Předchozí
Další
Iswari Xylitol 250g
Xylitol 250g
Xylitol je sladidlo, jež se získává z xylanu obsaženého v rostlinách, ovoci a zelenině. Nemá žádnou vedlejší příchuť. Xylitol je přibližně o 40 % méně kalorický než normální cukr, ale je stejně sladivý a díky velice nízkému glykemickému indexu 13 je vhodný pro diabetiky. Velmi kvalitní xylitol od Iswari pochází z USA a je získáván z březové kůry. Má krystalickou podobu jako běžný cuk...
celý popis
Podobné produkty
Všechny nabídky pro Iswari Xylitol 250g
Parametry
Výrobce | Iswari |
Popis Iswari Xylitol 250g
Xylitol 250g
Xylitol je sladidlo, jež se získává z xylanu obsaženého v rostlinách, ovoci a zelenině. Nemá žádnou vedlejší příchuť. Xylitol je přibližně o 40 % méně kalorický než normální cukr, ale je stejně sladivý a díky velice nízkému glykemickému indexu 13 je vhodný pro diabetiky. Velmi kvalitní xylitol od Iswari pochází z USA a je získáván z březové kůry. Má krystalickou podobu jako běžný cukr.
O 40% nižší energetická hodnota než u cukru
Vhodné pro diabetiky – glykemický index 13
Xylitol:
Xylitol je používán jako sladidlo od šedesátých let 20. st. Dnes patří mezi nejpopulárnější přírodní sladidla v mnoha zemích světa od USA po Japonsko. Xylitol se získává z xylanu, což je přirozený sacharid vyskytující se v rostlinách, ovoci a zelenině. Dokonce lidské tělo ho vyrobí každý den až 15 g přirozeným metabolismem. Pro potravinové účely se xylitol vyrábí z březové kůry či kukuřice. Důležité je, že xylitol je vždy naprosto stejnou látkou, ať se získává z...
Xylitol je sladidlo, jež se získává z xylanu obsaženého v rostlinách, ovoci a zelenině. Nemá žádnou vedlejší příchuť. Xylitol je přibližně o 40 % méně kalorický než normální cukr, ale je stejně sladivý a díky velice nízkému glykemickému indexu 13 je vhodný pro diabetiky. Velmi kvalitní xylitol od Iswari pochází z USA a je získáván z březové kůry. Má krystalickou podobu jako běžný cukr.
O 40% nižší energetická hodnota než u cukru
Vhodné pro diabetiky – glykemický index 13
Xylitol:
Xylitol je používán jako sladidlo od šedesátých let 20. st. Dnes patří mezi nejpopulárnější přírodní sladidla v mnoha zemích světa od USA po Japonsko. Xylitol se získává z xylanu, což je přirozený sacharid vyskytující se v rostlinách, ovoci a zelenině. Dokonce lidské tělo ho vyrobí každý den až 15 g přirozeným metabolismem. Pro potravinové účely se xylitol vyrábí z březové kůry či kukuřice. Důležité je, že xylitol je vždy naprosto stejnou látkou, ať se získává z...