou pohodlné a komfortní....

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské punčochové kalhoty GB BODY PROTECT - 20 DEN, Puntíky nero 4-L

Dámské punčochové kalhoty GB BODY PROTECT - 20 DEN, Puntíky nero 4-L, Dámské puntíkované punčochové kalhoty pro těhotné ženy s pohodlným panelovým klínem ve přední části. Boční švy nedráždí zvětšující se bříško. Díky neobyčejně pružným přízím se punčocháče ideálně přizpůsobují postavě a při nošení jsou pohodlné a komfortní....

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Runway wz 04 nero 1/2-XS/S

Dámské punčochové kalhoty Gatta Runway wz 04 nero 1/2-XS/S, Dámské síťované punčochové kalhoty typu "kabaretka" s malými očky. Punčocháče jsou zdobené, mají ploché švy a bavlněný klín. V pase modelu je guma, která při nošení netlačí. Špičky nejsou zesílené. Složení: 83 % polyamid, 17 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty GB BODY PROTECT - 20 DEN, Puntíky nero 2-S

Dámské punčochové kalhoty GB BODY PROTECT - 20 DEN, Puntíky nero 2-S, Dámské puntíkované punčochové kalhoty pro těhotné ženy s pohodlným panelovým klínem ve přední části. Boční švy nedráždí zvětšující se bříško. Díky neobyčejně pružným přízím se punčocháče ideálně přizpůsobují postavě a při nošení jsou pohodlné a komfortní....

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Tenké dámské punčochové kalhoty – vzor EVA LUREX NERO/SILVER 2

Tenké dámské punčochové kalhoty – vzor EVA LUREX NERO/SILVER 2, Dámské punčochové kalhoty Eva 20denier jsou vyrobeny z elastických přízí s polyamidovým hedvábím, díky čemuž jsou nejen výjimečně měkké a příjemné na&nbspdotek, ale také velmi odolné. Robustní punčochové kalhoty o tloušťce 20 den zahalí vaše nohy do mlhy z měkkého úpletu. Černé punčocháče s lesklými stříb...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské punčochové kalhoty Sesto Viva Caraibi 8 den 1-4 golden/odd.béžová 2-S

Dámské punčochové kalhoty Sesto Viva Caraibi 8 den 1-4 golden/odd.béžová 2-S, Jemné dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z lycry s jemností 8 DEN. Model nemá vyznačený sed. Zesílení špiček není viditelné. Punčocháče jsou velmi kvalitní.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Sesto Viva Caraibi 8 den 1-4 poudre/odc.béžová 2-S

Dámské punčochové kalhoty Sesto Viva Caraibi 8 den 1-4 poudre/odc.béžová 2-S, Jemné dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z lycry s jemností 8 DEN. Model nemá vyznačený sed. Zesílení špiček není viditelné. Punčocháče jsou velmi kvalitní.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Sesto Viva Caraibi 8 den 5-XL naturale/odc.béžová 5-XL

Dámské punčochové kalhoty Sesto Viva Caraibi 8 den 5-XL naturale/odc.béžová 5-XL, Jemné dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z lycry s jemností 8 DEN. Model nemá vyznačený sed. Zesílení špiček není viditelné. Punčocháče jsou velmi kvalitní.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Holly 8 den nero/černá 2-S

Dámské punčochové kalhoty Gatta Holly 8 den nero/černá 2-S, Letní dámské punčochové kalhoty s jemností 8 DEN. Punčocháče jsou vyrobné z příze typu Stretch. Model je neobyčejně jemný. Kalhotková část je typu "T-Band". Špičky nejsou vyznačené. Model poskytuje pocit pohodlí, komfortu a lehkosti.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Veneziana Microretina 5XL nero 1/2-XS/S

Dámské punčochové kalhoty Veneziana Microretina 5XL nero 1/2-XS/S, Síťované dámské punčochové kalhoty typu "kabaretka" s malými očky. Punčocháče v pase netlačí. Model má ploché švy a bavlněný klín. Zesílení špiček není viditelné. Složení: 79 % polyamid, 18 % elastan, 3 % bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Inez Caroline Elastil 20 den 4-XL Slečna 4-XL

Dámské punčochové kalhoty Inez Caroline Elastil 20 den 4-XL Slečna 4-XL, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z elastilu s jemností 20 DEN. Model má vyznačený sed a zesílené špičky. Ve velikosti 4 je malý klín. Obvod boků je 108 - 120 cm. Punčocháče jsou zabalené v krabičce.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Veneziana Microretina 5XL nero 3/4-M/L

Dámské punčochové kalhoty Veneziana Microretina 5XL nero 3/4-M/L, Síťované dámské punčochové kalhoty typu "kabaretka" s malými očky. Punčocháče v pase netlačí. Model má ploché švy a bavlněný klín. Zesílení špiček není viditelné. Složení: 79 % polyamid, 18 % elastan, 3 % bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Veneziana Microretina 5XL visone 3/4-M/L

Dámské punčochové kalhoty Veneziana Microretina 5XL visone 3/4-M/L, Síťované dámské punčochové kalhoty typu "kabaretka" s malými očky. Punčocháče v pase netlačí. Model má ploché švy a bavlněný klín. Zesílení špiček není viditelné. Složení: 79 % polyamid, 18 % elastan, 3 % bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Veneziana Microretina 5XL visone 1/2-XS/S

Dámské punčochové kalhoty Veneziana Microretina 5XL visone 1/2-XS/S, Síťované dámské punčochové kalhoty typu "kabaretka" s malými očky. Punčocháče v pase netlačí. Model má ploché švy a bavlněný klín. Zesílení špiček není viditelné. Složení: 79 % polyamid, 18 % elastan, 3 % bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Omsa Innovattiva 70 den 2-5 nero/černá 2-S

Dámské punčochové kalhoty Omsa Innovattiva 70 den 2-5 nero/černá 2-S, Dámské punčochové kalhoty s jemností 70 DEN. Punčocháče jsou bezešvé, krycí a jsou vyrobené z mikrovlákna. Model má měkký vysoký lem. Špičky nejsou vyznačené. Složení: 88 % polyamid, 11 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochy Knittex Noa Silver Fresh 40 den nero 3-M

Dámské punčochy Knittex Noa Silver Fresh 40 den nero 3-M, Dámské punčochové kalhoty s jemností 40 DEN, které jsou vyrobené z mikrovlákna.Tyto punčocháče jsou pokryté ionty stříbra, mají antibakteriální vlastnosti a dodávají pocit svěžesti a pohodlí i při nošení po dobu celého dne. Materiálové složení: 94 % polyamid, 6 % elastan

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Sesto Caldo 70 den 2-4 nero/černá 3-M

Dámské punčochové kalhoty Sesto Caldo 70 den 2-4 nero/černá 3-M, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z velmi kvalitního mikrovlákna. Punčocháče jsou matné, nejsou průsvitné a nemají vyznačený sed s klínem. Ve velikosti 2 - 4 je malý klín. Složení: 86 % polyamid, 14 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Sesto Viva Caraibi 8 den 5-XL visone/odc.béžová 5-XL

Dámské punčochové kalhoty Sesto Viva Caraibi 8 den 5-XL visone/odc.béžová 5-XL, Jemné dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z lycry s jemností 8 DEN. Model nemá vyznačený sed. Zesílení špiček není viditelné. Punčocháče jsou velmi kvalitní.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Holly 8 den daino/odc.béžová 3-M

Dámské punčochové kalhoty Gatta Holly 8 den daino/odc.béžová 3-M, Letní dámské punčochové kalhoty s jemností 8 DEN. Punčocháče jsou vyrobné z příze typu Stretch. Model je neobyčejně jemný. Kalhotková část je typu "T-Band". Špičky nejsou vyznačené. Model poskytuje pocit pohodlí, komfortu a lehkosti.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Holly 8 den daino/odc.béžová 4-L

Dámské punčochové kalhoty Gatta Holly 8 den daino/odc.béžová 4-L, Letní dámské punčochové kalhoty s jemností 8 DEN. Punčocháče jsou vyrobné z příze typu Stretch. Model je neobyčejně jemný. Kalhotková část je typu "T-Band". Špičky nejsou vyznačené. Model poskytuje pocit pohodlí, komfortu a lehkosti.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Inez Caroline Elastil 20 den 4-XL bianco 4-XL

Dámské punčochové kalhoty Inez Caroline Elastil 20 den 4-XL bianco 4-XL, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z elastilu s jemností 20 DEN. Model má vyznačený sed a zesílené špičky. Ve velikosti 4 je malý klín. Obvod boků je 108 - 120 cm. Punčocháče jsou zabalené v krabičce.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Inez Caroline Elastil 20 den 4-XL přírodní 4-XL

Dámské punčochové kalhoty Inez Caroline Elastil 20 den 4-XL přírodní 4-XL, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z elastilu s jemností 20 DEN. Model má vyznačený sed a zesílené špičky. Ve velikosti 4 je malý klín. Obvod boků je 108 - 120 cm. Punčocháče jsou zabalené v krabičce.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Inez Caroline Elastil 20 den 4-XL nero 4-XL

Dámské punčochové kalhoty Inez Caroline Elastil 20 den 4-XL nero 4-XL, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z elastilu s jemností 20 DEN. Model má vyznačený sed a zesílené špičky. Ve velikosti 4 je malý klín. Obvod boků je 108 - 120 cm. Punčocháče jsou zabalené v krabičce.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Sofia 20 den 5-XL, 3-Max béžová/dec.Béžová 3max

Dámské punčochové kalhoty Gatta Sofia 20 den 5-XL, 3-Max béžová/dec.béžová 3max, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z příze typu "filanca" (elastil). Punčocháče jsou poloprůsvitné, matné a mají zesílený sed s velkým klínem vzadu. Složení: 100 % polyamid.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Inez Caroline Elastil 20 den 4-XL Béžová 4-XL

Dámské punčochové kalhoty Inez Caroline Elastil 20 den 4-XL béžová 4-XL, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z elastilu s jemností 20 DEN. Model má vyznačený sed a zesílené špičky. Ve velikosti 4 je malý klín. Obvod boků je 108 - 120 cm. Punčocháče jsou zabalené v krabičce.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Inez Caroline Elastil 20 den 4-XL lev 4-XL

Dámské punčochové kalhoty Inez Caroline Elastil 20 den 4-XL lev 4-XL, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z elastilu s jemností 20 DEN. Model má vyznačený sed a zesílené špičky. Ve velikosti 4 je malý klín. Obvod boků je 108 - 120 cm. Punčocháče jsou zabalené v krabičce.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Sesto Viva Caraibi 8 den 1-4 miele/odc.béžová 3-M

Dámské punčochové kalhoty Sesto Viva Caraibi 8 den 1-4 miele/odc.béžová 3-M, Jemné dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z lycry s jemností 8 DEN. Model nemá vyznačený sed. Zesílení špiček není viditelné. Punčocháče jsou velmi kvalitní.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Sesto Viva Caraibi 8 den 1-4 miele/odc.béžová 2-S

Dámské punčochové kalhoty Sesto Viva Caraibi 8 den 1-4 miele/odc.béžová 2-S, Jemné dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z lycry s jemností 8 DEN. Model nemá vyznačený sed. Zesílení špiček není viditelné. Punčocháče jsou velmi kvalitní.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Sesto Viva Caraibi 8 den 5-XL miele/odc.béžová 5-XL

Dámské punčochové kalhoty Sesto Viva Caraibi 8 den 5-XL miele/odc.béžová 5-XL, Jemné dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z lycry s jemností 8 DEN. Model nemá vyznačený sed. Zesílení špiček není viditelné. Punčocháče jsou velmi kvalitní.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Sesto Viva Caraibi 8 den 1-4 naturale/odc.béžová 2-S

Dámské punčochové kalhoty Sesto Viva Caraibi 8 den 1-4 naturale/odc.béžová 2-S, Jemné dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z lycry s jemností 8 DEN. Model nemá vyznačený sed. Zesílení špiček není viditelné. Punčocháče jsou velmi kvalitní.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Holly 8 den béžová/dec.béžová 2-S

Dámské punčochové kalhoty Gatta Holly 8 den béžová/dec.béžová 2-S, Letní dámské punčochové kalhoty s jemností 8 DEN. Punčocháče jsou vyrobné z příze typu Stretch. Model je neobyčejně jemný. Kalhotková část je typu "T-Band". Špičky nejsou vyznačené. Model poskytuje pocit pohodlí, komfortu a lehkosti.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK