Předchozí
Další
AEG BC 501302
Popis produktu
V této energeticky úsporné troubě můžete vařit efektivně. Je vybavená novým horkovzdušným systémem ThermiC°Air, který zajišťuje rovnoměrnou cirkulaci horkého vzduchu uvnitř trouby. Trouba se díky tomu rozehřeje rychleji, teploty přípravy jídel mohou být následně sníženy až o 20 %, a vy tak ušetříte jak čas tak energii.
Funkce trouby:
* Rychlé zahřátí – ke zkrácení doby ro...
celý popis
Podobné produkty
Všechny nabídky pro AEG BC 501302
Parametry
Výrobce | AEG |
Energetická třída | A+ |
Otočný rožeň | Ne |
Osvětlení | Ano |
Dětská pojistka | Ano |
Teplotní sonda | Ne |
Kruhové těleso | Ano |
Minutka | Ano |
Displej | Ano |
Gril | Ano |
Ventilátor | Ano |
Popis AEG BC 501302
Popis produktu
V této energeticky úsporné troubě můžete vařit efektivně. Je vybavená novým horkovzdušným systémem ThermiC°Air, který zajišťuje rovnoměrnou cirkulaci horkého vzduchu uvnitř trouby. Trouba se díky tomu rozehřeje rychleji, teploty přípravy jídel mohou být následně sníženy až o 20 %, a vy tak ušetříte jak čas tak energii.
Funkce trouby:
* Rychlé zahřátí – ke zkrácení doby rozehřátí
* Pravý horký vzduch – k pečení jídla na třech úrovních současně a k sušení potravin
* Příprava pizzy – k pečení jídel, která vyžadují propečenější a křupavý spodek, na jedné úrovni
* Horní a spodní ohřev – k pečení moučných jídel a masa na jedné úrovni trouby
* Spodní ohřev – k pečení koláčů s křupavým spodkem a zavařování potravin
* Rozmrazování – tuto funkci lze použít k rozmrazování zmražených potravin jako je zelenina a ovoce
* Horký vzduch s párou – k úspoře energie při pečení a také k přípravě již upečených potravin v konzerv...
V této energeticky úsporné troubě můžete vařit efektivně. Je vybavená novým horkovzdušným systémem ThermiC°Air, který zajišťuje rovnoměrnou cirkulaci horkého vzduchu uvnitř trouby. Trouba se díky tomu rozehřeje rychleji, teploty přípravy jídel mohou být následně sníženy až o 20 %, a vy tak ušetříte jak čas tak energii.
Funkce trouby:
* Rychlé zahřátí – ke zkrácení doby rozehřátí
* Pravý horký vzduch – k pečení jídla na třech úrovních současně a k sušení potravin
* Příprava pizzy – k pečení jídel, která vyžadují propečenější a křupavý spodek, na jedné úrovni
* Horní a spodní ohřev – k pečení moučných jídel a masa na jedné úrovni trouby
* Spodní ohřev – k pečení koláčů s křupavým spodkem a zavařování potravin
* Rozmrazování – tuto funkci lze použít k rozmrazování zmražených potravin jako je zelenina a ovoce
* Horký vzduch s párou – k úspoře energie při pečení a také k přípravě již upečených potravin v konzerv...