Předchozí
Další
Iswari Superfood Kokosový cukr 250 g
Popis produktu
Kokosový cukr je mimořádný tím, že patří mezi skutečné delikatesy a současně našemu tělu velmi prospívá. Je získáván v Indonésii ručním sběrem nektaru z květů kokosových palem. Nektar je potom sušen v místních vesnicích domorodců a takto získané krystalky jsou výjimečnou pochutinou s jemně karamelovou příchutí.
Nízký glykemický index 35 ho činí vhodným sladidlem pro mírné dia...
celý popis
Podobné produkty
Všechny nabídky pro Iswari Superfood Kokosový cukr 250 g
Parametry
Výrobce | Iswari |
Popis Iswari Superfood Kokosový cukr 250 g
Popis produktu
Kokosový cukr je mimořádný tím, že patří mezi skutečné delikatesy a současně našemu tělu velmi prospívá. Je získáván v Indonésii ručním sběrem nektaru z květů kokosových palem. Nektar je potom sušen v místních vesnicích domorodců a takto získané krystalky jsou výjimečnou pochutinou s jemně karamelovou příchutí.
Nízký glykemický index 35 ho činí vhodným sladidlem pro mírné diabetiky a také pro ty, kteří upřednostňují sladidla, jež nezatěžují slinivku břišní. Dále obsahuje vysoké množství minerálů, jako hořčík, draslík, zinek a železo. Je také bohatý na vitamíny sk. B.
Je považován za sladidlo, které nejméně zatěžuje životní prostředí a je tak ideální pro udržitelný rozvoj ekonomik třetího světa. Kokosový cukr není rafinovaný!
Použití:
* ideální do kávy, smoothie, koktejlů, apod.
* všem pokrmům dodá nefalšovanou vůni ráje!
* nízký glykemický idex 35
* výjimečně lahodný
* plný minerálů (draslík, hořčík, zinek,...
Kokosový cukr je mimořádný tím, že patří mezi skutečné delikatesy a současně našemu tělu velmi prospívá. Je získáván v Indonésii ručním sběrem nektaru z květů kokosových palem. Nektar je potom sušen v místních vesnicích domorodců a takto získané krystalky jsou výjimečnou pochutinou s jemně karamelovou příchutí.
Nízký glykemický index 35 ho činí vhodným sladidlem pro mírné diabetiky a také pro ty, kteří upřednostňují sladidla, jež nezatěžují slinivku břišní. Dále obsahuje vysoké množství minerálů, jako hořčík, draslík, zinek a železo. Je také bohatý na vitamíny sk. B.
Je považován za sladidlo, které nejméně zatěžuje životní prostředí a je tak ideální pro udržitelný rozvoj ekonomik třetího světa. Kokosový cukr není rafinovaný!
Použití:
* ideální do kávy, smoothie, koktejlů, apod.
* všem pokrmům dodá nefalšovanou vůni ráje!
* nízký glykemický idex 35
* výjimečně lahodný
* plný minerálů (draslík, hořčík, zinek,...