Kamenny obklad

Pro vyhledávací frázi Kamenny obklad jsme na našem vyhledávači našli 394 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Kamenny obklad trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 394 produktů

Kamenný obklad Vaspo - PÍSKOVEC V3 PÍSKOVCOVÝ - cena za balení

~589 Kč/m2~Betonový obklad Pískovec V3 Pískovcový uchvátí svým do žluta zbarveným a propracovaným povrchem, který je nepravidelně rýhovaný a ozdobený jemným přirozeným zvrásněním. Moderní šmrnc tomuto umělému kamenu dodává těsné přiléhání okrajů, což navíc výrazně zjednoduší pokládku.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Kamenný obklad Vaspo - VRŠATEC HNĚDÝ - cena za balení

~1048 Kč/m2~Obkladový kámen Vršatec Hnědý je novinka z loňského roku. Precizní výrobní postupy dovolují bezchybný nepravidelný vzhled připomínající slovenskou Vršateckou skálu. Zákazníci tuto imitaci kamene oblibou používají jako fasádní obklad. Umělý kámen Vršatec Hnědý disponuje nevšedním designem, který oceníte.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Kamenný obklad Magicrete - ROMANO CLASSICO - cena za balení

~1138 Kč/m2~Nepravidelný kámen Romano Classico je obklad imitující klasickou skladbu přírodního kamene. Obložená stěna tvoří smíšenou kombinaci kamenů menších a větších rozměrů v oranžovém zbarvení. Umělý kámen napodobuje tradiční skalnatou horninu, proto je nutné ho ve výsledku vyspárovat. Mrazuvzdornost je zajištěna.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Kamenný obklad Stegu - CALIFORNIA 1 DESERT - cena za balení

~990 Kč/m2~Betonový obklad California 1 Desert Vás okouzlí svou neobvyklou konstrukcí a unikátním béžovohnědým zabarvením jemně otesaných kamenů. Umělý obkladový kámen se vyznačuje neviditelnými spoji, díky kterým je imitace kamene zajímavá i ve větší obložené ploše. California představuje atraktivní prvek bydlení.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Kamenný obklad Stegu - GRENADA 1 RUSSET - cena za balení

~990 Kč/m2~Betonový obklad Grenada 1 Russet je inovativní novinka letošního roku. Obkladový kámen s houževnatou hnědou strukturou se jeví jako výborná volba obkladu na fasádu. Imitace kamene je v tomto případě velmi věrohodná a dokazující, že umělý kámen je v současnosti obrovským designovým hitem.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Kamenný obklad Stegu - GRENADA 2 FROST - cena za balení

~990 Kč/m2~Betonový fasádní obklad Grenada 2 Frost je moderní novinkou letošního roku. Obkladový kámen s houževnatou šedivou strukturou se jeví jako výborná volba kamene na fasádu. Imitace kamene je v tomto případě velmi přesvědčivá a dokazující, že umělý kámen je v současnosti obrovským trendem.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Kamenný obklad Stegu - MEXICANA 3 GRAPHITE - cena za balení

~990 Kč/m2~Obkladový kámen Mexicana 3 Graphite svojí strukturou perfektně imituje architekturu starověkého aztéckého města. Struktura kamene je tvořena menšími i většími kusy kamene s různě tvarovanými rysy a jemným zvrásněním na povrchu. I díky svému černému zbarvení je tento betonový obklad vhodný do prostor interiéru i exteriéru.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Kamenný obklad Stegu - NEPAL 1 FROST - cena za balení

~790 Kč/m2~Betonový obklad Nepal 1 Frost představuje mnoha léty ověřený umělý kámen napodobující zvrásněnou kamennou zeď. Barvy imitace kamene nabíhají do šedé až mírně modré barvy, což dodává obkladu nevšední a žádaný vzhled. Obkladový kámen Nepal 1 Frost si oblíbíte nejen v exteriéru.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Kamenný obklad Stegu - NEPAL 2 DESERT - cena za balení

~790 Kč/m2~Betonový obklad Nepal 2 Desert představuje již několika léty prověřený obkladový kámen napodobující oranžovou kamennou stěnu. Barvy této imitace kamene si hrají s odstíny oranžové, což dodává obkladu nevšední a požadovaný vzhled. Umělý kámen Nepal 2 Desert si oblíbíte nejen v interiéru.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Kamenný obklad Stegu - PALERMIA 1 WHITE - cena za balení

~850 Kč/m2~Moderně působící umělý kámen Palermia 1 White zapůsobí svými rovnými liniemi. Strukturu tohoto obkladového kamene tvoří drobné, úzké pásky různých délek jejichž povrch je nepravidelně zvrásněn. Tyto pásky jsou nepravidelně povysunuty do prostoru, čímž betonový obklad nabude na přirozenosti.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Kamenný obklad Stegu - PALERMIA 2 GRAPHITE - cena za balení

~850 Kč/m2~Moderně působící umělý kámen Palermia 2 Graphite zapůsobí svými rovnými liniemi. Strukturu tohoto obkladového kamene tvoří drobné, úzké pásky různých délek jejichž povrch je nepravidelně zvrásněn. Tyto pásky jsou nepravidelně povysunuty do prostoru, čímž betonový obklad nabude na přirozenosti.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Kamenný obklad Luminta - SW CLASSIC - cena za balení

~1764 Kč/m2~Umělý kámen SW Classic využívá špičkové technologie výroby, při níž se provádí několika stupňové barvení. Ve výsledné fázi obklad získává vyloženě přírodní ráz s černým, oranžovým a šedým probarvením. Spolu s jeho atraktivním přírodním zvrásněním působí tento obkladový kámen jako vynikající designový prvek....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Kamenný obklad Wild Stone - MONTE LUMINA - cena za balení

~1198 Kč/m2~Betonový obklad Monte Lumina je oblíbený pro svůj moderní vzhled, který připomíná jemně štípaný kámen. Imitace kamene je dokonalá v každém ohledu, což dokazují i fotografie realizací. Při detailním zkoumání zjistíte, že umělý kámen světlého provedení je v každém detailu perfektní a plně nahrazuje svůj přírodní protějšek....

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Kamenný obklad Wild Stone - MONTE NEGRO - cena za balení

~1198 Kč/m2~Betonový obklad Monte Negro je oblíbený pro svůj moderní vzhled, který připomíná jemně štípaný kámen. Imitace kamene je dokonalá v každém ohledu, což dokazují i fotografie realizací. Při detailním zkoumání zjistíte, že umělý kámen tmavého provedení je v každém detailu perfektní a plně nahrazuje svůj přírodní protějšek....

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Kamenný obklad Stegu - GRENADA 6 ROSE - cena za balení

~990 Kč/m2~Betonový fasádní obklad Grenada 6 Rose je moderní novinkou roku 2014. Obkladový kámen s masivní hnědou strukturou se jeví jako výborná volba kamene na fasádu. Imitace kamene je v tomto případě velmi přesvědčivá a dokazující, že umělý kámen je v současnosti obrovským trendem.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Kamenný obklad Magicrete - ROMANO CLASSICO - cena za balení

~1250 Kč/m2~Nepravidelný kámen Romano Albano je obklad imitující klasickou skladbu přírodního kamene. Obložená stěna tvoří smíšenou kombinaci kamenů menších a větších rozměrů v decentním krémovém zbarvení. Umělý kámen napodobuje tradiční skalnatou horninu, proto je nutné ho ve výsledku vyspárovat. Mrazuvzdornost je zajištěna.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Kamenný obklad Vaspo - FATIMA ZLATÁ - cena za balení

~1048 Kč/m2~Umělý kámen Fatima Zlatá zaujme svou propracovanou strukturou, která svým vzhledem připomíná kusy mohutnějších kamenů spolu s příčně lámanými kusy břidlice. Tento betonový obklad se pyšní také neobvyklým hnědým zbarvením, které dodává kamenu moderní šmrnc.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Kamenný obklad Vaspo - HRADNÍ BŘIDLICE BÉŽOVOHNĚDÁ - cena za balení

~1008 Kč/m2~Obkladový kámen Hradní Břidlice Béžovohnědá je betonový obklad nepravidelného tvaru připomínající volně kladenou lámanou břidlici. Všechny kazety jsou stejné velikosti, v nichž se prolíná hnědá a béžová barva. Jedná se o umělý kámen, který je vhodný jako exteriérové i vnitřní kamenné obložení.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Kamenný obklad Vaspo - HRADNÍ BŘIDLICE ŠEDÁ - cena za balení

~1048 Kč/m2~Obkladový umělý kámen Hradní Břidlice Šedá je obklad z betonu nepravidelného charakteru připomínající volně loženou lámanou břidlici. Všechny kazety jsou formátované do stejné velikosti, v nichž se prolínají odstíny šedé barvy. Imitace kamene najde své uplatnění jako kamenné obložení plotu, krbu, případně interiéru.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Kamenný obklad Vaspo - PÍSKOVEC V5 PÍSKOVCOVÝ - cena za balení

~1048 Kč/m2~Betonový obklad Pískovec V5 Pískovcový uchvátí svým do hněda zbarveným a propracovaným povrchem, který je nepravidelně hluboce rýhovaný a ozdobený přirozeným zvrásněním. Moderní šmrnc tomuto umělému kamenu dodává těsné přiléhání okrajů, což navíc výrazně zjednoduší pokládku. Jednotlivé kameny v balení jsou uspořádány do různých formátů....

Více informací
Dostupnost: neudáno

Kamenný obklad Vaspo - HRADNÍ BŘIDLICE HNĚDÁ - cena za balení

~900 Kč/m2~Obkladový kámen Hradní Břidlice Hnědá je betonový obklad nepravidelného charakteru připomínající volně kladenou lámanou břidlici. Všechny kazety jsou stejné velikosti, v nichž se prolínají odstíny hnědé barvy. Jedná se o umělý kámen, který je vhodný pro venkovní i interiérové obložení kamenem.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Kamenný obklad Magicrete - SHALE BÍLÝ - cena za balení

~922 Kč/m2~Umělý kámen Shale Bílý je pozoruhodný díky bezchybnému žlutému barevnému provedení. Výrazně nepravidelná struktura předurčuje obklad pro obložení jakékoliv vnitřní či venkovní stěny. Shale bílý je precizní imitace štípané břidlice. Nyní tento obkladový kámen značky Magicrete nabízíme za akční cenu.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Kamenný obklad Magicrete - SHALE ŠEDÝ - cena za balení

~922 Kč/m2~Umělý kámen Shale Šedý je obklad zabarven do moderní šedé barvy. Vzhledem ke své nepravidelné struktuře, která je tvořena příčně lámanými kusy kamene, je Shale Šedý dokonalá imitace štípané břidlice. Tento obkladový betonový kámen značky Magicrete Vám dodáme za nejnižší cenu na trhu.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

STEGU Kamenný obklad GREY (cena za 1 m2)

GREY je tmavě šedý obklad z kamene, který je vyroben z břidlicových pásků. Drobná a jemná struktura jednotlivých pásků je vhodná spíše do interiéru jako dekorativní doplněk. Mrazuvzdornost:anoSpárování:nePoužití:interiér/exteriérHmotnost na m?:26,00 kgPočet balení (paleta/vrstva):96/12 baleníObsah balení:0,42 m?Počet obkladů v balení:12 ksHmotnost balení:10,80 kg Osobní...

Více informací
Dostupnost: skladem

Kamenný obklad STEGU Nepal grey 38,5x10cm cena za balení

1balení: 0,46m² - Betonový obklad NEPAL grey je působivá imitace kamene. Vyberte si z pestré palety barev. Nechte na sebe dýchnout kouzlo, které je v tomto obkladu skryto. Díky své odolnosti je vhodný do venkovních i vnitřních prostor.  Na v...

Více informací
Dostupnost: skladem

Kamenný obklad WILDSTONE Lámaná skála Alexandria 60x18cm cena za balení

1balení:0,5m² - Obklad lámaná skála Wildstone Alexandria ve tvaru štípaných skalních úlomků nabízí využití v interiéru i exteriéru. Obklady Wildstone jsou univerzální, a proto je můžete použít i v interiéru.  Čekací doba je c...

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Kamenný obklad WILDSTONE Lámaná skála Etna 60x18cm cena za balení

1balení:0,5m² - Obklad lámaná skála Wildstone Etna ve tvaru štípaných skalních úlomků nabízí využití v interiéru i exteriéru. Obklady Wildstone přináší dokonale věrohodný design kamenných balvanů. Čekací doba je cca 2-3 týdny.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Kamenný obklad WILDSTONE Lámaná skála Kelt 60x18cm cena za balení

Obklad lámaná skála Wildstone Kelt ve tvaru štípaných skalních úlomků nabízí využití v interiéru i exteriéru. Nepravidelné tvary, vhodné kombinovat se dřevem. 1balení:0,5m² Čekací doba je cca 2-3 týdny....

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Kamenný obklad WILDSTONE Lámaná skála Ancona 60x18cm cena za balení

Obklad lámaná skála Wildstone Ancona ve tvaru štípaných skalních úlomků nabízí využití v interiéru i exteriéru. 1balení:0,5m² Čekací doba je cca 2-3 týdny.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Kamenný obklad WILDSTONE Lámaná skála Ventura 60x18cm cena za balení

1balení:0,5m² - Obklad lámaná skála Wildstone Ventura ve tvaru štípaných skalních úlomků nabízí využití v interiéru i exteriéru. Barevná stálost v řádu desítek let je dosažená použitím nejkvalitnějších surovin a striktním dodržováním technologií výroby. 

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Kamenný obklad WILDSTONE Mix Alpina 60x30cm cena za balení

Obklad Mix Alpina od Wildstone ve tvaru štípaného nepravidelného kamene nabízí využití v interiéru i exteriéru. 1balení:0,75m² Čekací doba cca 2-3 týdny.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Kamenný obklad WILDSTONE Mix Tirol 60x30cm cena za balení

Obklad Mix Tirol od Wildstone ve tvaru ve tvaru štípaných skalních kamenů nabízí využití v interiéru i exteriéru. 1balení:0,5m² Čekací doba cca 2-3 týdny.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Kamenný obklad WILDSTONE Štípaný pískovec Roma 60x18cm cena za balení

1balení:0,75m² - Vysoce kvalitní obklad štípaný pískovec Roma Wildstone ve tvaru štípaných skalních úlomků nabízí široké využití v interiéru i exteriéru. Nechte se nadchnout zpracováním a působivým designem obkladu ŠTÍPANÝ PÍSKOVEC.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Kamenný obklad WILDSTONE Štípaný pískovec Capela 60x18cm cena za balení

1balení:0,75m² - Vysoce kvalitní obklad štípaný pískovec Capela Wildstone ve tvaru štípaných skalních úlomků nabízí široké využití v interiéru i exteriéru. Obklady Wildstone jsou univerzální, a proto je můžete použít i v interiéru. Firma WILDSTONE se specializuje na výrobu kamenných obkladů a portlandské dlažby. 

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Kamenný obklad WILDSTONE Štípaný pískovec Mix 60x18cm cena za balení

1balení:0,75m² - Vysoce kvalitní obklad štípaný pískovec Mix Wildstone ve tvaru štípaných skalních úlomků nabízí široké využití v interiéru i exteriéru. Firma WILDSTONE se specializuje na výrobu kamenných obkladů a portlandské dlažby.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Kamenný obklad WILDSTONE Štípaný pískovec Colia 60x18cm cena za balení

1balení:0,75m² - Vysoce kvalitní obklad štípaný pískovec Colia Wildstone ve tvaru štípaných skalních úlomků nabízí široké využití v interiéru i exteriéru. Obklady Wildstone jsou univerzální, a proto je můžete použít i v interiéru. Firma WILDSTONE se specializuje na výrobu kamenných obkladů a portlandské dlažby. 

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Kamenný obklad WILDSTONE Mix Colorado 50x30cm cena za balení

1balení:0,5m² - Obklad Mix Colorado od Wildstone ve tvaru štípaného lomového kamene nabízí využití v interiéru i exteriéru. Obklady jsou vyrobeny ze speciální směsi betonu, který zaručuje mrazuvzdornost, zajímavou cenu a dlouhodobou životnost. 

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Kamenný obklad WILDSTONE Mix Rustico 50x30cm cena za balení

Obklad kamene Mix Rustico od Wildstone ve tvaru štípaného lomového kamene nabízí využití v interiéru i exteriéru. Tento typ obkladu je nutné spárovat. 1balení:0,75m² Čekací doba cca 2-3 týdny.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Kamenný obklad WILDSTONE Mix Davos cena za balení

Obklad Mix Davos od Wildstone ve tvaru štípaného lomového kamene nabízí využití v interiéru i exteriéru. 1balení:1m² Čekací doba cca 2-3 týdny.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Kamenný obklad WILDSTONE Lámaná skála Oxid cena za balení

Obklad lámaná skála Wildstone Oxid ve tvaru štípaných skalních úlomků nabízí využití v interiéru i exteriéru. 1balení:0,5m² Čekací doba je cca 2-3 týdny.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

Kamenný obklad WILDSTONE Mix Carrara cena za balení

Obklad Mix Carrara od Wildstone ve tvaru štípaného lomového kamene nabízí využití v interiéru i exteriéru. 1balení:1m² Čekací doba cca 2-3 týdny.

Více informací
Dostupnost: do 15 dnů

STEGU Kamenný obklad BIANCO (cena za 1 m2)

Kamenné obklady BIANCO dodají design přírody a svou velmi jemnou strukturou okouzlí každého milovníka kamene. Barva bílého kvarcitu v kombinaci s lesklou slídou přinese honosný design do vašeho domova. Mrazuvzdornost:anoSpárování:nePoužití:interiérHmotnost na m?:30,00 kgPočet balení (paleta/vrstva):96/12 baleníObsah balení:0,43 m?Počet obkladů v balení:12 ksHmotnost bal...

Více informací
Dostupnost: skladem

STEGU Kamenný obklad IVORY (cena za 1 m2)

Obklady z kamene IVORY dodají design přírody a svou velmi jemnou strukturou okouzlí každého milovníka kamene. Světlá barva kvarcitu a přírodní styl se hodí téměř kamkoliv. Mrazuvzdornost:anoSpárování:nePoužití:interiér/exteriérHmotnost na m?:26,00 kgHmotnost palety (brutto):1052 kgPočet balení (paleta/vrstva):96/12 baleníObsah balení:0,42 m?Cena za balení:668 Kč s DPHPoč...

Více informací
Dostupnost: skladem

Kamenný obklad STEGU Kvarcit Bianco 40x10cm cena za balení

Přírodní obkladový kámen Stegu Kvarcit Bianco s velmi jemnou strukturou je vhodný pro použití pouze v interiéru. 1balení:0,43m² Na vzorkovně ve Svitavách se nenachází sklad tohoto produktu.

Více informací
Dostupnost: skladem

Kamenný obklad STEGU Kvarcit Nero 40x10cm cena za balení

1balení: 0,43m² - Přírodní obkladový kámen Stegu Kvarcit Nero s velmi jemnou strukturou je vhodný pro použití v interiéru. Na vzorkovně ve Svitavách se nenachází sklad tohoto produktu.

Více informací
Dostupnost: skladem

Kamenný obklad Vipstone kvarcit žlutý cena za balení

1balení:0,36m² - Kvarcit (křemenec) je kámen, který vyniká svou tvrdostí a barevnou variabilitou. Jednotlivé kameny ze stejného ložiska se od sebe v odstínech mírně liší, čímž vzniká unikátní vzhled obkládané plochy – ta je nestejnorodá, a přece pohledově velmi zajímavá. 

Více informací
Dostupnost: skladem

Kamenný obklad Vipstone kvarcit šedo žíhaný cena za balení

1balení:0,36m² - Kvarcit (křemenec) je kámen, který vyniká svou tvrdostí a barevnou variabilitou. Jednotlivé kameny ze stejného ložiska se od sebe v odstínech mírně liší, čímž vzniká unikátní vzhled obkládané plochy – ta je nestejnorodá, a přece pohledově velmi zajímavá. 

Více informací
Dostupnost: skladem

Kamenný obklad Vipstone kvarcit šedo-zrzavý cena za balení

1balení:0,36m² - Kvarcit (křemenec) je kámen, který vyniká svou tvrdostí a barevnou variabilitou. Jednotlivé kameny ze stejného ložiska se od sebe v odstínech mírně liší, čímž vzniká unikátní vzhled obkládané plochy – ta je nestejnorodá, a přece pohledově velmi zajímavá. 

Více informací
Dostupnost: skladem

Kamenný obklad Vaspo - SKÁLA LAUGARICIO - cena za balení

~1010 Kč/m2~Obkladový kámen Skála Laugaricio se vyznačuje tím, že převažuje nepravidelná struktura v kombinaci se zešikmenými liniemi, díky kterým jsou výrazně skryty spoje a přechody ve struktuře. To umocňuje celkový vzhled imitace kamene. Převažuje kombinace hnědé a béžové barvy. Umělý kámen Laugaracio do interiéru i exteriéru.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Kamenný obklad Vaspo - OMAR HNĚDÝ- cena za balení

~1048 Kč/m2~Obkladový kámen Omar Hnědý dokonale imituje skladbu lámaného přírodního kamene. Kamenné skládané pásky přirozeného vzhledu bez přítomnosti dělících rovin spolu s melírovaným odstínem hnědé barvy lze využít v interiéru i exteriéru. Umělý kámen Omar Hnědý je prvotřídní výrobek značky Vaspo.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Kamenný obklad Vaspo - LÁMANÝ KÁMEN BÉŽOVOHNĚDÝ - cena za balení

~816 Kč/m2~Struktura betonového obkladu Lámaný kámen Béžovohnědý je velmi pestrá a to zejména díky různorodém prolínání úlomků kamenů různých velikostí, které jsou uspořádány do stejně velkých formátů. Toto uspořádání umožňuje snadnou a rychlou pokládku tohoto umělého kamene. Přirozené prolínání odstínů hnědé a béžové barvy spolu s hrubším zvrásněním na povrchu vytvoří...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Kamenný obklad Vaspo - LÁMANÝ KÁMEN BÉŽOVÝ - cena za balení

~858 Kč/m2~Struktura betonového obkladu Lámaný kámen Béžový je velmi pestrá a to zejména díky různorodém prolínání úlomků kamenů různých velikostí, které jsou uspořádány do stejně velkých formátů. Toto uspořádání umožňuje snadnou a rychlou pokládku tohoto umělého kamene. Přirozené prolínání odstínů hnědé a béžové barvy spolu s hrubším zvrásněním na povrchu vytvoří doko...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Kamenný obklad Vaspo - LÁMANÝ KÁMEN HNĚDOŠEDÝ - cena za balení

~858 Kč/m2~Struktura betonového obkladu Lámaný kámen Hnědošedý je velmi pestrá a to zejména díky různorodém prolínání úlomků kamenů různých velikostí, které jsou uspořádány do stejně velkých formátů. Toto uspořádání umožňuje snadnou a rychlou pokládku tohoto umělého kamene. Přirozené prolínání odstínů šedi a hnědi spolu s hrubším zvrásněním na povrchu vytvoří dokonalý ...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Kamenný obklad Vaspo - LÁMANÝ KÁMEN TMAVOŠEDÝ - cena za balení

~858 Kč/m2~Struktura betonového obkladu Lámaný kámen Tmavošedý je velmi pestrá a to zejména díky různorodém prolínání úlomků kamenů různých velikostí, které jsou uspořádány do stejně velkých formátů. Toto uspořádání umožňuje snadnou a rychlou pokládku tohoto umělého kamene. Přirozené prolínání odstínů šedi spolu s hrubším zvrásněním na povrchu vytvoří dokonalý designov...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Kamenný obklad Vaspo - LÁMANÝ KÁMEN SIVÝ - cena za balení

~858 Kč/m2~Struktura betonového obkladu Lámaný kámen Sivý je velmi pestrá a to zejména díky různorodém prolínání úlomků kamenů různých velikostí, které jsou uspořádány do stejně velkých formátů. Toto uspořádání umožňuje snadnou a rychlou pokládku tohoto umělého kamene. Přirozené prolínání odstínů šedi spolu s hrubším zvrásněním na povrchu vytvoří dokonalý designový šmr...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Kamenný obklad Magicrete - ROMANO GRIS - cena za balení

~1030 Kč/m2~Nepravidelný kámen Romano Gris je imitace klasické skladby přírodního kamene. Obložená stěna tvoří smíšenou kombinaci kamenů menších a větších rozměrů v šedém zbarvení. Umělý kámen napodobuje tradiční skalnatou horninu, proto je nutné ho v závěru vyspárovat. Obklady jsou mrazuvzdorné.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Kamenný obklad Magicrete - PALERMO CLASSICO - cena za balení

~1138 Kč/m2~Spárovaný obkladový kámen Palermo Classico Vás nadchne nenuceným tradičním vzhledem španělské kamenné stěny. Obložená stěna působí přirozeným a nepravidelným dojmem. Oranžová narezlá barva dodává umělému kameni na opravdovosti. Imitace je tak důsledná, že jen stěží je možné rozeznat originál.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Kamenný obklad Luminta - BASTIDA TMAVÁ - cena za balení

~1260 Kč/m2~Bastida tmavá je umělý kámen šedé barvy, který okouzlí zejména svým přirozeným vzhledem. Typické je nepravidelné střídání větších a drobnějších kousků kamene, které jsou různě povysunuty do prostoru či zanořeny do vnitřku struktury. Tento obkladový kámen nepochybně přitáhne zájem okolí svým místy jemným i výrazným reliéfem....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Kamenný obklad Luminta - BASTIDA BÍLÁ - cena za balení

~1155 Kč/m2~Umělý kámen Bastida Bílá se pyšní precizně propracovaným povrchem a neobyčejnou strukturou, která je poskládána z nepravidelně velkých kusů lámaných kamenů se střídavě hlubokým rýhováním na povrchu. Jednotlivé kusy kamenů jsou seřazeny do jednotných formátu, které zaručují jednoduchou a rychlou montáž. Tento obkladový kámen působí jako vhodný prvek pro oblo...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Kamenný obklad Luminta - BASTIDA CLASSIC - cena za balení

~1668 Kč/m2~Bastida classic je umělý kámen, který si získá přízeň zejména svou neobvyklou strukturou, která je doplněna střídavě jemným a hrubším zvrásněním na povrchu. Obkladový kámen prošel několika stupňovým barvením, kdy ve výsledné fázi dostává černé, hnědé, oranžové i jemně načervenalé odstíny.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK