Kucharka zapekane pokrmy

Nalezeno 4 produkty

Obilovinová kuchařka

Konzumace výrobků z obilovin, především těch z pšenice, bývá spojována s různými zdravotními riziky a obezitou. Řada lidí dnes řeší také některou z forem intolerance lepku. Obiloviny ale zdaleka nejsou jen produkty z bílé pšeničné mouky, nudné „zrní“ nebo prázdné sacharidy… Třetí kniha veganského šéfkuchaře Petra Klímy představuje tuto důležitou skupinu rostlinných surovi...

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů

Obilovinová kuchařka - Petr Klíma

Konzumace výrobků z obilovin, především těch z pšenice, bývá spojována s různými zdravotními riziky a obezitou. Řada lidí dnes řeší také některou z forem intolerance lepku. Obiloviny ale zdaleka nejsou jen produkty z bílé pšeničné mouky, nudné „zrní“ nebo prázdné sacharidy… Třetí kniha veganského šéfkuchaře Petra Klímy představuje tuto důležitou skupinu rostlinných surovi...

Více informací
Dostupnost: skladem

Obilovinová kuchařka od polévek po dezerty - Petr Klíma

<p></p><p> Konzumace výrobků z obilovin, především těch z pšenice, bývá spojována s různými zdravotními riziky a obezitou. Řada lidí dnes řeší také některou z forem intolerance lepku. Obiloviny ale zdaleka nejsou jen produkty z bílé pšeničné mouky, nudné „zrní“ nebo prázdné sacharidy… Třetí kniha veganského šéfkuchaře Petra Klímy představuje tuto důleži...

Více informací
Dostupnost: skladem

TESLA SlowCook S500 - pomalý hrnec

Prodlužte si záruku na 3 roky Registrujte si svůj pomalý hrnec a získejte tak ZDARMA jeden rok záruky navíc. » Více informací zde Snadné vaření s pomalým hrncem TESLA Pomalý hrnec TESLA je ideálním společníkem pro ty, kteří touží po vydatném a lahodném pokrmu, aniž by museli strávit hodiny u plotny. Stačí do něj přidat všechny suroviny a pomalý hrnec efektivně svým ...

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK