Předchozí
Další
G. Bertagnolli Bombardino 1l
Popis produktu Bombardino G. Bertagnoli 1L, 17% Vol.Logo "panáček s držícím vajíčkem" je zárukou kvalitního produktu od G. Bertagnolli
Původ vzniku: Recept pocházi z 19. století, kdy se v domácnostech často používal vaječný žloutek s alkoholem jako posilující lék bohatý na proteiny a vitamíny
Složení: Mléko, cukr, alkohol – bílý rum, vaječné žloutky, barvivo E102, E110.
Obsah alkoholu:17...
celý popis
Podobné produkty
Všechny nabídky pro G. Bertagnolli Bombardino 1l
Parametry
Výrobce | G. Bertagnolli |
Popis G. Bertagnolli Bombardino 1l
Popis produktu Bombardino G. Bertagnoli 1L, 17% Vol.Logo "panáček s držícím vajíčkem" je zárukou kvalitního produktu od G. Bertagnolli
Původ vzniku: Recept pocházi z 19. století, kdy se v domácnostech často používal vaječný žloutek s alkoholem jako posilující lék bohatý na proteiny a vitamíny
Složení: Mléko, cukr, alkohol – bílý rum, vaječné žloutky, barvivo E102, E110.
Obsah alkoholu:17 % vol.
Charakteristika:
vůně: Silná vůně s pocitem vaječných žloutků a čerstvého mléka, zvýrazněná příjemnou vůní rumu Barva: Sytě žlutá
chuť: Jemná, sametová, intenzivní, příznačná, příjemná
Servírování:
zima: Bombardino zahřejeme použitím trysky z kávovaru na teplotu cca 45° C, lze zahřát i ve vodní lázni nebo na krátkou dobu do mikrovlnky.
Bombardino se podává vždy s velkou porcí šlehačky.Množství na jednu porci je 100ml
léto Bombardino podáváme chlazené s kouskem ledu Bombardino s kouskem ledu nebo Bombardino jako toping na vani...
Původ vzniku: Recept pocházi z 19. století, kdy se v domácnostech často používal vaječný žloutek s alkoholem jako posilující lék bohatý na proteiny a vitamíny
Složení: Mléko, cukr, alkohol – bílý rum, vaječné žloutky, barvivo E102, E110.
Obsah alkoholu:17 % vol.
Charakteristika:
vůně: Silná vůně s pocitem vaječných žloutků a čerstvého mléka, zvýrazněná příjemnou vůní rumu Barva: Sytě žlutá
chuť: Jemná, sametová, intenzivní, příznačná, příjemná
Servírování:
zima: Bombardino zahřejeme použitím trysky z kávovaru na teplotu cca 45° C, lze zahřát i ve vodní lázni nebo na krátkou dobu do mikrovlnky.
Bombardino se podává vždy s velkou porcí šlehačky.Množství na jednu porci je 100ml
léto Bombardino podáváme chlazené s kouskem ledu Bombardino s kouskem ledu nebo Bombardino jako toping na vani...