Plastova zidle

Pro vyhledávací frázi Plastova zidle jsme na našem vyhledávači našli 2105 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Plastova zidle trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 2105 produktů

Plastová židle HARMONY BTP

Konfereční židle HARMONY BTP má sedák i opěrák vyrobený z kvalitního technopolymeru. Židle je otočná a má plynový píst, díky kterému je možné nastavení výšky sezení. Židle je vhodná do domácnosti, ale i do veřejných prostor. Základna židle má technopolymerovou podstavu v barvě skořepiny.

Více informací
Dostupnost: do 28 dnů

Plastová židle HARMONY BC

Kancelářská židle HARMONY BC má sedák i opěrák vyrobený z kvalitního technopolymeru. Židle je otočná a má plynový píst, díky kterému je možné nastavení výšky sezení. Židle je vhodná i do domácnosti, ale i do veřejných prostor. Židle má hliníkový pětiramenn&yacu

Více informací
Dostupnost: do 28 dnů

Plastová židle PANAMA

Židle PANAMA má skořepinu vyrobenou z kvalitního technopolymeru a se vyrábí v pěti barvách. Židle je vhodná do domácnosti i do veřejných prostor. Židle má uvnitř kostry kovové prvky, které zvyšují stabilitu a nosnost. Židle je vhodná i pro venkovní použití. Výhodou je stohovatelnost až 5 ks.

Více informací
Dostupnost: do 28 dnů

Plastová židle MAYA černá

Židle MAYA má skořepinu vyrobenou z kvalitního technopolymeru - barva černá. Skořepina se vyrábí v několika barvách. Kostra židle je vyrobená z anodizovaného hliníku. Židle je vhodná do domácnosti, ale i do veřejných prostor. Židle je vhodná i pro venkovní použití a je stohovatelná.

Více informací
Dostupnost: do 28 dnů

Plastová židle MOON

Moderní celoplastová židle MOON se vyrábí z kvalitního technopolymeru. Židle se vyrábí v pestrých barvách. Židle je vhodná jak do domácnosti, tak i do veřejných prostor. Židle je vhodná i pro venkovní použití. Uvnitř kostry kovové prvky, které zvyšují stabilitu a nosnost.

Více informací
Dostupnost: do 28 dnů

Plastová židle DUKE

Celoplastová designová židle DUKE do interiéru i exteriéru. Barevné provedení lze zvolit z osmi variant barevných odstínů. Židle nabízí nosnost až 120 kg a možnost stohování 5 ks. Nohy židle jsou opatřeny kluzáky z bílého plastu. Židle má zakomponovány distanční prvky pro stohování.

Více informací
Dostupnost: do 28 dnů

Plastová židle AIR XL

Křesílko AIR XL je velmi pohodlné sezení na vaši zahradu či terasu. Židle lze použít jak pro exteriér, tak pro interiér, je velmi univerzální. Židle je vyrobena technikou vstřikování polypropylenu a je vyztužena skelnými vlákny, což zaručuje její pevnost a odolnost. Židle splňuje normy CATAS , čímž se židle stává ideáln

Více informací
Dostupnost: skladem

Plastová židle MORE ST

Židle MORE ST je vytvořena v moderním duchu. Skořepina židle je vyrobena z kvalitního technopolymeru. Podstavu tvoří ližinová kostra v provedení chrom nebo v bílém či černém lakování. Židle s lakovanou kostrou je vhodná i pro venkovní použití. Židle je vhodná jak do veřejných prostor, tak i do domácnosti.

Více informací
Dostupnost: do 28 dnů

Plastová židle COSTA

Celoplastová židle COSTA je vyrobená z kvalitního polypropylenu, který je zpevněný skelným vláknem. Tato židle ma vysokou nosnost , proto je vhodná do náročných provozů. Židle je vhodná jak do domácnosti, tak i do veřejných prostor. Židle je vhodná i pro venkovní použití a je stohovatelná.

Více informací
Dostupnost: do 28 dnů

Alba Plastová židle PLAZA

Stylová designová židle pro použití v interiéru i exteriéru, dodávaná v mnoha moderních barvách. Konstrukce ke vyrobena z plastu se skleněným vláknem. Šířka sedáku je 45 cm. Židle je stohovatelná (až 10 ks).

Více informací
Dostupnost: do 30 dnů

Plastová židle SIRIO 2319

SIRIO je celoplastová židle bez područek. Sedák, opěrák i nohy jsou z technopolymeru zpevněného skleněným vláknem. Židle se vyrábí v několika barevných variantách. Je velmi lehká a snadno přemístitelná. Výhodou je stohovatelnost a omyvatelnost. Doporučujeme především do venkovních prostor.

Více informací
Dostupnost: do 28 dnů

Plastová židle GINEVRA 2334

GINEVRA je celoplastová židle z technopolymeru, zpevněného skleněným vláknem. Židle je velmi lehká a snadno přemístitelná. Je vhodná především pro venkovní použití, ale i do moderního interiéru. Vyrábí se v několika barvách a je stohovatelná .

Více informací
Dostupnost: do 28 dnů

Plastová židle Abuela

Celoplastová židle ABUELA je vyrobena z kvalitního technopolymeru. Židle se vyrábí v osmi moderních odstínech. Židle je vhodná i pro venkovní použití a také je stohovatelná až 6 ks. V interiéru je vhodná jak do domácnosti, tak i do veřejných prostor.

Více informací
Dostupnost: do 28 dnů

Plastová židle NINJA L

Židle NINJA L je vyrobená v atraktivním duchu moderního designu. Skořepina židle je vyrobená z kvalitního technopolymeru. Skořepina je připevněna na čtyřramený otočný kříž s kluzáky. Kříž je vyroben z leštěného hliníku. Židle je vhodná do domácnosti, ale i do veřejných prostor.

Více informací
Dostupnost: do 28 dnů

Plastová židle BAKHITA

Celoplastová židle BAKHITA je vyrobená z kvalitního technopolymeru. Židle se vyrábí v několika moderních barvách. Židle je vhodná i pro venkovní použití a také je stohovatelná. V interiéru je vhodná jak do domácnosti, tak i do veřejných prostor. Při výrobě je použita 2K metoda vstřikování, která zaručuje odolnost a pevnost.

Více informací
Dostupnost: do 28 dnů

Plastová židle BAKHITA B

Celoplastová židle BAKHITA s područkami je vyrobena z kvalitního technopolymeru. Výrobce nabízí dvanáct barvených odstínů. Židle je vhodná jak do interiéru, tak na venkovní použití. Je stohovatelná a velmi pevná. Při výrobě je použita 2K metoda vstřikování, která zaručuje odolnost a pevnost. Židle je certifikována ohl

Více informací
Dostupnost: do 28 dnů

Plastová židle MOEMA U

Židle MOEMA U má skořepinu vyrobenou z kvalitního technopolymeru. Skořepina se vyrábí v několika barvách z naší nabídky. Základnu židle tvoří čtyřramenný otočný hliníkový kříž s kluzáky . Kříž je lakovaný černou nebo bílou barvou dle výběru. Židle je vhodná jak do domácnosti, tak i do veřejných prostor.

Více informací
Dostupnost: do 28 dnů

Plastová židle MOEMA UR

Židle MOEMA UR má skořepinu vyrobenou z kvalitního technopolymeru. Skořepina se vyrábí v několika barvách z naší nabídky. Podstavu židle tvoří čtyřramenný hliníkový kříž s kolečky . Kříž je lakovaný černou nebo bílou barvou dle výběru. Židle je vhodná jak do domácnosti, tak i do veřejných prostor.

Více informací
Dostupnost: do 28 dnů

Plastová židle GIULIA 2684

Moderní židle GIULIA má plastový sedák i opěrák vyrobený z kvalitního recyklovaného technopolymeru. Opěrák je vertikálně žebrovaný. Židle má nohy ocelové o průměru 16 mm. Povrchová úprava podnože je v nástřiku, který je odolný vůči povětrnostním podmínkám a proto jsou židle vhodné i na venkovní použití. Nabí

Více informací
Dostupnost: do 28 dnů

Plastová židle COKKA 2280

COKKA - je celoplastová židle vyrobená z technopolymeru, který je zpevněný skelným vláknem. Židle má područky, je velmi lehká a snadno přemístitelná. Celoplastová židle s područkami je vhodná především pro venkovní použití, ale i do interiéru. Vyrábí se v několika barvách. Velmi oblíbená do cukráren, kaváren, letních

Více informací
Dostupnost: do 28 dnů

Plastová židle SPOON 2332

SPOON - je celoplastová židle a má unikátní design . Sedák, opěrák i nohy jsou z polykarbonátu. Židle je stohovatelná . Je vhodná i pro venkovní použití, vyrábí se v několika variantách. Doporučujeme do obřadních síní, muzeí, společenských prostor, ale i domácností. Židle má test CATAS

Více informací
Dostupnost: do 28 dnů

Plastová židle KANVAS TB

Moderní židle KANVAS TB s područkami má skořepinu vyrobenou z kvalitního technopolymeru. Skořepina se vyrábí v několika barvách. Kostra židle je kovová - čtyřnohá. Kostra se vyrábí v provedení chrom nebo v nástřiku bílá. Židle s kostrou v nástřiku je vhodná pro venkovní použití.

Více informací
Dostupnost: do 28 dnů

Plastová židle MORE NA

Židle MORE NA je vytvořena v moderním duchu. Skořepina židle je vyrobena z kvalitního technopolymeru. Skořepina se vyrábí v šesti barvách. Kostra je možná v provedení : chrom - lesklá úprava bílý - nástřik černý - nástřik Židle s kostrou v nástřiku je vhodná pro

Více informací
Dostupnost: do 28 dnů

Plastová židle KANVAS NA

Moderní židle KANVAS NA má skořepinu vyrobenou z kvalitního technopolymeru. Skořepina se vyrábí v několika barvách. Kostra židle je kovová. Kostra se vyrábí v provedení chrom, také v nástřiku bílá nebo černá dle výběru. Židle s kostrou v nástřiku je vhodná pro venkovní použití.

Více informací
Dostupnost: do 28 dnů

Plastová židle KANVAS S

Moderní židle KANVAS S bez područek má skořepinu vyrobenou z kvalitního technopolymeru. Skořepina se vyrábí v několika barvách. Kostra židle je kovová ližinová. Kostra se vyrábí v provedení chrom nebo v nástřiku bílá či černá. Židle s kostrou v nástřiku je vhodná pro venkovní použití.

Více informací
Dostupnost: do 28 dnů

Plastová židle LAYER

Konferenční židle LAYER má plastový sedák i opěrák volitelný z několika barev. Kostra židle je kovová v provedení černá, šedá nebo chromová . Židle je velmi snadno udržovatelná a cenově dostupná. Je vhodná do občerstvení, jídelny i dalších mnoha veřejných míst. Lze také vybrat i variantu s područkami nebo

Více informací
Dostupnost: do 28 dnů

Plastová židle SPYKER B

Moderní celoplastová židle SPYKER B s područkami od italského výrobce Gaber zaujme svým tvarem i designem. Židle Spyker je vyrobena z kvalitního technopolymeru. Židle je pevná a odolná vůči povětrnostním vlivům. Vhodná nejen pro venkovní použití, ale i do interiéru či částečně zastřešených teras.

Více informací
Dostupnost: do 28 dnů

Plastová židle HUG armchair

Celoplastová židle HUG s područkami je vhodná do interiéru i exteriéru. V nabídce je široký výběr barev plastů, které lze libovolně kombinovat. Odolnost a pevnost židle - křesla je podložena certifikátem CATAS. Výhodou je stohovatelnost až 8 kusů. Část opěráku a područek židle HUG s područkami je tvořena z vroubkovaného plastu, který dodává židli styl a nový d...

Více informací
Dostupnost: do 28 dnů

Plastová židle Lilibet 373

Celoplastová židle Lilibet je vyrobena z kvalitního technopolymeru, který odolá každému počasí. Židle je ve variantě bez područek v několika barevných provedení. Lilibet je vhodná pro vnitřní i vnější použití a díky svým liniím a moderním barvám vynikne na jakémkoliv místě.

Více informací
Dostupnost: do 28 dnů

Plastová židle EXTREME

XTREME je moderní židle s technopolymerovou kvalitní skořepinou a kovovou kostrou. Nohy židle jsou v bílém nástřiku. Provedení rámu skořepiny si vždy můžete vybrat ze dvou barev a to bílá a šedá. Barva nahoře v rámečku je barva rámu. Barva níže v rámečku je barva výplně. Plastov&aacut

Více informací
Dostupnost: do 28 dnů

Plastová židle CARMEN

Celoplastová židle CARMEN - stohovatelné křeslo vyrobené novou metodou vstřikovaní. Tato metoda zaručuje odolnost a pevnost. Sedák z polypropylenu vyztuženého skelným vláknem. Opěrák je vyroben z průhledného polykarbonátu u bílé varianty je opěrák neprůhledný z polypropylenu vyztuženého skelným vláknem. Židle je vhodná pro vnitřní i venkovní použití....

Více informací
Dostupnost: skladem

Plastová židle GIO 2315

GIO - jedná se o celoplastovou židli z technopolymeru zpevněného skleněným vláknem. Židle je stohovatelná, velmi lehká a snadno přemístitelná. Je velmi vhodná na zahradu a terasu, ale je vhodná i do interiéru. Vyrábí se v několika barevných variantách. Židle má test CATAS - certifikát zkušební laboratoře.

Více informací
Dostupnost: do 28 dnů

Plastová židle PIÚ 2336

Moderní celoloplastová židle PIÚ je vyrobena z kvalitního a odolného technopolymeru. Jedná se o matné provedení. Výhodou je stohovatelnost a omyvatelnost. Plastové jídelní židle PIÚ jsou vhodné do interiéru i pro venkovní použití. Odolnost a pevnost je podložena certifikátem společnosti CATAS.

Více informací
Dostupnost: do 28 dnů

Plastová židle ANTARES COM

Konferenční židle COM má skořepinu lasturového tvaru, která vylepší pohodlné sezení. Navíc dobře omyvatelný sedák i opěrák zajistí snadnou údržbu a čistotu povrchu. Židle z plastu je snadno přenositelná. Technické parametry: výška židle: 795 mm šířka židle: 564 mm výška sedu: 450 mm ocelová konstrukce na čtyřech nohách trubka:...

Více informací
Dostupnost: skladem

Plastová židle BIT STIMA

Materiál: polypropylen, volba barevného provedení, celoplastová, možnost ukládání na sebe(stohovatelnost),vhodná i do exteriérů. Vysoká nosnost: až 200 kg. Záruka 5 let. Celoplastová jídelní židle BIT. Je vyrobena z odolného polypropylenu. Je dostupná v šesti barervných variantách. Podívejte se do doplňkových fotek a popřípadě si vyberte barvu v katalogu viz. výše. Je st...

Více informací
Dostupnost: do 10 dnů

Plastová židle JENNY 2075

JENNY - jedná se o plastovou židli, její kostra je z anodizovaného hliníku, tudíž je velmi vhodná na venkovní použití . Sedák a opěrák je plastový, materiál odolný a praktický polypropylen. Židle je stohovatelná. Široká škála barevného provedení plastu.

Více informací
Dostupnost: do 28 dnů

Plastová židle OLA 2116

OLA - jedná se o plastové pohodlné křesílko . Nohy jsou vyrobeny z anodizovaného hliníku, sedák a opěrák jsou z polypropylenu. Zahradní židle je stohovatelná, vhodná pro venkovní i vnitřní použití. Novinkou tohoto produktu je možnost zvolit si i nehořlavé provedení a to v několika barvách plastů. Výhodou je omyvatelnost a odolnost pr

Více informací
Dostupnost: do 28 dnů

konferenční plastová židle LAYER černá

ALBA konferenční plastová židle LAYER černá-Konferenční židle LAYER Klasická ekonomická, stohovatelná, plastová, konferenční židle s pe

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů

Plastová židle COCCOLONA 2320

COCCOLONA - jedná se o plastové křesílko, velmi pohodlné a prostorné. Vzhledem ke stohovatelnosti zabere málo místa při uskladnění. Vyrábí se v široké škále barevného provedení, nabízíme i možnost provedení z nehořlavých materiálů. Vhodná na vnitřní i venkovní použití.

Více informací
Dostupnost: do 28 dnů

BOULEVARD plastová židle 47

rozměry : š.47 x v.85 x hl.52 cm

Více informací
Dostupnost: do 1 dnů

COSTA plastová židle 49

rozměry : š.49 x v.83 x hl.54 cm .

Více informací
Dostupnost: do 1 dnů

LOLLIPOP plastová židle 48

kuchyňská židlička LOLLIPOP . rozměr : v.82 x hl.53 x sed 44 x š.48 cm .

Více informací
Dostupnost: do 1 dnů

Plastová židle Avenue s područkami

Plastová židle Avenue s područkami má kovovou konstrukcí. Židle je snadno stohovatelná, tak v případě nepotřebnosti ji snadno seskládáte na sebe. Plastová židle je snadno omyvatelná, velice lehká a přitom pevná. Plastovou židli si, díky svým barevným možn

Více informací
Dostupnost: neudáno

Plastová židle ALHAMBRA TC výprodej

Moderní plastová židle vyrobená z technopolymeru. . Židle má velmi moderní vzhled. Židle má kovovou drátěnou kostru v provedení chrom a je vystavena na našem showroomu.

Více informací
Dostupnost: skladem

Plastová židle LUCCA bílá 8697443555352

LUCCA je plastová židle, která se vyrábí pomocí nejnovějších technologii, pomocí vstřikování vzduchem. Lucca je vhodná do vnitřích i venkovních prostorů. Židle je stohovatelná.

Více informací
Dostupnost: skladem

Zahradní plastová židle MISTRAL antracit

Plastová židle MISTRALantracit o rozměrech 46,5 x52,5x82cm najde své využití v domácnosti, na zahrádce i balkónech. Zároveň svým jemným a propracovaným designem skvěle reprezentuje

Více informací
Dostupnost: skladem

Zahradní plastová židle MISTRAL antracit

Plastová židle MISTRALantracit o rozměrech 46,5 x52,5x82cm najde své využití v domácnosti, na zahrádce i balkónech. Zároveň svým jemným a propracovaným designem skvěle reprezentuje

Více informací
Dostupnost: skladem

Plastová židle FONDO s područkami

Plastová židle s područkami FONDO. Sedák a opěrák židle je vyroben z lesklého polykarbonátu - barva fialová. Kostra židle je chromovaná. Židle je vystavena na prodejně. Produkt vyřazen z nabídky výrobce. Skladem k okamžité expedici 1 kus.

Více informací
Dostupnost: skladem

Plastová židle ZEBRA ANTISHOCK 2273

Elegantní a velice pohodlná plastová židle ZEBRA ANTISHOCK má odolný a tvarovaný opěrák, který Vám zajistí pohodlné sezení. Podnož židle je čtyřnohá ocelová s povrchovou úpravou chrom. Sedák a opěrák je vyroben z polykarbonátu. Plastová jídelní židle je stohovalelná, tudíž je vhodná i do restarací a kav&aac

Více informací
Dostupnost: do 28 dnů

Plastová židle BOULEVARD s područkami

Plastová židle BOULEVARD s područkami má skořepinu vyrobenou z kvalitního polypropylenu. Skořepina se vyrábí v pěti barvách. Kostra židle je hliníková . Židle je vhodná pro venkovní použití. Židle je lehká a dobrá pro manipulaci. Židle je vhodná jak do domácnosti, tak i do veřejných prostor. Židle je stohovatelná.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Plastová židle SLOT FILL NA

Plastová židle SLOT FILL NA je vyrobena v moderním a elegantním designu. Skořepina židle je vyrobena z kvalitního technopolymeru. Skořepina židle se vyrábí v několika barvách. Kostra židle je v provedení chrom nebo v bílém či černém nástřiku dle výběru. Židle s kostrou v nástřiku je vhodná pro venkovní použití. Židle je stohovatelná.

Více informací
Dostupnost: do 28 dnů

Plastová židle ZEBRA TECHNOPOLYMER 2615

Plastová židle ZEBRA TECHNOPOLYMER je moderní a praktická židle. Sedák i opěrák je vyroben z technopolymeru v několika barevných odstínech a je velmi snadno udržovatelný. ZEBRA TECHNOPOLYMER je židle vhodná na mnohostranné využití, je stohovatelná. Podnož židle je čtyřnohá v provedení chrom, nástřik lněná nebo nástřik antracit. Chromové provedení nen&i...

Více informací
Dostupnost: do 28 dnů

Plastová židle TAURUS P LAYER

Stabilní jednací židle Taurus má sedák i opěrák plastový. Židle má 4-nohou kovovou kostru v provedení černá, šedá nebo chrom. Plastová židle je odolná a praktická na údržbu. Má mnohostranné využití především do veřejných prostor jako jsou školy, úřady či firmy.

Více informací
Dostupnost: do 28 dnů

Plastová židle DROP coated 2682

Plastová židle DROP coated frame je velmi pohodlná židle se zajímavě řešeným perforovaným sedákem a opěrákem. Dva otvory v opěráku vytvářejí design , dva malé otvory v sedáku slouží ke stohování židlí. Kovové nohy jsou pozinkované v nástřiku a tudíž je židle určena i pro venkovní použití . Toto

Více informací
Dostupnost: do 28 dnů

Plastová židle ISY ANTISHOCK 2352

Celoplastová židle ISY ANTISHOCK bez područek je vhodná do moderního interiéru. Židle je vyrobena z polykarbonátu. Je vhodná jak do interiéru tak i pro venkovní použití. Plastová židle je velmi elegantní a stohovatelná. Odolnost těchto plastových židlí je podložena zátěžovým certifikátem CATAS jsou proto skvělou volbou jak do

Více informací
Dostupnost: do 28 dnů

Plastová židle ALICE armchair 2676

Plastová židle ALICE s područkami je elegantní sezení v kombinaci kovu a technopolymeru. Moderní židle ALICE s područkami je odolná a kvalitní židle odlehčeného designu. Sedák a opěrák je vyroben v několika odstínech a je velmi praktický při používání. Područky jsou kovové pevné. V nabídce je dostupn&a

Více informací
Dostupnost: do 28 dnů

Plastová židle ALICE CHAIR 2675

Plastová židle ALICE CHAIR je elegantní a pohodlná židle. Sedák i opěrák je vyroben z technopolymeru v několika barevných odstínech a je velmi snadno udržovatelný. Chromová kostra dodá plastové židli elegantní design. ALICE CHAIR je židle vhodná na mnohostranné využití. Výhodou je stohovatelnost a odolnost materiálů. V nabídce je dostupná taktéž verze nehořlavý...

Více informací
Dostupnost: do 28 dnů

Plastová židle LADY B 2696

LADY B je moderní plastová židle . Nabízíme velký výběr atraktivních odstínů sedáku, které lze kombinovat s různými barvami čtyřnohé kostry. Skořepina židle je vyrobena z odolného a praktického technopolymeru. Čtyřnohá podnož je ocelová o průměru 16 mm s povrchovou úpravou. Židle s podnoží v nástřiku lze použít i na venkovní použití. Provedení...

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Plastová židle SLOT FILL S

Plastová židle SLOT FILL S se skořepinou vyrobenou z technopolymeru. Podnož židle je drátěná, tzv. ližinová. Nabízíme velký výběr barev. Výhodou židle je stohovatelnost až 8 ks. Varianta s chromovou podnoží není vhodná na venkovní použití. V případě venkovního sezení zvolte podnož v nástřiku.

Více informací
Dostupnost: do 28 dnů
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK