Handsfree bluetooth

Pro vyhledávací frázi Handsfree bluetooth jsme na našem vyhledávači našli 6352 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Handsfree bluetooth trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 6352 produktů

Philips TAT2206, růžová

Ke zdroji zvuku je připojíte bez použití kabelu pomocí Bluetooth 5.0 bezdrátové technologie – moderní přenosná sluchátka Philips TAT2206 vám hned po spárování s mobilem pustí do uší zvuk skvělé kvality a budou hrát celých 6 h na nabití. Dalších 12 h provozu přidá nabíjecí box. Model je odolný vodě dle IPX4 a vybavený handsfree funkcí.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Happy Plugs Air 1 Zen, světle zelená

Díky příjemně vyladěnému zvuku jsou doslova meditací pro uši – nádherná Bluetooth 5.2 sluchátka Happy Plugs Air 1 Zen hrají skutečně božsky a přináší poslouchajícím vnitřní radost a klid. Na nabití vydrží 6 h, energii pro dalších 24 h provozu sluchátek dodá 600mAh nabíjecí box. Systém 4 mikrofonů garantuje naprosto čisté handsfree hovory. Biomaster technologie zastavuje r...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Connect IT True Wireless HYPER-BASS Ed. 2, černá - zánovní

Ideální pro sportovce, kvalitním zvukem ovšem potěší i sportu neholdující posluchače – stylová bezdrátová Bluetooth 5.0 sluchátka Connect IT True Wireless HYPER-BASS Ed. II BT výborně drží v uších a jsou vhodná také pro handsfree hovory. V provozu vydrží díky nabíjecímu pouzdru 25 h, součástí balení je nabíjecí 500mAh pouzdro.

Více informací
Dostupnost: neudáno

GoGEN TWS CREW, bílá

Špuntovky s dobrým zvukem a pěkným designem jsou Bluetooth 5.0 sluchátka GoGEN TWS CREW, která mají zvuk rozdělený na P a L kanál a disponují mikrofonem pro handsfree hovory. Na nabití hrají 4 h, dalších 12 h energie pro provoz dodá nabíjecí box. Sluchátka jsou odolná vodě dle normy IPX4.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Evolveo Armor O2

Je voděodolný dle normy IPX7 a na vodní hladině dokonce i plave – outdoorový Bluetooth 5.0 reproduktor Evolveo Armor O2 si můžete vzít klidně i k bazénu. Hraje výkonem 12 W a jeho zvuk je příjemně vyladěný. K dispozici vám bude i AUX In vstup, USB-C rozhraní, slot na SD/TF karty a mikrofon pro handsfree. Na nabití hraje 24 h.

Více informací
Dostupnost: neudáno

LAMAX Dots2 Wireless Charging - použité

Stvořena pro poslech jakéhokoliv hudebního žánru bez předimenzovaných basů – TWS Bluetooth 5.0 sluchátka LAMAX Dots2 mají perfektně vyladěný zvuk díky kvalitním měničům a jsou ideální i pro handsfree hovory. Na nabití hrají až 6 h a 5 plných nabití zajistí nabíjecí pouzdro s 550mAh akumulétorem.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Niceboy RAZE 3 Atom, černá

Malého šikulu s hudebním výkonem 6 W a s krásně znělým zvukem oceníte nejen při cestování – Bluetooth 5.0 reproduktor Niceboy RAZE 3 Atom zpestří vaše dny streamovanou hudbou, muzikou z microSD karty nebo z USB flash disku klidně i doma nebo na zahradě. Je voděodolný, má FM tuner, nechybí mu handsfree mikrofon a hraje až 10 h na nabití.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Niceboy VOICE Call BT PRO

Srozumitelné hovory i online komunikaci v prvotřídní hlasové čistotě zajistí bezdrátový handsfree mikrofon Niceboy VOICE Call BT PRO s Bluetooth 5.0 technologií a AUX In i USB portem. Přístroj je osazen systémem 4 všesměrových digitálních mikrofonů a 8W reproduktorem se silným zvukem. Na nabití vydrží v provozu až 15 h.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Altec Lansing Cooper bezdrátový reproduktor černý

Bezdrátový reproduktor Altec Lansing Cooper s parádním zvukem a výkonem 2× 10 W. Přehrává přes Bluetooth 4.0 se standardem EDR a na jedno nabití vydrží až 3,5 hodiny díky baterii o kapacitě 2200 mAh. Má také vestavěný mikrofon pro hands-free volání.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Reproduktor a svítidlo na kolo

Šlapejte do pedálů za doprovodu muziky díky reproduktoru a svítidlu na kolo, které se pyšní hudebním výkonem 3 W a zabudovanými světelnými LED diodami se 3 režimy svícení. Reproduktor je odolný proti postříkání vodou a na jedno nabití hraje až 6 h. Mikrofon umožní vyřizovat handsfree hovory. Do výbavy dostal Bluetooth, čtečku karet i AUX In.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Sony WH-XB700 bezdrátová sluchátka, modrá

Stylově čistá a se špičkovými zvukovými vlastnostmi díky technologii EXTRA BASS – taková jsou bezdrátová Bluetooth sluchátka Sony WH-XB700 s funkcí NFC. Provoz sluchátek zajišťuje nabíjecí baterie s výdrží až 30 h. Nechybí funkce rychlonabíjení, handsfree mikrofon a podpora hlasového asistenta.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Skullcandy JIB+ Wireless, žlutá/černá

Potěšte své ušní bubínky prima zvukem z moderních bezdrátových Bluetooth 5.0 sluchátek Skullcandy JIB+ Wireless, která mají kvalitní 9mm měniče a integrovaný handsfree mikrofon s ovládáním. Sluchátka s lehkou konstrukcí kolem krku hrají na jedno nabití až 6 h a pyšní se úpravou odolnou stříkající vodě.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Urbanears Alby, bílá

Krásně minimalistický švédský design, bravurně vyladěný zvuk pro multižánrový poslech – stylová Bluetooth 5.0 sluchátka Urbanears Alby mezi ostatními TWS sluchátky opravdu vynikají. Mají kvalitní mikrofon pro handsfree hovory, dotyková ovládací tlačítka, IPX4 certifikaci, výdrž 3 h a nabíjecí box pro další 4 plná nabití.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Niceboy HIVE Podsie 2021, Polar White

Díky nabíjecímu 500mAh pouzdru hrají celkem až 35 h – moderní Bluetooth 5.1 špuntová sluchátka Niceboy HIVE Podsie 2021 jsou příjemným překvapením 21. roku 21. století. Pyšní se 8mm měniči a opravdu vymazleným zvukem se silnými basy, za kterými stojí MaxxBass technologie. Pochlubit se mohou i mikrofonem s potlačením okolních hluků pro čisté handsfree hovory....

Více informací
Dostupnost: neudáno

Jlab JBuddies Studio Kids Wireless, šedá/modrá

Díky omezené hlasitosti na 85 dB nepoškodí citlivý dětský sluch – moderní Bluetooth sluchátka JLab JBudies Studio Kids Wireless jsou určená dětem od 6 do 16 let. Díky Shareport funkci umožňují sdílet hudbu s kamarádem. Do výbavy dostala handsfree mikrofon a baterii s výdrží 24 h na jedno nabití. Na uších jsou velice pohodlná, konstrukce je sklápěcí....

Více informací
Dostupnost: neudáno

JVC HA-A5T, bílá

Minimalistický stylový design a příjemný zvuk mají Bluetooth 5.1 sluchátka JVC HA-A5T osazená 6mm měniči a vybavená handsfree mikrofonem i baterií s výdrží 5 h na nabití. Nabíjecí box prodlouží dobu provozu sluchátek o dalších 10 h. Sluchátka jsou odolná vodě a potu dle normy IPX4.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Garmin Camper 890 MT-D

8" GPS navigace navigace uzpůsobená speciálně pro karavany. Garmin Camper 890 MT-D má mapy Evropy s doživotními aktualizacemi, údaje z databází radarů a kempařských databází ACSI, CamperContact a Trailer’s PARK. Výhodou jsou podrobné informace o dopravě, počasí a cenách paliva, vestavěný hlasový asistent*, Wi-Fi připojení pro aktualizaci map a technologie Bluetooth pro po...

Více informací
Dostupnost: neudáno

SWISSTEN Active, limetková

Tomu, kdo miluje pohyb a hudbu, by neměla uniknout Bluetooth 4.2 sportovní sluchátka SWISSTEN Active, která mají speciální háčky do uší a kabel vedený kolem krku pro co nejlepší fixaci na místě i při sportování. Nechybí jim ani mikrofon pro handsfree telefonování, nabíjecí baterie s výdrží 4,5 h a tlačítkové ovládání.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Sony SRS-XB13, model 2021, hnědá/šedá

Malý tělem, ale velký svým zvukem – přenosný Bluetooth 4.2 reproduktor Sony SRS-XB13 odzbrojuje nečekaně silným zvukovým projevem. Díky DSP rozptyluje zvuk do všech směrů a díky Extra Bass posiluje basy. Je vybaven handsfree mikrofonem, odolá vodě i prachu dle normy IP67 a na nabití hraje až 16 h.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Intezze TRIQ černá

Pyšní se oceněním Design Award 2022 za inovativní designové provedení – prudce stylová Bluetooth 5.1 sluchátka Intezze TRIQ mají jedinečné nabíjecí pouzdro bez víčka. Disponují handsfree funkcí, nabízí dospěle znějící zvuk a na jedno nabití hrají až 6 h. Energii pro dalších 20 h provozu sluchátek dodá 300mAh nabíjecí pouzdro.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Buxton BTW 3300 TWS, černá

Pohodový poslech hudby zajistí bezdrátová Bluetooth sluchátka Buxton BTW 3300, která mají 13mm měniče a dobře sedící pecky v uších. Disponují mikrofony pro handsfree hovory, jsou odolná vodě dle normy IPX4 a na jedno nabití hrají až 7 h. Díky nabíjecímu boxu se celková doba provozu sluchátek prodlužuje na 26 h.

Více informací
Dostupnost: neudáno

OTL Technologies Batman Gotham City dětská bezdrátová sluchátka

Líbivý design, příjemný zvuk, 24h výdrž na nabití – dětská Bluetooth 5.1 sluchátka OTL Technologies Batman Gotham City potěší všechny malé posluchače a posluchačky. Mají nastavitelnou hlasitost na 85 nebo 95 dB a lze je používat také pro handsfree hovory díky vestavěnému mikrofonu. Kabel umožňuje připojení dalších sluchátek a sdílení hudby s kamarádem....

Více informací
Dostupnost: neudáno

OTL Technologies Mario kart dětská bezdrátová sluchátka

Líbivý design, příjemný zvuk, 24h výdrž na nabití – dětská Bluetooth 5.1 sluchátka OTL Technologies Mario kart potěší všechny malé posluchače a posluchačky. Mají nastavitelnou hlasitost na 85 nebo 95 dB a lze je používat také pro handsfree hovory díky vestavěnému mikrofonu. Kabel umožňuje připojení dalších sluchátek a sdílení hudby s kamarádem....

Více informací
Dostupnost: neudáno

MARLEY Liberate Air bezdrátová sluchátka, černá/hnědá - zánovní

Najeďte na jamajskou pohodu díky hudbě z originálních Bluetooth 5.0 sluchátek Marley Liberate Air, jejichž design je inspirován samotným králem reggae Bobem Marleyem. Sluchátka mají 5,6mm měniče, hrají čistým zvukem a pyšní se dotykovým ovládáním i handsfree mikrofonem. Výdrž na nabití je 9 h.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Sony SRS-XE200, šedá

Extra moderní design, extra vyladěný zvuk – přenosný Bluetooth 5.2 reproduktor Sony SRS-XE200 se pyšní IP67 odolností vodě, nárazům a prachu i difuzorem Line-Shape Diffuser pro ještě lepší a rovnoměrnější rozptyl zvuku po ozvučovaném prostoru. Nabízí také handsfree funkci a výdrž na nabití až 16 h.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Sony SRS-XE200, modrá

Extra moderní design, extra vyladěný zvuk – přenosný Bluetooth 5.2 reproduktor Sony SRS-XE200 se pyšní IP67 odolností vodě, nárazům a prachu i difuzorem Line-Shape Diffuser pro ještě lepší a rovnoměrnější rozptyl zvuku po ozvučovaném prostoru. Nabízí také handsfree funkci a výdrž na nabití až 16 h.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Sony SRS-XE300, šedá

Extra moderní design, extra vyladěný zvuk – přenosný Bluetooth 5.2 reproduktor Sony SRS-XE300 se pyšní IP67 odolností vodě, nárazům a prachu i difuzorem Line-Shape Diffuser pro ještě lepší a rovnoměrnější rozptyl zvuku po ozvučovaném prostoru. Nabízí také handsfree funkci a výdrž na nabití až 24 h.

Více informací
Dostupnost: neudáno

GoGEN BS 420 Funbee - použité

Dá se nosit zavěšený přes rameno a oslňuje parádní světelnou LED show – přenosný Bluetooth 4.2 reproduktor GoGEN BS 420 Funbee nabízí skvělý zvuk a hudební výkon RMS 2× 15 W. Disponuje AUX In portem, USB portem i FM tunerem. Na jedno nabití 4500mAh baterie hraje až 10 h. Je vybaven handsfree mikrofonem a odolný vodě dle normy IPX6.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Sony WI-C100, černá

Moderní špuntovky s páskem kolem krku – Bluetooth 5.0 sluchátka Sony WI-C100 nabízí vyvážený zvuk, kvalitní mikrofon pro čisté handsfree hovory, až 25h výdrž na nabití, rychlonabíjecí funkci, DSEE technologii pro obnovu kvality zvuku u komprimovaných nahrávek i funkce rychlého párování Google Fast Pair a Swift Pair. Díky IPX4 certifikaci garantovaně odolají vodě a potu....

Více informací
Dostupnost: neudáno

Sony WI-C100, bílá

Moderní špuntovky s páskem kolem krku – Bluetooth 5.0 sluchátka Sony WI-C100 nabízí vyvážený zvuk, kvalitní mikrofon pro čisté handsfree hovory, až 25h výdrž na nabití, rychlonabíjecí funkci, DSEE technologii pro obnovu kvality zvuku u komprimovaných nahrávek i funkce rychlého párování Google Fast Pair a Swift Pair. Díky IPX4 certifikaci garantovaně odolají vodě a potu....

Více informací
Dostupnost: neudáno

Philips TAT2236, bílá - rozbaleno

Ke zdroji zvuku je připojíte bez použití kabelu pomocí Bluetooth 5.0 bezdrátové technologie – moderní přenosná sluchátka Philips TAT2236 vám hned po spárování s mobilem pustí do uší zvuk skvělé kvality a budou hrát celých 6 h na nabití. Dalších 12 h provozu přidá nabíjecí box. Model je odolný vodě dle IPX4 a vybavený handsfree funkcí.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Anker SoundCore Flare 2, černá - použité

Zvukem vás doslova obejme – moderní Bluetooth 5.0 reproduktor Anker SoundCore Flare 2 ho totiž rozptyluje do všech směrů a vytváří perfektní audio prostorový efekt. Nabízí výkon 20 W s možností BassUp zesílení basů. Ve výbavě nechybí mikrofon pro handsfree, LED diody a 5200mAh baterie s výdrží 12 h na nabití.

Více informací
Dostupnost: neudáno

GoGEN TWS Buddy - zánovní

Dva špuntoví kámoši prozáří váš den muzikou ve skvělé kvalitě – moderní Bluetooth 5.0 sluchátka GoGEN TWS Buddy jsou jako dělaná pro časté poslouchání nejen mimo domov. Pyšní se True Wireless Stereo technologií, vyváženým zvukem, mikrofonem pro handsfree hovory, dotykovým ovládáním, výdrží 8 h a nabíjecím pouzdrem.

Více informací
Dostupnost: neudáno

JBL Tune 710BT, růžová

JBL Pure Bass Sound potěší vaše uši, moderní design zase vaše oči – Bluetooth 5.0 sluchátka JBL Tune 710BT udělají radost posluchačům v každém ohledu. Mají výkonné měniče, podporují vícebodové připojení, na nabití hrají až 50 h, disponují mikrofonem pro handsfree, rozumí si s hlasovými asistenty a navíc je lze složit do kompaktního tvaru....

Více informací
Dostupnost: neudáno

Intezze MINI, černá - použité

Minimální rozměry a hmotnost, avšak maximální radost z poslechu hudby i podcastů nabízí miniaturní Bluetooth 5.3 sluchátka Intezze MINI, která jsou osazená 10mm dynamickými měniči a lze je používat v Mono režimu. Na jedno nabití hrají 4 h, dalších 8 h přidá nabíjecí box. Samozřejmostí je mikrofon a funkce handsfree. Model je odolný vodě a potu dle normy IPX4....

Více informací
Dostupnost: neudáno

SENCOR SSS 6502 HYPE, černá

Šíří zvuk do všech stran, hraje až 8 h, disponuje TWS technologií – přenosný Bluetooth 5.0 reproduktor SENCOR SSS 6502 HYPE vám přehraje muziku i z paměťové karty nebo AUX In zdroje. Je odolný vodě dle normy IPX7 a lze ho používat i pro handsfree hovory.

Více informací
Dostupnost: neudáno

SENCOR SSS 6602 HYPE L, černá

Šíří zvuk do všech stran, hraje až 8 h, disponuje TWS technologií – přenosný Bluetooth 5.0 reproduktor SENCOR SSS 6602 HYPE L vám přehraje muziku i z paměťové karty nebo AUX In zdroje. Je odolný vodě dle normy IPX7 a lze ho používat i pro handsfree hovory.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Roadstar RU-375BT

Dopřejte si bezpečnou zábavu při řízení automobilu v podobě hudby z AM/FM autorádia Roadstar RU-375BT vybaveného USB portem, slotem na microSD karty, AUX In a Bluetooth technologií pro vyřizování handsfree hovorů. Výkon přístroje je 4× 18 W, umí dobíjet mobilní zařízení a pyšní se modře podsvícenými tlačítky.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Panasonic RB-M300BE, bílá

Krásně dynamický zvuk a silné basy díky XBS DEEP technologii nabídnou vašim uším moderní Bluetooth 5.0 sluchátka Panasonic RB-M300BE s výkonnými 40mm neodymovými měniči a s možností kabelového připojení. Na jedno nabití hrají 50 h a za 15 minut nabíjení jsou připravena pro další 3 h provozu. Ve výbavě nechybí mikrofon pro handsfree a komunikaci s hlasovými asistenty....

Více informací
Dostupnost: neudáno

Jabra Elite 45h, zlatá/béžová

Elegantním provedením a brilantním zvukem vás okouzlí špičková Bluetooth 5.0 sluchátka Jabra Elite 45h osazená 40mm výkonnými měniči, systémem MEMS mikrofonů potlačujícím okolní hluky při handsfree telefonování a vysokokapacitní baterií s výdrží až 50 h na nabití. Potěší i složitelnou konstrukcí, pohodlnými náušníky a rychlonabíjecí funkcí....

Více informací
Dostupnost: neudáno

Philips TAUH202 bezdrátová sluchátka

Jsou lehoulinká jako vánek, ale hrají přímo hromovými basy – bezdrátová Bluetooth 4.2 sluchátka Philips TAUH202 bodují nízkou hmotností 195 g a znělým zvukem díky 32mm neodymovým měničům. Na nabití vydrží v provozu až 15 h a lze je používat pro handsfree hovory. Konstrukci je možné složit.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Philips TAT5505, černá

V každém svém milimetru elegantní a s výborným zvukem bez okolních ruchů díky ANC technologii jsou bezdrátová Bluetooth 5.0 sluchátka Philips TAT5505 s 8mm výkonnými měniči a duálními mikrofony pro čisté handsfree hovory. Na nabití hrají až 5 h a dalších 15 h přidá nabíjecí pouzdro. Sluchátka jsou vodě a potuodolná.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Sudio FEM True wireless sluchátka, černá

Bezdrátové špunty do uší s parádním zvukem. Sudio FEM True wireless sluchátka, černá vydrží přehrávat přes Bluetooth až 20 hodin. S vestavěným duálním mikrofonem a ovládáním na sluchátku pohodlně vyřídíte své hovory hands-free. Sluchátka jsou voděodolná a můžete si je tak vzít do fitka nebo ven do deště.

Více informací
Dostupnost: neudáno

SENCOR SWM 4545 - zánovní

Neumí vaše autorádio přehrávat muziku z USB? Nepodporuje paměťové karty? Pak vám přijde vhod praktický Bluetooth transmitter SENCOR SWM 4545 s vestavěným mikrofonem pro handsfree hovory, se slotem na microSD/TF karty a s 2× USB konektory. FM modulátor nabízí 206 FM stanic a podporu souborů MP3/WMA/FLAC i WAV.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Niceboy HIVE 2 Joy 2021, černá/modrá

Joy znamená radost a moderní přenosná Bluetooth 5.0 sluchátka Niceboy HIVE 2 Joy 2021 radost rozsévají plnými hrstmi díky svému špičkovému zvuku s Maxxbass technologií. Bodují lehkou složitelnou konstrukcí, pohodlnou čelenkou a náušníky, handsfree mikrofonem, možností použít audio kabel a výdrží 30 h na nabití.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Jlab GO Air True Wireless Earbuds, černá

Křišťálově čistým zvukem vás potěší moderní Bluetooth 5.0 sluchátka JLab GO Air True Wireless Earbuds s kvalitními 8mm neodymovými měniči a 3režimovým ekvalizérem pro úpravu zvuku. Vybavena jsou MEMS mikrofony pro čisté handsfree hovory a na nabití hrají 5 h. Dalších 15 h provozu přidá nabíjecí 370mAh pouzdro s vestavěným nabíjecím kabelem....

Více informací
Dostupnost: neudáno

Jlab Rewind Wireless Retro, černá

Vypadají jako z 80. a 90. let minulého století – retro přenosná Bluetooth 4.2 sluchátka JLab Rewind Wireless Retro mají skvělý retro design a v balení navíc dva páry pěnových náušníků v různých barvách. Hrají čistým zvukem díky 36mm měničům, mají MEMS mikrofon pro čisté handsfree hovory a na nabití vydrží 12 h v provozu.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Apple AirPods Max, Silver (MGYJ3ZM/A)

Bohové mezi sluchátky – to jsou jednoznačně bezdrátová Bluetooth 5.0 sluchátka Apple AirPods Max, která mají ANC technologii aktivního potlačení hluků z okolí, Transparency režim, adaptivní ekvalizér a prostorový zvuk. Osazena jsou 40mm dynamickými měniči s duálními neodymovými magnety, podporují hlasové ovládání, mají handsfree funkci a hrají 20 h na nabití....

Více informací
Dostupnost: neudáno

Intezze EVO, caffé latte

Za jejich špičkovým zvukem stojí výkonné 13mm grafénové měniče – moderní Bluetooth 5.2 sluchátka Intezze EVO zaujmou vynikajícími audio vlastnostmi i skvělou výdrží 7,5 h na jedno nabití. Dalších 32,5 h přidá 400mAh nabíjecí box. Model je odolný vodě i potu dle normy IPX5 a má kvalitní MEMS mikrofony pro čisté handsfree hovory.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Panasonic RZ-B100, bílá

Krásná svým sofistikovaným vzhledem, vynikající svým čistým zvukem jsou voděodolná bezdrátová Bluetooth 5.0 sluchátka Panasonic RZ-B100 osazená 13mm měniči a vybavená technologií XBS pro silné basové tóny. Disponují MEMS mikrofonem pro kvalitní handsfree hovory. Na nabití hrají 4 h a dalších 12 h přidá nabíjecí box.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Muse M-720 přenosný reproduktor, černá/žlutá

Tak ten je opravdu stylový! Pokud hledáte přenosný Bluetooth reproduktor, který má kvalitní zvuk a zajímavý design, je pro vás Muse M-720 správnou volbou. Reproduktor má výkon 10 W, 2 integrované reproduktory, NFC automatické párování, funkci handsfree a nabíjecí baterii Li-Ion.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Energy Sistem Earphones Neckband 3 bezdrátová sluchátka, černá

Jezdíte na kole, běháte, pumpujete svaly? Je jedno, čemu se věnujete, Bluetooth sluchátka Energy Sistem Earphones Neckband 3 jsou navržena pro maximální pohodlí v každé situaci. Mají vestavěná tlačítka, mikrofon pro handsfree hovory a baterii s výdrží až 10 h. Praktické magnety brání zamotání.

Více informací
Dostupnost: neudáno

JBL Endurance Run BT bezdrátová sluchátka, černá

Žádné vypadávání z ucha ani při extrémní pohybové aktivitě – užijte si běh a hudbu díky přenosným Bluetooth v4.1 sluchátkům JBL Endurance Run BT s dosahem bezdrátového signálu 10 m a s výdrží baterie na 1 nabití až 6 h. Certifikace IPX5 zaručuje odolnost vodě a potu, nechybí ani mikrofon pro handsfree.

Více informací
Dostupnost: neudáno

LAMAX Base1

Moderní bezdrátovky s uzavřenou konstrukcí a náušníky přes uši – to jsou stylová Bluetooth 4.2 sluchátka LAMAX Base1, která se pyšní dokonce i slotem na microSD karty. Posluchačům nabízí vyvážený zvuk díky výkonným 40mm měničům, 20h výdrž na nabití, možnost připojení audio kabelu a také funkci handsfree.

Více informací
Dostupnost: neudáno

LAMAX Storm1, černý

Parťák-reprák do deště i do sněhu? Tak to je 40W Bluetooth 5.0 reproduktor s 15 h výdrží LAMAX Storm1 z rodiny outdoor zařízení s krytím IP67 a pogumovaným tělem. Zahraje i v náročnějších podmínkách skvělým zvukem a nadstandardním výkonem. Nabízí 3 režimy zvuku včetně prostorového, funkci TWS a handsfree.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2S

Jejich pouzdro můžete nabíjet i bezdrátově a vaše uši potěší úžasně čistým zvukem – moderní Bluetooth 5.0 sluchátka Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2S si budete pochvalovat pro jejich skvělé audio vlastnosti i výdrž 5 h na nabití. O 3 plná nabití se postará jejich nabíjecí box a ve výbavě mají i handsfree mikrofon.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Honor Choice - použité

Jak je jednou strčíte do uší, už je pro jejich špičkový zvuk nebudete chtít vyndat – ryze bezdrátová TWS Bluetooth 5.0 sluchátka Honor Choice si okamžitě zamilujete. Za jejich vyladěným zvukem stojí 7mm měniče a zvuk díky nízké latenci nezaostává za obrazem při sledování videí. Mají duální mikrofony pro handsfree, výdrž 6 h na nabití a nabíjecí box....

Více informací
Dostupnost: neudáno

Carneo S7 BT, černá

Bezdrátová sluchátka s parádním zvukem a potlačením okolního šumu. Carneo S7 BT, černá vydrží přehrávat přes Bluetooth až 5 hodin a plně nabitá jsou během 1 hodiny. S vestavěným mikrofonem a ovládáním na sluchátku pohodlně vyřídíte své hovory hands-free. Dokáže přehrávat i z MicroSD karty. Sluchátka jsou skládací a skvěle se tak hodí na cesty....

Více informací
Dostupnost: neudáno

Rohnson RS-1030 VagaBoy 30, černá

Nikdy se neokouká, nikdy se neoposlouchá – přenosný Bluetooth 5.0 reproduktor Rohnson RS-1030 VagaBoy 30 má krásný nadčasový design odolný vodě dle IPX7 a díky 2 kvalitním převodníkům i dvojí basové membráně hraje znělým a čistým zvukem. Hudební výkon je celkem 30 W, ve výbavě nechybí mikrofon pro handsfree hovory a 12h provoz zajistí 3600mAh baterie....

Více informací
Dostupnost: neudáno

Rohnson RS-1040 LoneWolf, 40 černá

Nikdy se neokouká, nikdy se neoposlouchá – přenosný Bluetooth 5.0 reproduktor Rohnson RS-1040 LoneWolf 40 má krásný nadčasový design odolný vodě dle IPX7 a díky 2 kvalitním převodníkům hraje znělým a čistým zvukem. Na výběr budete mít ze 3 zvukových režimů. Hudební výkon je celkem 40 W, ve výbavě nechybí mikrofon pro handsfree hovory a 12h provoz zajistí 4000mAh baterie....

Více informací
Dostupnost: neudáno
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK